Gääääsp!

Då rullar denna fredagen mot sitt slut. Har haft en bra dag faktiskt. Älsklingen kom hem tidigare från jobb, vilket slutade med att vi båda två somna som två bebisar i sängen & njöt av regnet som piska mot fönsterrutan. :)

Långt om länge körde vi in till syster Charlotte & andre. Hjälpte till lite med dukning & så. Imorgon är det ju Dax för 30 års fest för andre :) trevligt. Innan dess skulle jag vilja hinna med jonstorps marknad en sväng & väla. Vi får väl se :)

Nä, nu ska jag faktiskt hoppa i bingen. Är så trött!! Idag såg vi att det bara är 3 veckor kvar tills vi flyttar & plötsligt blev jag ännu mer stressad, suck.. Natti natti :)

Min snuttefis.

Jag har haft en bra dag, en super bra dag. Solen har varit framme hela dagen & jag har njutit för varenda sekund.
 
''Rea Ikea'' - Jaha, eller hur.. Någon speciell rea tyckte jag då inte det var. Hade hoppats på hittat några fina klipp nu till flytten, men ikke. :) Blir dock en tripp dit snart igen då jag måste ha mig ett nytt sängöverkast..
 
Ja, jo, jag har en fråga.. Ingen här inne som är intresserad av fyra barstolar?
 
Såfall kan ni väl höra av er tycker jag. :)
 



Lite bättre.

Orkade ni läsa igår? Knappt jag gjorde. Svamel, svamel. Men det är jag rätt bra på. Det är det min blogg går ut på - Mitt svamel. :) Och tydligen gillar ni det, eftersom jag har så många besökare som jag har.
Jag har en dum fråga, väldigt dum fråga på tanke hur länge jag haft min blogg nu. Önskar någon snäll själ kunde
 förklara för mig. - Vad menas med sidvisningar?
 
Just nu sitter jag och väntar på att potatisarna ska koka lite till, sen ska jag börja steka kötbullarna. Pantofflor, köddebullar & gräddsås är väl inte helt fel? Hans går och plockar ner vårt larm för fulla muggar. Sector kom idag och tryckte på 3 knappar och nu vill dom ha 1500kr för det. Herregud säger jag bara.
Men det är väl bara till att betala, eller? Tänk om man hade kunnat skita i det. Åhja.

På tal om något annat så har vi faktiskt varit på härliga hem idag & köpt en ny soffa. Den kommer bli läskigt snygg i vårt nya snygga vardagsrum. Jag vill flytta nu. Tiden går snabbt, men fan.. Just nu i skrivande stund går den sakta. ;) Men soffan vi har idag, den säljer vi då så ikke. Jag älskar den soffan, så den får åka upp på ovanvåningen i ''allrummet'' och se snygg ut. Då och då ska jag upp och sätta mig hos henne, min fina soffa.

Är man beroende av Ben&jerry's om Hans måste köra hem mig och hämta glassen, för att sen köra vidare in till stan? Annars hade jag inte följt med. Men han körde hem mig, han hade ju inget annat val. :)

Nu ska köttbullarna fram, ser Niki också är sugen så hon ska också få njuta av lite köttebullar. :)

Jag har skaffat mig en ny Instagam förresten, där namnet är ''saraahnieelsen''. Den andra ville inte släppa in mig när jag fick min nya Iphone, så jag fick helt enkelt starta en ny. Svårare än så var det inte. :) Puss på er!



Orkar ni läsa?

Inlägget kommer bli långt och tråkigt. Men jag känner att jag måste få skriva av mig.
 
Innan jag blev gravid sa jag titt som tätt - Den dagen jag kommer bli gravid, den perioden kommer jag känna mig som vackrast, det finns inget finare än en gravid kvinna. -
Jag står fast vid det än idag, för det finns faktiskt inget vackrare än en gravid kvinna.

Men för varje dag som går känner jag mig tjockare, klumpigare, fulare, finnigare, fler bristningar. Speciellt idag, idag har jag inte mått bra. Idag har jag bara velat ligga i sängen och försvinna för ett tag. Jag orkar inte ta hand om mitt utseende. Jag nästan skäms för att lämna hemmet. Jag orkar inte ta på mig ett par ordentliga byxor. Joggingbyxorna är min bästa vän för tillfället. Joggingbyxor, sängen & soffan.
 
Men trots detta, så vet jag innerst inne hur vacker jag är. Hur vackert det är att bära sitt egna barn inom sig i 9 månader. Samtidigt som jag mår skit, så mår jag så in i hela helvetes bra! Fyfan vad jag har det bra! Jag har allt jag någonsin velat ha.
Jag har ett liv inom mig. Det är MIN son, min & Hans son som ligger där inne och rullar runt, sparkar för fulla muggar och knappt vill ligga stil i fem minuter. Det är vår son där inne, som vi ska uppfostra, som vi ska ge all vår kärlek till, som vi ska ge våra liv till. Det är helt fantastiskt. Jag kan inte förstå det.
 
