Helsingborgsfestivalen.

Suck säger jag bara. Varför ska det vara så jävla tradigt väder varenda gång det är festival i helsingborg? Äh, har haft trevligt endå. :) Torsdags blev det bara en snabb runda med Linda och kolla på von benzo, fredag blev det lite drickande till Danne med svärföräldrarna, Ralf & Anki, Tobbe, Morgan & Ida och självklart lilla Linda. :)
Och igår blev det en runda till joddla med Emelie & Fredde. Dock blev det inte ''bara en runda''. Var hemma vid halv tre inatt. Tradigt slut jag var i morse när vi vaknade. Men hade trevligt, synd bara att det var jag som var taxi. Hade också velat släppa loss litta! =) Men hade lika roligt för det. Men gud vad alla luktar äckligt på uteställena, fyfan! Men jag känner de väl mer eftersom jag var nykter. Imorse körde vi ut till hyllinge, i den skogen där ute. Gick där med Niki och Armani. Hur mysigt som helst. Nu sitter vi hos mamma och tittar på HIF, ska snart hem och lämna hundarna, sedan vidare till maxi och handla hem massa gotte till vår söndagskväll! :) Åh vad vi ska mysa, älskling. :)

Jag känner mig så stressad, men endå inte. Känner att jag har så mycket att göra - men endå inte! Varför? Åh, vill bara kunna andas ut och slappna av för en dag eller två. Tänk om man bara hade kunnat gå in på internett och boka en resa till ett varmt land och bara sticka. Men nej, ikke.. Tyvärr! Och tänk om man bara hade kunnat få färdigt med allt vi sysslar med så vi bara kan flytta och fixa!

Men men, varmt det varit idag? javisst, dör ju för fan! Stackars hundarna, dom är så varma så.. Får ta och bada dom små liven ikväll. På onsdag kommer Ida och Marco tillbaka. Ska bli jobbigt att lämna tillbaka Armani. Han är juu så goo! Söta lilla liv!

Nä, nu ska jag flabba lite med älsklingen och mor min. Puss på er, hoppas ni har haft en bra helg. :) En hel vecka tills nästa, tyvärr. :(


Hans, min älskling. <3


 första bilden på oss. <3 glömmer aldrig den dagen!


Snyggebild! Igår skulle då bli en kväll dä...

img_2915 (MMS)

Snyggebild! Igår skulle då bli en kväll där jag skulle slappna av och för en gångs skull också ha roligt, men som vanligt blir de förstört. Trött på de.. Iallafall. Vill be om ursäkt till Linda att de blev som de blev. <3 idag händer absolut ingenting, ska städa annars blir ju inte det gjort. Ska vara taxi ikväll också till emelie o Fredde. :) blir att köra till maxi nu o handla ngt att äta till frukost sen bädda ner sig framför tven. Rolig lördag, absolut.. Ska inte klaga, nänä. Åh! Nä, ha en bra lördag   Ni andra :)


Uh, idag är jag slut i kroppen! :/ igår tr...

img_9038 (MMS)

Uh, idag är jag slut i kroppen! :/ igår träffa jag  linda en sväng, stack & köpte pizza o åkte hem till oss & åt. Därefter skulle vi ner o sola, men tyvärr inga parkeringsplatser :/ istället bestämde vi oss för att hitta någon längre ner och sedan gå till stora scenen, där vin benzo spela.. Oh, underbart! Älskar trycket! Gåshud i hela kroppen :) va hemma runt elva tiden och inte kunde jag somna. Men de gick, långt om länge. I morse trodde jag att jag skulle få sova, men ikke vaknar av att Hans pussar mig hela tiden o säger " de regnar, jag tar bilen" då fatta jag ju direkt att jag skulle köra. Tack för den! Men men :) äh, ha en bra helg allehopa! :)


Inte lätt..

Tankarna går hit & dit, fram & tillbaka. Åh, jobbigt.. Men men, vi får väl se vad som händer.. :) Vi har hela livet på oss!

