..

Pinsamma vissa människor är alltså! Helt sjukt..


God morgon

Lias väckte mig halv 9. Han kände för att skrika lite och så fort jag hade rest på röven & skulle ta honom, så däcka han & sover än.. Jahap. Sitter här & kollar ut igenom fönstret. Denna dam har en himla massa tankar i sin skalle idag..

Idag kommer min fina vän Malin & hennes dotter ner till oss och stannar några dagar. Ja jävlar vad jag längtat efter lite bebis mys. Och så klart efter min fina vän. Har en hel del planerat. Längtar. ❤

Igår åkte vi in till Stefan & Emelie. Jag & Emelie lämnade männen hemma hos dom med barnen så körde vi till väla en sväng. Jisses vad jag har handlat till Lias.. Blev en hel del kan jag säga. Men nu har han lite kläder ett tag framöver. :)

Skriver jag inte innan så gott nytt år på er min vänner. :)


Så skönt.

Nu har de gått lite mer än en vecka & Lias har sovit hela nätter hela tiden. Somnat vid 11-12 & vaknat vid 7-8-9. Nu dom två senaste nätterna har han vaknat runt 9 tiden & jag njuter. Känns så mycket bättre att gå upp när det är ljust ute. Men hade han känt för att gå upp kl 7 hade inte det heller gjort något. Så länge han sover hela natten, hihi. Nu känner man att man är människa, när man fått sova hela nätter ett tag. Samlat lite energi tills nästa gång han får en period att vara vaken.

Idag är det fredag. Jag förstår inte hur snabbt dagarna egentligen flyger förbi. Snart är gossen 2 månader gammal. Känns dock som han är äldre. Läste en tjejs blogg igår där hon skev att hennes pojke precis växt ur storlek 62/68 & han är 5 månader gammal. Samma storlek använder jag till lilla Lias, som snart är 2 månader. Känns som jag har en stor bebis. Han växer så de knakar & det är så himla roligt att se. :)

Inget planerat idag, rätt skönt faktiskt. Får se vad som händer & sker. Kanske kör in till Emelie & hennes Nisse & tar en kopp kaffe o flabbar litta. :)

Ha en bra fredag!

En bild på min finaste syster & Lias. Älskar er så mycket. <3


Familia.

Det blev att vi vände så fort vi kom in till välas parkering. Herregud, lika mycket folk idag. Åkte till famiilia istället, där var inte alls mycket folk.. Skönt! Fick med mig lite grejer hem faktiskt. 1 par byxor till mig & en tröja sen 1 par byxor till loss & 1 body. Fick även med mig en hel dress hem till lilla saga. Tur man har en liten flicka man kan handla till också. :)

Linda & Zlatko bjöd på tacos. Var år sen vi åt det, men det gick ner faktiskt. Vi har inte ätit det sen vi blev magsjuka & spydde upp allt igen.. Haha.

Nu är vi hemma och har precis städat undan här. Lisa är gnällignsom han alltid brukar vara innan han somnar. Så ska försöka lägga han vilket jag vet inte kommer gå då han ALLTID somnar vid 12 tiden.

Nä, ha de :)

Wiho.

1 positiv grej med att man har varit gravid är att håret har växt något så fruktansvärt. Glad är jag. Äntligen har jag fått mitt långa hår jag längtat efter. :)

Nu är jag & älskling på väg in till familia & väla. Vet jag skrev i inlägget nedan jag inte skulle visa mig på väla på såna här dagar. Men, idag är det ett måste. :) Sen blir de en runda till Linda & zlatko.

Hörs sen! :)


Väla.

Idag blev det en sväng till väla med Emelie & det är sista gången jag ska åka till en mellandags rea. Harregud med folk & vilken trafik. Vilka jävla idioter, kör som fittor rent ut sagt hela högen! Inte hitta jag något heller & hitta man något så strunta man i de för man palla inte stå i köerna. Blev att vi körde rundor lite överallt & avslutade med litta maud på mcdondlas.

Nu vi precis landat på soffan efter lite handling på maxi & lassange till middag. Ja, tjockis som jag är käka jag en gång till ;) Lias sover som en stock. Hoppas han vaknar snart så han kan få lite maud i magen & sen däcka igen :)

Nä, hoppas ni haft en bra dag alla :)


Julafton.