Jag kände ett sug i hela magen igår, igår när jag tänkte på hur snabbt tiden egentligen har gått den senaste tiden. Konstigt nog kände jag mig stressad för fem sekunder. Men det är inte så konstigt jag känner mig stressad eftersom vi snart flyttar. Men det var vi själva som valde att flytta under graviditeten och vi hinner bli färdiga, det har Hans lovat mig.
Jag fick också några tusen fjärilar i magen när jag låg och tänkte på hur förlossningen skulle gå till. Den dagen då vi ligger där uppe, då vi får se vår son för första gången. Jag är nervös och jag längtar, som bara den.
 
Jag kan skratta mig lycklig som har kommit så långt som jag har gjort. Att jag har hittat mig en underbar sambo som just nu i skrivande stund sitter och skrattar åt tv'en och man kan inget annat än få ett leende på läpparna.
 
Suck, pust, gäsp, tår i ögat .. Hoppas ni mina vänner, har haft en super bra dag!
 
 

25 juni.

Vad betyder det? Jo, löning. Vad betyder det mer? Dax och betala alla onödiga räkningar. :) Sagt & gjort.
Sen är ju frågan om man orkar köra ut och veckohandla idag. Tror ni det är mycket folk ute? Eller, dum fråga kanske. Det är det väl alltid på löningsdag.
Hans kom hem tidigare idag, så just nu står han och lagar mat till mig. Underbart! Det blir pantofflor med ytterfile & pepparsås, mums filibaba. Mysig middag en sån här regnig och tråkig dag som denna.
 
Jag har mitt gamla nummer tillbaka igen, så alla vet. Dom flesta nummer har jag redan fått, men är det någon jag har missat så skriv gärna. :)
 
På tal om något annat så är det bara 114 dagar kvar tills William kommer till världen. Rätt kul va? Tiden går fort.
Jag bara längtar efter vår lilla skatt. Puss på dig William.
 
 
Min widget på sidan är också lite fel men jag har inte orkat ändra på den ännu.
Det står att jag är i v.23+3 & att lillema är beräknad att komma den 19. Men det har blivit ändrat.
Jag är nu mera beräknad till den 17 okt och v.23+5. :)

Åh!

När ska den förbaskade blogg appen börja fungera igen? Börjar bli trött på blogg.se nu! Bara massa strul. Ajjaaaa!

Lycka.

Om en månad flyttar vi. Då blir vi hus-ägare igen. Men nu mera hus-ägare till ett ''riktigt'' hus. Ett fristående. :)
Jag bara längtar till det blir färdigt. Det kommer bli så fint.. Jag kan se William och Nikita springa och leka till
sommaren, kan också se dom göra snöänglar i framtiden, se oss ha snöbolls krig, grill kvällar & bara mysa
framför solnedgången helt enkelt. Jag tror att vi kommer få ett bra liv där, vi fyra.. Vi kommer få det UNDERBART!
 
Tänk vad fint det kommer bli när vi målat det blåa till grått. :)
 
Jag är glad.. Jag har allt jag någonsin önskat mig.
Jag är så glad över att jag har min stiliga man, Hans.
Ja, gud vad jag älskar honom. Skulle kunna ta hans söta kind och bita! :)
Tack för du finns & tack för allt du gör för mig, min älskade.. Du betyder allt. <3
 

Midsommar.

Då var denna midsommarn över och vi hade en super trevlig kväll med jätte god mat och trevligt sälkskap.
Varför ska det alltid vara sånt här väder varenda midsommar? Solen döck ju upp senare mot kvällen, vilket
jag tackar för, men snälla - Ge oss en fin och härlig midsommar nästa år. :)
 
- Jag är så glad att jag funnit dig, Helena.. Världens vackraste människa. Massa kärlek till dig.
Du, jordgubbar & dina underbara katter. Kunde inte bli en bättre start på den mörka midsommaraftonen.
 

Lördag, känns som söndag. Vad ska man göra? Eller ska man göra något? Stanna hemma & äta chocklad
mouise & mysa med mina hjärtan? Gud vad jag älskar er.. Det ska ni veta. Hans, Nikita & William.. <3


På tal om något helt annat. Ingen som har en Iphone till salu? Spelar ingen roll om det är 3an eller 4an?
 

Hejhopp.

