Jag blir rädd.

Ojdå, har så mycket jag vill skriva men jag kan inte. Jag kan inte och jag orkar inte. Jag är så ledsen, irriterad och besviken. Men de finns inget man kan göra. Bara till att se bort från vissa delar och vara glad! Nytt år snart. Nya utmaningar, nya erfarenheter, nya vänner, bli sund, träna & få den kroppen jag en gång haft. Jag ser fram imot 2012!

Igår var jag på familia på jakt efter något att ha på mig på nyår. Hitta jag något? Ja, jag hitta allt förutom det jag skulle ha. Jag gillar rea! Dock är där inte mycket fint på rean denna gången, men det jag har hittat är jag nöjd med. Igår blev det bingo & mys med Louise & Oskar. Josefin var här på dagen också och klippte Hans. Han blev så tjugsig så! Fina älskling. Idag blir det bara ut och handla en jädrans massa. Ska in om väla och kolla återigen efter något att ha på mig. Har reserv hemma, men vem vill inte ha något nytt och fint på sig?


Alltså, jag blir så fruktansvärt rädd för vissa människor. Vilken syn dom har på smällare & djur. Ni som har den här åsikten att djur ska vara djur låt ''ungarna'' ha kul när det är nyår? Det är inte okej att hålla på en vecka innan & en vecka efter nyår. Det är okej att smälla på nyår! Att man inte förstår att djuren lider så jädrans mycket nu. Folk har inte respekt för fem öre. Alla småbarn som väcks på nätterna för folk inte har mer innanför pannbenet att man smäller mitt i nätterna? Tänker ni inte på dom? Jag själv tycker nyår är jätte mysigt och har alltid tyckt. Men sen jag träffa Hans & fick en hund på köpet, ja då är det inte så mysigt längre. Det är inte mysigt att vakna mitt i nätterna för Niki skäller, blir rädd, blir arg, springer rundor i huset och inte kan slappna av i fem minuter. Det är inte kul att veta att hon lider. Jag FÖRSTÅR att folk vill smälla, men man kan väl smälla på NYÅR! Det är DÅ man ska smälla inte som jag skrev innan, en vecka innan och en vecka efter.

Nä, man ser folk skriva vissa saker på facebook och man blir rädd! Vad tänker folk med nu för tiden? Ojojoj..


Nu ska jag fortsätta jobba!

image description


Sjuk?

Idag har de varit en lugn dag. Efter jobb åkte jag raka vägen hem & la mig. Känns som jag lär bli sjuk vilken dag som helst. Typiskt nu när de är nyår på lördag.. Får väl helt enkelt ut & röra på mig & vila ut ordentligt :)

Gjorde god mat till Hans idag, blev kotletter, potatis & brunsås! Så jädrans gott. Efter middagen blev vi rastlösa, så vi körde in till mamma & pappa & drack en kopp kaffe sen körde vi alla ner till piren & tog en cigg. Mysigt det är o stå där nere & titta ut över hamnen!


Nu är vi äntligen hemma. Ska fan tomme lägga mig i tid idag. I morgon är de jobb som vanligt sen kommer josefin hit & ska klippa hasseman så han blir fin i håret till nyår :)

Nä, ha en fortsatt trevlig kväll, sov gott! :)


Trött, trött, trött..

Ojdå, har varit full rulle hela dagen. Blev att vi åkte ut och veckohandla när jag slutade jobba, blir en massa goda middagar denna veckan, det gillas :) efter handlingen tog vi en paus på McDonalds! Men de ångrar jag nu, måste fan sluta med detta. Äh, får väl bli till nästa år! :) sen åkte vi, Louise & oskar ut till oss. Tog inte många sekunder sen körde jag & Louise igen. Körde till Bjuv & sola. Dock vänta jag bara på Louise, brände mig som fan igår så vågade inte sola idag igen. Men i morgon ska jag ta några minuter. Kan ju hoppas på att jag får den färgen jag vill ha till på lördag :) när vi kom hem färga vi håret på varandra, sen blev de lite tacos på det & kvällen avslutades med lite spel :) mysigt.

Nu sitter jag & hjärtat och slappnar av i soffan, snart dax att gå & lägga sig. Ska bli så fruktansvärt skönt :)

Hoppas alla haft en bra dag :)


Äntligen.