Då var julafton över. Hade en trevlig kväll hos svärföräldrarna med resten av familjen. Lias fick fina klappar, det tackar vi för. Jag fick också en fin klapp av min älskling. Ska nämligen få tatuera mig. Wihoo.. Glad tjej. 2 st ska göras & jag längtar så.

Lias var jätte snäll hela kvällen igår. Somnade vid halv 12 & sover fortfarande. Han börjar dock gorma rätt bra där inne, så snart kallar han väl efter mammsi. :)

Idag ska vi till svärmor igen då Lias ska få träffa Hans mormor & Nicke. Trevligt. Annars blir det bara en dag hemma då vi måste städa & tvätta - IGEN!

Hoppas ni alla har haft en trevlig jul! :) kram på er!


God jul alla.

Önskar Lias med familj. <3


Godmorgon?

Verkar nästan som Lias inte känner för att somna om efter att fått lite mat i magen. Trött på att han aldrig blir mätt på sin mat. Suck..

Går dagen blev inte alls som den skulle. Vi fick vila några timmar av Lias & det är antagligen dom timmarna som gjort mig pigg nu. Efter vi hade vilat körde vi hem till min syster med familj som mös litta med Lias medans vi snabbt körde till city gross på ättekulla & handla. Men fy måste jag säga, vilken förvirrad affär. Kändes som vi mest yrade rundor & hitta inte det vi skulle. Vi stannade hos syster hela kvällen med massa snack & mc mat. Älskar min fina Charlotte. Du ska veta att jag alltid finns här!

Nä, får väl fortsätta försöka få Lias att somna. Snart ger jag upp & sätter han i sin stol & börjar röja här. Fyfan vad man lyckas skita ner snabbt!


Dec. 22, 2012

Oj, jag är så trött, så trött. Endå fick jag sova till halv 9 i morse. Ja, vi alla har väl våra dagar då vi är lite extra trötta. :)

Är en himla massa att göra idag. Kanske just därför jag är lite extra slö? Det ska rullas köttbullar, städas, tvättas, laga mat till oss själva & slå in alla julklappar.. Gäääääsp! Jag vill min dag ska se ut som såhär, vila 2 timmar & sedan ut & gå vår underbara runda i skogen & avsluta dagen med en god kycklingsallad med vitlöksbröd. Vi behöver ju ta oss ut för att handla lite också. Men vågar man ge sig ut?

Saknar mina favoriter uppe i Älmhult. Min lilla Saga. Jag vill mysa med bebisarna. Men snart kommer ni ner & firar nyår med oss och det ska bli super mysigt!

Från det ena till det andra har jag äntligen fått på mig förlovningsringen. Gud vad jag har längtat. Lär nog behöva 1 liter tvål för att få av den igen. Men sen å andra sidan, vad ska den av & göra? :)


Kejsarsnitt.

Det har varit många olika åsikter kring när tejpet skulle tas av efter kejsarsnittet. Jag lyssnade på min barnmorska jag hade under graviditeten & lät tejpen sitta kvar. För en timme sedan stod jag i duschen & titta ner, "snart måste det av" tänkte jag. Gick ner till Hans & bad om hans hjälp. Jag ville egentligen inte ha någon hjälp, jag ville bara han skulle va vid min sida & peppa mig. Kalla mig löjlig, men löjlig är just vad jag är när det handlar om sånt här. Jag har fått så många bilder i huvudet som jag inte ens vill skriva ner här. Efter ett x antal tårar & lite gnäll fick jag tillslut av tejpen & nu är jag super lycklig. Det har läkt jätte bra & jag är nöjd.

Känns som jag kan gå vidare nu, avsluta det kapitlet liksom & fortsätta till nästa. Äntligen är det över.

Äntligen kan löjliga jag sova gott inatt. :)

Och sova, ja det är precis vad jag ska göra nu efter en mysig kväll med hassefrasse. Min fina sambo. Ja Gud vad jag älskar honom. Oh ja Gud vad Lias har konstiga ljud för sig när han sover! :) Från de ena till det andra! :)


Godnatt! ❤❤


Vilken lycka! ❤


Grubbel

Jaha, då var det redan fredag.
 
Hade en super mysig kväll med mitt hjärta igår. Var precis som allt som man tyckt varit jobbigt på sistonde bara har släppt. Jag är så tacksam för att jag har Hans i mitt liv. Kunde inte ha varit lyckligare.
 
