Sov gott.

Vår älskade farmor lämna oss idag. Du var så vacker, så himla fin. Du lider inte längre, ingen smärta. Jag älskar dig farmor & kommer alltid göra. Du kommer ge mig all styrka inför förlossningen & hålla min hand när det är dax. Det vet jag.. Vår stjärna. 🌸


Regn.

Uppe med tuppen var jag idag också. Somnade vid 3 tiden i natt & vaknade igen vid 6 i morse. Många timmars sömn. Äh, lite sömn fick jag på soffan också men inte mö. Har krängt i mig en himla massa makor idag. Hungrig tjej.. Ligger för tillfället i soffan, klappar "lilla magen" han tycker om att trycka ut rumpan & sparka mig på revbenen. Man blir lite rädd när man tänker på att det bara är 18 dagar kvar till BF. Tiden har ju gått så jävla fort.. Jag är så rädd, så lycklig, så ledsen & så glad! Så många känslor.


Jaha..

Jag har tappat suget helt på att blogga. Vad ska jag skriva om? Står helt stil.

Min älskade <3


Japp!

Vaken är jag. Men inte länge till.. Precis pussat älskling hejdå. Nu ligger jag & Niki så skönt i sängen. Kramar om Lillens fina snuttefilt. Den luktar bara mig & Hans nu. Speciellt Hans. Vi slåss näst intill varje kväll, om vem som ska ha den. Hans är lika envis som vanligt, så de blir att han får den. Men inte inatt!

Vi längtar efter lilla gossen. Du får gärna titta ut till oss snart. Mamma & pappa älskar dig. <3


Vilken lång dag..

Endå har jag sovit någon timme. Eftersom man knappt får någon sömn om nätterna får man passa på så fort man känner ögonen börjar bli tunga.

Klockan närmar sig 4a. Ska hämta Hans i stan idag. Sen ska vi handla & sen raka vägen hem & göra middag. Idag blir det snitzel, potatis & brunsås. Antagligen bakar vi lite "kalla dom vad du vill.."-bollar till kvällen. Har ju inte många dagar/veckor kvar att gotta mig på. Ska njuta som bara den, den sista tjockis-tiden.

Pjuss på er! :)


Jävla rubriker.

Kommer aldrig på något vettigt att skriva där..

Idag börjar verkligheten, Hans är tillbaka på jobb. Visst är det skönt, så sätt. Men kommer sakna honom. Efter en månad hemma med mig kommer det kännas tomt! Lilla hjärtat..

Jag skulle kunna ligga & sova hela morgonen, men ikke. Uppe med tuppen kl fyra. Titta lite Ellen & unga mödrar (vilka människor) och när Hansson vakna tog jag också på mig & åkte med honom in till stan. Snart ska jag till min vackra farmor.. Älskade farmor!

Hoppas ni får en bra torsdag.


Drömmar.

Vilka drömmar man kan få till ibland. Helt sinnes! Jag var helt säker när jag vaknade precis att jag skulle gå upp & ge den lilla mat. Hela natten har jag ringt runt (i drömmen) till allt och alla - hej, ville bara meddela att du har blivit mormor/farmor/farfar/morfar/moster - osv. Denna natten har verkligen varit helt underbar & det håller nog kroppen med om så jag inte varit uppe en enda gång & kissar inatt. Inte heller sprutar gojja i näsan. Men nu är de dax, kiss & sprut. Sen hopp i duschen & fixa till mig lite sen blir det ner till BM halv tolv. Ska bli lika underbart att få höra hans hjärta som dd brukar vara! :) nu har jag besök den 2/10 & 10/10 kvar, sen 1 till besök på BF dagen den 17/10! Hoppas han kommit ut då! :) tiden bara springer iväg. Pjuhh.. Hinner inte med! Igår började jag packa ner bb-väskan & när man väl hade börjat kunde man ju för Sören inte sluta heller!

Nä, nu ska jag inte ligga här och lata mig längre. Upp & hoppa! Ha en bra onsdag alla! :)


VILL HA!


Pjuhh..

Har suttit här nu ett tag. Funderat på vad jag ska skriva om.
 
Jag har så mycket känslor och så många tankar och funderingar i skallen just nu att jag inte vet var jag ska ta vägen. I alla år har farmor & farfar funnits där för mig, tagit hand om mig, åkt utomlands med mig, åkt på tivoli, hämtat mig mitt i natten för jag har velat sova hos dom, ja det finns så mycket dom har gjort och så många tillfällen dom bara har funnits där. Just nu vill jag bara sova brevid farmor, som gammla goda tiden. På den tiden hatade jag hur farmor och farfar snarkade, och nu längtar jag efter det. Varför tar man inte vara på tiden mer, när man väl har den? Hur kunde allt detta gå så fort? Jag förstår inte vad som händer.

Jag vill inte heller förstå, jag vill inte se verkligheten. Jag vill inte förlora min vackra farmor, min finaste vän. Varför är världen så jävla orättvis? Jag har så himla svårt för att hälsa på farmor. Jag får sån jävla smärta i bröstet så jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag vill inte se farmor såhär. Det är inte heller farmor jag ser, det är någon hemsk demon som har tagit över farmors kropp. Att få den här blicken av farmor, den tar kål på mig. Jag vill inte mer. Jag vill blunda för verkligheten..
 
Jag älskar dig farmor. Du finns i mina tankar, dag som natt.

Jisses.

