Pigg & glad!

Vaknade upp med världens leende på läpparna & varför ja, det vet jag inte. Idag är de full rulle. Jobb i skrivande stund, sedan lämna bilen på service & byte av bromsarna & sedan till Linda med familj & hälsa på en sväng. Jätte längesedan vi träffades så ska bli kul. :) Idag är det fredag, wiho!

Blir tydligen inget resturang-besök ikväll tyvärr. Antingen åker vi ner själv eller så stannar vi hemma & gör oss varsin fin landgång till middag/kvällsmat ikväll. Det hade minsann inte suttit fel, men samtidigt känner jag att vi behöver komma ut lite.

Nä, nu ska jag fortsätta. :)



Saknar min lilla Liam. <3


Blev ni nyfikna?

Lilleman rör sig mer än någonsin idag. Rörelserna blir bara tydligare för varje dag som går. Hämtade ut min box från babyproffsen idag. Bättre sent än aldrig :)
 
Var så överlycklig över vädret i morse. Men nä, det ändrades rätt så snabbt. Det har ju varit världens klibbigaste ute. När vi kom hem innan idag var byggarna i full gång här hemma. Min första tanke var ''Ja, men då ska jag också köra igång och röja undan ordentligt i trädgården nu när byggarna gjort lite nytta.'' Näminsann, jag trodde jag skulle dö av värmeslag så jag fastnade på en stol och där blev jag sittandes och glodde på männen som jobba! :) Huset är väl 90% klart från byggarnas sida nu.. Småting som ska fixas vid. Poolen är iallafall borta på baksidan och tacka gudarna för det. Flytspaklat har dom gjort i hallen, så i morgon är det väl tort så dom kan lägga nytt golv där. Jag tänker inte skriva för mycket. Man vet ju aldrig vem det är som är inne och läser här på bloggen. ;)
 
Imorgon är det äntligen fredag. Imorgon kväll ser det ut som de blir resturang-besök med våra fina vänner Niklas & Elin. Längesedan vi träffades nu, så det ska bli trevligt att ta igen allt vi har missat. Hoppas bara jag är tillräckligt pigg och mår bra, annars blir det inte roligt.. Men det ska vi lösa. Får vila under dagen helt enkelt så jag är pigg & glad tills kvällen. :)
 
Jag börjar bli trött på att vara gravid nu. Riktigt trött, finner inga ord. Jag vill inte se ut som en padda längre. Det har jag gjort tillräckligt länge nu. Vill ha ut min fina son, lägga han i hans fina vrålåk och sen ut och promenera, promenera och åter igen promenera. Tur vi har en sån bra och fin gåväg till Åstorp. Kommer bli många promenader dit där kan jag säga. :) Perfekt väg. Och det bästa av allt, jag slipper svettas! Längtar minsann och da efter lite höst/vinter väder just nu.
 
Ha, halva blogg-inlägget handlar om väder. Men det är väl de vi svenskar är bäst på att prata om? ;)
 
Fick nys om en ny mamma-blogg idag. Alltid lika kul att klicka in på andras bloggar & läsa lite. Den här tjejen skrev också en bra grej som jag själv börja fundera på - ''Hur avslutar man ett inlägg egentligen?'' Ja, det undrar jag också!! :)

Ska jag göra er lite nyfikna?

Jag och älskling har gjort en STOR grej idag..
Det lär ni få reda på, så småningom.. ;)

Regn.

Jag är INTE olycklig över att det regnar idag. Tycker det är ganska mysigt förutom att jag skulle vilja ligga i sängen & dra mig hela dagen lång. Men ikke, jag är uppe & jag är på jobb. Kaffet har runnit ner & nu sitter jag & funderar på julen. Julmat, julljus, tomtar, änglar, julgrannar, min fina son, alla goda dofter & julskyltningen. Jag vill det ska bli jultider nu. Vill se första snön lägga sig på åkern. Vill se Nikitas glädje när hon skuttar runt i snön & är helt överlycklig. Vill sätta jul musiken på full patte & bara njuta.


Sommaren 2012 har inte varit bra. Jag älskar sommaren i vanliga fall & har oftast inga problem med värmen. Men nästa gång det är dax för att bli gravid vill jag helst bli de vinterhalvåret. Sommaren har varit så otroligt osocial & tråkig. Sovit bort hälften av alla fina & soliga dagar & varit allmänt hängig. Men vad gör det? Tänk vad jag får ut av detta - En helt underbar fin liten son som vi ska ge all vår kärlek till. :)

Idag går jag in i v.34. Det känns att de närmar sig med storsteg. Såg ni inlägget här nedan på vår fina vagn vi hämtade igår? Vi kan inte riktigt förstå att vårt egna kött & blod ska ligga där i. Farmor Annica såg också så stolt ut & glad. Vi alla längtar så fruktansvärt mycket efter honom. Vi är redo! :) Nu får du komma när du vill.


Nu ska jag nog göra mig lite frukost. Idag ska det pysslas i huset, nu när vädret tillåter. Nästa år ska det köpas en AC, annars är jag död! :) ha en bra dag!


En stolt pappa med vår fina vagn.

Nu är vi redo för dig! :)


Underbart.

Vilken underbar kväll det blev trots allt igår. Vi lagade maten tillsammans, jag & hjärtat & det var hur mysigt som helst. Gav varandra verkligen all kärlek vi kunde ge, kändes så underbart. Huset var fullt med tända ljus & jag kan inget annat än älska det! Hur mysigt som helst & jag fick en varm känsla i hela kroppen & tankarna sa mig direkt "här kommer vi få ett bra liv tillsammans med vår lilla son". Och det kommer vi få!

Jag är så lycklig.. Älskar mina killar & lilla flickan Nikita! <3


Tuff dag.