Jag har mått si sådär fram och tillbaka enda sen Lias kom till världen. Jag fick en fruktansvärt jobbig förlossning som gräver sig i mig. Ibland tänker jag inte alls på det och ibland kan jag inte tänka på något annat. Nu när jag skriver detta & sitter och tänker tillbaka så får jag tårar i ögonen. Dom två första veckorna satt jag och grät mer eller mindre varje dag. Varför skulle just jag få kejsarsnitt? Jag vill också få känna på hur det känns att föda ''normalt'', varför skulle jag reagera så häftigt på den gelen när dom satte igång mig? Varför fungerade ingen smärtlindring på mig? Och den största och jobbigaste  frågan som kör runt i huvudet är - Varför i hela friden lät dom mig lida i så många timmar när dom visste redan från början att det skulle bli kejsarsnitt?
 
Efter mycket grubblande fram och tillbaka, mycket diskutioner med Hans, familj & mina nära & kära så har jag idag kommit fram till att jag är överlycklig över att det blev kejsarsnitt. Jag är lättad i kroppen.. Vem vet hur det skulle gå annars? Jag kunde inte ta hand om Lias på nästan 2 veckor, jovisst kunde jag ta hand om honom, men inte på det viset jag skulle vilja. Det var mest det som gjorde mig så fruktansvärt frustrerad & arg över att det blev kejsarsnitt.
 
Men se vad jag har fått ut ur det hela. Världens bästa son.. Hur vacker är han inte? Så älskad från första stund. Jag kan fortfarande inte förstå att det är min son. Jag bara längtar tills jag kan få se och höra han springa rundor och skrika ''mamma, maamma''. Det är nog just då som man verkligen inser att man är mamma. Inte nog med att jag har fått världens finaste och underbaraste son, så har jag & min fantastiska sambo fått ett underbart förhållande till varandra. Känslorna för Hans dom är inte detsamma.. Dom är starkare. Allt vi har gått igenom tillsammans har bevisat gång på gång att vår kärlek är så stark. Jag är verkligen lyckligt lottad att få ha honom i mitt liv.
 
Och med honom vill jag spendera varje dag med, med honom vill jag så småning om gifta mig med, dela mitt liv med, föralltid. Jag älskar dig, Hans. Så mycket..

Rubrik?

Yey, några timmar fick jag allt sova. Lias somna direkt när vi kom hem & sover fortfarande. Härligt! Nu lär han inte vara så satans överträtt ikväll när det är dax för nanna igen. :) Snart sticker Hans & ska spela fotboll. Jobbigt pga en liten händelse som hände förra veckan som gör att jag egentligen inte vill vara hemma själv. Det finns allt skumma människor här i världen. Men Hans har säkrat upp huset med både det ena & det andra, plus att jag har Nikita, så den som kommer in, lär inte komma ut - inte om Niki får bestämma iallafall. Hon passar sin lillebror så bra så!

Jag & Lias ska bara mysa & titta på tv. Tänkte först följa med på deras träning då dom tränar ute, men det är i laröd & jag har INGEN aning om vägar osv där, så vågar inte ge mig ut på en promenix då jag säkerligen inte kommer hitta tillbaka sedan. :) nä, mys i soffan blir de. :)


Dec. 19, 2012

Inatt fick vi sova rätt så bra. Vaknade till av mig själv ett antal gånger och blev lika chockad varje gång att han faktiskt fortfarande sov. Vi hann bara gå upp så Lias fick äta litta & sedan körde vi in till stan då jag & pappa tog oss en runda för att leta efter en ny babysitter eller något annat skoj för honom. Vi har redan en babysitter, men den gungar inte av sig själv när han rör sig. Stel som en pinne är den. Inget Lias tycker om, han vill ha litta rörelse. Så, vi köpte en ny & den verkligen ÄLSKAR han. Han till & med somna nästan direkt han fick sätta sig. Nu kanske man kan få slappna av litta om dagarna. :) En överlycklig mamma! Sen för den delen blir jag så jävla chockad på vad dom har för priser på sina saker! Harregud.. Bara den här leksaken man sätter framför kosta 300kr? Den hade man ju för fan kunnat snickra ihopa själv! Haha. :)


Nä, nu blir det litta mc-mat sen raka vägen hem & se om Lias vill vila litta så man kan få sova en timme eller två. :)

TACK mamma & pappa! Lias har världens bästa mormor & morfar. :)


Stor bebis.