Satt här precis och hade hur mycket som helst att skriva, men det bara försvann, som en fluga i luften. :)
 
Jag har haft en super mysig kväll med älsklingen, Nikita & Jamie. Vi har varit på Sofiero och ätit glass & sedan körde vi ner till råå så Niki kunde få bada och så vi kunde doppa fötterna.. Vi hade det så mysigt så och Jamie fick även träffa på lite hästar på stranden och det blev han glad över. :) Nu har vi en blöt hund som alledes strax ska in och duscha, och lilla Jamie ska läggas. Klockan börjar bli mycket, men Jamie har semester nu, så han får minsan va uppe ett litet tag till. :)
 
Imorgon är det midsommar och vi har fortfarnde ingenting planerat. Men det blir kanske en liten tripp, vi får se. :) Jag vill önska er alla en glad midsommar ifall jag inte skriver mer idag/imorgon. :)
 
Mosters fina kille. <3
<3
världens finaste nikita. <3
 

aj, aj, aj, aj..

Oj, mina händer och mina fötter. Jag har så ont och jag är så trött. Endå blev det inte allt för länge i Ullared.
Gud vad jag har handlat iallafall. Fick hem lite klädeslpagg till mig själv, Hans & en massa kläder till min älskling i magen. Fick också med mig en massa nappflaskor, nappar, babysitter och en massa nödvändiga grejer. Jag är otroligt nöjd över mina köp, det är en sak som är klar. :) Fick även träffa på Connie & Morgan, söta killar det där! :)
Nä, har haft en otroligt bra dag iallafall.
 
Nu har maten precis landat i magen. Det blev en sen middag idag. Älskling som lagade också dessutom, snälla Hans. :) Det blev hans goda spagetti & köttfärssås. :) Mums! Imorgon är det torsdag, sista jobbedagen för Hans sen är han ledig vilket inte jag är. Imorgon efter Hans slutat ska han hämta upp Jamie också, min lilla systerson, så ska han tillbringa natten här hos oss så vi kan gosa o mysa med honom hela kvällen lång. :) Ska bli mysigt.
 
Vad händer på midsommar egentligen? Vi har fortfarande ingenting planerat. :s Suck.. Aja, vi får väl se vad som händer och sker. :) Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll.
 
 
 
 

Ullared.

Vilken dag. Har nästan inte gjort ett skit. Kom hem vid halv tolv tiden och sov enda till klockan 3.. Skönt var det, och det behövde kan jag säga. När jag väl hade vaknat till liv satte jag igång och rensa ner allt som skulle med till huset från ovanvåningen, renbädda, damsuga & tvätta golven. Det luktar ljuvligt där uppe nu kan ni tro. :)
När älsklingen kom hem körde vi alla grejerna till huset, nur är det faktiskt inte så mycket kvar som ska packas ner utan det mesta är dom stora möblerna som vi får ta på släp. Härligt.
 
Imorgon ska jag minsan och dar köra upp till Ullared. Det sorliga är att jag antagligen får köra upp ensam, men så är det när alla andra jobbar & jag slutar klockan 11. Äh, det får jag leva med. Orkar inte vänta längre nu! :)
 
Idag är jag så dans och fest sugen så det finns inte. Kanske är det vädret? Och antagligen för jag har sovit bort halva dagen.
 
Nä, ska frossa jordgubbar igen. :) Ha en bra kväll mina vänner..
 
 
 

Godmorgon! :)

Herregud vilken morgon måste jag säga. Det var längesedan jag var så trött och hade så jobbigt med att få upp rumpan ur sängen. Jag tror det är gårdagen som gjort mig så trött. Idag ska jag egentligen träffa Angelica, men jag tror faktiskt jag får avboka det idag. Händer & fötter är svullna & jobbiga. Ont kan jag inte säga jag har, men det är så fruktansvärt obehagligt. Vi får väl se hur jag mår här nu under dagen. 

Ska fortsätta med mitt kaffe tänkte jag o ta mig en drulle frulle. Hoppas ni alla får en underbar dag :)

Emmaljunga.

En bra dag har det minsan varit idag. Haft något att göra hela tiden & jag bara älskar det samtidigt som jag har jävlans ont i mina fötter. På väla blev det inget nytt köp till mig själv utan jag unna älskligen ett par jeans shorts istället & guda mig vad snygg han blev i dom :)

Älskling kom och hämtade mig tjugo över 4 och sen var det bara till att brumma till Åstorp & nu har vi äntligen beställt Williams vrålåk! Stod och velade fram och tillbaka mellan denna vagnen och en annan. Den andra var också Emmaljunga, men den var lite annorlunda i modellen. Men eftersom denna modellen vi köpte alltid har varit min drömvagn, så tog vi den plus att den passa mycket, mycket bättre till Hans som inte är så kort. :)

På bilden är den röd/svart, men vi har beställt en blå/svart, så det röda kommer bli blått alltså. :)
Vad tycker ni, visst är den helt underbar? :)