Hur länge ska man må som en rutten skrynklig ärta? Det är vad jag är just nu, en rutten skrynklig ärta. Jag vill verkligen inte gnälla.

På tal om skrynklig så blev de skrynkliga korvar & potatismos till middag idag. Så enkelt & så gott. Egen Sibylla liksom.. Nu ligger jag i soffan och väntar på att tvätten ska bli färdig. Om 10 minuter ska jag även vila ögonen på Andreas, snygga Andreas. Sen blir det nog sängen, om jag klarar gå in i sovrummet. Annars får Hans bära in mig helt enkelt. ;) Pjuhh..

Hoppas ni andra har haft en bättre dag än vad jag har! :)


Så skönt!

Ingen klocka att ställa igår. Ingen klocka som ringde i morse. Endå vaknade jag tidigt. Har dock krypit tillbaka till sängen. Är så mysigt att ligga tätt intill mitt hjärta. Hans värme är underbar. Gud vad jag älskar honom. 🌸


Ingen god morgon.

Nä, verkligen inte en god morgon. Är så trött på att alltid få vakna med snörvlig näsa så jag knappt får luft. 5-6 gånger om nätterna får jag gå upp & spruta in lite gojja i näsan så jag kan fortsätta sova. Suck..

Klockan är 10, är väl helt okej att gå upp nu. Trots att vi inte gick & la oss förrens 3 inatt. Idag ska vi på kalas hos Hans kusin. Han blir 11 år gammal. :) Där efter blir det raka vägen hem & städa! Pjuhhh.


💗

Det är rätt märkligt hur tydligt man kan kan känna bebisarna & deras rörelser.. Inte bara känna utan även se. Just nu är killen i magen i full gång där inne medans mina ögon rullar. Kanske borde ta min kisse-runda nu? Japp.

Godnatt min vänner. Hoppas ni haft en bra lördag :)


Ohyeah..

Min fina son har hittat mina revben. Ja Gud vad skönt det är! *tår i ögat*.


Ojdå..

Tänkte precis skriva "uppe med tuppen" men, klockan är ju snart halv 4a. Natten har varit super jobbig & efter de blogg inlägget jag skrev gick vi upp & la oss i soffan istället. Blev med andra ord inte många timmars sömn inatt eller i morse. Efter många om och men fick jag upp Hans så vi kunde köra & handla frukost och middag. Sagt & gjort.. Efter frulle blev de rygg-läge & nu vaknade jag. Snart köra in till stan & hämta vår stora bil eftersom vi ska vara taxi ikväll till faster & hennes vänner. Ser annars ut att bli en väldigt lugn & mysig kväll för vår del.

Hoppas ni alla får en super trevlig lördag :)


Varför?

Vad gör jag vaken nu?! Låt mig få sova.. Det är lördag! Det är sovmorgon. Hans har legat vaken halva natten. Han får skylla sig själv när han ska ge sig på att färga håret när han vet att han inte tåler det. Höra en fnattrande kanin halva natten är inte kul, men förstår såklart honom också. Nu är han i duschen, lugn & ro. Hinna somna innan han kommer tillbaka? Vi får väl försöka..


En arg gravid kvinna.

Köper ett hus för så mycket pengar & inte ens värmesystemet fungerar? Va i hela helvetet är detta egentligen?


Sovmorgon.

Idag blev det lite sovmorgon. Om en timme kommer en besiktningsgubbe & kollar läget med vår panna så vi kan sätta igång lite värme här. Vi får hålla tummarna att den är OK annars kan vi räkna med att bli fattiga ett tag. Jävla byggare, dom som skulle stått för de rent ut sagt. Men nu ska vi vara glada! Sista dagen på jobb idag. Jippijahooo! En vecka ledigt med Hans, sen börjar han jobba igen & jag lär sitta här hemma som en nötta! :)

Tanken slog mig precis att när Hans börjar jobba, då är de bara 2 veckor kvar till beräknad förlossning. SPÄNNANDE!


Mitt allt. ❤


Snuttefilt.

Ligger här i sängen för tillfället. Är super nannig, men kan inte somna. Ligger och snussar på **** snuttefilt. 3dje natten vi sovit med den & jag bara älskar de. Ibland känns de som han redan är här hos oss. Vilken längtan man har.

Nä, försöka komma till ro så jag kan bli pigg på städa, tvätta & packa BB-väskan. :)


Torsdag morgon.

Hade jag fått bestämma så hade vinterjackan kommit fram morgon & kväll. Jajisses vad kallt det är. Jag älskar detta vädret, men bara när jag har ordentliga kläder på mig & ordentliga kläder finns inte på kartan så länge jag är gravid. Ett joggingställ där tröjan slutar mitt på magen, men kom igen? Ska jag gå såhär? Ja, jo.. Suck. Innetofflorna kom fram igår ja, och antagligen kommer filtarna fram idag också. Mysigt! Nu tänker jag bara åter igen på julen & allt julmys som lär hända denna jul.

Och malleballe, du är väl en bajs hela du! Pjuhhh. ;)


Ja, vad ska man göra?

Alla linnen är förstörda. Alltid ska man spilla & slibba ner sina kläder.

Jag har ont överallt.
Min höft gör så fruktansvärt ont. Antingen för Hans nästan lyfta mig upp ur soffan eller så får jag rulla ner på golvet & dra mig upp med hjälp av bord & soffa. Tjockis varning. Natten ska vi ju inte prata om. För att kunna vända mig från ena sidan till andra får jag ta sats, sätta mig upp, och sedan lägga mig på den önskade sida. Ja, fan inte lätt att vara gravid & samtidigt som jag älskar de, så får de faktiskt va över snart.