Efter en tung dag med många tankar och funderingar så ska vi skämma bort oss med lite grillad kycklingfile & koktpotatis, alltså inte hasselbackspotatis som på bilden & lite brunsås. Där efter blir det lite vaniljglass med smälta hallon. Inte helt fel va? Mummaahh.. Tända ljus i huset ska de bli också.. ÄLSKAR detta mysväder!


Stort frågetecken.

Jag förstår inte hur det har kunnat gå såhär långt.. Jag är ett stort levande frågetecken.


Jag önskar tiden går lite fortare nu, så min fina son kan komma till världen & göra mig lycklig & ge mig ny energi. Älskar dig min lillkille! Du är efterlängtad.


Ljusmys.

Ljusen är tända i hela huset, värmen är underbar & stämningen fantastisk. Idag blev det grillade revben med potatisgratäng. Älsklingen favorit middag! Maten ligger gott i magen nu kan ni tro. Snart är det sängdax. Jobb i morgon..

Min fina man.. Gud vad jag älskar honom.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2251602/images/2012/pic_503bc0a79606ee5c6e000a78.jpg" class="image">


Måndag?

Är det verkligen måndag? Gud vad ögonen tog imot i morse. Jag hade hoppats på att det vad söndag, så jag hade kunnat ta de lugnt idag också.

Men på jobb är jag. Kaffet hoppa jag idag.. Kände hur klumpen i magen bildades när jag kom in innanför dörren & katten inte hälsade på mig.. Lilla söta katten. Som tur är ligger du & sover gott ute hos oss. Vi har gjort det fint & hemtrevligt. Hoppas lilla snotti trivs!

Nä, har ingenting att skriva. Skriver sen :)


Kärlek. 🌸


Vi börjar om.

Jag skulle så gärna vilja skriva av mig om allt som har hänt. Men jag har tänkt till, och nej det tänker jag inte göra. Igår vaknade jag och Hans upp, tittade på varandra & sa ''Idag har vi ett leende på läpparna, idag är vi glada, idag löser sig allt och idag börjar vi om på ny kula.'' - Allt löste sig & jag har äntligen fått se ett äkta stort fint leende av min fina sambo igen. Allt löser sig verkligen, tro det eller ej. I vårt fall behövde vi bara fråga om hjälp, vilket vi inte gjort och därför har det gått såhär långt. Man tror och man vill kunna klara allt, men ibland gör man faktiskt inte det. Allt känns så himla bra och jag är jätte glad! Hoppas detta håller i sig. Jag håller alla tummar och tår.
 
Lördag morgon och dimman ligger tjock på åkern. Lite, lite kan man se bilarna som susar förbi men det är inte mycket. Denna helgen strök vi alla planer vi hade, vi bestämde att ta det lite som det kommer. Igår tog vi en fika på väla med svärmor & mina föräldrar, då fick jag även köpt min efterlängtade mamma jacka. Nu behöver jag inte frysa, eller bli blöt när de små regnar. :) Idag tror jag faktiskt vi tar en tripp till väla/familia och går på jakt efter en jacka till Hans också.
 
Tack ännu en gång till alla som hjälpt oss och som har stöttat oss igenom detta. Vi är tacksamma! Älskar er alla!
 

Regn + sol.

Inte varmt, inte kallt.. Blåsigt, inte roligt. Regnigt, mysigt!

Efter gårdagens bölande vaknade jag upp med världens svullnaste ögon. Dagen den slutade bra hos svärföräldrarna där mina fina föräldrar också kom ut på en kopp kaffe och en massa prat. Är glad över att ni hjälper oss så mycket, tack!

Är så otroligt glad för alla fina människor runt omkring oss. Vi är evigt tacksamma för allt & det hoppas jag ni vet.


Jobb nu. Idag blir det ett glas apelsinjuice istället för en kopp kaffe. Kaffe suger dök aldrig upp idag. Så en macka till min goda apelsinjuice skulle sitta fint & så får vi hoppas dagen fortsätter som den börjat. Kram på er!



VÄLKOMMEN V.33!


Strandväder.

Herrejösses vilken dag må jag säga. Och efter denna dagen är jag så sugen på att skaffa lösenskyddad blogg då jag inte vill vissa människor ska komma in och snoka. Ja, jo .. Det blir det nog.
 
Vill tacka alla mina fina vänner för att ni stöttat mig idag. Ni är så fina och omtänksamma. Kärlek till er.
 
 
Ett stort tack till Helena, min fina Helena som finns där och stöttar mig med hennes fina ord. Tänk att ord kan göra en så otroligt glad. Tänk att en vän kan göra en så glad.. Tänk att JAG har turen att få ha fina Helena i mitt liv. Kommer bli världens bästa TANT HELENA! :)
 
Jag har ingen speciell lust att skriva här inne varför det har varit en tuff dag. Möjligtvis när jag fått min blogg lösenskyddad. Men hur gör jag det då?

Förstår inte.

Från att gå till att vara en bra dag till att bli en hemsk & mörk dag full med tårar, det förstår jag inte. Förstår inte hur fort saker och ting kan förändras. Förstår inte hur blind man kan vara. Hur kan jag ha låtit det gå såhär långt? Ångesten smyger sig sakta på. Jag har fått upp ögonen, äntligen. Jag får skylla mig själv över den tunga klumpen jag har på mina axlar. Och hur mycket du än säger "det är inte ditt fel" så vet jag, inners inne att det är mitt fel. Jag kunde ha hjälpt till, jag kunde ha funnits där mer, jag skulle inte låtit det gå såhär långt. Jag kan bara säga förlåt.. Förlåt! Tusen förlåt. Jag vill du ska må bra.


Idag är en bra dag.

Förutom att vädret gör en så fruktansvärt trött.. När klockan ringde blev jag chockad över hur mörkt det var i hela huset. Trodde bestämt jag hade ställt klockan allt för tidigt, men ikke.