Sen har jag tatt och smekt magen ovanligt mycket idag. Det känns som jag har blivit dubbel så stor på bara en natt, vad hände liksom? Man växer och växer och växer.. Efter jag vägde mig sist och såg 77 kg så har jag faktiskt slutat väga mig, jag vågar inte. Jag som alltid vägt 60 kg helt plötsligt blivit en liten boll. Det känns både här och där kan jag säga! :) Jag och William får träna när han ploppat ut. :)


Nä, nu ska jag ut och göra ve lite jordgubbar till mig. Barnmorskan sa till mig att frossa jordgubbar, eftersom jag inte får i mig järntabletterna, så jag får helt enkelt följa hennes råd, och det gör mig inget och heller inte när svärmor vart så snäll o köpte lite gubbar till mig idag. :) tack älskade annica! :)

Måndag!

Godmorgon mina vänner. 
Då var det måndag igen! :) sitter på jobb för tillfället. Vi ska snart dra oss ut till väla en sväng :) 
Har hittat ett par byxor som jag så gärna vill ha & så vill jag in på panduro & se om jag hittar ngt fint 
smycke att göra :) efter jobb blir det barnvagns tittande. Äntligen! Har längtat som bara den. Där efter 
5 tiden blir de väla igen och äta middagoch även gå in på chili där vi har hittat en soffa vi så gärna vill 
ha.. :) så vi får väl se hur det blir. 

Charlotte som gör naglar har även startat upp en blogg där man kan följa henne & se olika designer osv.
Så klicka in på hennes blogg vettja!! :) - naaglarmedklos.blogg.se.

:)

Jaha, då rullar även denna söndagen mot sitt slut. Inte har vi varit hemma sen klockan 11 i morse så är LITE sådär trött kan man väl säga. :) Men har haft en jätte bra dag. En liten tripp på väla, ikea & en halv dag hos Charlotte med familj. Alltid lika trevligt. Nu är vi hemma & nu ska jag gosa ner mig i soffan, eller.. SNART. Har lite till att göra. :)

Nu ska jag hoppa in och ta en snabb dusch, vispa mig lite chocklad mouse, ta fram ett stort glas sprite och kurra ner mig i soffan med en varm filt. Hoppas ni alla har haft en bra dag. :)

Lägger upp en bild på mina snygga naglar Charlotte gjort idag. :) Tack, super nöjd!


17 juni.

Då var det söndag IGEN! Men det gör mig ingenting.. Vill tiden ska gå fort så vi kan flytta snart :) sitter & tittar mig omkring i stora rummet.. En soffa, tv, tv-bänk.. Det är allt vi har här för tillfället. Känns mindre kul. Men, det är bara en månad kvar så vi får se det så :) 

Igår efter middagen fick jag ett sms av syster Emelie. Dom skulle ner till "musikfestivalen" i Ekeby. Så, vi körde dit en sväng & vi kom dit var de fullt hus. Michelle & Jimmy va där, Louise & Oskar kom & såklart familjen flax :) drog oss ner där, satte oss vid ett bord & hade faktiskt rätt trevligt :) dock blev det en liten joggning tur tillbaka till Emelie & Fredde då det helt plötsligt börja regna.. Tyvärr! Blöt hund kände man sig som när man väl kom fram :) 

Frukosten är nere. Snart ska vi fixa till oss och sedan dra oss in till Helsingborg. Ska in på väla en sväng & så tar vi Ikea samtidigt. Var år och dagar sen man var där sist. Där efter blir det en liten fika & mys med barnen hos Charlotte & André & så smyger jag & Charlotte ut o fixar mina naglar så man blir lite fin :) var ett tag sedan nu. 

Nä, ni fårha de så bra hörreni :) 

Godkväll.


Klockan är redan sex.. Fan alltså, tiden bara springer förbi. 
Helena kom & hämta bordet i förmiddes, men vi hann aldrig med att kolla barnvagn då dom stängde klockan 1 tyvärr. Imorgon har dom stängt, så vi får åka dit på måndag istället helt enkelt. 
Har alla andra haft en bra dag i det fina/konstiga väder? :) 

Snart ska jag påbörja maten, blir en liten sen middag idag då jag precis vaknat. Inte lätt o va så trött :) sitter här i stora rummet & hoppas på att grannarna inte ser mig då dom har sin "sommarfest" idag & självklart ska dom alla sitta utanför vår trädgård.. Jakabaré dom inte kommer & knackar på dörren & frågaboom vi ska komma ut, då ska dom få höra ett o annat. Ja nä, vi trivs inte! Därför vi flyttar :) 

Vad blirdet för middag hos er då? Hos oss blir det pepparbiff med nypotatis & den fruktansvärt goda pepparsåsen maMöller färdig & bara tillsätter grädde! Testat den? Kors i taket! Det tycker jag ni ska göra i såfall. :) 

Nä,men vi får väl se vad resten av kvällen bjuder på :) hoppas alla har haft & har en bra lördag :) 


Godmorgon.