Hej!


Åh maj gad!

Vill, vill, vill, vill HA!! Buhuhuhhh...

Älskling, är du inne & läser min blogg? Det är snart julafton... ;) ha-ha-ha!


Kanske, kanske inte.

Är jag på bättre humör idag?
Ja, jag tror det.. Idag är jag iallafall inte röksugen. Men kaffet kokar där ute, så inom 10 min lär jag bli röksugen igen. Suck.. Kanske får sluta dricka kaffe helt enkelt?

På mitt senaste inlägg där jag gnällde av mig både om de ena & de andra lät de precis som jag kommer bli världens sämsta mamma som bara tänker på mig själv. Så kändes de, när jag läste de & jag fick en klump i magen samtidigt som jag vet att det är helt okej att vilja lägga lite tid på sig själv. Det här med cigaretterna är en tanke jag går och bär på varenda dag. Min högsta önskan är att inte börja. Men jag sitter här idag, i väntans tider, gör inte ett skit om dagarna & då är de väl klart som fan tankarna går åt det hållet. Vill också tillägga att jag skulle aldrig någonsin få för mig att börja röka så länge jag har min son i magen. Sen det här med den iskalla ölen.. Åh visst är man sugen. Men jag tror också att mycket av suget kommer ifrån att man inte KAN ta den där ölen när man vill, som man kunde innan. Ingenting av de jag skrev, kommer jag tänka på den stunden då jag har min son i famnen. Då kommer ja ha fullt upp med honom, med att ge all min kärlek. Men, lite mindre än en månad kvar, tankar, känslor, funderingar, tårar, längtan, lycka & glädje.. Mycket kommer upp i huvudet men lika mycket lär försvinna igen.


Och tjockis maaallaan, Andreas Carlsson får vi dela på!!


*blink blink*

Hur kan man vara så här SNYGG?!
 


 
 
 
Hansaman, du är också snygg ;)

Gnällig tjej.

Jag vill ha nya skor. Jag vill färga håret. Jag vill klippa mig. Jag vill köpa mig nytt smink. Jag vill gå ner 20kg. Jag vill köpa nya kläder. Jag vill fixa naglarna. Jag vill tända mig en ciggarett (?). Jag vill öppna en is kall öl. Jag vill ut med mina fina vänner och dansa på krogen. Jag vill kunna krama Hans normalt utan att magen tar imot. Jag vill känna mig smal igen. Jag vill känna mig snygg igen.
 
 
Oj ja jisses maj gad. Snart kommer han den här lilla sparven.. Jag gråter snart av längtan. Jag vill pressa ut han nu. Nä.. De var skönt och gnälla av sig lite..
 

Slappedappe.

Vilken slappedappe dag.. Har inte gjort ett skit. Gick in och la mig efter jobb, kunde dock inte somna (?) så tog med mig täcke och kunde in i vardagsrummet & tittade lite tv istället. Ellen med sina väckarklockor! Ha, ja ibland är hon rolig den där Ellen. :)
 
Hans har kommit hem från jobb och gjort samma som mig, slängt sig i soffan. Nu är de dagens problem - Vad ska man ha till middag idag? Har blivit så otroligt lat, orkar aldrig laga mat längre. Alltid ska det vara de lättaste man kommer på. Måste bli ändring!!
 
Jag vet inte alls vad jag ska blogga om längre?

Kryss i taket.

Uppe 1 gång i natt. Vad hände där? Kissa snabbt, in med nässpray & resten av natten var räddad. Dock fick jag ett sms av nattugglan Matilda halv två inatt. Antar hon var uppe och gav lillen mat :) som tur är kunde jag somna om.

Idag är jag för mig själv hela dagen. Mysigt faktiskt. Lär väl bli jag somnar.. Som vanligt! Hoppas ni andra har en bra dag :)


Måste visa skorna svärmor testade igår, sjukt snygga, eller hur? Sen köpte vi tossor till lilleman & till Tess & hennes gubbes lilla prinsessa. Super fina!


Uhh..

Denna damen är nu SLUT i huvudet. Halleda! Sängen strax..


Mathilda, fina Mathilda.

Igår var en dag då mycket av tankarna gick till mina gamla fina vänner. Mina gamla FINA vänner. Inte dom som fick mig på fel spår. En av dom FINA personerna är då Mathilda även kallat "ägget". 8 års vänskap & än håller vi ihop. Det kan gå dagar, veckor & även månader innan vi träffas. Men var gång vi ses, känns det likadant som för 4år sen. Vi har bevisat att vänskapen den håller, så länge man själv vill.

Nyårs afton, vi sprang över åkern för att hinna hem till kl 12 då vi hade varit hos Kristoffer där Ronja sjöng för fulla muggar. Alla morgnar vi vakna & det första vi gjorde var att börja kränga chips/godis, alla promenader runt i bårslöv, alla träffar med alla olika människor på skolan, bussgatan, triangeln, eller hemma hos den ena eller den andra. Din familj välkomna mig med öppna armar & den bästa tiden, den hade jag med er i bårslöv.

Och du Mathilda, du har alltid varit som en mysig nallebjörn. En varm go kärleksfull människa som alltid tänkt på alla andra före dig själv, sett till att vi andra mår bra & är nöjda.

Nä, med detta inlägget ville jag komma fram till att ta vara på era vänner som alltid stått er nära, som alltid funnits där.