Jodå, besöket hos BM gick jätte bra. Jag gissade på 6500 ungefär. Men han vägde 6605g & är 62cm lång. Han växer för fort. FÖR fort.. Hinner inte med. Hoppas de stannar till snart. BM kör fortfarande på "han är i en tillväxt period" jovisst, har han varit de i 7 veckor nu eller? Haha. Nä, men nä.. Hoppas annars på en bra natt, hoppas, hoppas, hoppas.. Är så trött i kroppen!

Annars, jo, blev en runda till Ikea & handla massa grejer till Annica. Blev fint i deras gäst rum som vi dessutom ska inviga på måndag. :) Middagen är nere också, blev revben & potatisgratäng (ovanligt?), gott var det iallafall. :) nu, försöka slappa lite på soffan.. Inte lätt med världens spralligaste bebbiiiiis.

Ha en fortsatt trevlig tisdag mina vänner. :)


Godmorgon

Halv 2 somna Lias inatt, efter många om och men. Slutade med att han somna i min famn. Så jäkla mysigt är det, somnade som en stock själv & så vakna vi klockan 7. Och jag vaknade inte av att han skrek, utan att han låg & pratade och spralla lite. Underbar morgon. :) Känner mig pigg & glad, faktiskt. :)

Snart köra in till maxi & handla, sen vidare till svärmor & äta lite frulle. Mysigt! BVC vid tre tiden, maaah, hoppas tiden går fort. :)


Dec. 17, 2012

Då börjar denna kära måndagen gå mot sitt slut. Dock tror jag inte det blir något slut för vår del.. Förstår inte vad det är för fel. Blir så frustrerad. Borde han inte vara trött snart liksom? Inte sovit på hela dagen. Somnade 10 min i Hans famn i eftermiddes, men inte mer. Vi får väl se vad som händer inatt.

På tal om något annat fick jag min julklapp av Hans idag. Eller, den ska hämtas i morgon. En crosstrainer!! Wihoo.. Denna dam ska bli smal. :)

Nä, mysa med min lilla fis. :)



Mitt försök med att ta julkort här om dagen var inte det lättaste. Var inte lätt att få med utan att köket skulle synas. Men tyckte denna bilden blev så söt. :)


Städning.

Ja, jo, jag fick 3 timmars sömn till i morse. Det tackar vi för. Fick till & med ringa och avboka mötet vi skulle på. Helt slut var jag. Men dom 3 timmarna gav mig minsann ny energi. Rensat & städat hela huset. Får till & med köra in till stan & kasta skit, så mycket blev de! Snart färdig så när lilleman käkat klart tar vi oss ut en sväng & får frisk luft. Tisdag i morgon. Betyder att det är BVC besök. Wiho. :) längtar.


ha-ha'

Mitt försök med att få Lias att somna gick åt skogen. 2 timmars sömn har denna lilla familj fått i natt & jag vet helt allvarligt inte var jag ska ta vägen snart. Ögonen rullar på mig. Hade utan problem kunnat sitta upp och somna. Hoppas att Lias vill sova lääänge under dagen, så jag får sova ut. Hoppas också att Hans är frisk när han vaknar så han kan avlasta mig lite. Ja ja ja, mycket gnäll, men fan.. Jag är trött!! Haha. Nu ligger han här i soffan & halv sover & klockan ringer kl 7, lönt! :) buusfrööööö.

Idag blir det lite ärende som ska göras och sen som sagt - SOVA! Hoppas ni får en bättre start på veckan än vad jag har fått iallafall!! :) hej.


Promenix

Efter att jag skrev inlägget i morse packa jag in min lilla nallebjörn i hans overall sen gick vi ut och promenixa en sväng. Eller, vi kasa mest rundor. Hela kvidinge är en stor Isbana, iallafall på dom små vägarna. När jag hade kommit en bra bit ringer pappa & fråga om jag ville med & tända 3 ljus till farmor, vilket jag ville så det var bara till att vända på klacken & promenixa hem igen.

Idag var fösta gången jag tagit mig mod till att åka ner till farmor.. Gud vilken saknad & vilken smärta jag fick i magen.. Hennes sista önskan var att få träffa lilleman. 1 månad innan hjärtat kom lämna farmor oss, men inte helt. En del av henne har Lias tagit med sig till världen igen. <3

Åkte hem till mamma & pappa en runda eftersom Hans låg hemma & mådde skit. Tänkte han skulle få vara hemma & vila ut sig ordentligt. Där efter åkte jag hem till svärföräldrarna en sväng. Nu är jag hemma & ska försöka få Lias att somna, upp & duscha sen raka vägen ner i sängen. Denna dam är trött!