Igår kom lillemans farmor & lämnade ett set som hon fick äran att köpa till honom när han ska åka hem från sjukhuset. Jätte fint är det & nu längtar man ännu mer & känner att det närmar sig mer och mer. Kan inte förstå att jag slutar jobba snart heller. Herregud.. Tiden springer minsann iväg, snart ligger han här på mitt bröst och myser. :)

Kaffet kallnar.. Vi hörs! :)


Inte igen.

Nu förstår jag faktiskt inte vad som händer.. Jag har precis blivit frisk, förutom min förkylning. Nog fan skulle jag flyga på det idag igen.. Halsen, ja, den ska vi inte snacka om, trött och yr i bollen! Varför? Varför just jag.. Jag vill inte. Halsont är det värsta som finns!! Låt mig bli helt frisk nu för satan!!


Jag glömde!!

Idag är det en stor dag & jag önskar jag fick se honom just nu. Men vi fick en bild inlagd på Facebook istället. Min älskade "lilla" Liam som nu är STORA Liam börjar 1an idag!! Jag är så glad så jag får tårar i ögonen! Stora killen.

Moster älskar dig! <3


58.

Varje dag är ett nytt äventyr. Varje dag händer något nytt där inne. Idag vaknade jag, upp snabbt som fan på den vanliga morgon rundan. Avslutade framför spegeln & titta på mig själv. Upp & ner, hit & dit. Jo, magen har sjunkit något så otroligt! Det är så kul att veta att det händer lite grejer & det roligste av allt är att veta det snart är dax. För det är det faktiskt! Tiden har gått något så fruktansvärt snabbt!


Gud vad jag längtar efter lilla ****!
Vi älskar dig! <3


Yeah!!

59 dagar kvar av 280!!!!


Jag går snart under.

Som jag precis skrev på facebook.
- Det enda negativa med att bo på landet är dom här tusentals flugorna. Vi pratar inte om 1 eller 2 jobbiga små flugor utan det är minst 10 st.

Inte nog med att dom är så många, dom är på en stup i kvarten, man viftar bort dom och endå förstår dom inte att dom ska lägga ner, utan dom fortsätter, tio gånger så värre. Jag går snart under, helt allvarligt. Vi har satt upp såna här flyggrejor över allt, flygsmällaren har vi i högsta hugg, Niki försöker, men är för klumpig. Nä, fyfan vad förbannad jag blir. Jävla satans äckliga flugor. Vad ska ni här och göra? Försvinn! 



Någon mer med flugproblem som vill dela med sig lite tips?
 
Och så fortsätter jag med mitt choklad, om jag får ha det i fred...
 

Städ & tvätt.

Gårdagen blev inte precis som den skulle. Planen var en myskväll med Niklas & Elin. Slutade med att jag fick köra rally till Bjuv, hämta Niklas & Elin & sedan vidare till akuten. Stackaren Niklas hade ont i sin hand! :/
Körde hem igen, hämtade min fina man & sen in till stan igen. Där spenderade vi några timmar i väntan på att Elin & Niklas skulle bli färdiga. Hade en jätte mysig kväll med min fina, fastän vi inte gjorde ett skit. :)

Idag är planen, eftersom solen gömmer sig bakom molnen att jag ska tvätta, städa, tvätta & städa lite till. Ikväll kör vi nog in till stan en runda, vi får se.

Lillen är vaken som vanligt. Guppar & har sig mer än någonsin. Det är så jobbigt nu när man går eller rör sig & han rör på sig samtidigt. Ibland får man stanna upp & liksom, vänta på han ska bli färdig sen kan man fortsätta med det man gjorde. Min lilla skatt..

Nu ska jag fortsätta, om lillen tillåter :)


Lillkillen.

Jag har legat i säkert över en timme i sängen nu, med både ögon & händer på magen. Vilket liv han gör där inne och Gud vad allt känns så tydligt nu. Denna lyckan han ger mig, den är obeskrivlig. Jag trodde inte man kunde älska en människa såhär mycket innan han ens kommit till världen. Men denna kärleken, den är helt fantastiskt. Mamma & pappas lilla pojke. Vilken gåva.. Vilket mirakel. Vi älskar dig!


Herregud..

Vilka fantastiska vänner jag har.. Ni är världens finaste, det hoppas jag ni vet! Tack för ni finns och gör mitt liv såhär underbart! 🌸


En sak till.

Elin, min fina vän Elin. Jag tackar för ditt stöd! Jag är så glad för att du finns här. Jag får ont i magen när jag tänker på all skada du fått ta i mot. Du förtjänar inte det.. Du är en stark tjej som orkar med allt som händer runt omkring. Din & Niklas kärlek är stark & så länge ni går hand i hand kan inget komma i mellan. Jag har funnit en vänskap, en vänskap så fin. En vänskap jag inte kommer släppa taget om. En vänskap som betyder så mycket för mig.. Tack för allt! Tack tack.. Puss & kram till dig min vän!


Kaffedax.

Klockan ringde & lika rädd blir jag varenda gång.. Men snart slutar den ringa & jag får en mini semester innan min lilla påg känner för att komma till världen.

Dimman låg som ett tjockt täcke på hela åkern i morse. Såg inte ut till 21an. Men när vi kom in till Helsingborg blev det fint väder med sol & utan dimma! På tal om annat är de äntligen fredag.. Jag ska sova i morgon bitti, det är en sak som är säker..


När ska du växa upp?


Smal & fin.

Så vädret är exakt nu är helt perfekt för tjocka mig.
Älskar när solen smyger fram, men älskar lika mycket när den smyger tillbaka bakom molnen.
 