DU ÄR EN TOPPEN TJEJ MATHILDA!


Uppe med tuppen.

Det här med att man för svårare för att sova sista delen av graviditet stämmer verkligen in på mig. Jag somnar utan problem på kvällarna, men jag vaknar stup i kvarten. Är de inte de ena, så är de det andra. Nu är klockan fem. Har legat vaken en halv timme. Inte lönt att somna om. Ska gå upp, ta på mig & sätta på kaffe. Hoppas min fina sambo vill komma upp & göra mig sällskap.


Idag ska en spännande sak göras! :) längtar bara tills jag slutat jobb!

Hoppas alla får en super bra start på veckan. :)


Kul.

Haha, kul.. Kul.


Ojsan.

Först & främst vill jag förklara att det är ingen sida på internet det här jag pratade om med ekonomin utan det är ett program på datorn jag tror vi alla har (?) annars går det att ladda hem, enligt min sambo.
Programet heter ''Excel''. Och där gör du som du själv vill ha det typ.
Jag själv gick efter hur ''E'' hade gjort det. Skrev olika katogorier som tillexempel - Bensin, huslån, Tv, Telefoni, mat, nöjen och så vidare.. Sedan fyller du i månad för månad hur mycket pengar ni lägger på det, och det, och det. Super bra, enligt mig! Få koll på ekonomin liksom. :)


Idag finns det verkligen inget stopp på mig. Som jag skrev innan att det märktes jag hade varit uppe sen halv nio och ögonen började rulla på mig? HA! Visst.. Nä, jag körde igång med en ordentlig städning. Hans gick upp på ovanvåningen och körde igång där ute. Massa maskiner tvätt har jag kört igång också. En massa bebis kläder tvättas, bebis lakan, bebis SNUTTEFILT som han har fått av sin fina moster tvättas så från och med i morgon ska lilla snuttefilten få följa med oss in i sovrummet och sova med oss tills lillemna kommer till världen.
På tal om det..
- När tror ni lilleman kommer till världen?
Han är beräknad till den 17 okt, till er som inte kommer ihåg. :)
 

Nu sitter jag här i mitt fina kök och njuter av alla fina ljus som är tända. Ett halv tids jobb att tända alla ljus! Men, fint och mysigt blir det när allt är tänt. :) Hör hur tvättmaskinen arbetar där inne. 
Ska kika rundor lite på internet innan jag sätter min feta röv i soffan hos min underbara sambo.
 
Hoppas alla har haft en toppen helg så återgår vi till verkligheten imorgon. :)
 
 
 

Fy attans.

Att man gick upp halv 9 i morse börjar kännas nu.. Ögonen börjar rulla lite smått. Bjuv är nu avklarat.. Blev fika, häck-klipping & en massa snack.
 
Här sitter jag nu, och gör vadå? Jo, går igenom alla jädrans papper med alla räkningar osv. Vi måste få lite ordning och reda känner jag. 'E' visade en väldigt bra sida på internet där man kan samla allt och som verkade mycket lättare än att ha allt ner skrivit. Håller med henne, sitter här och håller på med det där programet och det verkar minsann toppen.
 
Vad ska man annars göra en tråkig söndag som denna?
Middagstips?

Godmorgon.

Då var denna damen uppe, även mannen i huset. Bara Nikita som ligger kvar i sängen & gottar sig. Nu blir de lite frukost, sen ska vi bege oss mot Bjuv ett tag.

Idag mår jag helt okej. Fast jag ställde mig i garderoben & tänkte "vad ska jag ha på mig idag?" Och kom fram till att jag kan bara ha joggingbyxor & slaffströja. Jippijajoh.. Vad ska man göra? Jag får stå ut en månad. Han får jätte gärna komma tidigare också. Det hade inte gjort oss något. Och tro mig, jag ska minsan försöka göra alla trix för att få honom att komma tidigare. Men vill han inte, nä då kommer han inte.

Har ni några tips på vad man kan göra? Röra på sig & nuppa, så mycket vet jag också. Något mer utöver de? :)


Tänk att få vara såhär smal igen. Jajisses! Värsta dröm kroppen jämfört med nu. Big mamah!


Godmorgon.

Somna på soffan igår. Halv 3 inatt promenerade vi in i sängen. Nu är vi uppe, ätit frukost & myst lite.

Snart ska första maskin tvätt in och sedan ska denna damen fortsätta städningen jag påbörjade igår.

Vill tacka för era tips angående BB-väskan!! Jätte snällt :)


Oj oj!

Ni kan aldrig gissa vad jag fick på posten idag.. ;) höhööhöhö.


Mina kära vänner.

Nu får ni faktiskt göra mig en tjänst. Jag behöver lite tips. Så ni som KAN ge mig tips, kan ni inte vara snälla & göra de? :)

BB-väskan. Den populära BB-väskan. Vad tycker ni man ska packa ner?
OCH, när tycker ni man kan börja packa ?

Skulle varit kul att få höra vad ni tycker & tänker. Hoppas på MÅNGA svar, annars blir jag ledsen. :)


Kuddar under fötterna.

Japp, precis som de står på rubriken, så känns det när jag går.. Som kuddar under fötterna. Jag är lissen idag också. Tror det är vädrets fel. Vill vara fem år igen, så de känns helt okej att lägga sig platt & skrika. Hoppas humöret vänder under dagen.

