Jag säger bara suck!

Hur ska jag kunna vara lycklig? Hur ska jag kunna glädjas utav vårt nya fina hus? Hur ska jag kunna gå runt med ett leende på läpparna precis som allting är helt ok? Jag försöker, varje dag, vara glad och framåt. Men det tar imot. Smärtan i bröstet och tårarna i ögonen. Jag är rädd, jätte rädd och det får jag vara. Det är helt naturligt.. Farmor ska få se sitt barnbarns barn, hon ska få se sin dotters bröllop på lördag, som jag ska göra henne fin till. Hon ska få uppleva mitt & Hans bröllop också, hon ska få uppleva så mycket mer. Ännu är det inte dax att lämna oss. Slutar du kämpa, ska jag kämpa för dig. Jag vill aldrig förlora dig farmor.
Jag får gråta, jag får vara ledsen. Jag har Hans vid min sida, som stöttar mig & även Nikita hjälper mig och inte nog med det så har jag en sprallig liten bamse i magen som får mig att få gåshud. Tänk att jag har en liten bebis i magen, min bebis, vår bebis.. Till dig, vår lilla bebis ska vi ge all kärlek vi har och mer där till. Du är ljuset i vårans liv.


Jag har fått en väldans hosta också. Nästan så jag skulle vilja slå mig själv i pannan så irriterad jag blir på den. Hans säger att det är mina flimmerhår som växer ut, nu när jag varit rökfri i över 6 månader, kan det stämma? Tar det så långt tid för dom små håren att växa ut igen? Nä, det får jag minsann googla om. ;)
Den här dagen har varit upp och ner. Glad ena stunden, ledsen andra. Har iallfall varit uppe hos farmor och lämnat bananer, det blev hon glad över och hon krängde i sig 2 på direkten. Det gör mig lycklig att se.
Jag skulle egentligen följt med Helena till Ullared idag också, men jag kände inte alls för det. Niklas & Elin skulle också komma på middag, men för det första är fläkten försenad tills FREDAG, inte onsdag längre! Och sen helt ärligt så kände jag inte för det heller. Jag hoppas ni förstår och jag hoppas att Elin & Mathilda får en helt underbar resa imorgon. Det är ni värda.
 
Nu ska jag sätta mig ner i två sekunder hos min älskade sambo som sitter så fint i soffan. Ska ge honom en ordentlig kyss och berätta för honom hur mycket jag älskar honom och uppskattar honom. För vettni, vi måste ta hand om varandra!
 
 

Bloggdax.

För en gångs skull har jag satt mig ner för en liten paus, denna gång med datan.
Jag har försökt blogga en massa gånger i helgen, men har inte lyckats.. En arg Sarah. Allt går iallafall super bra i huset förutom att fläkten inte är här, vilket är rätt jobbigt. Men det var jag själv som sa det var okej att äta utemat tills fläkten hade kommit. Inte nog med det var byggaren här idag och berätta att fläkten var FÖRSENAD, men bara till tisdag-onsdag, men lika surt endå. Och soffan är ju också försenad, tills nästa fredag. Ja, vad ska man göra? Bara till att bita i det sura äpplet, tur vi har kvar den andra soffan iallafall.
 
Jag är så sjukt trött och har ont i hela kroppen. Jag ska minsann fjäska för min blivande man så man kanske får lite massage ikväll. Lilleman har fullt upp i magen, han sover ju aldrig. Men det gör inte mig något, jag både njuter och tycker det är obehagligt ibland, ibland kan man få sig såna jävla sparkar så de finns inte! Underbart! :)
 
På tal om något helt annat har jag faktiskt sovit som en prinsessa här. Fyfan, vi gjorde verkligen rätt val att köpa detta huset. Det kommer bli så jävla fint när allt är färdigt. Jag är så glad så.. :)
 
Nä, nu ska jag fortsätta. Ska försöka få Hans att hjälpa mig med det sista i stora rummet sen ska jag minsan pela lite inne på lillemnas rum och fixa med alla hans fina kläder. :) Ha en bra söndagskväll.
 

Uhh..

Om några timmar får vi reda på om vi kan sova i huset idag eller inte. Jag hoppas sååå! Upp till byggarna hur snabbt dom arbetar idag. ;) skulle egentligen till najaden idag för glykosbelastningen, men jag omboka till den 1a augusti istället. Jag känner mig allt för stressad & har alledes för mycket i huvudet för tillfället. Idag måste vi ut & köpa en ny tvättmaskin också. Inte får vi lov att ta med vårt nuvarande, vilket är lite tråkigt när vi köpte det helt nytt förra året.. Men men. Nä, ska man försöka grilla till de med goda hamburgare idag? Eller ska man åka ner till festivalen och gå en runda, äta någon festival mat? Aja, vi ser vad vi hinner!


Uhh..

Om några timmar får vi reda på om vi kan sova i huset idag eller inte. Jag hoppas sååå! Upp till byggarna hur snabbt dom arbetar idag. ;) skulle egentligen till najaden idag för glykosbelastningen, men jag omboka till den 1a augusti istället. Jag känner mig allt för stressad & har alledes för mycket i huvudet för tillfället. Idag måste vi ut & köpa en ny tvättmaskin också. Inte får vi lov att ta med vårt nuvarande, vilket är lite tråkigt när vi köpte det helt nytt förra året.. Men men. Nä, ska man försöka grilla till de med goda hamburgare idag? Eller ska man åka ner till festivalen och gå en runda, äta någon festival mat? Aja, vi ser vad vi hinner!


Javisst.