Idag är det torsdag, skönt.. Men man önskar ju det vore fredag. Helsingborgsfestivalen har ju börjat nu. Uh, vad mycket folk och fylle det kommer vara. Men det hör väl till. :) Bara jag som blivit tradig, ELLER? Näfan, det blir nog att man festar till det litta i helgen. :) Första gången sen jag fått mitt körkort som jag ska slappna av ordentligt. Det är jag värd! :) Åkte ut till svärmor och svärfar igår, käkade på max sen tog vi en runda ner på gröningen och åt allihopa. Mysigt! :) Trodde det skulle bli fint väder idag också, men tydligen inte.. Blir så deppi. :/ Sitter här och glor, väntar på att älskling ska komma hem. Inte lätt med två hundar, man kan inte göra något. Eftersom jag inte vågar ta chansen att lämna dom själva, inte ännu i allafall. Så får vänta tills Hans kommer hem så jag kan ut och fixa lite. Hämta paket osv. :) Antagligen träffa Linda också en sväng. :) Och kanske en liten snabbis ner på festivalen ikväll, hmm. Värt att tänka på helt enkelt. :)

Åh, sitter här och kollar på en massa bilder. Gud vad jag önskar jag inte klippte mig. Jävla hår asså! Kan ju aldrig göra något med det förutom att ha det i totte. Så jävla tradigt.. Uh, nä. Inte ska jag hålla på o klaga inte. :)

Jag är så fruktansvärt kär, så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har ett helt fantastiskt liv. Ångrar inte en sekund att jag gjorde dom valen jag gjort.. För, Hans är mitt allt. Jag skulle inte klara mig utan honom. Min kärlek för honom är så stark. Det ska du veta älskling, du är mitt allt. <3 Aldrig utan dig! PUSS PÅ DIG!


Nu ska jag städa undan här så här är lite fint tills hjärtat kommer hem.. :)


Snyggebilden på mig & älsklingen! ;) vilke...

img_8594 (MMS)

Snyggebilden på mig & älsklingen! ;) vilken jävla natt det varit. Somnade skönt så in i helvete sen plötsligt hör jag Armani & Niki käftas och jag skriker "SLUUUUTA!" Hans reser sig snabbt som fan & vet ni vad dom busarna gör? Jo, vi hade en soppåse hängandes i skåpshandtaget, där hade Armani haft lite roligt o drog med sig Niki. Inte nog med att hela köket ser för jävligt ut, utan dom drog med det in i SOVRUMMET.... Åhgud! Tog ett tag att somna om, men de gick väl. Fint väder idag, underbart! Får man se vad dagen bjuder på. ;D ha en bra onsdag.


Precis kört älsklingen till jobb, nu sitte...

img_0982 (MMS)

Precis kört älsklingen till jobb, nu sitter jag & myser med niki & Armani. Underbara liv! :) men Gud vad Armani var jobbig i morse, hoppa runt runt runt på en, slicka, osv.. Tänkte bara LÅT MIG FÅ SOVA! :) men skulle ju endå upp så :) blir jobb som vanligt idag, sen träffa en gammal kompis jag inte träffat på länge :) roligt! :) ha en bra tisdag :)


Hans, mitt hjärta, min stjärna, min älskli...

img_8918 (MMS)

Hans, mitt hjärta, min stjärna, min älskling, mitt liv, min kärlek, mitt allt.. Jag älskar dig, jag älskar dig så mycket. Utan dig hade jag inte varit den jag är idag! Du är fin, du är världens finaste! Du har ett hjärta av guld. Du, glöm inte att jag älskar dig, hihi :)


Radhus.

