Buhh.

jag tog bort min blogg igår men nog fan är den kvar idag, varför? Aja.. Får se om den försvinner under dagen då..

Ja..

Jag kommer ta bort min blogg ikväll, ville bara meddela mina kära läsare & snokare det. :) Tack för mig!


Jiihhhh..

Man blir lätt bortskämd, japp de blir man! Lias somnar alltid runt 7-8 varje kväll, men inte idag. Näpp, han somna för 5 minuter sen och jag tror inte heller han har somnat in inför natten.. Aja, vi får väl se. Han ville väl spela mig ett spratt nu när jag & lilleman är ensamma. Pappa H är iväg & spelar fotboll.

Idag har det gått i ett. Har varit överallt & ingenstans. Var ju även hos BVC, har en ny bvc-sköterska. Älskar henne redan! Underbar kvinna. Lias väger nu 8820g & är 67cm lång. Stor pojke. Han lär bli lika stor & stark (?) som sin pappa ;) hihi..

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan tills Hans kommer hem sen slänger jag mig i sängen. Godmatt på er. :)


Uppe med tuppen.

Lias vakna halv 6 sen somna vi om ute i soffan tillsammans & vakna upp nu av en bajsig Lias. Kämpar för fulla livet när han popoar. Busunge. ❤ Snart ska vi till prästen, intressant. Snart är det bara en vecka kvar. Allt är redan färdig köpt, tack & lov. Jag har ångrat mig de där med dop-klänning, det blir nog det iallafall. Hmm.. Så får han ha den andra jag köpte efteråt. Dop-klänning är ju endå en tradition.

Ska försöka hitta något att ha på mig också, suck.. Syster min sa vi skulle ta en runda på lödde eller åka till det nya i Malmö. Har redan gått igenom väla & familia. Där fanns inget jag ville ha.. När man väl vill ha något, så finner man ej det. Aja, det ska nog bli bra.

BVC idag också, kul. Får se hur mycket han har gått upp & växt på längden. Ett tag verka det som han slutat växa, han åt betydligt mindre än vad han brukar, men nu jävlar är de igång igen. Min "lilla" stora bebis gillar mat. ;)


Nä, nu ska jag slänga i en maskin tvätt & städa undan här innan det är dax att göra sig i ordning.


Feb. 18, 2013

Hade en jätte trevlig kväll hos Angelica igår med pizza & mys. Jätte fin lägenhet hon fått, verkligen!

Idag är de en lugn dag, vad jag vet än så länge.
Skönt! Lite städ & tvätt ska göras. Ett måste tyvärr :) Imorgon blir det möte med prästen igen, ut & handla med svärmor & sedan BVC. Kul! Inte varit där på ett tag. Får man se hur bubble växt! :)

På tal om något helt annat så är jag väldigt glad idag. Jag testa mina jenas jag hade innan graviditeten & tro de eller ej, men dom sitter fan tomme perfekt! Så glad jag är! Wihoo.. :)


Söndag.

Igår åkte vi ner en runda till stan med min syster & Jamie. Gick bara en liten runda sen körde vi hem till oss & åt tacos & kolla det sista på melodifestivalen. Mysigt! Jamie är så söt mot Lias. När dom satt i bilen satt Jamie och höll honom i handen, klappa honom på huvudet, drog undan jackan så han kunde se om han sov osv. Åh, söta ungar! :)

Uppe med tuppen idag. Halv 6. Men det gör ingenting, han somna kl 6 igår kväll så jag ska inte klaga. :) idag ska vi ut & handla en inflyttningspresent till Angelica som nyss flyttat in i hennes första lägenhet, sen ska vi åka in till henne ikväll så bjuder hon oss på maaaud. Gott! Längtar! Saknar min fina vän. <3

Ser ut som Lias somnar nu, så ska hoppa bums i säng med min man & dra oss lite! Åh skönt! :)


Åh..