Flytten är igång för fulla muggar. Tack Per & Johannes för gårdagen! Ni var till stor hjälp. Flytten fortsätter även idag, och antagligen i morgon. Våra kära byggare var ju inte klara, så vi kan inget annat än vänta. Sängen åkte ner på nedanvåningen igår kväll. Vi höll på att spy när vi gick upp där, fy i hela helvetet så äckligt varmt där var där uppe. Vår luftvarmepump stod nog på 18 grader hela dagen. Tjocka jag klarar inte av denna värmen. Inte såhär varmt, 22-23 grader räcker. Men när temperaturen står på över 28 grader & svetten rinner så fort man rör sig utanför dörrarna, då är de illa. Halva köket är iallafall kaklat nu, resten skulle dom bli färdiga med tills i morgon. Utsidan ska dom också rensa undan, men de är inte lika viktigt. Bara dom blir klara på insidan så. Jaha, på tal om något annat så börjar ju Helsingborgs festivalen idag. Ärligt talat så är se inget som lockar. Men en liten runda just för att titta på folk & mysa med en kall fanta blir det nog någon utav dagarna. Idag går vi in i v.29 också. Kan inte förstå hur snabbt tiden egentligen går. Jag hinner faktiskt inte med.. Om 1 1/2 månad säger jag hejdå till jobb.. Åhja, jag sär väl de. Väldans tjat om min lilla prins, men ja kan ju faktiskt inte sluta tänka på honom. Han är mitt allt. 🌸


Åh..

Min fina älskling, jag längtar så mycket efter dig. Vill ha dig här, lära känna dig, mysa med dig, ge dig all min kärlek.. Mamma & pappa älskar dig! <3


Grillmys

Ikväll blev det lite grillmys hos svärföräldrarna. Blev så sugen på korv & hamburgare så jag tog upp telefonen direkt & slog en signal till svärföräldrarna som tydligen också var sugen på lite grill. :) snart kan vi sätta upp vår egna grill i huset, och det ska bli underbart kan ni tro. Längtar. Längtar också efter kokta pantofflor med något gott kött! Känns som en hel evighet sist. Känns så tråkigt att köpa hem massa mat när man knappt är hemma & äter endå. Sen är jag så fruktansvärt trött på att sitta i soffan & äta. Längtar efter mitt köksbord!! Nä, nu ska jag sova. Känner på mig det kommer bli en lång dag i morgon. Natti på er!


Min bästa vän. 💓


Usch..

Idag har det varit en jobbig dag med massa tankar, känslor & funderingar på en och samma gång. Inte nog med det fick Hans köra upp mig till akuten i morse då det hände en del grejer som skrämde upp mig rejält. Tur som jag har hade jag min kära syster vid min sida tills Hans kom & hämta mig. Inga särskillda besked fick jag på akuten heller, vilket gör mig mer orolig & fundersam. Men min lilla pojk i magen mår bra iallafall, och det betyder allt. Och jag själv mår helt okej nu. Huvudvärken släpper inte bara, jjag vet inte vad jag ska ta mig till.. Allt känns så rörigt just nu. På bara en dag, en dag så kan hela världen förändras.. Men jag håller mina tummar & tår.. Jag älskar dig farmor, så, så, så mycket.


Solen skiner.

Uppe med tuppen idag också. Solen trycker sig in genom rullgardinerna. Hade en super bra dag igår. Som jag säger titt som tätt, kan inget annat än skratta mig lycklig. Dock blev det inget slängande igår, älskling får ta de lugnt nu när han känner sig dålig. Vill han ska va tipp topp nu när vi flyttar på onsdag. Herregud, äntligen flyttar vi snart! Ska bli så jävla underbart :) idag vet jag faktiskt inte vad dagen bjuder på. Funderar på att köra till Åstorp och köpa några bullar till oss, sätter vi oss där ute i solen och äter, njuter av vädret. Man får ju minsan passa på. :) Hoppas ni andra haft en bra helg och får ett bra avslut på den också :)


Godmorgon

Gud vad skönt det var att skriva av sig. :) när jag var färdig med det inlägget så åkte vi som sagt ner till huset & mätte. Nu har vi fått alla mått vi behöver och kan nu räkna ut saker och ting vilket känns bra. Blir nog en liten tripp upp till vramsträd i veckan och titta lite. Idag ska vi köra & hämta ett släp hos en släkting till Hans som vi ska få låna en vecka framåt. Är sjukt peppad på att åka raka vägen till huset och kasta de som ska kastas, men jag vet min rygg inte kommer palla det. Så jag tror jag stannar hemma och skruvar ner data-bordet och packar ner lite stuff till. :) nä, nu vakna lilleman minsan. Han har sovit i två nätter, dock inte inatt. Vakna hela tiden.. Och älskling har också varit uppe och hoppat hela tiden, börjar bli dålig gör han. Hoppas det blir bättre under dagen annars får vi minsan stanna hemma. Nä, en äcklig Järntablett med ett glas juice sen en kopp kaffe? Japp, de låter bra. Ha en bra helg alla :) På bilden nedan ser ni all skit som ska kastas. Ni tycker nog också jag ska stanna hemma va? ;) haha


🌸

Solen skiner, lilleman sparkar, jag njuter av en god kopp kaffe samtidigt som jag bara vill hem. Jag vill hem och packa, fixa & dona. Jag vill flytta ifrån vårt hus nu, jag vill inte bo där längre. Tur det bara är 5 dagar kvar, annars hade jag gått och blivit deprimerad. Men, hur länge skiner solen idag då? Precis innan jag gick upp ur sängen spö regnade det. Trodde ovädret var i Helsingborg när vi kom hit, men ikke. Tycker det är så tråkigt det ska vara såhär. Tycker också det är så synd om alla som har semester. Vilket semester väder, wiho.. Dock hoppas jag på bättre väder när vi flyttat. 5 dagar till kan va skit ;) Ha en bra freda alla!