Godmorgon på er alla.
Pigga o vakna, sovit gott? Det har iallafall jag. :) Dock är jag fortfarande trött, men inte kan jag sova längre så det är lika bra att lyfta på rumpan och göra lite nytta. Ska röja undan lite här, sen duka fram frukosten. Helena kommer vid tolv tiden och hämtar numera hennes matrumsbord. Här kommer bli tomt, men det ska bli skönt att bli av med det. Blir lättare för mig att städa också. :)
När Helena har varit här så ska vi vidare till svärföräldrarna för idag ska vi ut och titta på barnvagn minsann o dar! Och där efter har jag faktiskt ingen aning om vad vi ska göra. Rätt sugen på kanske köra till Center syd idag eller något liknande. Ja, vi får väl se vad det blir helt enkelt. :)

Hade en super trevlig kväll igår, men endå inte. Hade det trevligt framför datan medans älsklingen tittade på fotbollen. ''trevligt framför datan'' låter kanske LITE fel. Men jag satt lite vid facebook, skrev blogg, titta på nya grejer till huset osv. :) Och när fotbollen var slut körde vi till stan en liten runda just för vi var så rastlösa. Mysigt. :)

Nä, kaffet ska på, varm oboy ska göras & frukosten ska dukas fram. Hoppas alla får en bra dag. :)


Naglar?

För er som är intresserade av att göra naglar men inte riktigt hittat någon som passar just dig så kan jag rekommendera en tjej med namnet Charlotte som driver sin egna lilla nagelstudio som finns i kära Helsingborg.
En duktig och glad tjej som älskar att testa på nya grejer och har bra fantasi då jag vet av egen erfarenhet att ens egna fantasi kan vara spårlöst försvunnen när man väl behöver den.
:)

Lägger upp lite bilder på naglar hon har gjort.




Men jaha..

Här var allt ändrat ser jag..
Men de ska väl gå bra det också. :)
Vilken toppen dag idag. Önskar bara att alla små moln försvann från himlen, för när solen går i moln är de faktiskt inte så varmt längre. Jag ska strax trotsa min trötthet & ta min numera feta röv ut i trädgården & klippa gräsmattan o göra lite fint till älsklingen kommer hem. Kanske blir lite grillning ikväll? Hade inte suttit helt fel då det var ett tag sen vi grillade. Ja, vi får väl se vad det blir. :)

Annars då, vad händer i helgen? har absolut ingenting planerat & det är lite tråkigt faktiskt. Samtidigt som vi har en jävla massa att göra, så har vi inget o göra. Hur fungerar det? Haha :)

Nä, nu ska jag koka mig en kopp kaffe o dra mig ut i trädgården med niki :) ring om ngn trevlig själ vill komma o hålla mig sällskap :)

Min, bara min.

Jag älskar min lilla familj.

William, Hans & Nikita.. Ni är mitt allt. <3


Underbart..

Har haft en super mysig dag idag! Verkligen.. Man kan inget annat än ha ett leende på läpparna när solen skiner så fint :)

Idag har jag röjt som bara den & medans älsklingen somnade på soffan efter jobb packade jag ner hela grov köket, halva hallen & halva stora rummet. Har även kört bort och ställt det i huset. Jag är allt flitig jag :) nu har jag dock väldigt ont i kroppen.


Nu välkomnar vi även v.23.. Sjukt att tiden går så fruktansvärt snabbt. Men jag bara längtar efter vår lilla Wille.

Vår älskade William Lionel From Norring. <3


Min vackra prinsessa.


Så rätt!!!


Sjukt!!

Det är helt sjukt vad tiden går fort!! Jag titta precis igenom mina bilder, och hitta den första mag bilden jag la upp på Facebook. Gud vad liten jag var där, om man tittar på mig idag. Lilla William växer så de knakar :)

Fick en kommentar innan där de stod hur jag & Hans träffades, så tänkte faktiskt ta & berätta det. Men nu ska jag påbörja middagen så den är färdig när mannen min kommer hem :)


Åh, mums.

Då var det tisdag och så trött som jag är idag hade jag önskat det var söndag.
Sen är det sol ute, vad hände där egentligen? Kommer det fina vädret tillbaka nu tro? Man kan ju hoppas.
Vad ska man göra idag då? Samtidigt som jag inte orkar köra hem och sätta mig på röven så orkar jag inte
heller göra något. Hmm. Vi får väl se.
Funderar på om jag & älsklingen ska åka och kolla barnvagn efter Hans slutat. Det har vi inte gjort ännu.