Idag har varit en mysig dag då syster med familj kom och hälsade på mamma. Så efter jobb fastnade jag där. Hade intressanta samtalsämnen med Kevin. Speciellt om Kevins kuisn som ligger i magen. Om 1 år sa Kevin, då får han leka med mina leksaker och om 1 år, då får jag leka med min kusin. En söt liten kommentar som ''Där inne ligger min kusin'' fick han till också. Finns bara ett ord för barn - Fantastiska! Gud vad jag älskar dom. :) Och vår lilla bebis kommer få världens bästa kusiner som kommer ta hand om varandra vad som än händer, det vet jag. Stora Liam, som redan är 7 år kommer skydda sina småttingar till 100%. Min lilla Liam, gud vad stor han har blivit minsann.. Tiden springer iväg. Tänk när vår son är 7 år gammal & helt plötsligt ska börja skolan.
Nämen, han får ju faktiskt födas först! ;)
 
Mina tankar idag har varit mycket på min kropp. Jag vet att jag har varit slarvig med maten under graviditeten. Men hur lätt är det inte att tänka när man fortfarande är smal som en pinne och precis fått reda på att man är gravid ''Ja, jag är endå gravid så att jag kränger i mig en hel ben&jerry's är helt okej''. Jag tycker iallafall det är lätt. Och det var så jag tänkte, enda tills nu. Nu när man sitter här och ser ut som en liten köttbulle & gått upp på tok för mycket kilo. Då tänker man istället att man är dum som hade tankar som den, att man inte fortsatte röra sig & äta samma nyttiga mat (oftast). Ja, efterklok det ska man minsann vara. Men det är en sak jag lär mig till nästa graviditet för tro det eller ej, bebis i magen ska faktiskt få ett syskon hur negativ jag än varit till det från början. ;)
 
Nu är motivationen på topp till att börja röra på sig när lillen har kommit till världen. Det ska även bli ändringar på matfronten. För hur lätt är det inte att gå ut och gå, när man har världens finaste vagn & världens finaste son liggandes i vagnen? Jo, lätt! Och inte är det bara jag som får motion, även Nikita! Två flugor i en smäll, perfekt.
 
Nu har man ju också suttit och stirrat på massa kläder man vill klicka hem eftersom hösten är på väg in. Men hur kul är det att klicka hem en massa kläder när man inte kan använda det mer om två månader? Inte speciellt kul. Jag får helt enkelt vänta! Och det första jag ska klicka hem när jag blivit fin igen är det här. ->
 
 
 
Sexy By Sweden.
Måste finnas i gaderoben, eller vad säger ni? :)

Babyboy.

Välkommen v.32.
Hans hjärta slog på så fint.. Mitt blodvärde har gått upp till 120! Tummen upp. Har fått alla mina tider fram till förlossningen också, även 17/10 då han är beräknad att komma. "Så får vi se om du kommer" och så fnissa hon lätt. Magen har växt en hel del. Kan inte förstå att det snart är dax.

Blir grillat ikväll igen! Mums.. Hans kör på ribbs, jag kör på hamburgare! Ihihi. :)


Hundbadet..

..blev det inte! Men det blev en runda in till Helsingborg och hälsa på mamma & pappa en sväng. Där efter blev det minsann en runda till Niklas & Elin på en kopp kaffe. Alltid lika mysigt. Gud vad jag är glad över att jag träffat Elin. Niklas har verkligen träffat en toppen tjej! Man ser hur glad han är och hur bra han mår i hennes sällskap! Det gör både mig & Hans super glada över att se. :)

Lilleman håller på som vanligt. Dock har han slutat sparka, det är bara en massa rörelser nu för tiden. Är så jävla härligt att känna hur han glider rundor där inne. Allt känns så tydligt nu. Ibland kan jag fortfarande inte förstå att vi har en liten bebis i magen, men verkligheten börjar komma ifatt en mer och mer nu.

Nä, ögonen börjar snart rulla på mig. Inte vilat middag idag ;) Hoppas ni andra haft en bra onsdag!


💩

Sitter & njuter i min underbara trädgård. Doften av grillat får mig att få gåshud. Detta är livet. Tänk om man hade kunnat ta sig en is kall öl. Huhuh, det hade inte suttit helt fel. Efter maten ska jag försöka få min man att gå med på att köra ner till hundbadet med Nikita. Hade varit riktigt härligt både för mig & Niki ;) i morgon hoppas jag på lite svalare väder så jag kan röja huset ordentligt och tvätta upp en helvetes massa tvätt. Nu - mys med familjen!


I morgon ska jag till barnmorskan & få lyssna på min älsklings hjärta. Alltid lika underbart! Längtar.. ❤


💗

Lillen rör sig som tusan där inne. Ligger här i soffan & önskar han låg bredvid mig. Vill ha han här & mysa med honom. Gud vad jag längtar! :)

Dagen har varit bättre än igår. Har mått helt okej faktiskt. Hoppas jag mår helt hundra i morgon då jag ska till barnmorskan. Vill inte omboka ännu en gång. Tog även ledigt från jobb i morgon, så jag kan vara pigg när jag ska dit. Nä, nu ska jag fortsätta min mys stund med Lillen, hans & Nikita. Godnatt!


😡

Sjuk människa!


I love you. 🌸


Vad hände?

04;36 är klockan.. Jag är pigg & mår skit! Min hals. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Och den här jävla flugan som sussar rundor i huvudet på mig, bara vänta tills jag fångar dig din jävel! Vad ska jag göra? Ska jag stanna hemma från jobb? Nä, jag har lite ärende att göra. Jag orkar inte.. Åh suck. Hans ligger och sover så fint i sängen.. Vill egentligen väcka honom & be han lägga sig här i soffan med mig och hålla min hand. Känner mig så ensam. Inte ens lilleman är vaken. Aja, klockan ringer tio över sex, får ligga här i min ensamhet tills dess :)


Vi längtar efter dig så..

Jag är världens lyckligaste. Kan inte förstå vi har ett liv där inne, som vi skapat, tillsammans. Jag har fått min lilla familj jag alltid önskat mig. <3


Fy farao!