Kan sommaren komma nu! Vill ut & fixa i trädgåååården! Vill känna solens värma strålar mot min hud, känna doften av nyklippt gräs, musik, grillat, ett glas vin (om man nu får ta ett glas vin fast man är mamma?) umgås med fina vänner & spendera den första underbara sommaren med min fantastiska son! <3


Gäääsp.

Jag ska absolut inte klaga på hur Lias sover, för han är super duktig & jag är så otroligt tacksam han har börjat sova ordentligt. Men just idag är jag TRÖTT! Idag vill jag sova!! Idag paaaaaalllar jag inte gå upp. Som tur är så är Lias på myshumör så han ligger i soffan & tittar på tv så jag kan få ligga bredvid & dra mig lite. Kan han inte ligga såhär heeela dagen? Hehe nä, lite kaffe så blir jag nog pigg snart! Vid 10 tiden ska Hans till hyllinge. Han har träningsmatch idag.. Funderar på om vi antingen ska följa med eller om vi ska köra in på familia & gå en runda? Ja.. Vi får se hur pigg jag blir helt enkelt.

Lördag idag också. Ja, känns inte som det. Man tar inte vara på helgerna på samma sätt som man gjorde förr. Kommer väl sen när lilla bubble börjar på dagis & man är tillbaka till jobb.

Nä, ha det bra mina vänner. :)


Mina kära läsare.,

Inatt sov Lias 10 timmar utan att vakna en enda gång! Snacka om hallon alltså! Herregud vad skönt! Just nu är han gnällig, lite mindre skönt faktiskt.. Snart sista matmålet för idag sen blir de rätt i bingen för lilla bubble & då ska jag & min fina blivande man göra en sen middag. Gott ska det bli!

Idag har vi varit ute & köpt sista grejerna till dopet också. Plus en kostym till min man. Skönt att ha det avklarat. 2 veckor kvar! Kul ska det bli.

Nä, nu är de matdax för Lias. Hejhej!


Jahapp.

Jaha.. Jag tog tummarna ur röven & äntligen uppdatera min iPhone & där var jag tvungen att logga in på min insta igen. Så klart har jag glömt både mitt lösenord & mailen jag gjorde kontot med (?) så jag fick ta min gamla insta, som jag fick tillbaka mitt lösen på, som jag en gång hade glömt. Nu har alla mina vänner försvunnit. Skulle ni vilja lägga till mig igen? :)


Tänder.


TeethingDe flesta bebisar får sin första tand kring sex månader. Men ditt barn kan visa tecken på att det första lilla risgrynet till tand är på väg fram när som helst mellan tre månaders ålder och första födelsedagen.
Din bebis kan dregla och besväras av ömt tandkött en eller två månader innan den första tanden tittar fram. Detta kan leda till en del nattvak för trötta föräldra.
 
 
 
 
 
Ville bara få detta ur världen, något jag gått och irriterat mig på när folk säger ''Redan?? Går det?'' blablabla.  Ja, det är fullt normalt! Så då finns det inte mer att säga om den saken då? Tack. :)
 

Tidig morgon.

Idag ville Lias vakna redan kvart över 5 & fortsätta vara vaken. Antagligen för han vakna vid 3 inatt och ville ha mat. Men jag är ganska pigg nu. Har städat undan här & satt på kaffe till min älskade sambo. Vid halv tio tiden kommer Linda & Angelina hit och äter frukost. Mysigt. Fina svägerska. <3

Jaha, vi sitter i soffan & Lias suttar på nappen, spottar ut den, skriker för fulla livet, stoppar in nappen, spottar ut den & skriker för fulla livet.. Om och om igen. Varför bara inte ha kvar den i munnen liksom? Så tittar man på honom när han håller på, så när han får syn på mig också så leer han med hela huvudet precis som "mamma, jag ska bara få dig att vakna ordentligt!" ;) busunge' :)

Från det ena till det anda så är det redan torsdag idag. Samtidigt som jag tycker dagarna går riktigt segt, så springer dagarna endå förbi. Snart är det den 2a mars, det betyder att dopet närmar sig mer & mer! Så kul. På fredag ska vi ut & handla det sista. Lite dekorationer & så. Kul! :)

Nä, nu ska jag dricka kaffe med mannen min. Hörs! :)


Ont i mamma hjärtat.