Vad är planerna för idag?
Städa, tvätta, rymma upp i trädgården & klippa gräsmattan.
Kul en fredagskväll. Men, vadådå? Någon nytta får man ju göra.

På tal om något helt annat. I helgen ska jag packa Nikitas "BB-väska". Japp, ni hörde rätt. Eftersom hon blir hämtad när vi åker in så ska hon få ha med sig så mycket gotte att hon kan bada i de när hon kommer fram till charlotte & andre.
Vill tacka er också för att ni är så snälla och ställer upp för oss. Älskar er fina familj. <3

Inget annat? .... Okej!


Åhnej..

Farligt att titta bebis-kläder när man har tråkigt. Snart är man fattig, men rik på kläder. Höhh..


Älskar att vara gravid.

Men snart får det räcka.. Jag orkar faktiskt inte mer, min kropp orkar inte mer.. :(


"HAAAAAAAANS"

Så har jag låtit den senaste kvarten.
"HAAANS, HAAAAAAANS, HAAAAAAAAAANS!".. Sen blev han sur & gick äntligen upp. Hur kunde vi sova såhär länge? Klockan är ju kvart över 7.

På tal om annat så är det sjukt fint väder ute. Dock kallt, men fint. Kanske skulle tagit en liten promenad? Fast det känns som jag har träningsvärk i hela kroppen, men de måste ju vara omöjligt. ;)

Nu, lite Äpplepaj MIN SAMBO gjort idag. Han kan minsann, bara han vill. :)


Tiden går snabbt.

Välkommen v.36..

Nu är det inte långt kvar tills vi äntligen får träffa vårt lilla hjärtetroll. 🌸


revitaLash.

Har länge, länge funderat på att köpa hem den här revitaLash men hela tiden undrar om den verkligen funkar. Mamma har nu använt den ett bra tag & waow vilken skillnad. Priset är inte okej enligt mig för en sådan grej. Men fungerar de, så kanske det är värt det?

Någon mer som testat på de? Nöjd, missnöjd?


Jag är lyckligt lottad.

Min älskade sambo & sötaste kimbo på bild. <3


Kycklingsallad & kafferep.

Hemma igen. Precis fått i mig kycklingsallad, idag igen.. Men alltid lika gott. Behöver lite sallad i mig! ;) Snart köra till bjuvet. Hem till Louise & Oskar som bjuder på litta kaffe & skvaller.

Så himla fin onsdagskväll, eller hur? ÄLSKAR BO PÅ LANDET!


Min älskling.

Jag känner mig så hjälplös.. Jag bara sitter här & tittar på henne. Jag vet inte vad jag ska säga eller vad jag ska göra. Jag önskar så, att det hade funnits något jag hade kunnat göra för hon ska bli frisk & kry igen. Men just nu finns det bara en sak att göra - Finnas här för henne, natt som dag. Visa min kärlek & tacksamhet för allt hon gjort för mig.


- Farmor, mormor, mamma & snart gammelfarmor. Du är allt det där och vi alla älskar dig. Vi älskar dig så det gör ont.


Barnmorskan.

Måste först och främst säga att jag har världens goaste & snällaste barnmorska! Jag är så himla nöjd. :)

Gick bra idag. Man märker att det snart är dax. Sammanfattningen blev "Jag tar förlossningen som den kommer". Jag kan inte sitta & skriva ner önskemål på hur jag vill ha förlossningen eller vad jag är rädd för osv. Hur ska jag kunna det, när jag aldrig fått uppleva det? Nä, vi får helt enkelt vänta & se hur de går. :)

Nu ska jag hem till farmor. Min fina farmor.. Jag älskar henne så. <3


Kräkdax.

Jaha, nu verkar det som de är kräkdax igen. Nä, jag är inte sjuk & jag mår inte dåligt, bara kräkig. Känns som jag har en liten fillidutt kula i halsen, som irriterar mig & är obehaglig när jag sväljer & var gång jag sväljer, så känns de som jag ska spy. Fan vilken bra förklaring! Och gud vilken intressant information. Någon mer gravid trevlig tjej som känner sig kräkig då & då? :)


Upp & hoppa.

Trött, trött jätte trött. Hade kunnat sova en halv timme till, så vad gör jag här ute tittandes på "nanny"? Dessutom världens sämsta program.. Hör enda in till storarummet hur gottegrisarna Nikita & Hans ligger och snarkar. Snart ska jag in och hoppa på dom.


Hans choklad ligger framme. Gjorde han de med mening? 05,38 och jag är dö sugen på en LITEN bit? Usch, nä, fy.. *slår mig själv på fingrarna*.


HIF.

Man bestämmer sig för att titta kläder till sig själv men det slutade med att vi köpte ett joggningställ till lilleman. Lär väl bli så nu i framtiden. Man tänker ju bara på sin lilla bebis. Men nu har minsann killen där inne mer kläder än vad mamma har! ;)

Jag & älskling skulle gipsa min mage idag. Men fan alltså, jag bröt ihop och fick panik. Inget kul alls.. Men, de blir nog bra endå!! Hoppas jag :)

Nu - sängen! Natti :)


Godmorgon.....

Ja, har faktiskt precis vaknat & förjävla skönt var det. :) Man får passa på att vila upp sig, eller hur va de nu? :)

Jag och älsklingen ska snart till väla. Ska kolla efter någon tröja eller så. Tycker de är rätt så tråkigt att gå med joggingbyxa hela tiden. Efter väla blir det att jag gör lite kyckling sallad med vitlöksbröd. Mumsfilibabbaa.