Som jag skrev i förra inlägget ''Vi har nog hittat vårt dröm boende.'' Ja, det har vi nog.. När vi har fixat lite. Var på visning igår och blev förälskad. Där var lite smått som irriterade mig, men älskling säger ''lita på mig, jag ska göra det perfekt!'' Så, jag får väl lita på min kärlek? =) Annars var radhuset i sig perfekt. Ringde dom igår och gav ett svar, vilket blev ett JA! Så nu, Dalhem, ha det bra.. :) Dock blir det inte flytt förens den sista september. Men de kan jag stå ut med. :) Blir ringa Helsingborgshem i eftermiddag & säga upp lägenheten. Har ju glömt säga VAR vi ska flytta? - Åstorp! =) Jag vet vad mina nära och kära tänker nu, men de struntar jag i.. :) Ska bli så fruktansvärt skönt att komma här ifrån. Tar bara 14 minuter in endå =) Nä detta kommer bli mycket spännande faktiskt. :)

Idag ska vi köra ut och titta på lite kök osv.. Bara fantisera oss bort lite om hur vi ska ha det. :) Älskling gjorde en super bra ritning och gör vi efter den, så kommer nedanvåningen se fantastisk ut! Övanvåningen fixar vi sist, tar där nere föst. :) Och vet ni vad det bästa är? NI ANAR INTE HUR STOR KLÄDKAMMARE DÄR ÄR!!!!!!!! Åh, alla mina skor & kläder får plats! =) Är så glad så. :)

Har precis kört Hans & Viktor till jobb.. Förstår inte varför jag är så snäll, hmm.. Men de regnar. :) hihi.. Ska ge Niki lite mat nu, sen blir det vidare till jobb.. Fan asså, de är helg ju!! Åh, underbart! :D

Min kärlek. <3

Åh, tror vi har hittat vårt dröm boende & ...

img_5447 (MMS)

Åh, tror vi har hittat vårt dröm boende & jag tror faktiskt det blir vårt! Håll tummarna. Är så Åh vad jag önskar vi bodde där nu nu nu.. Nä, fan vad jag är trött! Precis kört Hans till jobb. Tradigt lat är han! Nu ska jag gosa med Niki ett tag innan jag beger mig till jobb! Fredag i morgon, underbart!! Ha en bra torsdag! :)


Niki har hittat ett nytt sätt att sitta i ...

img_9525 (MMS)

Niki har hittat ett nytt sätt att sitta i bilen! Tjusigt :) idag klara syster uppskrivningen, grattis gumman! Snart är de uppkörningen o den klarar du också utan problem :) skulle egentligen bli kulijuli idag med svärmor, men jag kan inte.. Har fortfarande så sjukt ont i min axel.. Stackas mig! Idag ska vi kolla på lägenhet, wiiiee. :) håll tummarna för oss! Nu ska jag fortsätta röja, haj! :)


Måndag.

Då var det måndag igen, härligt! Finns inget bättre än att vakna upp till detta vackra väder! Eller? Pust! Man vill ju bara sova vidare, vilket man hade kunnat en stund till om man inte hade haft en gubbe som inte orkar cykla till jobb! Äh, vad gör man inte för kärleken? =)

När jag öppnade ögonen i lördags var min tanke ''ullared, vi sticker!'' och vad gjorde vi? Jo, vi åkte till ullared! =) Bara till att hämta svärmor sen var man på väg.. Fick hem en jävla massa till hemmet, oh me like! Fin fina grejor.. Klädesväg tyckte jag inte det var något så speciellt faktiskt. Fick hem ett par joggingbrallor och en tjocktröja! Höll på att skita ner mig ett antal gånger på vägen upp.. Alla stora lastbilar osv. Men, de gick så bra så till slut. :) På hemresan blev dock min bil lite trött.. Tempraturen i bilen steg till max, vilket gjorde att Hans blev väldigt nervös och jag sitter o stor tjuter eftersom älsklingen skrämmer livet ur mig. Inget hände, tempraturmätaren eller vad det heter som är sönder!! Bilen koka alltså, INTE! =) Tur man inte satt där själv!