Gud vad jag hatar att vara sjuk.. Men vem gör inte? Speciellt i detta väder. Var hemma halv tolv och vaknade nu halv fyra. Hade utan problem kunnat lägga mig på sidan & somna om. Gossen min har varit snäll idag & sovit mycket. Nu börjar han hej vilt & magen guppar fram & tillbaka, upp och ner. Nu kom min man hem också.. Skönt! Kan han ta hand om mig, för de har han ju inte gjort nu några månader ;) haha..


Ingen bra dag

Dagen började inte bra. Vaknade upp ensam i sängen, svullen i ögonen, stopp i näsan & jag kan inte svälja så ont jag har i min hals. Knappt prata. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Som tur är slutar jag om en timme. Jag ska raka vägen hem & ta hand om mig själv. Suck..


Gäsp..

Blev en super bra lördag med besök från svärföräldrarna & sedan Niklas & Elin. Äntligen är Elin hemma! Fina tjejen! Dom hade med sig lim, penna & sist men inte minst en stor fin foto bok där vi ska samla våra bilder och skriva massa fint! Åh, så fint. Tack mina fina vänner! Blev en tripp till maxi och sedan vidare till faster som idag firar en vecka som faster NILSSON. :) nu är vi hemma & har en saftigt god lassange i ugnen. Ja, kl 22.08, vadå? Gott!! :) sen blir det minsann sängen. Upp med tuppen i morgon då faster & Bosse kommer på frukost & även en spaning på huset då dom aldrig sett det. Trevligt! Sov gott mina vänner :)


Godmorgon. :)

Lördag morgon & det är sol, hur underbart är inte det? Vaknat på rätt sida idag, det är en sak som är säker. Min älskling var snäll och körde till Åstorp precis för att handla hem lite frulle & gott till mig.. Han är så fin. :) Ska snart duka ut på uteplatsen, så vi kan sitta och gosa oss där ute och kolla på vår fina utsikt samtidigt.
 
Idag har vi ingenting planerat och det var det som var tanken. Idag vill vi minsann vara hemma och fixa i lugn och ro. Och nu när det är så fint väder kanske man ska passa på att grilla lite gott idag också?
Min tanke var att baka lite vaniljbullar idag. Jag är så sugen så jag vet inte var jag ska ta vägen och har varit nu i några dagar. Och vanilj bullar är alltid bra att ha hemma! :)
 
Sen vill jag bara säga att jag fick en knäpp kommentar här i morse. Jag tänker inte svara, eller lägga ut kommentaren för jag tycker att kan man inte stå för vem man är, så behöver man inte kommentera heller. Alla har sina åsikter, men kan man inte stå för dom, behöver man inte skriva dom här.
 
Nä, nu ska jag ut med min fina hund tills Hans kommer hem igen. :)
 

Graviditetskalender.

En liten drömmare. - vecka 31.

Genom att övervaka barn i magen under längre perioder med hjälp av ultraljud har man kunnat visa att de drömmer medan de sover – det är i alla fall så man tolkar det, för barnets ögon rör sig på samma sätt som sovande vuxnas ögon när de befinner sig i REM-fasen av sömnen. Läs mer om sömn i böckerna Gravid för första gången eller Gravid igen. Tänk om man visste vad de drömmer ...

Barnet börjar att utveckla underhudsfett och det yttersta hudlagret är mer ljusrött än rött. Det har säkert inte riktigt vänt sig med huvudet nedåt ännu, men det är möjligt att barnet gör det redan nu.


Sägs även att 90-95% av tiden sover bebisen. Det jag ju inte hålla med om? Inte min bebis iallafall.
Pigg och vaken är han just nu. Sparkar och har sig.. Man ser han klart och tydligt här utifrån. Hans sitter med stora ögon och hakan ner i knäväcken. Ja, det ser mysko ut och känns mysko men fy vad härligt det är att veta allt är som det ska där inne. Men jag skulle vilja han skulle försöka tänka lite mer på sin mamma och försöka sova 1-2 timme mer om dagen. ;) 

Nu när jag endå skriver om bebis så tänker jag ännu en gång skriva att ''William'' är ett alternativ, men troligtvis kommer han ej få det namnet. ''Vi har blivit vana vid William, Wille nu'' Ja, det har folk omkring oss blivit, även vi eftersom vi hela tiden sagt William, Wille från start. Ni glömmer bort er ibland och lilleman kallas än idag för William och det får ni faktiskt ta och sluta med nu. :)


Ibland hade det faktiskt varit lättare att bara säga namnet, skrika ut det till hela världen. Men, vill ju vänta tills dagen han kommer till världen. Eller jag kanske ska strunta i det, och berätta det endå? För egentligen, vad spelar det för roll?

 


Viasat kontroll.

Fick en kommentar på förra inlägget av en tjej med namnet Isabelle. "frågestund" ja, hur kul är det att ha frågestund när alla är så tråkiga på kommentera? :) Aja, vi får väl se om de kommer in fler kommentarer. :) har städat halva hemmet, nu tog energin slut minsann. Speciellt efter jag har tvättat golvet i hela vardagsrummet & två minuter senare ser jag Nikitas tass-spår överallt. Trötta mig.. Hans har precis satt upp parabolen, två veckor efter vi flyttat in. Seg jävel, eller vadå? Förra vintern bet Niki sönder våra kontroller, både den där uppe & till tv där nere. Så vi har levt utan kontroller i snart ett år utan att beställa nya. Varför? Det undrar jag också. Iallafall, så gick jag ut och kolla i brevlådan & där låg två paket med två helt nya kontroller! Åh, man tackar, viasat! Niki ska inte ens få se kontrollerna, dom ska gömmas minsann!! :) nä, nu ska jag hitta på något att äta. Hungrig bebis i magen..


Gravida tjejer.

Jag tycker det är så roligt att jag har så många runt omkring mig som är gravida för tillfället eller som nydligen fått barn. Det är skönt att veta man har varandra, som man kan prata med och få råd ifrån.
 