Till middag blir det ungsbakad lax, potatis & citron sås.. Hur gott låter inte det? Åh herregud. Längtar tills
Hans kommer hem från jobb så vi kan smaka i oss! :) Funderar på göra någon god efterrätt också.

Nä, nu ska jag fortsätta jobba en liten stund till sen får vi se vad som händer helt enkelt. :)



Lassange.

Jaha, då var denna dagen snart slut. Gud vad tiden går fort.. Hinner ju knappt med.

Maten är nere i magen & gott var de trots jag satt & drömde mig bort om en helt annan maträtt. Slängde precis in en maskin tvätt & Hans la sig på soffan & skulle vila ögonen i två minuter. Kan ju säga att det har gått rätt så många "minuter" ;) ser inte ut som vi hittar på något idag iallafall, jag kanske kör in en runda till Helsingborg ikväll & hälsar på mamma, hasseman ska ju endå sitta & glo fotboll hela kvällen ;p


Idag hos barnmorskan fick vi höra Williams hjärta för första gången. Herregud vilken upplevelse måste jag säga! Helt otroligt! Allt lät bra iallafall & han var en livlig liten krabat som sparka hej vilt! Och ja, tro mig, de känns mer och mer nu för varenda dag som går :)


Nä, får väl pula vidare här.. Ha en fortsatt bra dag :)


Barnmorskan.

Idag ska jag till barnmorskan. Inte varit där sen inskrivningen så ska bli kul att komma dit igen. :)
Kan inte förstå att jag har ett levande liv inom mig.. Vilken känsla. Kan inte sluta tänka på dig William. <3
Mamma & pappa älskar dig, kan du tro. <3



En tjej skrev på sin blogg att hon fick ullared sug.. Amen skojar ni vad jag blev sugen på ullared nu också? Åh, ja.. Får se vilken dag jag kör upp om jag får med mig Hans eller inte. Dock tar jag inte lilla bettan till ullared, det får fan tomme bli combin. Bettan vågar jag mig inte på så långt! haha. :)

Kändes så märkligt imorse när jag och älsklingen skulle till jobb. Fick sätta oss i varsin bil & köra efter varandra på 21/motervägen. Satt och vinka till varandra & när vi kom in till Helsingborg pös älskling vidare. :) Ska bli skönt att kunna köra hem idag och ha maten färdigt till älsklingen kommer hem från jobb.

Nä, nu ska jag jobba vidare sen vidare till barnmorskan. :) Puss och godnatt.


Bettan

Vår nya familjemedlem. Söt, eller huuur?? :D kanske ingen jag kör till Ullared med iallafall, men vi kommer fram och tillbaka från jobb BILLIGT o bra :) äntligen två bilar, så vi slipper köra fram o tillbaka stup i kvarten!! :)


Wihoooo.

Jag börjar komma en liten bit med min samling nu. Fick den stora statyn av älsklingen i födelsedags present.. Tack mitt hjärta! Gud vad fina dom är! Eller vad tycker ni?


Världens finaste människa.

Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.
Du är mitt allt.. <3


Helsingör.

Vilken underbar dag jag & älsklingen har haft. Tog båten över till Helsingör, tittade lite i affärer, titta på människor & bara hade det bra. Satte oss på en ute servering & krängde god mat & sen blev det lite glass till efterrätt. Sen hitta vi även Emma & hennes nya kille Kevin. Jätte trevlig kille & jätte trevligt att träffa er. Blev några timmar där inne sen drog vi oss hemåt & skönt va de för fyfan vad jag har ont ÖVERALLT nu!!
Nu sitter vi här och det är fotboll på tv. Vad vi nu ska göra det vet jag inte. Jag tror det blir en mysig hemma kväll.. Känns bäst så. Ska kränga mina goda vindruvor & bara njuta av livet :)
Måste också skriva till den här "Sofie" vilket jag inte TROR du heter. Har mina aningar & jag tror faktiskt dom stämmer men jag är tyst, för de är jag ju så bra på =} jag menade inte att va otrevlig, jag tyckte bara att kommentaren var tradigt onödig. Och tycker jag det, får jag skriva det, för de här är ju min blogg, med mina tankar & åsikter. Sen om de var "skämt" eller ej så vet jag att det ALLTID  finns en gnutta sanning i det mesta man skämtar om :)
Nu ska jag mysa med min lilla familj. 

Sol?!