Hoppas ni haft en trevlig söndag! :)


Söndag.

Idag blev det inget morgon mys. Spralligare bebis får man leta efter. Vill verkligen inte ligga stil. :) känns som det kommer bli en väldigt seg dag. Hans ligger på soffan & känner sig dålig, jag sitter här som ett frågetecken & funderar på vad tusan jag ska göra. Tvätta? Städa? Orkar inte! Vill bara ligga på soffan, men det är inte lätt när man har en bebis som är tradigt rastlös och vill vara igång hela tiden. :) Så sjukt snabbt han utvecklas. Nytt varje, varje dag.

Satt precis & kolla kalendern på telefonen. Det är julafton på måndag? Men jösses! Inte okej. I år ska vi fira julafton hos Annica & Leif. Ska bli mysigt att träffas alla tillsammans. :)

Nä, nu ska jag försöka mysa med min sprallebebis :)


Gottboet

Blev att vi körde till Ladan som ligger lite utanför Örkelljunga. Blev inte så långvariga men fick med oss det vi ville. Där efter blev det en sväng till gotteboet. Jag samla på mig en himla massa godis tyckte jag. Men när ja fick syn på Hans gottepåse kände jag mig duktig. Harregud vad han plocka på sig. Vi har bestämt oss för att gotta oss julen ut, sen börjar allvaret. Har försökt hålla hårt på att inte äta massa skit, men det är svårt just denna tiden på året, så de får va så, och så kör vi stenhårt när julen är över istället. Spenderade ngra timmar hos Charlotte & André sedan körde vi hem till Linda & zlatko. Blev att vi lämna filippa & Angelinas julklappar eftersom vi inte lär ses till jul. Glada blev dom. :) Nu har vi kommit hem & jag försöker natta lilleman men han är envis idag. Inte vill han sova. Men det gör inget, han ligger lugnt & tittar på fotboll med pappa. :)

I morgon är det söndag redan. Men det gör inget, snart är det helg igen så som dagarna springer förbi. På tisdag ska vi till BVC. Gud vad jag längtar. Älskar att se hur min lilla bjässebebis växer! :) när vi körde hem från Örkelljunga innan idag satt jag & titta på massa bilder strax efter förlossningen. Vilken förändring. Han är så fin min gosse. Är världens stoltaste mamma! Är så glad för min lilla familj. Är så glad över dom valen jag gjort i livet. Är så glad att jag stängde ute mitt gamla liv & valde att lägga ner min kropp & själ på ett liv tillsammans med Hans. Titta så långt vi har kommit, så mycket vi har gått igenom & så mycket vi går igenom just nu, som inte så många vet om. Vår kärlek är stark. Vi är starka, tillsammans!


Dec. 15, 2012

En utvilad dam, ja, verkligen! Idag är en bra dag. :)

Vilket väder det har varit i natt. Trodde helt allvarligt snön skulle ta sig in. Pjuhh. Bor helt öppet mot åkern också. Ingen hitt när de blåser. Precis gjort i ordning oss ska snart packa in min nalle Björn sen kör vi mot Örkelljunga med charlotte, andre & barnen. Ska till ladan & titta lite. En liten mini utflykt. Tråkigt att bara sitta hemma. Ikväll blir de en runda hem till Hans syster. Mysa med barnen & ge dom deras julklappar :)

Nä, vet inte vad jag ska skriva. Hoppas ni får en trevlig helg :)


Åh.

Så glad. Lias somna kl 8 igår kväll & vakna inte förrens 3 inatt & ville ha mat. Mat fick han & när han var färdig somna han direkt & sov till klockan 7, då ville han mysa med mamma så la honom i min famn så somna vi 2 timmar till. Underbart.

Nu myser vi i soffan till tv'n. Kaffet skulle jag sätta på men inser rätt snabbt att kaffet är slut, fasen också tänkte jag, ingen glad Hans! Och visst hade jag rätt. Glad blev han inte iallafall! :)

Solen skiner & det är svin kallt ute. Vad ska man hitta på? Jag måste fortsätta med min tvätt & städ & så fort Lias har somnat igen så är det dax för träning. Uh.. Har ont sedan igår, men de är bara på de! :) Eller hur? :) Nä, dax att sparka igång dagen! :)


Aj aj..