Pigg tjej.

Ja, idag måste jag säga att jag är faktiskt jävligt pigg. Konstigt nog.. Vid denna tiden brukar jag ligga och snarka gott efter jobb. :) Men inte idag. Just nu sitter jag och kollar rundor på internet efter både det ena och det andra. Målning av grund, hängrännor, sjösten, osv, osv.. Det är mycket som ska göras och jag bara älskar det. Vill bara dra på arbetsbyxorna (om dom nu hade passat mig, haha) och börja direkt. Men nä, vi får vänta LITE till. :)
 
Jag är så sjukt sugen på något men jag kan inte sätta fingret på vad.. Kanske vindruvor? Nej.. Ben&jerry's? NEJ, äpple hade varit rätt gott? Nä, inte det heller. Krabbelurer hade dock suttit fint. Men det ska jag ju göra till älsklingen ikväll, så väntar nog tills dess faktiskt.
 
Nä, nu ska jag fortsätta med tittandet sen kör jag nog igång med en städning minsann och dar. Får passa på när jag mår som bäst. :)
 
 
 

Längtan.

90 dagar kvar tills bebis är beräknad att komma till världen! Tiden går snabbt, men jag hade inte klagat om den hade gått lite snabbare :)


En vecka.

Idag är det precis en vecka kvar tills vi flyttar. Nästa onsdag börjar vi & förhoppningsvis blir vi så pass klara att vi kan sova i huset. :) på torsdag kommer syster Charlotte hit & städar toalett & kök till mig, så jag slipper det jobbigaste. Tack till dig, du är till stor hjälp kan du tro! Jag ser fram imot det så mycket. Blir deprimerad av att gå här hemma & ha det såhär rörigt. Vill ha lite hemtrevligt igen. Känns som det var en evighet sist. På tal om huset så är båda toaletterna färdiga nu & idag skulle eklektikern komma och göra det sista, så förhoppningsvis har dom börjat kaka köket också. Jag är så spänd. Jag körde förbi där innan och såg 5 jobbebilar, så jag tror minsan dom håller på för fulla muggar där borta :) ja, som ni märker så längtar jag som bara den. Och det är inte det enda jag längtar efter. Jag längtar så fruktansvärt mycket efter vårt lilla mirakel. Jag vill bara ha dig här!!


Julmys.

Jag må vara konstig, men Gud vad jag längtar efter juletiderna just nu.. En massa ljus & en massa mys. Detta året får vi även fira jul tillsammans med vår nya familjemedlem! Men hur mycket jag än längtar, så kan väl lite sommar komma först?!


Suck..

Nätterna blir bara värre & värre. Antagligen för jag blir större & större. Inte nog med att man har fått gå upp & kissa stup i kvarten nu i några månader, nu vaknar jag så fort jag ska vända mig. Får liksom ta sats för att komma över på sidan. Måste kudda upp täcket under magen, annars blir de obekvämt. Jag orkar inte.. Får knappt någon sömn! Men det hör väl till. Ska inte klaga. Har ju mitt lilla mirakel i magen. :) Då var det måndag igen & jag sitter på jobb. Har slurkat i mig en kopp kaffe & ska snart ta den andra.. Regnet öser ner också. Känner bara att jag vill köra hem & bädda ner mig i sängen igen, det hade varit skönt. Nä, nu ska jag fortsätta här.. Hoppas alla får en bra vecka! :)


Bläääää...

Nä, den här cykel rundan blev inte alls som jag trodde.
Hoppa upp på sadlen och trilla nästan av den lika snabbt igen. Ja jävar vad både jag och Hans har ont mellan benen av sadlen efter gårdagens cykling. Så nä, det blev ynka 3 km ner till huset & hem igen.
 
Hans skulle köra till Elin & Niklas i morse för att hämta Hans nyklar som han såklart glömde hemma hos Elin igår. Och då tänkte jag vara smart, så jag gick och la mig en timme.. Men det blev inte en timme, det blev sådär, två och en halv timme som jag sov. Känns som jag sovit bort hela söndagen nu.. Men vad gör det? Vädret är tråkigt och vi har ingenting att göra. Hans röjer som bara den i förrådet. Jag klagar inte, jag hade till och med glömt att vi hade grejer där. Så nu hoppas jag att byggarna tömmer lite i vårt nya garage på sitt skit, så vi kan lasta in vårt. :)
Nu har vi precis fått lite mat i magen, blev spagetti och köttfärssås. Ska slappa lite till sen ska jag faktiskt köra igång med en städning på ovanvåningen för det behövs. Rummen bara står och dammar och dammar och dammar. Nä, mina vänner.. Ni får ha en fortsatt trevlig söndag, för det ska iallafall jag försöka ha.. :)
 
 
 

Söndag morgon.

Det blev minsann sovmorgon idag också. Men jag klagar inte. Känner mig riktigt utvilad. Dock en vändans värk i fötterna efter gårdagen. Blev ju en runda till Landskrona karnevalen med Elin & Niklas! :) super trevligt! Underbara människor att umgås med. kvällen blev inte allt för lång & glad är jag för det, vilket väder som kom över oss. Idag är det söndag, suck säger jag bara. Helgen går så satans snabbt. Nu är de bara en vecka kvar, sen onsdag den 25 flyttar vi :) och den 27 blir de glykosbelastningen. Kommer bli långa dagar, men vad gör det? Vi kommer få det så fint :) nu ligger jag i sängen & gottar mig faktiskt. Älsklingen gick ner & satte på kaffe & även förbereder frukosten. Snäll han är idag, gulliss. :) efter frukost blir det en cykeltur. Denna gången ska bli längre!! :) hoppas ni andra har haft en bra helg. :)


CykelAppen.