Hoppas alla haft en bra måndag & att den fortsätter så. Eller, måndag? Tisdag är de väl allt??




Hur lyckades han komma dit?!


Godnatt.

Natten kommer nog inte bli så "god" men jag ska försöka sova & tänka positivt.

Har sånna fantastiska vänner som stöttar mig idag.. Tack mina fina hjärtan. Ni är bäst! <3


Mamma-kompis

Man blir lika glad varenda gång man går in på sin blogg & ser man får så fina kommentarer av denna människa. Dom värmer. Tack tessilitessan.

Fina mamma-kompis :)


Så orättvist.

Ta hand om era nära & kära där ute. Man vet aldrig vad som kan hända eller hur snabbt det kan gå.


Farmor, jag älskar dig. Kämpa!


Ja..

Nu sitter jag här med kaffet i högsta hugg och tänker.

Igår var jag & älskling ute på vår "kärleksrunda". Kärleksrundan är runt i våra fina skogskrokar. Vi älskar att se rådjuren skutta rundor eller stå & äta i lugn & ro. Så slog tanken mig, - för några år sen va det bara festande som gällde, nu, nu är de kvällsrundor, tittande efter rådjur.

Och det är minsann tusen gånger bättre!


Åh.

Hatar vakna innan klockan ska ringa. Somnar jag om nu kommer jag vara ett levande lik när det är dax & gå upp.. Nä, upp och hoppa! Godmorgon!


Man slutar aldrig förvånas.

Fy farao vad ett sms kan förstöra och att jag skulle få det här, trodde jag aldrig. Jag som stått bakom hennes rygg 9 av 10 gånger. Bara önskar tjejen visste hälften. Då hade hon minsann ångrat hon skickade de där smset till mig.

Suttit & pratat med min fina sambo nu ett tag. Skönt var det.. Han förstår mig, som ingen annan. Det enda jag ska göra nu är att tänka på mig själv, min sambo, min son i magen & min fantastiska hund samtidigt som jag ska ta hand om mina nära & kära. Jag ska inte lägga energi på att försöka hjälpa andra, ge andra råd eller finnas för människor som inte uppskattar en. Jag blir så ledsen & besviken.. Nä, fy. Nu ska jag & hasseman tanka bilen & köra en runda, rensa tankarna & bara vara.

Jag älskar min egna lilla familj. Tillsammans är vi starkast!



Suck..

Hicka, hicka & åter igen hicka. Inte kul att bli väckt av. Faktiskt lite obehagligt. Hur man än vrider & vänder sig, så försvinner det inte.

Klockan är endå 10. Kanske borde gå upp? Tror jag försöker nanna lite till..


Onödigt långt blogg-inlägg..

Jag har så sjukt mycket tankar i skallen så jag vet inte längre var jag ska göra av dom. Här på bloggen brukar det oftast vara ''Åh, jag längtar så efter min lilla son. - 39 dagar kvar, - Snart kommer du till världen''. och så har väl känslorna varit också. Men nu när man går sista delen av graviditeten så börjar man bli smått nervös. Nervös, rädd, fundersam, lycklig, glad, nyfiken. Ja, det är så många känslor som inte går riktigt att beskriva.
 
Om kvällarna när det är dax att lägga sig till rätta kommer oftast tankar som ''Kommer jag klara av detta? - Kommer jag bli en bra mamma? - Kommer jag & Hans kunna sammarbeta?'' och tusen fler tankar. Nu går tankarna också mot ''Hur kommer förlossningen se ut? - Hur kommer jag hantera smärtan? - Kommer jag märka när det är dax att åka in? - Kommer vi hinna in till Helsingborg?'' Ni där ute som redan är mammor ni säger ''Jag lovar dig, du kommer märka när det är dax. - Du är förstföderska, och oftast går förlossningen inte så fort.'' Men, vi alla är faktiskt olika. Alla förlossningar ser olika ut, går inte att gemföra.
 
Jag sa till mig själv för ett bra tag sedan att jag inte skulle läsa förlossningsberättelser av andra mammor. Har jag inte heller gjort, fram tills idag då jag inte kunde hålla mig. Hittade en blogg på ''Unga mammor i skåne'' på Facebook. Efter att ha läst en bit in i hennes blogg och tittat på alla fantastiska bilder på hennes dotter kunde jag inte slita ögonen ifrån berättelsen. Och varför har sagt till mig själv att inte läsa är just för att ingen förlossning ser ut som den andres.
Nu sitter jag här och funderar på hur min kommer se ut.. Men det finns inget annat att göra, än att vänta ut de. Hur som helst så är de faktiskt snart dax.
 
Sen är jag så fruktansvärt glad över att jag har så många människor omkring mig som stöttar mig/oss igenom allt. Som ger mig tips & råd och helt enkelt bara lyssnar på mitt tjat. Ni här inne på bloggen kanske tycker det är tråkigt att läsa om mitt bebis prat. Men det är ju faktiskt det mitt liv går ut på just nu, det är min lilla bebis.
 
 
På tal om något helt annat så blev min äppelpaj förjävla god! tyckte nog lilleman också för det var satan i gatan vad han börja spralla när äpplepajen kom fram. :) Nu ska jag slänga mig i soffan hos min underbara sambo, ge han en puss och berätta för honom att han kommer bli världens bästa pappa. :) Hoppas ni alla haft en super bra lördag och för er flesta så är den väl antagligen inte slut. :)
 
 
 
 



Yey!