Jaha, Sandra problemet löst! Gött! Vårt kära hus har tydligen många festat i. Blir bara värre & värre! Haha :)

- Vårt hus som en gång varit vårt "drömhus" har nu blivit vår värsta mardröm. Min fråga är bara, hur ska detta sluta? När ska det ta stopp? När ska jag kunna skriva av mig egentligen? Jag orkar inte gå & bära på detta längre. Orkar inte hålla det hemligt! Låt det gå undan nu..

Jodå, Hans tvinga upp mig när multigymmet hade kommit på plats. Han hjälpte mig litta & sen träna vi tillsammans. Helt slutkörd är jag & myser i soffan med Hans & Niki. Lias sover. Hoppas han vaknar snart så han kan få litta maauud & sen somna om igen! :)

Hörs!


Kusligt.

Du den här Sandra som kommentera inlägget "träning", skulle du kunna skriva till mig vem du är? Tyckte din kommentar var lite kuslig faktiskt!

Tänker inte godkänna kommentaren.

Tack! :)


Träning!

Fick en helt okej natt. Tack min lilla prins! Är inte speciellt trött idag. Men känner endå för att lägga mig under filten och bara vara. Men nej, DHL kom & lasta av gymet vi köpt precis. Så nu sitter Hans & packar upp allt och sedan ska det bäras upp på ovanvåning & sättas ihopa. Jag blir trött bara av tanken.. Sen lär väl hans tvinga mig träna efter det också. Får skylla mig själv som sagt till honom att tvinga mig. Jag har ju ett mål, ska jag komma dit är det bara till att bita i de sura äpplet. :) Det lär ju bli bra efter allt slit tillslut. :)

Harregud vad kallt idag.. Pjuhh..


Jaha, då var de kväll igen.

Tiden verkligen bara springer iväg. Hade behövt lite fler timmar på ett dygn. Innan gick dagarna & veckorna så himla sakta, men inte nu minsann när man fått en ny familjemedlem :) underbart!

Åkte hem till svärföräldrarna idag igen där dom bjöd på hasselpantofflor & kycklingfile. Åh mumma! Super gott. Lias har varit super duktig hela dagen och har så gott som bara legat i babysittern. Så skönt. Kunnat slappna av litta. Gnällig har han minsann inte heller varit. Blivit duktig med nappen nu också. Så nu slipper man nästan sitta & hålla den hela tiden. Man märker verkligen hur han utvecklas dag för dag. Alltid något nytt! Helt underbart! :)

Städar & tvättar för tillfället. Tog mig en liten paus nu, men får väl fortsätta :)

Nä, vi hörs mina vänner. :)


Vill ha, ska ha.

Nu har jag suttit & velat så länge om jag ska köpa byxorna eller ej eftersom min kropp ser ut som den gör för tillfället. Men vet ni va, dom skriker efter min gaderob. Jag skiter i hur jag ser ut & att jag får ta större storlek, dom ska bli mina.


Slut i rutan.

Vilken natt. Lias har inte velat samarbeta för fem öre. 2 nätter nu.. Hoppas det vänder snart. När man haft en veckas bra sömn där han sovit så gott som hela nätter så blir man minsann lite bortskämd. Får passa på att vila när han somnar nästa gång fast vi har en massa att göra idag.

Nä, mys med bebis & hoppas på att han somnar snart. Hörs sen antagligen :)


En nyvaken mamma Malin gosse med Lias :)


5 veckor skulle de såklart stå på inlägget nedan, inte 5 månader. :)


Yey!

Äntligen fungerar appen!

Dagen har varit sen segaste på länge. Kvällen har dock spenderats hemma hos svärföräldrarna. Alltid lika trevligt! Satt & lärde Leif lite på ipaden. Han är så go ibland, eller nej, alltid såklart. :) Har verkligen världens bästa svärföräldrar. Lyckligt lottad är jag! :)

Lias har somnar gott. Dock brukar han inte somna förrens vid 12 tiden egentligen, så lär bli att han vaknar tidigt inatt. Får hoppas lilla gossen är på humör & somnar efter maten igen. :) Kan inte fatta hur mycket Lias egentligen äter & så ofta. BVC säger bara "han är en stor kille, han behöver mat, så bara ge honom"? men jag menar, 240 ml mat till en pojke på 5 månader? Och det tar nästan 1 timme om inte mer att mata honom. Han vill pausa, mysa, bajsa & skrika lite i mellan & han blir inte trött 9 av 10 gånger han får mat. Någon som har något tips eller någon som haft de liknande?