Äntligen är julen över, nu ser vi fram imot det nya året! :)

Hade alla en bra julafton? Det hade iallafall jag. Det blev en lugn och inte allt för långvarig kväll med god mat & härligt  sällskap! Kan ju säga att jag är överlycklig vi har en diskmaskin nu! Fast vi bara var fyra personer blev det en jääädrans massa disk. Det slipper man ju helst :)
Går dagen blev en lugn och skön dag med massa mys med min älskling. Har inte haft mysigt med mitt hjärta på hur länge som helst. Det behövdes! :) hade så svårt för att somna igår kväll. Och när jag väl somna så drömde jag en massa konstiga drömmar. Så konstiga att jag var tvungen att känna efter så Hans låg brevid mig för i drömmen låg han nämligen under golvet & skrek att det var fel på golvet! Härliga drömmar! :)
Idag bestämde vi oss för att åka ut på väla & handla lite, varför vi ens tänkte tanken förstår jag dock inte! I början tyckte jag inte där var så mycket folk, mest en jävla massa kö till kassorna. Men de dröjde inte länge fröens vi bestämde oss för att åka till famiilia istället. Sagt & gjort, så mycket härligare att gå där ute faktiskt :) dock hittade jag ingenting till nyår, köpte bara en tröja & ett linne. Så får åka en gång till i veckan helt enkelt. Hans däremot hitta ett par skit snygga jeans & en skjorta han ska ha på sig på nyår! Mhhhhh va snygg baby jag har ;) haha.
Klockan är halv sex & just nu sitter vi bara här och glor. Ska fråga min älskling om han är sugen på en promenad runt lilla kvidinge? :) yes!
Vissa människor är allt för löjliga.. Förstår inte vad felet är!



Jul jul jul..

Känner hur stressen börjar närma sig. Varje år säger man samma sak '' detta året ska jag inte vara ute i sista sekund '' Lyckas ALDRIG! Igår blev det en runda till väla med Louise & Oskar, hade hoppats på att jag skulle hitta det jag skulle hitta men det gjorde jag inte förutom en grej. Så idag får vi fortsätta jakten.
Igår skulle vi egentligen till Ikea också, behöver fylla på förådet med ljus så vi kan ha det riktigt mysigt i helgen. Men nä, ikea glömde vi igår så vi får ta och hinna med det idag istället. Idag ska vi också hinna med att göra våra köttbullar, fixa julskinkan, städa, tvätta, ja helt enkelt fixa inför morgondagen. Ikväll blir det ju också bingo för satan! Det får man inte glömma. Louise och oskar kommer och håller oss sällskap. :)

Har inte ens hunnit fixa julklapp till Hans. Dock har vi redan gett varandra.. Men man vill ju alltid ha något litet att ge på julafton.. Ja, vi får väl se om jag hinner köra iväg en snabb sväng UTAN Hans. :) Får ju ta och köra in om systemet också så man har lite att dricka i helgen. Uhhh.. Suck säger jag bara.

Nu orkar jag inte skriva här mer, måste fortsätta jobba. Ska julstäda här så dom får riktigt fint inför jul. :)

Om jag inte skriver mer idag eller i morgon så hoppas jag alla ni får en riktigt underbar jul!




Jag älskar min Hans så mycket. Du är det finaste jag vet.




Aj aj aj aj..

Helvete vad jag har bränt mig. Ser ut som en tomat! Uhh..
När jag kom hem gick jag faktiskt in & vila ett tag. Eller ett tag & tag, blev endå tre timmar tyvärr. Nu är jag pigg! Men lär väl snart bli trött igen. Precis gjort lassange, står i ugnen och ser snygg ut! :) gott ska de bli.
Resten av veckan blir full rulle.. Imorgon ska ja hem till syster & fixa naglarna nu till jul & nyår, torsdag blir det nog skogen med Josefin & hundarna! Det behöver niki. Hon saknar sin pojkvän & fredag blir de massa fix inför lördagen.

Nä, nu är maten snart färdig. Funderar på om jag kanske ska baka lite lussebullar också idag? Mmhhh gott! Vi får väl se :)


Åh

Denna morgonen började inte bra. Vaknade kvart över sju & börjar jobba kl sju. Jaha, fanns inte mö att göra åt det. Bara till att trampa gasen i botten. De är nog den enda dåliga grejen med att flytta från Helsingborg, att de tar ett litet tag att komma in.