Dom här tänderna. Asså.. Jösses! Stackars pojke. Man ser & hör på honom hur han lider av dom. Inte ens avledon hjälper på honom. Idag blir det köp av Ipren, har hört att dom ska hjälpa mer! Han har legat & bitit på mitt finger nu en halv timme så jag är helt skrynklig. Och ja, jag har bitringar också. Men det intresserar honom ikke! Bättre med mammas finger.

Jag har haft en super bra natt om inget annat. Somna vid 7 tiden & vakna vid halv 5 för lite mat, sen fortsatte han sova till kl 7. Tack bobble!

Nä, nu ska jag fortsätta städa. Idag får vi gäster. Hej! :)


Feb. 11, 2013

Ni är det bästa som finns. Jag älskar er mer än ord kan beskriva.


Jamies dag idag!

Idag fyller min älskade jimpan 3 år gammal. Tiden bara springer förbi. Kan inte fatta det. Mosters lilla pudding. <3 blir antagligen att vi kör in där ikväll & lämnar en present till honom. Underbara unge! :)

Igår somna Lias lika tidigt, vilket betyder att vi fick en efterlängtad film kväll tillsammans. Det var faktiskt riktigt mysigt. Hoppas på en likadan kväll idag också. Han blir bara bättre & bättre på att somna tidigt om kvällarna. Vi kör ju ju varannan natt om han skulle vakna & vilja ha mat. Varenda gång det är min natt sover han till 5-6 på morgonen & när det är Hans natt så sover han till 2-3, så inatt var jag snäll och tog honom så Hans också fick nanna lite. Så fick jag lite sovmorgon istället. Gott!

Idag ska vi nog flytta upp våra sovrum på ovanvåningen om Lias tillåter & sitter fint i antingen sin babysitter eller sin nya gratis han fick av sin mormor & morfar igår. Så ska lilla Lias få ett eget rum. Kommer nog bli bra. :)

Hans har nog gått & blivit sjuk på det hela också! Han har minsann rensat hela köket idag. Skåp efter skåp, låda efter låda. Jösses! Skönt jag slapp det. Jag tvättar och fixar lite istället nu medans lilleman sover & när han vaknat blir det damsugning & tvätta golv. Perfekt söndags syssla. :)

Snart är det dop, wihooo! Längtar!! :)


Vilken dag!

Har varit igång heeeeela dagen. Är helt slut i huvudet. Ligger helt död i sängen för tillfället & ska när som helst sova. Lias somna halv 8a. Första gången! Wihoo.. Ensamtid en fredagskväll, inte ofta. Så vi festa till det med pepparbiff & hasselbakspotatis, mumma. Har fastnat på ett spel på Facebook också. Nörd står de i pannan på mig! ;)

Har suttit & tittat rundor lite till Lias dop. Jag har bestämt mig för att inte ha dopklänning på honom. Jag gillar det INTE. Lägger upp en bild här nedan vad han ska ha på sig istället. Han kommer bli så stilig så. Lilla älsklingen.

Från det ena till det andra så är mina tankar hos min fina vän Malin idag som fått reda på att pappan till hennes barn ska bli pappa igen, med sin nya tjej. Han tar inte ens hand om sin första dotter. Detta är helt sjukt.. Förstår att Malin är spyfärdig, för det hade jag också varit. Till & med jag har träffat dottern fler gånger än vad hennes pappa har gjort. Tänk när Saga växer upp & får reda på att hennes pappa inte tog sitt ansvar med henne, men levde lycklig med sin andra dotter/son. Nä, inte klokt. Aja, jag stöttar dig Malin & kommer alltid göra. Du har en super fin dotter & pappan kommer hata sig själv i framtiden för han missat allt det mysiga & roliga med Saga. Och när den dagen kommer hoppas jag du skrattar han rakt upp i huvudet. Du har en super fin dotter & hon ska du verkligen vara stolt över. Och jag är stolt över dig som tar dig igenom detta. Law you. <3



Fick en kommentar här om dagen om jag skulle vilja ha fler barn och den frågan tänkte jag svara på imorgon.