Suck, pust, puhh, blahh, blöhh.
 
- Jag är trött, är mjölkig i benen, skulle kunna gå och lägga mig och sova en timme, har ont i ryggen.
MEN
Fyfan vad skönt det var att komma ut och cykla. Jag har inte cyklat på över 1 år. Jag har saknat det, som bara den. När jag och Hans bodde på Dalhem var vi ute och cykla varenda dag. Kan faktiskt inte tänka mig att det gick EN dag utan att vi cykla. Så, det var jätte skönt. Är super nöjd för idag, även om det inte blev så lång runda. Men man måste börja någonstans, eller?
 



Godmorgon

Inte uppe med tuppen idag. Fick bli lite sovmorgon konstigt nog, brukar alltid vara uppe före alla andra, men inte idag. Järntabletten är nere, frullen är nere & nu sitter jag med en god kopp kaffe i näven. Idag har jag ännu en dag där jag saknar cigaretten, men det är väl helt normalt? Det var ju vid såna här tillfällen cigaretten smaka som godast. Men jag är stolt över mig själv, som klarade att sluta. Sluta för min lilla sons skull. Sen hoppas jag & ber till Gud att jag inte faller tillbaka den dagen lilleman kommit till världen. Lördag idag då ja, vad ska man hitta på? Jobb blir de i två timmar i eftermiddag & Hans ska iväg med Ronny. Har suttit och funderat på Landskrona, bara för att komma ut lite. Men, vi får väl se om jag kan övertala mannen min eller om jag hittar en snäll kompis som också vill dit. :) nä, nu ska jag fortsätta med mitt kaffe, sen ska vi ta oss ut, cykla en runda & klippa gräsmattan i huset. Lägger upp en bild på toaletten. Allt är ju inte helt färdigt, inte städat & lådan sitter inte fast, lite små pill. :) men jag tyckte det blev jävligt snyggt, vad tycker ni? :)


Fredagsmys.

Åh, badrummet var jätte fint! Har även fått upp glasdörrarna på toaletten där uppe vilket jag inte trodde. Tummen upp :) känns verkligen toppen det här! Vi kommer få det super bra i det huset, det vet jag. Vår lilla familj.. :) snart blir det maxi en runda, måste handla hem lite inför helgen. Idag står det peppar biff, potatis & brunsås på menyn. Men om det blir vanliga kokta potatisar eller om det blir hemma gjorda klyft potatisar det vet jag inte ännu. :) vattnas i munnen bara jag tänker på det, så får nog se till och köra redan nu :)


Wiho.

Äntligen är toaletten i huset färdigt! Gud vad härligt. Bara köket kvar också och lite små grejer sen kan man ju nästan flytta in. :) man kan inget annat än längta. Snart kommer hansaman hem, dom hade tydligen ingenting att göra på jobb så han blir lite tidigare. Så då blir de minsan huset direkt & kolla hur det blev :) fredag idag också, hur underbart är inte det? Känns som det blir en mysig hemma kväll för vår del :) Nä, skriver kanske mer sen. Hoppas ni andra har en bra dag :)


<3

Världens finaste mamma & pappa. <3


Älskade farmor..

Jag håller tummarna för dig i morgon.. Vad som än händer älskar jag dig. <3


Suck.

Vilken tråkig dag...


Nämen, solen skiner!!

Hur underbart är nu inte det? Då kan man ju inget annat än få ett leende på läpparna när man öppna ögonen & ser hur solen kämpar för att komma igenom rullgardinerna. Hoppas det blir en bra dag idag :) idag fick jag skjuss till stan, Hans fick köra mig eftersom jag glömde min egna bil i stan igår, hur man nu lyckas med det.. Var skönt att slippa köra för en gångs skull, bara sitta & njuta av naturen & solen som skiner så fint :) och nu sitter jag och njuter av en god kopp kaffe. Idag blir det nog frulle drulle i trädgården, det hade suttit fint. Ska se om jag hinner/orkar med väla/familia då jag fick ett tips på järn i flytande form av Hans syster som hon tog när hon var gravid då hon märkte skillnad på bara två dagar. Har nu gått på järntabletterna i snart en vecka & inte märkt någon skillnad ännu. Dåligt tålamod? Kanske, men jag vill bli pigg. :( nä, nu ska jag fortsätta här. Tänkte lägga upp en bild på toaletten som den ser ut nu, de börjar äntligen se ut som en toalett! Kommer bli så grant när de är färdigt, eller vad tror ni? :)


Halva veckan redan gått..

Lugn & skön dag har det varit. Varit ett litet besök på banken, så äntligen har vi gjort slut med Nordea & blivit tillsammans med SEB istället & jag är redan super nöjd. Kommer bli bra detta :) efter banken blev det en liten tripp till macdondlas, Hansaman tyckte väl jag behövde trycka i mig en big Mac, så varför inte! Nä, det är sista dagen idag som jag äter skit. Jag skulle egentligen ha varit ute och cyklat ikväll, men eftersom hans kompisar per & Johannes kom på fika ikväll så fastnade jag här eftersom jag inte vill ut själv när jag inte riktig känner stället ännu. Men i morgon blir de ändring & det har Hans lovar mig :) Sitter och glor tv nu, ska snart upp och lägga mig. Känner mig helt död i kroppen. Hoppas på lite sol i morgon så man kan bli pigg & glad! :) Godnatt :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2251602/images/2012/pic_4ffdec50ddf2b341d6000b2d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2251602/images/2012/pic_4ffdec629606ee15f1000c1e.jpg" class="image">


Tjejmys.