Satt precis & titta på gamla bilder på mig. Nä, jag tänker inte sitta & klaga på att jag är tjock hitan & ditan, för jag är nöjd med min kropp & har alltid varit. Men det börjar gå över gränsen nu. Sen jag träffa Hans & flytta ihop med honom har vågen blivit min värsta ovän. "det är för du mår bra & att du trivs" ja, men trivs man inte med sin kropp så gör man inte. Tänker ändra på detta nu, för idag när jag ställde mig på vågen så kom verkligheten ifatt mig. Fortsätter jag så här lär jag rulla fram snart. Kommer dock inte ändra på mina matvanor, för där är de faktiskt inga problem. Möjligvis trappa ner på colan. Problemet är att jag inte rör mig tillräckligt mycket. Ja, tyck ni jag är löjlig, de finns dom som har de vare, ja. Jag vet.. Men, som sagt, min blogg är till för att jag ska lätta på trycket.


Snart slutar jag jobb. Blir att jag åker ner & solar en sväng. Var så längesedan, saknar värmen! Såhär blek som jag är nu är fan inte vanligt alltså! Haha :)

Nä, ha en bra dag alla :)


Måndag..

Måndag, måndag kära månda

Precis kommit hem från lite julhandling me älsklingen & svärmor. Kommer bli en lugn och mysig dag med Annica & Leif. Så nu är våra kylar & frysar fulla! =) Eller ja, jag har ju glömt skriva det här på bloggen, bara på facebook. Men de var såhär att i fredags fick vi två nya kyl&frys av min mor och far.. Super snällt av dom och jag är så tacksamma för att ni ställer upp för oss.
Det blev ett helt annat kök, blev så snyggt så! =)

Igår blev det bingo & mat ute hos Emelie & fredde med resten av gänget. Vi hade super trevligt som vanligt och det var hur god middag som helst! :) Blev inte heller så sen kväll, vilket var skönt. Både jag & Hans var trötta som fasiken när vi kom hem. Nu kommer snart Louise och Oskar en sväng. Ta en kopp kaffe och snacka lite skit. Alltid trevligt :) Sängen tidigt idag med hoppas jag. Har inte varit hemma ett skit idag.


Nja, skriva av sig en skvätt också kanske hade lättat lite?
Hade faktiskt behövt det, men helt allvarligt talat så orkar jag inte nu.
Ska ner och dricka lite coooolaa! Det hade suttit fint. :)





Helgen.

Då var det söndag igen då. Gud vad tiden springer iväg. Nästa helg är de julhelg. Uh. I fredags blev de en lugn kväll. Somna i soffan & innan jag somna satt Hans i soffan spik nykter, men när jag vaknar efter en timme så var han långt ifrån nykter. Haha, hur lyckas man? :) lördagen fixa vi här hemma och lite sånt. Sen kom emelie, Fredde & Kevin. Åt tacos & spela lite spel & så. Sen ringde Louise & oskar o ville komma, då blev de att killarna körde iväg och köpte lite öl & så. Men såklart gav sig Hans på lite starkare dricka, så när folket skulle gå hitta jag han i trappan. Åhgud, min lilla snutt han klarar inte alkohol den mannen :)

idag blir de middag med hela gänget i Ekeby & bingo på det. Hoppas på att Charlotte också kommer dit. Kommer bli jätte trevligt med massa skratt som vanligt :)

Nu ska jag fortsätta tvätta golv & städa. Hans lova mig igår han skulle fixa allt men han sägs vara "skakig" stackaren! Haha :)

Hoppas ni haft en bra helg :)


SÅ ledsen.

Jobb som vanligt. Älsklingen följde med mig in till stan, tack kära du. När jobbedagen var slut körde vi rakt hem & jag gick in och vila en stund. Jag är så trött, så trött.. Vet inte vad jag ska ta mig till. Nu har killen med fläkten precis varit hos oss. Det skulle kosta oss 34-35 tusen för att sätta in en ny köksfläkt. Det är rätt skrattretande. Det är mycket pengar för en köksfläkt när man hade kunnat åka ut på Ikea och köpt en för ja, två tusen kroner? Men som sagt, lilla nisse ställer snart tofflorna och säger godnatt.

