ULLARED!

Onsdag idag, tycker denna veckan har gått mycket snabbt. Har inte hunnit med riktigt. :)

I fredags åkte jag, Annica, Leif och älsklingen till Göteborg över helgen. Hade jätte trevligt! Skönt att komma iväg lite då och då. Var ute och åt, gick rundor in på liseberg en sväng och lite sånt trevligt. :) Tyvärr var jag sjuk förra veckan, och Hans tog över sjukan hela helgen. :/ Och nu är det Leif, Annica, mamma & pappa som är dåliga. Förlåt mina älsklingar! =) hihi.

Denna veckan har vi bara varit ute och handlat massa nytt till huset. Har köpt en jävla massa, nu är dom stora möblerna färdiga. Vi hade ju redan allt vi behövde, men, när man flyttar vill man ju ha lite nytt. :) Var ute och köpte en soffa igår, den blev så perfekt det bara kan bli! Passade in i huset som fan! Vi åkte in om kvidinge och lämna av den där, så slipper vi ta med den i flytten senare. :) Datumen har förhoppningsvis flyttats fram till den 1 oktober istället. Pratade med vår kundvärd och ja, han skulle försöka fixa det. :) Så det blir till att börja packa nu, bara en måndad kvar nu ju.. :) Idag ska vi ut och titta på tapeter. Vi tänkte vi tapetserar och lite sånt innan vi packar upp alla våra grejor, så blir det inte så jävla störkigt och bökigt. :)

Någon söt liten människa som känner för att följa med till ullared innom de närmaste? :) HÖR AV ER SÅFALL!
Nä, nu slutar jag snart jobba. Hem och städa undan lite och packa ner lite grejor. :) Ha det så bra idag. :)




Längtan.

Oj, ett tag sedan jag skrev. För mycket som vimsar runt i huvudet så, så fort jag har velat skriva i bloggen har jag haft för mycket att skriva att jag inte vetat VAD jag ska skriva. Vet inte nu heller, men känner att jag måste skriva av mig lite. :)

Inget speciellt har hänt dom senaste dagarna, eller sen sist jag skrev. Eller, hänt och hänt, det händer saker hela tiden. Men inget som intresserar er.. :) Jag vet inte om jag har berättat fortsättningen på huset? Vi har iallafall gjort besiktningen nu, gjordes förra veckan eller när det var. Det blev hur bra som helst, inte alls några stora problem att ta tag i. Man får ju tänka på att det inte är ett nytt hus vi flyttar till. :) Nu väntar vi bara på att det ska bli den 1 november så vi kan flytta här ifrån. Ska försöka prata med Helsingborgshem så dom kanske kan fixa någon som tar över lägenheten tidigare, men kan tänka mig att dom aldrig går med på det dom jävlarna.. :(

Var ute i huset i helgen, visade mamma & pappa det. Då fick vi även kontakt med vår granne mitt i mot oss. Kom fram till att pappa har haft kontakt med honom innan genom pappas gamla jobb. Så slutade med att vi fastna hos dom. Dom berättade massa om området, vad vi skulle tänka på o så lite annat smått o gott. :) Tror detta kommer bli skit bra! Skönt att vi fått träffa någon i området och fått prata lite. :)

Nu slutar jag snart. Ska hem & lämna Niki och fixa till mig lite. Sen kommer Ida och hämtar mig, så åker vi ner till Malmö. Lutz och antagligen en sväng till Malmö festivalen. Inget som intresserar mig egentligen, alltså festivalen. Men, gör det för Idas skull. =) Lutz vill jag mer än gärna till, ÄLSKA! =)

Annars händer inte så mycket idag. Ska se om vi hinner in om jysk när jag har kommit hem.



Oj vad jag är lycklig med dig älskling. Tänk vad långt vi har kommit på den tiden vi har varit tillsammans.. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig min vän.. Du är mitt allt, Hans! <3



Nu ska jag göra mig klar, så jag kan gå hem.. :) Ha en bra dag!


Det tog inte många sekunder innan soffan b...

img_2663 (MMS)

Det tog inte många sekunder innan soffan blev såld. Glad är jag! Nu blir det lutz på lördag o köpa en ny soffa, härligt! ;D idag blir det inflyttningsfest hos Annica & Leif med hela familjen. Ska bli mycket trevligt! :) hoppas ni andra får en bra helg.


Säljer vår soffa eftersom vi ska flytta. N...

img_0477 (MMS)

Säljer vår soffa eftersom vi ska flytta. Någon som är intresserad så hör av er till antingen mig eller Hans! :)


Varför i hela helvetet kan ingen förstå at...

Varför i hela helvetet kan ingen förstå att vi vill bo i kvidinge? Det är inte NI som ska bo där o där är ingen som tvingar er att komma ut o hälsa på! Vi klarar oss endå! Jag vill inte höra ett ord om det mer, vi har hört era åsikter så det räcker. Det är vårt val! Som sagt, de är vi som ska bo där fan inte ni!


Helgen.