Kanske får passa på att lägga oss nu när han väl sover.. Får vila upp sig tills i morgon, då kommer gymet hem till oss. Vi har nämligen gjort om ett rum på ovanvåningen till ett gym & i morgon kommer alla saker hem som vi beställt. Yey, denna dam ska bli smal & fin :)

Jag tror jag lyssnar på Tess & den anonyma tjej/kille som skrev på kommentaren nedan att jag ska hålla mig till motion & tallriks modellen. De känns bäst, om jag tänker efter.. :)


Jovisst..

Mjo, ingen handling blev det igår iallafall. Önskade vädret skulle vara lite bättre idag, men såklart faller snön så vackert utanför fönstret. Mysigt, helt klart! Blev lite tvätt & städ igår, och det ska fortsätta med det idag.. Tråkigt men så himla skönt när det är gjort.

Någon som har gått eller går på Lchf som kan ge mig lite tips & råd? :)

Va tusan..?

Vad tusan är det för fel på blogg-appen? Det är ju inte bara jag som har problemet har jag förstått. Aja..
 
Denna helgen har vi spenderat uppe i Småland med Malin & Saga. Har verkligen haft super trevligt. Lagade god mat, massa bebis-mys och en himla massa fnitter. Stackars Hans som fick stå ut med oss. :)
Vädret var OK uppe i småland, men ju närmare vi kom Helsingborg blev det bara värre & värre.
Tyvärr måste vi ta oss till maxi snart & handla, vi har absolut ingenting hemma. Får bli en snabb runda, men köra väldigt väldigt försiktigt.. Lilleman sover så gott. Längtar tills han vaknar. Inte efter hans skrik efter hungern, men stunden man har när han är mätt och belåten. Så fin min lilla skatt. Jag är så otroligt lycklig.
 
Världens finaste liten bebis. Kan inte förstå att jag & Hans har skapat denna lilla fantastiska varelse.
 
Imorgon blir de hårda tag. Fick nämligen ett löparband av mamma & pappa i tidig julklapp, så nu finns där inga ursäkter. Här inne är det minsann inte kallt. :) Fick låna Malins LCHF-böcker. Ska gå igenom och läsa ordentligt och se om det är något för mig. Vill ju så gärna bli fin till Lias dop. :)
 
Nähepp, ha de bra mina vänner.
 
 
 
 

Gnällig

Gnällig liten bebis har vi haft inatt. Inte alls velat somna & när han väl somnar har han legat och gormat en massa. Lilla vän.. Nu somna han en liten sväng i vagnen, men han kommer snart vakna känner jag på mig, så vågar inte lägga mig & slumra till, då kommer den satans huvudvärken.. Snön faller ner som bara den. Älskar vädret, men inte när man kör bil. Igår höll vi på att smälla med en idiot & såklart blev Hans tooosig & börja svänga in på en parkeringsplats & den andra bilen efter, tänkte nä i helvete att dom ska börja bråka så länge Lias är i bilen så i sista sekund hann jag stoppa Hans, tack & lov. Men vilka idioter det finns där ute. Man kan lita på sig själv & känna sig säker på sin körning, men man vet fan aldrig vad människor i dom andra bilarna sysslar med.

Idag är det fredag. Funderar på vad vi ska ha till middag. Är så sugen på urgröpta potatis med fransyska. Var så längesedan vi åt det. Senast när vi bodde på Dalhem. Är så himla gott! Ja, vi får väl se vad de blir. :)

Ha en super bra dag alla!


Helt otroligt.

Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag är mamma. Jag kan inte förstå att Lias har kommit ut ur min kropp. Jag har haft honom i mig i 9 månader. Jag kan sitta hur länge som helst med honom i famnen & bara titta på honom. Se hans vackra ögon & långt där inne ser jag vår framtid tillsammans. Han kommer bli en stilig kille. Min fina stiliga kille. Min son, min son.. Fyfan vilken lycka!

Jag ska ge dig all kärlek jag har & mer där till. <3


Åh.

Fina bilden jag fick precis av Malin på våra små liv. <3


Suck..

Blev en liten runda trots allt & nu ömmar magen.. Pjuhhh..


Nä..

Måste ta mig i kragen. Nu får de bli ändring.. Har till den 2 mars på mig att gå ner 12 kg. Kommer jag klara det? Vill så gärna bli mitt vanliga jag igen. Och vill så gärna vara fin på Lias dop. Jag sa förra veckan att "På måndag, då blir de ändring. Måste ut & röra på mig.." Idag är det onsdag & har fortfarande inte kommit ut. Min dåliga ursäkt är att det är kallt ute. Men, hallå.. Bara till att plocka på sig litta kläder, så överlever man nog. Eller vad säger ni?