Natti på er!


Godmorgon.

Fredag morgon & snön faller så fint. Visst, fint är det men fan, nu vill jag våren ska komma.

Igår kväll satt jag i min ensamhet och kollade på film. Magic Mike. Jösses vad killen till höger är snööögg! Finare än tatum för fasiken. :) Rätt bra film faktiskt. Hans var iväg & spela fotboll & Lias sov. Perfekt tillfälle att bara slappa & kolla film och njuta av ensamtiden. :)

Nu ska jag fixa Lias & fixa mig själv, sen blir det att jag hoppar in & jobbar ett tag idag. Hoppas ni får en trevlig fredag. :)


Blööhh.

Sockerbelastning med Emelie. Så skönt att själv få slippa! :)


Då börjar denna dagen rulla mot sitt slut.

Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om egentligen. Kan ju verkligen inte vara så roligt att läsa om hur mina dagar ser ut? Men på statistiken verkar det ju så, iallafall.

Vad ska man skriva om? Vad vill ni läsa?


Dag 3

Mja, igår misslyckades jag totalt. Blev en knäckemacka.. Pjuh.. Men den var så god, så god! Inga fler misslyckanden nu! Snart ska "frukosten" ner.. Blir jordgubbe idag. Mumsfilibabba! :D
Starta min system kamera igår & fick syn på massa gamla bilder på mig. Jisses! Den kroppen vill jag ha tillbaka.
----

Vad ska man hitta på idag? Tycker dagarna är så tråkiga. Man hittar aldrig på något. Kommer bli roligare sen när man kan hitta på massa bus med bobble! Kanske Ikea idag då? Städa? Tvätta? Suck.. Vi får väl se! :)

Ha en bra onsdag!


Jag älskar dig min blivande man. ❤


Promenix.

Idag följde både Niki & Hans med ut & promenera. Super mysigt.. Men det är så satans kallt när det blåser, Pjuhh.. Mina kinder & öron var röda som tusan när vi kom hem.

Nu tänkte jag sätta igång liten musik & städa. Lilla bobble ligger i sin stol & suttar på nappen. Här har blivit så tyst & lugnt nu sen han börjat ta nappen.. :)

Nä, hörs då! :)


Dag 2.

Igår var sisådär.. Suget efter att tugga är mäktigt. Jisses! En sak jag har, som jag måste ha, annars klarar jag inte det är cola zerro. Sorligt, men sant.. Iallafall nu i början, möjligt jag klarar mig undan den också snart. Hoppas.
Det blev ingen promenad igår. Jisses vilket väder. Hoppas på bättre idag, för idag måste jag om jag så vill eller ej.
-------

Kors i taket! Vi har fått sova hela natten. Halv 9 somna Lias, vakna till när vi duscha men sedan somna han om igen. Första gången vakna jag kl 6 & då ville han bara ha nappen. Jobbigt nog fick jag springa fram & tillbaka till hans säng & stoppa i nappen från 6 till kl 7, sen palla jag inte mer & tog med honom till soffan. Har tagit 3 månader för lilla sparven att äntligen ta nappen & nu när han tar nappen, så vill han inte släppa den. Vaknar så gott som varje gång han tappar den lilla pluggen. Så, snuttefilt & napp har nu mera blivit hans bästa vän. Mysigt! <3

Igår fick jag 3 bilder av Hans, på Lias. Så vi ska köra ut till Ikea & köpa ramar & sätta upp dom. Var vet jag inte ännu. Antingen vardagsrum eller sovrum. Fint! :)

Nä, nu ska jag fortsätta mysa. Och "äta" min frukost. Hans har tänt massa ljus här, mysigt. Ha en bra tisdag! :)


Världens underbaraste.

Hans överraska mig med en underbar dusch tillsammans. Tyvärr blev den inte jätte långvarig förrens Lias vakna & kalla på oss. Men de va mysigt endå. Älskar dig finaste Hans! Du är mitt allt. <3


Modifast.