Snart dax att köra ut & handla all julmat.. Det blir en lugn julafton med svärföräldrarna detta året. Sitta här hemma & mysa med god mat och lite gotte dricka. Har redan varit på julbord och är redan trött på det.. Så känner inte för den här riktigt juliga matbordet. Dom andra får äta det, jag kör på potatis och köttbullar! =) ahh, gott.


Ingenting nu heller.. Fan vilken tid det ska ta. Jag blir så besviken. Men vad ska man göra? Bara till att kämpa på som vanligt. :)


Kyckling, ris & curry.

Sitter äntligen vid datan nu. Så mycket skönare att skriva här än att skriva från mobil/ipad alltid.

Inte så mycket som händer nu faktiskt. Idag har jag & Hans suttit och diskuterat halva dagen. Diskuterat så mycket att vi fick gå in och lägga oss och sova en stund. Det blev alledes för många frågetecken. Men som jag skrev på facebook - Det är tur jag har Hans och Nikita för kärleken övervinner allt.
Saknar min fina syster på jobb. Känns konstigt att du inte kommer på hela veckan.  Men tiden går fort, snart är det måndag igen. Och det finns ju inget som stoppar mig utan att jag kan köra till er och äta prinsesstårta utan marsipan? hehe.
Har fotat lite här också som jag tänkte lägga upp. Dock har jag bara fotat där nere. Övanvåningen var inte städad, knappt nedanvåningen heller men shhh.. Det syns inte! =)


Idag satt vi och forska lite om vår fläkt vi har i köket. Den är 30år gammal & företaget som gjort den här fläckten finns inte längre. Finns inte många i sverige som har en sån här fläkt men nog fan skulle vi få en av dom!
Vi tog då reda på hur mycket det skulle kosta för att byta ut den här fläkten. Vi tänkte max 15.000.. Ja, nä.. Inte riktigt. Över 30.000 var svaret. Den här killen kommer till oss imorgon för att ge oss ett exakt pris & hur fläkten ser ut och ungefär hur länge till den lever. Mest för vi ska veta hur det ligger till så fläkten en dag inte ställer tofflorna, utan förvarning. Då är det kris. Den här fläkten sköter hela huset.. Suck..
Vi som tänkte påbörja renovera köket.. Ny diskmaskin har vi redan skaffat, ny häll & ugn skulle vi ta nu till löning och luckorna till köket skulle vi börja med så smått. Nja, kanske inte. Får nog spara ihop till vår KÄRA fläkt istället. Vi får väl se hur vi gör och vilket som är viktigast just nu.
Det var ju en del av vår diskution. Mer finns det!

Idag blev det veckohandling på maxi. Blir god mat denna veckan!
Nu sitter jag här med godissug. Jag som var så säker på att jag inte skulle bli sugen efter maten.
Hans trodde inte mig, MEN jag är lika envis som vanligt. =)


Lägger upp två-tre bilder nu. :) Ha en fortsatt trevlig dag.



Helgen.

Helgen har varit jätte bra. Fredagen började med massa städ & mys. I lördags blev det att Ekeby-familjen kom hit, stannade ett bra tag ut på natten & tre timmar av tiden satt vi utan ström.. Häftigt. Hela kvidinge bara slockna. Vid halv ett tiden på natten fick vi tillbaka allt, tack & lov. Men lika mysigt hade vi för det. Satt & spela spel & flabba! :) söndagen började tidigt. Redan vi tolv tiden körde vi ut till Ekeby, följde me emelie på lite ärende medans Hans, lille Kevin, Fredde & alla hundarna stanna hos dom. Vi var inte hemma förens vid tre-fyra & då blev de pizza & bingo.. Bingen blev de tidigt & tur var väl de för jag hade inga problem med att gå upp. Så nu sitter vi här med tänt ljus en kopp kaffe & lite tv-tittande. Hur mysigt som helst. :) idag blir de jobb som vanligt & ett litet besök till farmor :) trevligt.

Snart är det jul. Gud vad tiden har gått snabbt! Helt sjukt. Dock har både jag & Hans redan fått varandras julklappar. Men vad gör de :) sitter & funderar på om man kanske ska köpa sig en julgran endå & sätta ute i uterummet? Nja, de får vi se.