På kvällen tog jag & syrran oss en sväng till Landskrona & älsklingen satt hemma med en kompis och drack. Landskrona var inget speciellt faktiskt, så vi va hemma igen vid halv ett tiden. Trodde jag skulle få gotta ner mig i sängen då med hjärtat, men nä.. Kvällen var inte slut för honom där inte! Lagom rund under fötterna som han var följde han med mig till MC vid två tiden och sedan rakt ner i bingen. =) De kändes igår morse, fyfan vad trötta vi var. Vi kom nog inte upp ur sängen förens vid tolv tiden. Åkte ut till Annica och Leif i huset där Hans släktingar var, trevligt. :) Sen blev det bara en hemma kväll. :)


Idag vet jag inte vad jag ska hitta på.. Tradigt att man slutar tolv och älsklingen inte slutar förens fyra. Men men.. :) Får väl gå här och trixa rundor helt enkelt! :D Ha en bra måndag!



Syster Charlotte, jag är så JÄVLA stolt över dig! <3



Hade en trevlig dag med syster igår. Här Ä...

img_2073 (MMS)

Hade en trevlig dag med syster igår. Här Är resultatet på naglarna . Tradigt nöjd :) precis kommit till jobb, körde hans till jobb i morse också & sedan vidare till svärmor på en kopp kaffe! :) mysigt! Helgen börjar snart o fyfan vad jag ska mysa! :) blir kanske em runda i pålsö med doggen? Eller också stanna hemma & njuta med en kaffedrink?  Hmm.. :) ha en bra helg!


Vilken tradig morgon.. Nu vill jag bara in...

img_4146 (MMS)

Vilken tradig morgon.. Nu vill jag bara in & lägga mig men ikke! Jobb snart! Idag blir det hem till Charlotte en sväng. Fixa naglarna jag inte fick tummarna ur röven att göra förra gången jag skulle dit. Där efter blir de hem & laga god mat & bara mysa med min älskling när han slutat jobb! Låter underbart! :) eftersom vädret är som de är kan man ju lika bra ta tag i en ordentlig städning! Behövs!! :) nä, snart helg! Sköööönt! Ha en bra torsdag! :)


Oj..

Vad många som läser min blogg fast jag aldrig skriver något längre! Lite roligt. =) Känner att jag får fortsätta skriva då ju! =) Ja, det har hänt rätt mycket faktiskt men samtidigt inte.. Många sena kvällar har det blivit. Blir väl så när man kan ta sig runt själv. :) Bilen är fixad nu, så nu går den perfekt! Massa tack till er som hjälpt till. Nu känner man sig säker när man kör. Har blivit många kvällar på stranden också, mysigt så in åtta helvete. Älskar sommaren! Önskar bara vi hade ett litet hus med en söt liten trädgård.. :( Men men, det kommer.. Allt har blivit så jävla kompicerat med köpe osv. Har kollat rundor lite med olika folk och ja, jag känner mig inte lika intresserad längre, eller ja, både ja & nej.. Vi får väl se. Vi får bo kvar här på Dalhem och spara lite mer pengar tills vi hittar något som tar våran hjärtan med storm. :)

Huh, pust, blä, höh.. Är så trött i kroppen. Känner för att bara sova bort hela dagen. Men inte kan man göra det, inte roligt ju. :) Får väl se vad dagen bjuder på. Ska till älsklings jobb vid tolv tiden och äta lunch iallafalll! Saknar han så när han inte är vid min sida, mitt älskade hjärta. <3

Nu ska jag fortsätta med jobb. Har ingen aning vad jag ska skriva om.. Det kommer väl. =) Ha en bra onsdag!



Vilket underbart väder de var igår kväll! ...

img_2792 (MMS)

Vilket underbart väder de var igår kväll! Tog en fika på gräsmatta, promenerade där efter ner till stranden. Och där såg de ut såhär.. För jävla vackert. Detta är dock iphone foto, tog med min system kamra också. Får ni se sen :) tänkte skriva lite senare, efter jobb :) puss o Godnatt!


RSS 2.0