I början av graviditeten fick jag en vän, en vän som kom mig rätt nära & som jag gjorde allt jag kunde för. Hon är också gravid & jag tyckte det var skönt att ha någon som visste vad man gick igenom. Tyvärr är vi inte vänner i dagens läge. Men det jag vill komma fram till är att, jag tror man måste ha någon nära att prata med. Männen dom försöker, men ibland lyckas dom inte riktigt förstå. Då är den där vännens axel ett bra ställe att prata ut på. Vissa har lätta graviditeter, vissa andra INTE. Jag kan inte påstå min egna graviditet har varit speciellt jobbig, men jag kan inte påstå den har varit lätt heller. Jag har haft mina dagar, men det tror jag såklart vi alla har haft. Jag sitter och tänker på hur livet kommer se ut när vår son har kommit till världen. Vad som kommer förändras och vad som inte. Jag kan inte se framför mig hur livet kommer se ut. Det går inte.. Det är 9 veckor kvar till vår son är beräknad att komma till världen, jag får helt enkelt vänta och se. Längtan är obeskrivlig.
 
 
Jag har precis tagit mig en liten slurr i sängen. Sov som en liten bebis.. Vaknade upp och min första tanke var ''Åh, snart slutar jag jobba.'' Hur kan man längta? Ja, jag vet inte. Jag längtar till dom tre första dagarna sen kommer jag sitta och bita på naglarna och antagligen kommer jag ta mig till jobb endå. Har ju världens bästa jobb så! :) Snart kommer Hansaman hem och tanken slog mig precis att det är fredag idag. Vad ska vi hitt på? Har jag inte helt fel för mig så ville antagligen svärföräldrarna komma hit på lite fika ikväll, men vi får väl se.
 
Tycker min blogg börjar bli riktigt tråkig, eller nej den börjar inte, den har alltid varit. Jag skriver bara om hur min vardag ser ut, vad jag gör och inte gör. Jag tycker inte det är roligt längre. Jag vill ha något att skriva om ibland. Ni som läser min blogg, vad skulle ni vilja jag skrev om? Ge mig lite inspiration vettja. Det hade jag blivit glad över. :)
 
Nu ska jag trycka i mig något att äta sen försöka gå på en lång promenad med min älskling till hund. Får hoppas jag klarar det, mina fötter har aj aj! Svullna, jobbiga, obehagliga.

Gräddchoklad.

Jag har hittat en ny vän. En god vän, en vän som är farlig men så söt. En vän som jag bara ska umgås med i 9 veckor till, gärna mindre. - gräddchocklad. Ja jävlar vad gott det var. Första gången jag smakade chockladet i förrigår, skulle aldrig gjort det men samtidigt ångrar ja mig INTE! Mums.. En liten berättelse om ett gott chocklad såhär på en tråkig fredagsmorgon. Från det ena till det andra köpte jag mina järntabletter idag. Dom tog slut för en vecka sedan & jag har världens dåligaste ursäkt - jag har glömt köpa. Och fy vad jag har märkt skillnad, på denna veckan. Jag hade utan problem kunnat sitta & somna rakt upp & ner nu när jag skriver här. Så trött har jag varit. Så jag ska nog inte säga att tabletterna inte hjälpt något, för de har dom bevisat nu. Så jag var hemskt glad igår när jag skulle lägga mig & lika glad i morse när jag vakna & skulle ta pillan. :) smakade godare än någonsin också! Kanske.. Kaffet väntar. Puss!


Torsdag, gråa torsdag.

Vaknade upp till regn i morse. Men när vi närmade oss Helsingborg var de torrt på marken & himlen var lite blå här & där. Dock inte längre, nu är de mörkt. När de är såhär mörkt vill man bara nanna. Nanna kudde.. Igår kom fläkten, idag ska den monteras. Jippo. Blir det hemmalagad middag ikväll då? Vilken mysig helg vi ska ha minsan! Bara en massa goda maträtter kan ni tro. Goda men nyttiga ;) happ, slutar elva, sen får jag se om jag orkar vänta på syster eller om jag kör till väla själv. Är så rastlös. Känns som jag inte varit ute bland folk på år & dar. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen fortsätta.. Ha en bra torsdag!


Shopping.

Oj. Gud vad jag har klickat hem en massa kläder idag. Och då menar jag en MASSA. Vad hände där egentligen? Och jag glömde köra och köpa jackan. Men det gör jag i morgon, hoppas på lite sällskap bara. Inte alls kul att trippa rundor på Väla ensam, kanske inte helt fel det iheller. Handlar man det man ska sen åker man hem. Hittade en massa fina kläder till lilleman också. Ja, väla blir det minsann imorgon, det är en sak som är säker. :)
 
Just nu sitter jag hemma hos mamma & myser. Kom hit vid 5 tiden. Pappa skulle på HIF så jag är här. Vi har precis ätit ''snopp''. Mums var det! Matchen slutar snart, då är det dax att köra hem för första gången idag. Hem till min älskling. Eller, mina älsklingar. Nikita är ju hemma med pappa Hans. Önskar Hans vore här just nu. Hela helvetet vad bamse bebis rör sig. Jag får nästan ont. Det känns som han kommer slå sig ut, minsann.
Här om dagen satt vi och pratade om datum på när vi trodde lilleman skulle komma till världen.
Jag tror på - 10 okt.
Hans - 13 okt.
Mamma - 18 okt.
Charlotte 21 okt.
Andre - 24 okt.
 
Så klart hoppas jag på att JAG har rätt och Andre har stort jävla fel! =) Inte vill jag han ska komma så sent. Och ni som inte vet, så är han beräknad till den 17 okt. Vi får väl se när han känner för att komma ut och träffa sin mamma & pappa, alla sina mostrar, farmor, farfar, mormor, morfar. Ja, vi alla längtar efter honom. Vår lilleman, eller nu mera kallad BAMSE!  Bamse bebis.
 