Mja, det har blivit alledes för mycket pizza, kebab, McDonalds & läsk. Mindre än en månad kvar till dopet & jag behöver en kickstart med vikten då jag känner att jag behöver lite hjälp på traven eftersom att börja träna just nu inte finns på kartan, det får bli när Lias har blivit liiite större & liiiiite lättare att ta hand om. Ett plus i kanten är att dom här drickorna är fruktansvärt goda! Hade kunnat slurka i mig hur många som helst, tyvärr är de bara 4 gånger om dagen.

Idag är dag 1. Första banansmaken är nere, mums.. Eftersom jag inte varit ute & gått på länge så startar jag med 3km idag. Jag & Lias.. Önska mig lycka till!


Ett leende på läpparna.

Haft en sjukt rolig dag med min fina familj & humöret har varit på topp. Både för oss & för Lias. Verkligen världens godaste & underbarare bebis. Vi har dansat, sjungit, gått i sin gåstol, Bajsat ner sig, badat & en massa mys. Underbart. Önskar alla dagar kunde se ut som denna. (förutom bajset). Känner hur lyckan sprider sig i kroppen. Jag är verkligen lyckligt lottad! :)

Nu väntar jag på torktumlaren ska bli klar med våra säng kläder, sen ska nyduachade Sarah slänga sig rak lång i sängen. Plutten sover gott. Min fina älskling.

Natti på er :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2251602/images/2013/pic_510ed1beddf2b354d3bb43da.jpg" class="image">


Kärlek.

Min fantastiska, underbara sambo trippa ut i garaget inatt när jag hade somnat, utan att jag märkte. När han kommer tillbaka, väcker han mig och drar ut mig i vardagsrummet där den underbara gåvan han gjort till mig står. Jag är rörd. Han vet hur han ska göra för att få mig glad. Han vet vad min farmor betyder för mig, så denna gåvan var verkligen pricket över i'et..

Jag tänder ljus för dig, varje kväll farmor.
Jag älskar dig ❤


Envis.

Vet inte hur jag ska kunna förklara denna dagen i ord för ni ska förstå hur trött den här mamman är. Varför vill Lias aldrig sova på dagarna? Inte ens en halv timme. Varför har han så svårt att somna på kvällarna? Jag gör allt jag kan för att få den lilla pojken nöjd. Idag har ingenting funkat. Jag vet mycket väl att barn har sina perioder, lite "jobbigare" än andra dagar. Men va tusan, jag trodde allvarligt talat jag skulle spricka i tusen bitar för några timmar sedan. Tårarna har bara forsat. Ibland undrar jag vad jag gör för fel? Gör jag något fel? Jag känner mig som världens sämsta mamma. Jösses! Om jag bara hade kunnat spela in när han har dagar som denna, så ni kunde se. Jag känner mig så, så, ja.. Vilsen just nu.

Nu har han somnat, med hjälp av bilen. Äntligen. Jag har gått in i sov rummet stup i kvarten & tittat på honom. Han ligger där, så oskyldig, så fin och genast glömmer man bort allt det jobbiga och bara längtar tills han vaknar så man kan få krama om honom, pussa på honom & berätta för honom hur mycket jag älskar denna lilla fantastiska varelse.

Oj vad jag gnäller, oj vad det är synd om mig. Fniss.. Jag längtar så otroligt mycket tills den dagen då han kan berätta för mig vad som är fel. Min lilla ögonsten.

Från det ena till det andra har jag gått och blivit kär, hemligt kär bakom Hans rygg. Den här Christian Grey, mystiske Christian Grey. Vilken man. Puss på honom..

- Men min dröm man, det är Hans det. Fan vad jag älskar honom. Jiiiihhhh. Jag är lyckligt lottad. Ibland glömmer man det. Jag är så tacksam för allt jag har. Tack gode gud.
Min fina familj, min fina son, min fina hund. (min fina Christan)..

Godnatt


RSS 2.0