Ska njuta av mitt kaffe nu :) hoppas ni haft en bra helg.


Hittat mig en hobby?

Då var de redan lördag igen. Igår blev det en sen kväll. Började med tacos & idol (RÄTT VINNARE) och slutade med att jag städa hela huset. Så blev bingen vid tre inatt. Varför jag fick sånt ryck att städa var för att idag fanns där knappt någon tid till städ, men de som var planerat idag blev aldrig av. Vi är för lata! :) snart ska jag köra & hämta Annica & Leif, dom ska till sundspärlan med maxi. Sen vid sju tiden kommer ekebyfamiljen hit. Käka lite god middag & god dricka :) var precis på maxi i hyllinge & köpte en lördagspåse till lilla Kevin. När jag stod i kön & skulle betala allt var där en ung kille som börja flirta lite med mig, när de var dax att betala fråga han mig - vad står de på ditt halsband? - Hans & Sarah sa jag då. Han blev knäpptyst gav mig kvittot o sa "ha de" ehm, jaha tänkte jag o fick mig ett skratt o skaka på huvudet. Vilka människor :) roligt.

Har hittat mig en ny hobby fan tomme! Göra egna smycken! Så jävla roligt.. De ska jag fortsätta med, de var min grej, verkligen! :)

Nu ska ja fortsätta se kär och galen sen ut med doggi. Ha en trevlig lördagkväll :)


Fort!

Då var det snart helg igen. Tycker veckorna går alledes för fort! Igår blev de en lugn dag och senare mot kvällen bjöd vi ut Annica & Leif på middag på budda. Gott :) sen blev de en kopp kaffe hos dom och sen vidare hem till vårt lilla barn som stod och vänta på oss i hallen! :)
Idag ska jag ut till väla, ska köpa hem lite till mina julklappar jag ska göra till svärmor & mor! Kommer nog bli super bra. Alltid kul att pysla lite själv & de bästa med allt är att det blir personligt! :)

Jobb nu! Ha en bra dag :)


Ajajaj.

Går dagen trodde jag skulle bli stressig, så stressig så jag avboka min tid hos tandläkaren för ta bort lite tandsten. Men ikke, vi var färdiga snabbare än vad jag trodde. Men, får en ny tid snart. :) igår var jag inte hemma förens vid tre tiden. Fick satt min röv i soffan i Max tio minuter sen ville Hans bara ut.. Jovisst, skaffa då körkort älskling så sitter du inte fast i lilla kvidinge :) men för Hans skull så åkte vi till väla. Köpte lite smått o gott. Körde även till härliga hem på vägen hem. Köpte en fräck grej där, ska ladda upp bild på den. :)

När vi kom hem var klockan redan mycket, så de blev en film och sen sängen. Idag ska vi till Annica & Leif o lämna fåtöljerna annars har vi inget planerat o de känns så jävla skönt :)

Nu ska jag dricka upp min varma chocklad sen fortsätta jobba. :)


Julbord

Åh herregud vilken dag igår. Har ont i hela kroppen! Hans skulle ju ha den största soffan också!! Inte riktigt min grej att få upp sånt från trappan! Men jag klara det långt om länge :) soffan blev jätte bra. Blev en sån vi hade i lägenheten. Lönt vi sålde den andra? :) fåtöljerna ska upp på ovanvåningen hos Annica & Leif :) lär bli fint! Att vi fick in den stora soffan i min & Charlottes bil fattar jag fan inte, men Hans lyckades :) resten av dagen blev bara mys i soffan & en runda till Annica & Leif.

Idag ska vi på julbord med jobb på båtarna. Treeevligt. Så är uppe med tuppen nu så jag hinner fixa till mig lite. Annars idag blir de bara städ & tvätt. Funderar på att sticka & sola också. Var så längesen. Behöver lite färg!

Nu ska jag fortsätta sen in till stan. Hoppas ni får en bra dag alla :)


Då var de måndag igen.