Igår fick vi gjort vad vi skulle, och det var precis att vi hann. Fick även ta en sväng om inne på bauhaus & köpa badrumsspeglar. 1500 kr för EN spegel? Lägg av, kalla mig snål men för en jävla spegel. Aja, snygga blev dom iallafall & längtar tills dom kommer på plats. Badrums möblemanget har iallafall kommit på plats & alla rör är dragna. Idag skulle glasdörrarna till duschen komma upp. Yey.. När vi kom hem därifrån blev det en snabb middag, köttbullar & potatismos, orkade inte ställa mig & göra massa annat. Idag ska jag dock göra något riktigt mumsigt till oss, men vad det vet jag inte riktigt. Efter middagen mötte jag upp Mathilda här i kvidinge, och fick även träffa hennes bror marcus som jag inte fått träffa på jätte länge. Gud vad han hade växt till sig. Han har ju blivit lika stilig som sin syster :) vidare till Påarp för att hämta Elin & vidare ner till stan. Satt där ett bra tag med massa marängsviss & mycket snack & skratt. Alltid lika mysigt. Ni är toppen tjejer. <3 medans jag & Elin var tvungna att åka hem eftersom vi har jobb idag stannade Mathilda kvar & festa till det. Lite avundsjuk blev man allt, en cider hade då inte suttit fel. Men hur gott det än är, så vill jag inget hellre än ha min lilla älskling i magen. Nä, nu får jag fortsätta jobba, sen blir de banken & sen middag. Antar att det blir en lugn dag, inte helt fel det heller. :)


Spännande

Just nu sitter jag i soffan, väntar på Hans & tänker på lilleman i magen. Nu mera kommer det bli "lilleman" då jag & Hans har diskuterat fram och tillbaka. Jag är trött på att folk runt omkring oss uttalar namnet som ja, det är ju svårt att skiva. Men William, istället för villiam, kan man förklara det så? Jag vill säga det med svenskt uttal & inte engelskt. Ja, jag får skylla mig själv att det blir med engelskt uttal, när vi vill stava det med dubbel W. Men hur fint är det att stava det med enkel V? Nä, William kommer fortfarande ligga oss varmt om hjärtat, men där har kommit ett namn till som vi inte kommer dela med oss till omvärlden. Vi får se hur vår lilla älskade son ser ut när han kommer till världen, vilket namn som passar oss. Och det är inte helt omöjligt det blir lilla Wille, som vi alltid velat. Men vi får se helt enkelt :) Nu ska jag & Hasse på lite ärende. En massa att göra & tiden bara springer iväg. Huvudet dunkar på mig också, huvudvärken tar sakta över. Aja, jag hoppas ni alla har/haft en trevlig tisdag :)


Grå morgon.

Idag är inte humöret längre på strålande humör, inte när solen inte är framme. Suck, svensk sommar! Idag ska de minsan bli lite tvätt & städ. Det behövs.. Tyvärr känns det som att de blir en timme på ögat också, puuuhhh.. När Hans slutat jobb blir det lite ärende & ikväll ska jag möta fina tjejerna Elin & Mathilda på utposten så blir de lite marängsviss & mys med dom :) ser jag fram imot. Hoppas hoppas hoppas bara jag är pigg som en lärka :) Nä, nu ska jag fortsätta med mitt kaffe. Vill bara meddela att än så länge går järn tabletters ner. Men var morgon & kväll är en kamp! Dom jävlarna är inte roliga.. Ha en bra dag!! :)


Nu går tiden sakta...

Jag vill flytta nu nu nu nu!!!


Usch

Vilken tråkig dag det har varit.. Har suttit som en apa & tråkat hela dagen. Sovit en timme också. Hoppas det vänder snart så jag kan bli pigg & glad igen. En hel timme innan Hansaman kommer hem. Den här timmen kommer känns som en hel evighet.. :( ingen aning om vad vi ska göra idag heller. Kanske bara stanna hemma? Grilla något gott kött med hemma gjorda klyftpotatis? Ja, jo.. De låter nog bra :) Hoppas ni andra haft en lite mer trevlig dag än vad jag har haft :)


Wiho, "bara" 100 dagar kvar! Tänk imorgon står de "99" Ah tiden springer iväg! :D


Måndag morgon. :)

Ah, härligt att den här satans appen fungerar igen. Så man kan blogga lite medans man sitter i solen med en go kopp kaffe i näven :) vid sånna här tillfällen då solen skiner så underbart, fåglarna pratar för fulla muggar & kaffet smakar bättre än någonsin, då saknar jag minsan den där goda morgon ciggen. Är jag dum i huvudet då? Kanske.. Men det är sant. Jag skulle aldrig någonsin sätta en cigarett i munnen så länge jag har William i magen, men när han har kommit till världen, kommer jag kunna hålla mig då? Jag ska göra allt jag kan, för att försöka hålla mig borta. Men som sagt, Dagar som denna, gör mig så fruktansvärt osäker. jaha, solen skiner på idag också. Hoppas det håller i sig hela dagen också. Förhoppningsvis blir det lite grillat ikväll med älskling. En lugn dag ska de bli, man är ju helt slut efter en helg i huset! Nä, mina vänner. Jobb kallar. Ha en helt underbar sommar dag :)


Grill mys.