Har inte riktigt blivit som jag hade planerat. Skulle på 25 års fest hos min syster i lördags, men kände mig jätte konstig i kroppen och allmänt hängig.. Så blev inget där. Förlåt syster, hoppas du hade en trevlig kväll. <3 Igår ville Hans så jätte gärna till stenestad och fiska. Fick väl tummarna ur röven och göra det för hans skull tänkte jag. När vi väl kommer dit blev jag förälskad av naturen, så skönt och avslappnande att bara sitta där, dricka sitt kaffe och röka en cigg. Till slut frågade Hans om jag ville testa, så fick väl göra det. Och sen var jag fast.. Fan, jag ville inte sluta fiska. För helvete va kul det var. :) Tyvärr hade ju Hans bara ett spö med sig, så vi fick dela på det helt enkelt. Men Hans fick nog inte fiska så mycket som han hade önskat, höhöhöhö. Förlåt! =) Nä, men det var riktigt roligt iallafall. :)

Idag är det måndag igen. Fan vad tiden går fort. Snart är det ju julafton. Har inget imot det, vill bara det ska bli november så vi kan flytta. :) Vi får tillbaka vår ''riktiga'' mäklare idag. Och det ska bli skönt. Sitter här var dag o planerar, planerar o åter igen planerar. Farligt sånt. Ser alla pengar försvinna också! höhö, men man vill ju bo fint. =) Och jag är så trött på er som säger ''kvidinge, menar ni allvar? vad ska ni där ute och göra'' NU VILL VI UT DÄR. Vi vill ifrån Helsingborg, punkt slut! Och det ska bli förjävla skönt! =) Nu har vi ju fått två nya ''grannar'' också. =) MYCKET TREVLIGT!

Nu är det jobb, ser faktiskt fram i mot det. Ska bli skönt. På något sätt känns det som det var en evighet, men endå bara i fredags. Fan vad jag skriver massa onödigt nu.. =) Ha en bra måndag!



<3

Igår hade jag tradigt jobbigt att somna. V...

img_4776 (MMS)

Igår hade jag tradigt jobbigt att somna. Var gör glad & för många tankar för att kunna slappna av. Och inte nog med det så börjar jag känna mig lite dålig i kroppen! Hoppas inte på sjuk, då blir jag lissen!! Idag ska vi ut till huset o titta lite. :D i morgon är det kontrakt skrivning. Tradigt glad! Wihoooo :) tack alla ni som är glada får vår skull o ställer upp för oss :) ni är underbara stor puss på er! :) aja nä, jobb nu :) ha en bra fredah!!! :D


YEAH!

Fint väder idag också, dock blåser det lite. Men bara skönt. :) Har varit ledig idag, eller ja, ska jobba ikväll istället. :) Men fick lite sovmorgon iallafall. Håller på att fixa och dona här hemma. Försöker rensa väck det mesta, som inte behövs. För nu är det såhär att, som ni flesta vet så blev det inte radhuset i åstorp, blev inte heller någon lägenhet. Vad kan de då bli? Hmm, HUS-ÄGARE ska vi bli. :) Kontraktskrivning på lördag, underbart. Känner mig så lycklig just nu. Visst det är i en liten håla, och de är en liten bit i från Helsingborg, men vem bryr oss? Vi är så glada att vi kommer här ifrån. :) Speciellt från Dalhem. :)
såhär ser uteplatsen ut. :) UNDERBART!
dock mycket större, men är ju fotad från en vinkel bara. :)

Insidan av huset är faktiskt jätte fint. Visst finns vissa grejor som ska fixas, som gäst toaletten där nere tex osv.. Sen är det ju alltid målning och så. Men som sagt, det är det ju alltid. :) Åh, är super glad. Var nere på banken igår också och allt gick hur bra som helst. Vi fick jätte bra kontrakt med vår ''bank kvinna'' och det känns super bra. Nä, detta är riktigt roligt. Åh, vad jag längtar. Jävla dalhemslägenhet som har tre månaders uppsägningstid. Men känner jag min älskling rätt så stannar vi nog inte mer än en månad. FÖRHOPPNINSVIS! :) Nu hoppas jag dock att älsklinge sätter fart med sitt körkort. :) Men bussarna går rätt bra faktiskt. Samma buss som Annica tar, så då får dom lite sällskap på bussen =) tihi.

Aja, nä, nu ska jag fortsätta här hemma.. Ska snart hämta älsklingen också, förhoppnisnvis får jag honom till att cykla hem.. Men tveksamt. Ha en fortstatt trevlig dag, för det ska jag! =)

Helvete vad kokt jag är! Så jävla förbanna...

img_6199 (MMS)

Helvete vad kokt jag är! Så jävla förbannad att folk inte har vett innanför panbenet! Hur i hela helvetet har man energi till att förstöra för andra? Det är så jävla synd att folk inte fattar att mitt är mitt, ditt är ditt! Är de så in i helvetes svårt? De är så förbannat synd att det är ett  MÅSTE att behöva skaffa ett garage, annars  tar dom bensin från en, pajar rutorna, inbrott, osv.. Denna gången lyckades dom inte ta någon bensin från mig. Men har de väl börjat, så slutar de inte heller. Äckel, idioter, åh vad förbannad jag blir! Aja, snygg klocka jag köpte igår? Avisst! Så nöjd så. Idag blir de ner till hyllinge o promenixa med hundarna o älskling ville fiska lite. Armani Åker antagligen hem idag, suck! Fint väder fick vi idag också, härligt! :) får plocka undan lite här innan jobb. Ha en bra tisdag :)


RSS 2.0