Vilken bra kväll det blev igår. Vilka underbara människor jag har i mitt liv.. Jag älskar er alla. <3
Kvällen blev inte heller allt för lång då vi skulle va taxi till farmor o farfar som var i jonstorp på student fest & där efter blev de maxi en runda & sedan vidare hemåt & kröp ner i soffan till lite tv-tittande.
Fick en kommentar här på bloggen efter mitt "öl-inlägg" och där stod de "ajabaja, ingen öl förrens amningen är över"
Nä men hallå, vad tror ni? Att jag är dum i huvudet eller? Såna kommentarer kan jag bara skratta åt.
Jaha, vad händer idag då? Det har jag faktiskt ingen aning om, tråkigt nog. Kanske blir lite packning & vidare till huset. Ser att det är sol ute idag, hur underbart är nu inte det? :) aja, nu ska jag göra lite nytta. :) ha en bra dag alla.

Famiilia.

Ja, de blev en runda på famiilia istället för väla. Kändes tryggast, vet hur mycket folk det ALLTID är på väla & just idag orkade jag inte med det. Inte när jag hade joggingbralla, uppsatt hår & allmänt skabbig. Nääää, icke..
Jag sitter just nu med hårfärgen i skallen & ska vilken sekund som helst gå in o duscha.. Känns som jag kom hem precis och snart ska jag iväg och hämta Hans igen. Äh.. Annars, ja.. De ska bli kul o träffa Angelica o resten av gänget idag faktiskt. Är  riktigt bra humör & mår toppen!! Pratade lite smått om en iskall öl, tänk vad gott det hade varit. Äh, snart så fort William har kommit till världen ska jag nog också gotta i mig en is kall :)
Jag blir faktiskt chockad över hur trevliga människor kan vara.
Jag blir faktiskt glad över det, för som sagt - jag har inte gjort vissa människor ett skvatt, jag bara finns här liksom :)
Hopp in i duschen o göra sig lite fin. Blir nog att jag & älskling promenerar en runda i stan ikväll o tittar på alla fina studenter när dom är fulla o svinga :)

8 juni.

Jaha, då var denna dagen snart över. Måste säga att det har varit en hemsk dag! Jag trodde jag skulle klara mig utan bil hur lätt som helst, men idag fick jag svar på tal. Vi måste köpa en bil till hasseman helt enkelt.
Så i morgon, då är de jag som ska ha bilen & jag ska ta mig en runda till väla. Ska hitta någon trevlig själ som har lust att hålla mig sällskap. Inte nog med att det är studenten i morgon, så är de faktiskt min födelsedag också. Och inte bara min födelsedag, utan Limas också.:) (min syster son) dock ska inget firas. Blir studentfest hos Angelica & sen får vi se. :) ska ni andra på studentfest i morgon? :) dum fråga kanske.
Nä, nu ska jag mysa med min man jag knappt träffat på hela dagen. Puss på er :)

From?

Fick en kommentar om varför William skulle ha namnet "from".
Det är Hans namn, som har följt hans familj i många år. Just därför ska lilla William också få bära namnet From & förhoppningsvis föra vidare namnet i framtiden :)


Åh, sitter i soffan åter igen efter en timmes vilande & städ. Jag ska ut och kasta boll med niki snart tänkte jag. Gud vad jag är rastlös, känner mig så ensam här ute i kvidinge utan min kära bil.. Ingen som vet ngn som säljer en billig skit bil som hasseman kan ta? ;) hihi :)


Tacksam.

Jag är så tacksam för alla jag har i mitt liv & för allt ni gör för både mig & Hans. Vill ni ska veta det, ifall vi varit dåliga på sista tiden att visa det.



Sitter i soffan, precis kommit hem från jobb & precis krängt i mig lite mat.. Fick skjuss hem idag. Hans lär inte vara hemma från 8-9 ikväll. Men vad gör de? Lite ensam tid med min älskade vovve är aldrig fel. Ska försöka hinna med lite packning, tvättning & städning.. Snart är de dax o flytta & jag längtar så mycket. Vi flyttade lite från Williams rum till huset igår. Åh, kan se framför mig så fint där kommer bli till vår lilla älskling.


William Lionel From Norring.
Min lilla älskling, vår älskling.. <3


William Lionel From Norring. <3

mms_img-19776449 (MMS)

William Lionel From Norring. <3


Jaha..

Då var de tisdag. Kläm dag ovanpå de också.
Hade önskat skattepengarna kom idag så vi hade kunnat åka till Ullared i morgon nu när Hans är ledig. Äh, vi får väl se om vi kör upp där endå :) igår efter att Hans hade klarat sitt körkort var de bara till att köra raka vägen hem till kvidinge. Vi hade nämligen besiktning på det nya huset igår & det gick skit bra!!  Så nu blir de till att ta fram flyttlåderna o börja flytta över så smått :) känns fantastiskt ska jag säga!! Nä, jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt. Skriver senare ist :p blev helt tom nu. Puss på er

Min älskade. Vi längtar efter dig. <3

mms_img144486227 (MMS)

Min älskade. Vi längtar efter dig. <3


ÄNTLIGEN!

JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA STOLT OCH GLAD ÖVER MIN ÄLSKLING SOM KLARA SITT KÖRKORT IDAG!
Äntligen kan du köra var du vill när du vill utan mig!! <3
Fyfan vad du är bra. Du har fått stå ut med mycket gnäll. Äntligen klara du det, och det visste jag!



Okej.

Jag skrattar, skrattar, skrattar och åter igen skrattar.. ha-ha-ha-ha.
Vilket liv.

Åh, jag älskar MITT liv! Världens underbaraste vänner & familj har jag. Och inte nog med det så har jag världens underbaraste pojkvän som tar hand om mig & verkligen älskar mig. Finns det något bättre? Att veta att man är så älskad, att han hade kunnat göra precis vad som helst för mig? Nä, det finns inget bättre. Och min älskling ska veta att jag gör precis allt för honom också.. Finns ingen finare än min man. :)  Tänk att han ska bli pappa till vårt barn, åh vad underbart. Och tänk att vi ska flytta till vårt drömhus med världens utsikt.. :) Åh, gud vilket underbart liv.


Snart ska vi in till Niklas & Elin i bjuv. Äta pizza & titta big brother finalen såklart! :) Härligt.

Nä, nu ska vi köra. :) Ha en underbar söndag mina små söta vänner & snokare. :)

Härliga dag..

Vill börja med att berätta att imorse vakna jag av ett helt underbart sms av min fina vän Linda..
Hon har fått sin lilla Nelly till världen och den lilla flickan var de vackraste jag sett. Gud vad fin liten tjej!
Grattis till både Linda & pappa Sebbe.

Sen kan jag fortsätta med att efter frukost låg jag och älsklingen i soffan och försökte få lilleman att sparka så älskling också skulle få känna dom fantastiska små sparkarna. Efter många om och men så fick han äntligen känna tre stora spakar på rad och man såg hur Hans lös upp som ett ljus så glad han blev. Vår älskade lilla son. <3

Tvätten har jag precis hängt upp, städat har jag också hunnit med och nu sitter jag här. Vi ska faktiskt snart gå ut i förrådet och börja packa ner och rensa. Vi har inte bott här mer än 9 månader men gud vad man samlar på sig en jävla massa skit. Så det ska göras idag i detta tråkiga väder.

Vi skulle ju egentligen ner till grytan idag och kollla Panetoz - Dansa pausa. Men när jag tittar ut igenom fönstret känns det inte speciellt lockande. Dock gick jag in på helsingborgs hemsida och såg att dom inte uppträder förens 22.45, så jag tror nog vi tar en runda ner dit endå för jag älskar den låten och vill verkligen se dom uppträda. :)
Någon mer som funderat på att ta sig dit? :)

Nä, nu ska vi börja lite smått här.. Hoppas alla har en bra lördag än så länge. :)




Min älskade data..

En dag utan min älskade iphone & jag har saknat min data fruktansvärt mycket.. Men nu har jag henne i famnen och här ska hon stanna ett tag till. :) Sitter och tittar på alla fina killar & tjejer som var på balen igår. Fy vad fina alla var! Lite avis är jag faktiskt.. Studenten är något jag också skulle vilja ta.

Årets första nypotatis är bums i magen och det finns inga ord för hur gott det smaka.. fyfarao.
Nu ska man försöka att inte äta det FÖR ofta så man blir trött på det för snabbt. Jag som älskar potatis, hur ska det gå?

Idag har vi varit på banken.. VI ÄR SKULDFRIA, yey! Nu är huset äntligen sålt och inte längre i våra händer. Dock står vi som ''hyresgäster'' tills vi flyttar.. :) Vilket blir snart, får jag hoppas.

Nä, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu när jag väl sitter här vid datan. Ska gå ut och plocka undan och göra ve vår älskade chocklad mouse vi ska mysa med ikväll.. :) Hoppas ni andra har en super bra fredag!


Jaha, fick ju testa o blogga som ett sms e...

Jaha, fick ju testa o blogga som ett sms eftersom jag inte har min kära iPhone längre. Hans mobil gick såklart i sönder igår, så han tog min & jag fick köpa mig en skruttig Android mobil, men jag överlever =) Vad ska ni hitta på i helgen?! Själv blir de lite allt möjligt. Stor städa bilen, pilla i trädgården i de nya huset, ner till grytan i Helsingborg, dalhemsfesten är de också & även adolfsberg. Ja, vi får väl se. =) skriver mer sen. Har nytt nr också, så vill ni ha de så får ni hojta till =) ha en bra dag alla!!


Testa testa teeeeestar yeyeyey, teeeeeest.=)

Testa testa teeeeestar yeyeyey, teeeeeest.=)


RSS 2.0