Nu har de precis varit lite grill mys hos familjen Lilja! Mysigt som bara den :) barnen badade för fulla muggar när vi kom, och lika sugen blev man idag på att hoppa i, men när man såg hur Hans huttra när han kom i, så ångrade jag mig lika snabbt igen. Vi tog ju även upp vår "stora" pool i huset idag. Inget jag ville inviga, men Filippa badade på som aldrig förr. Så mysigt att se! Sen satte hon sig på gräsmattan & krängde vattenmelon resten av tiden vi var där. Stort tack till Ronny som hjälpt oss i huset idag. Har blivit en jävla skillnad! Så härligt att se det äntligen händer något. 2 veckor & 2 dagar kvar tills vi flyttar! Yey säger jag bara :) Nä, nu ska vi snart göra oss i ordning och köra hem. Jobb imorgon. Hoppas på lika fint väder så jag kan köra raka vägen hem efter jobb & sola litta :)


Så det är så.

Jag är vacker, min mage är vacker, MED eller UTAN bristningar på magen. Så enkelt är det! :) världens finaste son ligger där inne & han ska jag ge hela världen till. <3


Man kan inget annat än lee. :)

Min morgon är räddad! Vaknade upp av två ännu fina kommentarer och man kan inget annat än lee. Tack så jätte mycket. Det gjorde verkligen min morgon från topp till tå, det och att solen tränger sig in mellan gardinerna i sovrummet. Måste pela mig upp, fast jag vill ligga och dra mig lite till. Ska ju ta min satans tablett. Det står 2-0, klarade faktiskt ta den utan problem igår kväll! :) Ska gå ner och sätta på ugnen och in med baguetterna, fy farao vad gott :) Kanske så bra att vi plockar fram vår "stora" pool i huset? Haha ;) hoppas alla får en bra dag :)


Tack

Tack alla söta människor för era kommentarer på det andra inlägget. Så glad man kan bli. :) ni är för söta!! Kvällen har spenderats ute hos familjen lilja i Höganäs. God kvällsmat, underbart sällskap & gubbarna tog sig ett kvälls dopp. Jag var också sugen, men jag skippa det när jag såg hur mycket Hans frös :) Nu har vi precis kommit hem & jag ska minsan och dar bädda ner mig hos min man. Är ju en dag i morgon också :) och då kommer familjen lilja ut till oss & hjälper oss fixa lite i nya huset!! Kul :) Hoppas alla haft eller har en trevlig lördags kväll/natt!


Ha-ha

För två minuter sen hade jag gråten i halsen för vad en person skrivit på sin blogg "ÄCKLIGA bristningar & rand på magen" ja, jag tycker det låter för jävligt att bara skriva en sådan sak. För oss som sitter och läser, och har fått bristningar på magen & fått en rand på magen. Vilken dum människa skriver ut en sån sak egentligen? Alla vi människor är olika & ser olika ut. Jag säger inte att den här personen kommer få bristningar i framtiden, men inte ska man skrika hej ännu, graviditeten är långt ifrån färdig. Nä, så den där gråten i halsen försvann lika fort som den kom. :) Jag är vacker som jag är. Jag är vacker på mitt sätt, andra kvinnor på sitt sätt. Med eller utan bristningar. Vi är bara människor :)


JA MEN ÄNTLIGEN! :)

Åh ja, vad skönt! Äntligen fungerar mög appen! :)


Godmorgon.

1-0 till mig. Järntabletten är nere! Yey.. Det var en tjej som kom med ett annat tips, ''shota ner pillan'' Hmm, ja, jag testade det också. Men pulvret fastnade på botten och åter igen såg ut som fiskmat. Suck.. Haha.
Oj, nu tycker ni - gud vad hon är löjlig, det är väl bara till att svälja den satans tabletten?
Ikke, det är faktiskt väldigt svårt för vissa människor och jag är en av dom. Men som sagt, 1-0 till mig. Åter igen en pilla som ska ner och gotta sig i magen ikväll innan läggdax. Hoppas den åker ner lika lätt så jag inte spyr upp den igen som alla andra gånger.
 
Vädret ser ut inte så lovande ut idag. Bara det inte regnar så skiter jag mest i vilket. Det är iallafall ett väder man kan vara ute i. :) För idag kommer ju Kina & Ronny med familj. Hoppas det går bra, så vi kan köra ut och köpa stenar så snart som möjligt så uppfarten blir riktigt tjusig. Ska ta en bild på hur det ser ut idag, hemskt rent ut sagt. :) Denna veckan får vi köra på och packa ner lite små grejer, det börjar närma sig nu och jag orkar inte vara ute i sista sekund. Tackar Andre som fixat massa flyttlådor till oss från jobb. Nu kom jag precis på att vi skulle vara där innan tolv och hämta..
 
Tror jag får avsluta här nu.. :) Ha det så bra alla..
 
Får bli en bild på söta Jamie & fina Hans. :)
 

Blogg appen.

Min trötta fredag blev bra trots min trötthet. :)
När jag kom hem från jobb somnade jag som en liten bebis. Sov dock lite för länge, men det gör ju inget. Jag hade utan problem kunnat somna igen, exakt just nu. Så trött är jag, igen. Nä, jag får faktiskt ta och skärpa mig med dom här jävla järntabletterna. Får se om jag fixar det ikväll, annars får det bli ett samtal till barnmorskan på måndag morgon.
 
Idag orkade vi inte heller ställa oss och laga mat, så det blev pizza. Faktiskt chockad över mig själv som faktiskt åt pizzan och tyckte det var gott. I början av graviditeten ville jag spy bara tanken på pizza, kebab och tacos. Kebab & tacos kan jag fortfarande inte äta, men märkligt nog pizza. Eller så var det för jag va svin hungrig och hade kunnat äta en fluga! Kanske inte så illa.. ;) Vi åkte en sväng till huset idag också. Hans var ju inte nöjd med gräsmattan då han tyckte den skulle klippas ett snäpp kortare. Så jag fick köra över gräsmattan igen, suck. Idag gick de dock bättre, inte lika svettigt och jobbigt.
 