Kan inte påstå att jag har längtat precis.. Önskar jag vore ledig en dag till, huhu. Har haft en jätte bra helg. Fredagen spenderades kvällen hos Emelie, Fredde & lille Kevin i Ekeby. Dom har precis köpt ett jätte fint hus. :) lördagen blev det att vi gick ut & åt med svärföräldrarna. Firade Hans eftersom Annica & Leif inte var hemma på hans födelsedag. Söndagen, ja.. Ni vill inte veta. Jag packade ner precis allt julpynt där hemma! Jag trivdes inte för fem öre! Så nu är skiten nere.. Jag väntar med pynt tills den dagen man har barn. Så mycket roligare då!

Idag ska vi ut till trademax och köpa soffa till ovanvåningen. Äntligen! Fåtöljerna vi köpte var inte så bekväma som vi trodde. Kanske den första timmen, men inte längre än så.. Vi har hittat en jätte fin soffa så den åker vi o plockar hem efter jobb. :)

Så, ni som ville ha fåtöljerna kanske fortfarande är intresserade? Såfall hör av er :)

Nu ska jag fortsätta jobba.. Ha en bra dag alla :)


Väla

Blev inte väla med joanna igår, så vi tar det idag istället. Trevligt! Var ett tag sedan vi träffades! Ikväll blir de nog bara idol & mys med hjärtat. Måste ta & tvätta upp lite också! Uhh..

Lämnat nycklarna till hbg-hem nu. Blev inte fem tusen, blev 9.500.. Sen sänkte han det till 7.500.. Han kände väl för vara snäll, ha-ha. Idioter! Detta ska gå vidare iallafall! Ikke dom får dom pengarna av oss! Nu jävlar ska ni få!! :) vår kundvärd fick jävlar i de igår av oss. Både jag & Hans stod o skaka så arga vi var. Våra käftar var på rätt plats iallafall!

Nu ska jag fortsätta jobbba!


Helsingborgshem.

Igår var ingen bra dag, verken för mig, Hans eller för oss tillsammans.

Jag är trött på att helsingborgshem spelar över så fruktansvärt mycket. Vi ska stå för fyra hål i sovrummet som inte vi har orsakat utan den förra hyresgästen, vi ska stå för håll i köket som enligt hyresgästföreningen säger vi inte ska behöva. Dom hålen i köket ska kosta oss 1500, hur sjukt är inte det? Vi ska stå för ommålning i vardagsrum & hall eftersom en viss person gett oss en färg som inte är godkänd & han sägs vara en målare. Vi ska stå för ommålning av hbg-hem på inglasningen pga smuts? Smuts som kommer ute från. Smuts som inte vi orsakat. Smuts som han tydligen inte såg första gången han besikta lägenheten. Första besiktningen akulle kosta oss 1400. Slutbesiktningen ska kosta oss 5.000kr. Min fråga är - vad tänker idioterna på? Dom tror att huset är byggt igår. Dom vill allting ska vara perfekt. Dom tänker inte på att där är så fruktansvärt mycket mögel i deras lägenheter eller att där är fukt eller att deras hyresgäster sitter & fryser varje vinter för dom är för snåla för att höja värmen. Dom tar inte hand om sina kunder. Man går & betalar 5.000 i hyra, men för vad? Man får aldrig vad dom har lovat. Allting låter så bra i början men de visar sig i slutändan att dom är dom största idioterna i världen. Förra lägenheten fick vi betala lika mycket och nu är det igång igen. Jag är förbannad! Dom ska inte tjäna en krona på oss mer. Jag säger bara - aldrig mer ska jag bo i helsingborgshem. Aldrig! Pengakåta jävlar! firman som städat lägenheten fick komma tillbaka medans vi hade besiktning & städa om HELA lägenheten. Visst, dom hade glöm vissa "viktiga" ställen att städa på. Men vilket helsingborgshem glömmer bort är att vi är bara människor. Alla gör misstag & missar lite här & där. Skärp er för helvete!

Idag lämnar vi nycklarna. Idag blir vi fria från monsterna. Som sagt - aldrig mer.


En positiv grej är att svärföräldrarna kom hem från resan igår. Satt i deras hus & väntade på dom & har aldrig blivit så glad att se en taxi parkera utanför.. Äntligen är dom hemma. :)

Idag är det tandläkare för Hans del, jobb för min och sedan i eftermiddag ska jag ta en fika på väla med joanna!

Ha en bra dag idag.


RSS 2.0