Och så blev äntligen sovrummet färdigt.. :) Var ska jag nu börja pilla?


Godmorgon!

Vilken natt. När ska denna satans nästäppan försvinna egentligen? Har iallafall sovit varmt och skönt då Niki smög upp i sängen i natt och la sig tätt intill mig & använde amningskudden som sin huvudkudde.

Älskar detta vädret.. Slippa svettas bara av att gå till bilen. Nä, fy attans vad skönt det är nu när man kan tända alla ljus & bara ha de mys :) Idag har vi faktiskt inga planer & samtidigt som det är skönt, så vill jag göra något. Hasse kommer troligtvis köra & köpa mer isolering & fortsätta i garaget. Jag tänkte köra till Ikea & köpa lite hyllor som jag kan sätta upp i grov köket så jag får upp alla mina grejer & även kolla efter några fina hyllor vi kan ha på toaletten. Sen, sen ni, sen ska de minsann göras äpplepaj. Vad sägs om de? Mumsfilibababba, eller hur? ;)

Nä, ha en fin lördag :)


Fixtrix.

Idag är det fredag och en väldigt lugn sådan. Jag har precis väckt min underbara sambo som tog en timme på ögat efter lite arbete i garaget som blev super bra. Långt ifrån färdigt men en bra bit på vägen. Ska gå ut sedan & röja lite i alla lådor & sådär som vi har där ute. Vet inte ens vad hälften av vad allt är där ute. Man kan minsann samla på sig en himla massa skit..

Idag är planen en väldigt lugn & mysig fredag med god mat, tända ljus & choklad mouse (stavning?) till efterrätt. Ännu en maskin bebis-kläder är i tvätten & jag har kliat mig själv i huvudet ett antal gånger & frågat mig själv "hur mycket har vi handlat egentligen?". Hitta en väldans massa igår som ligger högt på önskelistan.. Får fjäska lite för pappa Hans. :)

Nä, lite städning nu innan vi kör iväg för handling inför helgen. Hoppas alla får en super fin helg :)


Längtar efter dig min älskling!


Mys.

Gick upp för ett tag sen, skulle gå på min vanliga kiss, snyt & drick runda. Kallt var de, mörkt & ruggigt. Kommer in i sovrummet igen, tittar på klockan & då vad hon fem i halv 6 & klockan ska ringa halv 6. Suck tänkte jag, lika bra att gå upp. Nu sitter jag här. Färdig, konstigt nog & väntar på att klockan ska gå. Och samtidigt som jag sitter här & ser rolig ut ligger Hans & Nikita nerbäddade i sängen & snarkar gott. Nä, jag är inte bitter.

Vilka hemska drömmar man kan drömma ibland.. Vill bara skaka av mig den, samtidigt som jag vill ta åt mig den & göra precis som jag gjorde i drömmen. Ja, en dag kommer det..

Aja, nu ska göra det sista i ordning och förberedda kaffet till min blivande man. Jag själv får vänta ett litet tag till.. :)


Ljusmys i vårt hus. 🌸


Rök-sug!

En tjej kompis la upp en bild på en redbull & en cigarett. Jag måste vara ärlig & säga att jag är sjukt röksugen. Har inte velat prata/skriva om det allt för mycket för det är en grej jag kämpar med varenda dag. Samtidigt som jag är så fruktansvärt röksugen så dör jag nästan i närheten av folk som rökar för ni som rökar - NI LUKTAR VERKLIGEN SKIT! Men, endå så sitter jag här, önskar att jag kunde ta en cigg & lugna nerverna ibland. Hur sugen jag än är på den där pinnen så skulle jag aldrig i hela mitt liv få för mig att ta ett enda bloss så länge jag har min son i magen. Finns inte på kartan! Nog om det..

Första maskinen med bebis-kläder är igång & som jag skrev på Facebook, "kalla mig löjlig, men detta är stort. Snart kommer han" Och det gör han ju faktiskt. Stått halva dagen och tagit av prislappar på alla kläder & förberett skötbordet med en massa saker! Nu längtar jag bara tills det är dax att bädda den lilla söta sängen! :)

Nu - middagsdax & det blir hemmalagad hamburgar talrik. Mumsfillibaba. Få pommes & hamburgare precis som man själv vill ha de, finns de något bättre?

Hej!



Fin, fina strumporna lillen fått av Cornelia. <3


En trött tjaj!

Efter en heldag i båstad så är jag nu slö, slö och åter igen slö. Hade helt utan problem kunnat gå raka vägen in i bingen och sussa gott. Men, jag tänkte jag sätter mig och surfar lite på DATORN för en gångs skull. Inte ofta man sitter här. Men då jag inte hann med IKEA idag som jag så gärna ville så får jag titta lite på internet istället. :)
 
Besöket hos barnmorskan gick super duper bra. Fick reda på att han har fixerat sig & att han har fått Hans långa ben. Hjärtat slog på som vanligt helt utan problem. Det är det bästa av allt. Veta att lillen mår bra där inne. Nästa besök är igen på onsdag nästa vecka. Besöken blir minsann tajta nu i slutet. Så jäkla härligt att skriva ''slutet''.. Allt går undan nu fan tomme! :)
 
Nu sitter jag här, känner hur han håller på att jävlas med mig. Trött är jag. Skulle helst vilja han kunde sova någon timme så jag kunde få vila magen lite. Men, nä.. Känns inte som han vill göra mamma glad idag.
 