Jag var sten säker på att jag skulle komma igång så fort Lias hade kommit. Inte är det att jag inte har tid eller ork, för det har jag. Vad är det egentligen som stoppar? Nä.. Fan alltså! Får hitta något sätt att peppa mig själv på. Tanken slog mig precis "efter detta inlägg tar jag på mig & går ut, eller nä.. Mina fötter är för kalla!" haha, asså.. Lägg av! Nä, på med kläder!! Kalla fötter eller ej, denna dam ska UT!

Hejhej. :)


Stora gossen.

Gick super bra hos BVC idag. Gillade den tjejen sjukt mycket. Han väger 5930 och är 60cm lång. Lilla bebisen börjar bli stor.

Nu ikväll kom syster Emelie & hennes familj. Super mysigt! Inte ofta vi ses.

Nu ska jag försöka få liten att somna så jag & min blivande man kan få lite egentid :) Ha en fortsatt trevlig kväll.


BVC.

Idag ska vi till bvc. Idag är det någon annan vi ska till, i Åstorp. Hon i kvidinge hade semester.. Ska bli spännande att se hur lång han är nu & hur mkt han väger. Sist vägde han 5325 och det var för 2 torsdagar sedan. Han är stor mitt lilla hjärta.

Igår röjde jag undan ordentligt på nedanvåningen, nu ser här ut som ett hem igen. Dock börja det öma som tusan i magen på mig, så kunde inte tvätta golven så de får göras idag. Idag ska det också lagas god hemmalagad mat, det känna som det var år sen vi gjorde det. Blivit så slarviga.

Nä, nu ska jag mysa med min gosse innan det är dax att fixa till sig :)


Älskar dig <3


8 timmar.

Hade en super trevlig eftermiddag hos familjen Hubner/Johannesson. Massa pepparkaksbak & julmusik. Lias tyckte ut sin första pepparkaka med hjälp av moster. Dom ska sparas så han får se när han blir större! :) Hade en helt underbar kväll igår med min fina skatt, Hans. Ojoj, Gud vad jag älskar den mannen! Lias har sovit 8 timmar inatt, snacka om att jag är överlycklig! Dom timmarna behövde vi verkligen. Känner mig helt utvilad. Sitter i soffan med en halvsovandes Lias på armen, ska snart in & byta blöja & ta på honom innan han somnar sen blir de att vi kör hem till mor och far en sväng.

Hoppas ni får en bra start på veckan mina vänner! :)


Julmys.

Precis varit på check point & ätit med mina & Hans föräldrar. Trevligt! Nu ska Hans iväg & spela fotboll (som vanligt) & jag ska hem till syster & hennes familj. Vi ska lyssna på massa julmusik & baka massa pepparkakor med barnen. Mysigt! Ikväll blir de julpynt & mys med Hans & Patrik. Ikväll ska jag heller inte missa julkalendern. Dålig stil.. Men får man sovmorgon i denna familj ska man ta vara på den ;)

Hoppas ni får en mysig söndag alla!


Julpynt.

Julpyntet har fortfarande inte kommit fram. Suck.. Dock städat som en gris. Så suttit på rumpan har jag ikke gjort! :) Suttit & planerat lite inför dopet har jag också gjort. Ser fram imot det en himla massa! :) Snart kommer Louise & Oskar hit. Ska byta till vinterdäck (ute i sista sekund, jag vet) sen kör vi till maxi och handlar till middagen vi ska mysa med. :) Trevligt med litta sällskap!

Puss på er!


Dec. 01, 2012

Då var de den 1 december & min lilla fjant blir 1 månad gammal. Samtidigt som jag tycker tiden har gått fort, så har den endå gått sakta på något vis. Längtar tills man kan busa rundor & få tusen leenden om dagen! :)

Idag ska jag & Lias faktiskt julpynta. Jag har varit seg med det detta året eftersom jag blev så trött på det innan julafton förra året. Så nu har vi dragit ut på de & det ska bli sååååå mysigt att få upp de idag. Kommer säkert lite bilder senare! :)

I morgon är det julskyltning & såklart ska vi dit. Så himla mysigt! <3

Aja, ha de bra mina vänner. :)


RSS 2.0