Jag skulle aldrig ha unnat mig ''lördagsgodiset'' igår. Jag fortsatte mitt mums sug idag med krabbe & snopp kaka. Inte bra. Ska återgå till mina goda söta äpplen & risifrutti, faktiskt där jag trivs bäst, tro det eller ej. Nu ska jag fortsätta flabba lite med mor min innan det är dax att köra hem.
 
 
 

Usch och fy.

Man märker hur vädret vänder nu.. Kallt börjar det bli. Det gillas inte! Eller, både ja & nej. Jag längtar ju efter första julen med vår älskling =} i morse stod jag i garderoben, tog på mig tjock tröja efter tjock tröja. INGEN gick över magen.. Seriöst? Ska jag behöva gå & handla nya kläder, när det är 9 veckor kvar? Ja, jag är ju så illa tvungen. Inte vill jag gå rundor i Hans tjocktröjor, som jag gör idag tillexempel. Hittade mig en jacka på HM precis, så jag kör nog minsann ut efter jobb & köper den & går på liten jakt efter några billiga tröjor. Alltid lika kul att handla, MEN, vill ju handla kläder till jag är smal & fin igen! :) men det kommer det också! :)


Lördagsgodis på en tisdag.

Idag är det mini lördag för mig. Jag har varit duktig ett bra tag nu med gottesaker. Har för det mesta varit äpple, vilket är MYCKET gott. Men idag var jag så sjukt sugen & tyckte jag förtjäna lite "lördagsgodis" :) Josefin & Helena kom aldrig idag. Jag har sovit bort nästan hela dagen. Byggarna kom här vid 3 tiden & Niki blev vansinnig, tur dörrarna var stängda & att byggarna inte kommer in i själva huset. Börjar känna mig lite bättre iallafall. Ser fram imot i morgon då fläkten ska komma. Då ska det minsann bli en god middag kan ni tro. Nu ska jag fortsätta med mitt godis & leta rätt på en bra film att mysa med :)


Sol, sol, ljuvliga sol.

Solen skiner, kaffet har jag i handen, huvudet dunkar, känner mig hängig & trött. Börjar jag bli sjuk? Nej, jag vill inte. Idag ska ju Helena & Josefin komma & hälsa på mig. Orkar jag? Jag hoppas! Ta en pilla, njuta av mitt kaffe, ta det lugnt & mysa med min son, sen hoppas jag det blivit bättre.


Saknaden.

Fina Zita. Jag tänker ofta på dig! Jag vet du har det bra & tittar ner på mig än idag. Många år har gått & jag saknar dig lika mycket nu som jag gjorde då! 🌸


GÄSP.

Vilken söndag. Vaknade rätt sent, va uppe i kanske, max en timme. Sen somnade vi igen. Halv två ringer Charlotte och Andre, dom ville komma och kolla huset. Så gärna så gärna, vi tycker det är lika roligt varje gång. :) Strax efter dom kom, så kom Louise & Oskar också, så det blev fullt hus. Nu har Louise & Oskar nästan precis stuckit hem, jag har strykit gardiner och jag satte älskling på att putsa fönster. Nu är det plask i soffan. Skulle behövt komma till maxi och handla hem lite..Speciellt lite glass med hallon, det hade inte suttit helt fel.
 
Fick fina ljusstakar av familjen Johannesson/Hubner, gud vad fina dom var. Tackar så mycket igen. :) Att flytta är ju nästan bättre än julafton, man får ju massa paketer hela tiden!! :) Jag är så tacksam, tack igen. :)
 
Jobb i morgon, och jag ska faktiskt köra hem när jag har slutat, tro det eller ej. Jag orkar inte bry mig om killarna är här längre. Nu är det ju faktiskt vi som bor här. :)
 

Vakna mamma, vakna!!

Japp, så känns de som lilleman skriker inne i magen. Han vill inte ligga still längre. Så, vad ska jag göra? Lika bra att gå upp, fast jag verkligen inte vill. Hemskt morgon trött jag har blivit. Vad har hänt? Alltid varit uppe med tuppen kl 7 innan. Får väl passa på att sova nu så mycket jag kan, innan min lilla son kommer till världen. Hade en jätte bra kväll igår hos min fina faster & Bosse. Jag vill även tacka er alla som peppa mig så mycket innan vi skulle åka, som berätta hur vacker jag var osv. Det behövdes verkligen. Träffade folk jag inte träffat på år och dar, det var verkligen kul. Önskade vi alla samlades lite oftare, men så blir de inte tyvärr :/ jaha, vad ska man göra en söndag som denna? Inte ens frukost har jag handlar hem, dumma Sarah. Jag som måste ha mat så fort jag öppnat ögonen. Får väl köra bort antingen till Åstorp eller hyllinge och handla en liten lyx frukost idag. Det är ju söndag! :) hoppas ni alla har haft en bra helg!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2251602/images/2012/pic_501e2452e087c37c9800072a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2251602/images/2012/pic_501e2486e087c35ef300074c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2251602/images/2012/pic_501e248bddf2b3562b00072d.jpg" class="image">


Bröllop.

Uppe med tuppen, men endå fått sovmorgon. Skulle kunna sova en timme till, men nej.. Nu ska jag in i duschen och försöka göra mig snygg inför fasters bröllop idag! Inte lätt när man numera ser ut som en liten köttbulle, men det ska nog bli bra. En stilig man får jag iallafall! ;) denna gången med byxor på, ej bara kalsonger & foppa tofflor! Haha :) innan vi ska till faster så ville farmor att jag skulle komma & göra henne fin. Hur glad blir man inte av en fråga som den? Förklarade snällt för henne att vad jag än gör, så kommer hon aldrig bli finare än vad hon redan är. Min älskade farmor.. Jag är så glad hon kan följa med på bröllopet & få se sin dotter gifta sig. <3 Aja, skriver väl säkert senare! :)


Ha-ha

Kan bara lee! Vilken snygg man jag har & Gud vad jag älskar honom. Min fina blivande man. <3


Lilla bebis..