Imorgon är en lång dag då jag inte heller kommer vila antagligen. Först blir det ett besök hos min fina farmor som jag saknar något så fruktansvärt mycket.. Och medans jag gör det så ska Hasseman köra och lämna tillbaka tapetrullarna som blev över från tapterseringen i sovrummet och sedan köra vidare till Bauhaus och köpa en lampa till garaget så vi får lite ljus på uppfarten. Hade varit hemskt trevligt! Insidan av garaget ska fixas också var tanken. Jag är så jäkla bra på att planera dagarna, men sen när det väl är dax att köra igång ligger jag som en död fisk i soffan ''Snart, ska bara vila mig lite till'' - Sarah i ett nötskal. Trädgården ska fixas och packa in alla ''sommargrejer'' som bord och stolar. Idag kom även bonnen och lämna lite uppfyllnas sand som vi ska fylla upp poolen med. Där blir minsann ingen gräsmatta förrens nästa år. Inte lönt att böka med det nu inte.. Tackar pappa så mycket för hjälpen! :)
 
Nä, nu ska jag fortsätta surfa rundor och hitta massa fint till hemmet medans jag dricker min goda Lemon Lime dricka. Hoppas alla har haft en super bra dag! :)
 
 
Så himla gammal bild på mig & älsklingen. Men mina känslor är lika starka nu som då om inte mer. 

Jo men visst.

Alla planer som skulle göras idag är gjorda. Förutom städning av bilen.. Det får bli en annan dag! Tapetseringen är färdig & dörren är på plats.

Imorgon är det barnmorskan som gäller. Älskling ska med & lyssna på det lilla hjärtljudet. :) finns inget bättre.. Efter barnmorskan blir det en tripp till Båstad och förhoppningsvis hinner vi en sväng till Ikea då jag behöver köpa lite nytt till sovrummet. Vi hade brunt där från början, och nu är där helt andra färger. Ni ska få en bild på hur de ser ut, men ni får inte den riktiga bilden förrens i morgon :) jag är nöjd!


Nu blir se soffan ett tag innan jag tackar för mig. Hej :)


3 september.

En klunk kaffe, slurk, mums.. Dagen börjar bra! Går dagen var dock ingen favorit då jag mådde bra som en prinsessa, men spydde endå?! Fick inte ner en bit mat förrens den kom upp igen. Men har läst till mig att de är normalt att må illa & spy vid denna tiden av graviditeten också. Hoppas bara inte det fortsätter..

Om en vecka slutar jag jobba. Jippijahooo. Samtidigt som de ska bli jävligt skönt så är de väldigt skrämmande. Skönt av den anledning att jag kan ligga & dra mig hur länge jag vill, tvätta, städa & lulla rundor i huset när jag vill, hur jag vill. Inga måsten helt enkelt. Men samtidigt skrämmande eftersom Hans inte är hemma med mig. Tänk om det skulle hända något & han ska komma hem från jobb, som endå tar 20-30 min beroende på trafik? Har ju inte heller några bekanta i kvidinge då vi kom till en liten by, från Helsingborg sådär huppsflux. Nä, Hans hinner hem om det skulle vara något, så får man minsann tänka :)


Idag har vi lite att göra, mysigt. Bilen ska städas, vi ska ut & köpa tapeter & köpa dörr nr 2. När vi köpte huset ingick inga dörrar på insidan. Rätt skrattretande, eller vad säger ni? Men efter idag har vi bara 4 dörrar kvar att köpa. :)

Hoppas alla får en super bra måndag!


Sömntuta

Jag har vaknat upp många morgnar då jag legat både här och där, halvt på golvet, huvudet vid fötterna osv. Men idag, idag blev jag rädd när jag hittade ett huvud mellan benen på mig. Hur kom lilla snäckan dit där då? Där låg Niki och snarka så fint på innerlåret & nu har jag ont i benet. Har nu dragit upp henne på sin huvudkuddde så nu snarkar hon mig gott i örat. Mys! Hmm..

Hans tjatar på mig jag ska sätta på kaffe men idag orkar jag inte. Idag får minsann han ligga där & tjata tills han själv lyfter på rumpen ;) blir de frukost idag eller blir de frukost på check point?! Hmm.. Svårt val!!


Ha en bra söndag alla :)


Mina tankar såhär på kvällen..

Jag är trött på att ställa upp för alla nu för tiden. Vad har hänt med människor? Är det så svårt att visa lite tacksamhet? Höra av sig då och då? Skicka iväg ett sms? Är inte svårare än så..

Man slutar aldrig förvånas. Bli så ledsen.. Men vad ska man göra?


Uppe med tuppen.

Natten har varit jobbig, extremt jobbig. Min förkylning blir aldrig bra & natten har bestått av kiss & snor besök. Suck.. Jag är trött! Men det är bara till att ladda batterierna den sista halv timmen för nu är syster & hennes lilla Jamie på väg ut. Ska passa Jamie idag då syster & hennes man ska flytta till ett radhus :) Det ser ut att bli en fin dag idag. Så lite köttbullar & makaroner i trädgården & lite fotbolls-spelande hade väl varit kul? Ja, om jag inte hade varit en rund fotboll själv.. Hans & lillen får spela så får jag snällt titta på :)

Kan inte förstå det är den 1a september idag. 17 okt är han beräknad.. Snart är de dax. Hoppas inte jag får gå över tiden! Vill ha min lilla skrutt så fort som möjligt. 🌸


Ha en fin dag mina vänner :)


RSS 2.0