Vi har precis varit på maxi. Handlade en massa risifrutti, jävlar vilket sug jag fick. Och så köpte Hans godis vilket jag faktiskt inte är ett dugg sugen på, så det blir bara risifrutti för min del ikväll och en massa vatten.
Imorgon tänkte jag faktiskt cykla en sväng också, ja ni hör vad jag säger, jag ska cykla, tro det eller ej. Saknar det så fruktansvärt mycket. Förstår inte varför jag slutade cykla rundor från början. Aja, ändring!
 
Imorgon kommer Kina och Ronny med barnen. Ronny eller som Hans säger Roger ska kolla på uppfarten. Dom ska nämligen lägga sten där och en bit upp mot ytterdörren. :) Härligt att det börjar hända lite nu och om lite mer än två veckor så flyttar vi på riktigt. Kan inget annat än lee. :)
 
- På tal om något helt annat börjar jag faktiskt bli trött på att behöva sätta sig vid datan varenda gång man ska uppdatera. Eller ja, det behöver man ju inte, men vill man ha upp bilder så är man ju tvungen. När ska den här satans blogg appen börja fungera igen? Tänk vad en liten app kan göra en så irriterad. =)
 
Nu ska jag faktiskt ta och mysa med mitt hjärta.. Ni får ha en bra helg mina vänner. :)
 
 
- Vi har samlat på oss en del skit. Tur händiga gubbar kommer på söndag och hjälper oss få väck allt! :)
 
 
 
 
 
 

Fredag morgon.

Jag är trött, så förbaskat jävla trött, helt sjukt hur trött jag är. Så trött att jag hade kunnat sitta upp och somna vilken sekund som helst. Som tur är jobbar jag bara till 11 idag vilket betyder att jag ska åka raka vägen hem och sova någon timme. Sorligt egentligen, när jag innerst inne bara vill ut och röra mig, hitta på något, träffa folk. Men, jag orkar inte.. Inte efter igårkväll. Gud vad jag gav gärnet i huset. Jag klippte gräsmattan, luka i rabatterna, ja jag vet inte allt. Så när jag la mig i sängen efter en halvvarm skön dusch igår kväll kunde jag inte hålla ögonen öppna mer än 2 minuter. Inte fått många timmars sömn, men att vakna en timme innan klockan ringer av att min älskade son hickar för fulla muggar, ja, det finns inget bättre sätt att vakna upp till helt enkelt.
 
Sitter på jobb för tillfället. Ska ta mig en kopp kaffe & en frulle snart. Har redan ätit frulle en gång, men vadfan, jag är hungrig igen! =) När jag kom upp i morse skulle jag ju även ta min järntablett, hur tror ni det gick? Ikke bra.. Gjorde precis som barnmorskan sa, hällde upp lite jordgubbskräm på en matsked, öppnade tabletten och strössla ner pulvret. MEN, det såg ut som fiskmat, så jag tog skeden och kasta rakt ner i vasken. Alltså har jag inte tagit tablett idag heller.. Ska ge ett nytt försök ikväll, annars blir det blutsaft, och om jag inte kan ta det (eftersom jag hör det är ännu äckligare) Ja, då vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.
- '' Tänk på att det är för din lilla son du ska ta tabletten för '' Ja, det tänker jag hela tiden. Men min lilla hjärna har verkligen ställt in sig på att jag INTE ska eller kan ta tabletten..  Jag vet inte varför. Ingen aning. Men jag ger det ett nytt försök till ikväll. :)
 
Hemskt vad jag gör långa inlägg nu för tiden. Känner väl att jag behöver skriva av mig en hel del. Mycket som händer och som kommer hända framöver.. Hinner knappt med.
 
Niki ligger och snarkar brevid mig, önskar jag kunde göra detsamma. Bara någon timme kvar, sen hemfärd! Puss på er alla söta.
 
 
 

Besök hos barnmorskan.

Det gick väl lite sisådär tyckte jag. William verkade iallafall må bra & hjärtat slog på för fulla muggar. Vilken härlig känsla. Helt underbart att få höra sin sons hjärtljud. Helt fantastiskt att faktiskt veta att där ligger en liten människa där inne, som jag och Hans ska ta hand om. Vårt egna kött & blod. Ja, fyfan vad härligt! :)
- Mitt egna värde därimot var inte bra. Det visste jag ju redan från start, men jag struntade endå i mina järntabletter, vilket jag kanske inte skulle göra. När jag blev inskriven hos barnmorskan låg värdet på 104, idag när jag tog ett nytt stick i fingret låg testet på 80. Barnmorskan titta på mig precis som jag var dum i huvudet och sa till mig att sätta mig ner igen så hon kunde ta ett nytt test för det andra blev ''nog'' fel. Men nejdå, det blev likadant igen. Så hon skickade mig raka vägen ner till lasarettet där dom fick ta yttligare prov på mig. Inget jag fick reda på idag.. Det enda hon sa till mig var att jag skulle gå raka vägen hem och börja med mina järntabletter och denna gången på allvar, en på morgon & en på kväll. Aja, jag har väl inget annat val.
 
När jag kom hem kände jag lite deppig faktiskt. Jag vet egentligen inte varför. Det är inget att vara orolig för, och händer det något så är det för mig det händer, och inte för lilla William.. Men man är endå orolig. Så halva dagen har jag bara legat på soffan.
 
Har också börjat få lite mensliknande smärtor, vilket är otroligt jobbigt. Man får en tanke ''Nej, nu får jag mens!!'' Men den tanken går ju bort lika snabbt igen. Fullt normalt enligt barnmorskan, men blir det värre skulle jag kontakta dom.
 