Lilla bebis är inte så liten längre. Har legat & pustat, stönat, suckat flera timmar nu.. Vilka sparkar han ger mig. Han är inte snäll mot sin mamma. Fick precis en halv timmes vila, nu är han igång igen. 10 veckor kvar.. Tio veckor kvar...


Underbara vänner.

Vakna upp av världens gulligaste sms av min fina vän Elin. Tack för det, du är fantastiskt & jag längtar tills du kommer hem igen. Hoppas ni har en fantastisk resa. <3


Underbart.

Sitter i vår sköna soffa, tittar ut på åkern och bara njuter. Vilken härlig utsikt. Kommer aldrig flytta ifrån landet, det är en sak som är säker. Gud vad jag trivs här.. En sak jag älskar väldigt mycket med att bo här är när man står vid ett fönster och helt plötsligt ser man niki komma springandes och pladask lägger sig på gräsmattan och tuggar på sin boll. Hon springer här utanför, har sitt egna lilla liv & det sköna är att vi båda kan lita på henne, lita på att hon stannar inom vårt område. Tänk när man ser vår lilla son springa här utanför och leka med niki.. Det är nog en känsla man aldrig lär glömma. :) 
 
Hans försökte tvinga med mig till Jula innan, han ville köpa en verktygslåda. Så äntligen är alla hans verktyg från golvet borta. Har velat kasta bort dom ett antal gånger, men nä.. Jag fhar fått så snällt låta dom ligga. :)
Äntligen är det fredag i morgon vilket betyder att kl 11 i morgon förmiddag tar jag ledigt i två dagar. Synd bara mitt hjärta jobbar enda till fyra. Men då har jag iallafall tid på mig att åka ut och köpa mig en klänning inför lördagen. Inte vill jag åka hem innan fyra heller, då gubbarna är här. Fan vad löjlig jag är egentligen, detta är ju vårt hem nu. Men nä, känner inte riktigt för det. ;)
 
 
Sitter även och funderar på vem alla är som läser min blogg egentligen.. Har ju hur många läsare som helst. Vem är alla? Inte lönt att skriva ''Lägg gärna in en kommentar'' för det gör ni inte endå. Tråkiga är ni. :)
 

Mitt lilla hjärtegryn sparkar hej vilt. Magen går upp och ner, höger och vänster. Lägger magen på handen & trycker två gånger (som pappa Hans brukar göra) och jag får en spark tillbaka. Han har sitt eget lilla liv där inne & tänker oftast inte på sin mamma som ibland skulle vilja sova en hel natt utan att bli väckt, eller kunna vila på dagen utan att det ska ta en timme att somna. Ta mig inte fel, jag skulle kunna ligga vaken en hel natt utan att sova bara jag får känna min son, veta att han lever & har det bra. Jag undrar hur han kommer se ut, hur han kommer bli i framtiden, vilken personlighet han kommer få. Jag går in på hans rum minst 10 gånger om dagen och varje gång får jag gåshud på kroppen. Jag kan inte förstå att han snart är här, att man redan gått in i v.30. Jag kommer ihåg när vi fick reda på att jag var gravid i v.5, som om det vore igår och i min låda har jag förvarat graviditetstestet som bekräfta att nu är de dax för en stor förändring i våra liv. Detta känns så rätt. Jag & Hans fann varandra av en ren slump på en buss och idag sitter vi där vi gör - stort fint hus, hund & snart vårt lilla hjärtegryn. Vi har allt vi någonsin drömt om & det bästa av allt är att vi har varandra. Vad som än händer vet jag att Hans kommer stå vid min sida, han sviker mig aldrig & jag kommer aldrig svika honom. Vi har skapat ett liv ihopa och det här livet ska vi ge all vår kärlek & mer därtill. Vår lilla son, vi längtar efter dig, tänker på dig! <3


Sparkar hit & dit.

Japp, grillade hamburgare blev det minsann igår & det smakade ljuvligt kan ni tro. Klippning av gräsmattan hann vi dock inte då soffan kom & gjorde en tråkig onsdag väldigt rolig! :) tyckte det blev super bra & så fort jag la mig i soffan efter middag & städ somna jag som en stock. Nu ska det bara köpas ny matta & nytt soffbord :) Idag skiner solen & humöret är på topp. Måste ut till väla & köpa mig en klänning. Bröllop på lördag ju, spännande! :) ska även in och hälsa på min fina farmor som jag saknar så mycket! Nä, ha en fortsatt bra torsdag! :)


Barnmorskan.

Klockan 8 skulle jag vara hos barnmorskan, sagt & gjort. När jag kom dit satt där en väldans massa i väntrummet, alla skulle göra samma sak. Fick det här vattnet, och efter en klunk skratta jag för mig själv. Det var ju inget farligt med det, det gled ner utan problem. Sista klunken tog dock imot, då jag endast tänkte på en god ostmacka! ;)
En skön soffa, en tv med bra tv-program och 2 timmar senare är jag äntligen på väg till min ostmacka & det smaka gudomligt bra! Mitt värde hade gått upp. Från 80 till 104, men jag ska fortsätta ta mina järntabletter som jag gjort. Suck.. Det positiva är ju att värdet har gått upp iallafall.
 
Sitter hos mamma för tillfället.. Vill inte köra hem när jobbarna är där. Men idag ska grovköket vara helt färdigt så förhoppningsvis kan jag börja tvätta idag! Det hade varit skönt.. :) Till middag vet jag inte vad det blir. Kanske grillar vi lite hamburgare? Inget ovanligt. ;) Klippa gräset ska göras idag också! Ja, vi får väl se.. Fint väder är det iallafall och jag vill bara komma hem till mitt underbara hus. :)
 

RSS 2.0