Annars? Jo, bristningarna blir bara större & större och har nu börjat få under magen. Haha, under magen.. Ja, magen börjar fan tomme bli stor vettni! Men jag följer kurvan fint, så jag är inte för stor och verkligen inte för liten. Nu vet ni det, alla ni som tycker jag är ''för stor''. :)
 
Snart dax för socker skiten. Den 27 juli ska jag vara där, kvart i 7. Kika in i deras rum man sitter i och gud vad mysigt det såg ut, så de ska nog bli bra. Två dagar efter vi har börjat flytta, så kan va helt okej att få ta en liten lugn stund för bara mig & William där uppe. :)
 
 
Hans har precis kommit hem från jobb och eftersom jag är deppig idag så ställde han upp o göra maten. Idag blir det lassange, oj så gott. Snart färdigt och då ska det krängas för fulla muggar sen ska vi faktiskt vidare till huset och se hur långt dom har kommit och om dom möjligtvis har börjat kakla köket. Är så spänd på hur det kommer se ut. :)
 
På tal om något helt annat så har min underbara vän Elin skaffat blogg. :) Läste den idag för första gången och blev tårögd direkt. Vilken härlig människa denna tjejen är. :) Ska bli kul att få följa dig, dina tankar, känslor och funderingar. Puss på dig fina. <3
 
 
Nu fick ni ett långt inlägg att läsa, tråkigt, inte tråkigt, ja välj själv. Skönt var det att skriva iallafall. :)
 
 
 
 

sol, sol, underbara sol.

Dom två senaste dagarna har mina inlägg på facebook handlat om solen, men så fort jag har skickat iväg inlägget har det inte tagit många minuter förrens solen har försvunnit bland molnen. Varmt är det, det kan man inte klaga på. Men man vill ju helst solen ska ligga o gasa på, så man kan sitta ute och njuta och kanske kan få lite färg. :)
 
Så idag är jag ju lite osäker om jag vågade skirva detta om solen, det förvånar mig inte att solen försvinner direkt när jag har publicerat inlägget. En risk jag får ta. :)
 
Då har halva arbetsveckan redan gått. Imorgon ska jag till barnmorskan och få lyssna på min älskade sons hjärtljud. Ska spela in det ännu en gång, så jag kan ligga och lyssna om och om igen. På fredag blir det banken. Sista mötet innan det blir inflyttning. En massa samtal ska också göras, usch .. Jag hatar att flytta egentligen, nu blir det fan och med sista gången!
 
Vad ska man hitta på idag då? Klockan fem ska jag iallafall hämta upp svärmor, så ska vi köra till jysk en runda. Kolla lite barngardiner.  Ska göra det riktigt hemtrevligt i lilla Williams rum nu när vi flyttat så får se om jag hittar något fint. :)
 
Nä, nu ska jag ta och fortsätta jobba & så får vi se vad resten av dagen erbjuder.
 
- Nu välkomnar vi ju även v.26.. :)
 
 
 
 

Nä, jag kan inget annat än skratta..

..skratta dig rakt upp i huvudet.
 

Hans, min fina Hans.. Jag älskar dig så.. Du kommer bli världens bästa pappa. <3
 

Måndag.

Jaha, nu har jag äntligen orkat sätta rumpan framför datan för att kunna uppdatera denna förbaskade bloggen. :) Äh, varför är jag så negativ egentligen? Jag älskar blogg.se. Men har så sjukt dåligt tålamod när ingenting fungerar som det ska, och fungerar inget som det ska så tappar man lusten att blogga helt enkelt vilket ni kanske märkt. Inte slängt upp ett inlägg på hela helgen.
 
Har iallafall haft en toppen helg med både marknad, 30 års fest & strandbesök.
30års festen var hos Andre. Var en massa folk och vi hade hur trevligt som helst. Det blev inte allt för sen kväll, men det blev nog en halv timme för mycket, det kändes i ryggen kan jag säga. Och så fick jag hem en full sambo, men lika glad var jag för det när jag vakna upp och såg älsklingen hålla om mitt BEN. Japp, mitt ben.. Måste ha varit väldigt mysigt för honom!
 
Marknaden i jonstorp var inte mycket att hänga i julgranen. Tyckte man stod i kö längre för att parkera än vad man gick där inne.. Sen var det lite för varmt för mig i lördags, herregud.. Men, vi kom ut en runda iallafall och trevligt hade vi.
 
Strandbesöket var trevligt igår med Niklas & söta Elin. Syster Charlotte med familj kom också dit. Alltid lika trevligt. Läser du min blogg, Elin, vilket jag vet du gör ibland så ska du veta att du är en toppen tjej. Du förtjänar inte att må dåligt. Speciellt inte över en person som inte har mö vett innanför pannbenet. :)
 
Annars? 23 dagar kvar tills vi flyttar. Idag gjorde jag adressändring. 440kr kostar det att byta adress, normalt? Inte för fem öre! Kommer skicka ut vår nya adress till mina nära och kära när vi väl har flyttat. :)
Denna veckan blir det minsan barnmorskebesök & bankbesök. Spännande vecka detta.
Nu hoppas vi bara på fint väder och strålande sol hela veckan!!
 
Jag sitter fortfarande i valet & kvalet på om jag ska byta blogg eller vad jag ska göra! Vad tycker ni? Eftersom jag har så pass många besökare, så måtte de ju vara någon som kan kommentera. :)
 
 

Åh.

Jag blir så förbaskat irriterad på denna jävla blogg.se!! När fan ska man kunna blogga från mobilen? Eller ja jo, visst kan man blogga härfrån, men då kan man inte lägga in bilder! Å
Nä, snart bytar jag blogg minsan o dar!!!

RSS 2.0