Vill du dela ditt liv med mig?

Jag kan inte säga det var ett test & jag kan inte heller säga det var en 'förlovning'..

Vi visste vi tyckte om varandra och för stunden trodde vi att vi älskade varandra mest i världen.
Vad vi tänkte på just då - Jag är kär, jag vill alltid vara tillsammans med honom/henne.
Men vilket vi inte riktigt visste det var - Vad är din favorit färg? Din favorit middag? Vad har du för intresse?
Dom frågorna glömde vi.. Vi visste bara att just då fanns det ingen annan än du och jag.
Jag ångar inte det, absolut inte.

För ett tag sedan när jag satt i min ensamhet började jag tänka. Tänka på dig, mig & vår framtid.
Det är idag, nu vi verkligen vet att vi älskar varandra. Det är nu vi har lärt känna varandra, det är nu jag vet allt det där om dig och allt du om mig. Det är nu vi insett att vår kärlek är unik. Det vi har, är det vi har - Helt underbart!

Jag kan sitta och rabbla för dig och för hela världen hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag bryr mig om dig. Det finns inget som gör mig lycklig som du. Så därför ställde jag frågan till dig.

- Vill du dela ditt liv med mig?

Jag tog dig till platsen där vi pussades för första gången, tog din hand och kolla dig rakt in i ögonen.
Berättade för dig att jag älskar dig och det finns ingen annan än du.
Tog upp ringarna och tog din hand..

Ditt svar var -
Jag älskar dig!



Med den där glimten i ögat som bara du har..
Dina ögon, ditt leende och din fantastiska personlighet tar mig med storm.
Finns ingen annan än du i mitt liv. Glöm aldrig bort att du är mitt allt. Dig vill jag dela mitt liv med.


Alltså, damer & herrar.
Jag och min blivande man har förlovat oss.

(På nytt, på riktigt, för alltid.)


Min älskade Hans.

Tredje inlägget på en dag, inte ofta det händer från min sida.

Dagen har gått fort men endå inte tycker jag. Slutade en halvtimme tidigare, tog lägenheten och sedan hem igen.
Tog och drog över med en ordentlig städning. Dock har jag inte ens påbörjat ovanvåningen. Tror jag skippar det idag och tar det imorgon istället. Har så ont i mina händer, suck suck suck.. Tänk om världen hade varit utan problem? =)

Vi har precis varit och handlat på maxi. Blev det istället för citygross, kände inte riktigt för det. Fick hem en massa goda middagar! Idag blir det korvstrogaoff, mums.
Middagen är i full gång och jag sitter på min feta röv och lyfter inte ett finger. Hur underbar man har man inte som fixar middagarna? =) Jag har det allt för bra.

Jag hoppas min lilla present kommer i brevlådan eller posten i morgon. Hoppas, hoppas, hoppas.
Tror mitt hjärta kommer bli tradig chockad. Men glad, hoppas jag. :)
Oj, vad jag längtar!

Älskar min lilla fina familj så mycket. Niki och Hans är det bästa som har hänt mig. Ångrar inte en sekund att vi sitter här vi gör idag.. Har aldrig varit såhär lycklig. Hans, du är mitt allt. Tack för du är precis den du är.



Säljes

Två liggfåtöljer säljes, 2800 för båda. Nypris 4000. Knappt använda!


Mååååndag

Måndag, måndag kära måndag. Idag ville jag bara somna om. Var inte lätt att somna igår, fyfan. Vi fick gå ut o ta ner plank från taket på uterummet för de stod o banka varrän fan själv & risken fanns att dom bröts, så lika bra. Nu blåser de rakt in i uterummet. Men, de ska endå rivas så vad gör de. Annars hade vi en jävligt mysig kväll med massa tända ljus & mys.

Nu är jag på jobb & min älskade har följt med mig. Vi ska inom lägenheten och ta dom sista grejorna sen blir det nog stor handling. Var ska man handla denna månaden då? Citygross är inte lockande. Dom har bra med kassor men dom är fan inte öppnade. Irriterande.. Men, vi får se.
Har sett en tradigt fin tavla på Ikea igår när jag var där. Riktigt fin & stor, täcker nog upp hela väggen där det är tomt i vardagsrummet. Kanske får köra dit Hans så han får se den, kanske har sån tur att han tycker om den så vi köper den! Hoppas hoppas :)

Nä, en kopp kaffe & lite snack innan ja fortsätter.

Lägger upp en bild på niki, rumpsovare! Dock ser min rumpa väldigt stor ut! Äh! Niki är för söt :)


storm storm stoooorm.

Kände mig som en liten bebis innan idag när jag knappt våga sätta mig i bilen och köra in till stan. Men det gick bra. Satte musiken på högsta volym o sjöng med i stormen. :)

Fick handlat en massa ljus på ikea. Inget annat handla jag. Kryss i taket.. Vad har hänt med mig? Nä, har ju en massa annat att tänka på. Har beställt en väldigt dyr grej. Bajsa nästan i trosan när jag såg priset, men vad gör det om hundra år? Ni lär få se vad det är - SNART! =)
Var jätte trevligt att träffa mathilda iallafall. Känns som vår kontakt kommer hålla i sig denna gången vilket känns underbart. Hon är en tjej med hjärtat på rättans plats! Puss på dig snäckan.

När jag kom hem till min älskade åkte vi in till citygross och handla till maten. Det blev en god och lätt middag - hemmalagade köttbullar med potatis och brunsås. Hur underbart låter inte det? Det smaka iallafall underbart. :)
Ikväll ska vi bara mysa och lyssna på stormen som hörs RÄTT SÅ tydligt in här.
Får gå ut och fiska in stolarna och bordet ute i trädgården också.. Har flögit hej vilt här. Man hör riktigt hur stolarna glider här ute på träddäcket, haha. Och inte nog med det så försvinner tv'en några gånger då och då. Bara inte parabolen flyger iväg? Så illa kan det väl inte vara.

Imorgon är det måndag igen vilket betyder att det är jobb som vanligt. Äh, vad gör det. Ska inte klaga, har världens skönaste jobb. :) Tycker synd om älskling som bara får gå hemma varenda dag.. Hade varit SÅ rastlös!

Vad bjuder veckan på egentligen? Har ingenting planerat för en gångs skull. Jo, imorgon ska vi ut och storhandla. Sen då? AH, svärföräldrarna kommer ju hem denna veckan. Gud vad jag ska krama sönder dom! Tänker på dom varenda dag, vill bara ha hem er. <3


Innan när jag kom in på gatan här och skulle ställa bilen så såg jag en riktigt fet grej! Våra grannar har julpyntat något så fruktansvärt mycket och idag för första gången har dom det tänt. :) Lägger upp en bild här och så får ni andra ha en mysig söndag. :) Puss på er.


Första advent.

Jaha, då var det den första advent. Då blir det mys ikväll. :) har för mig det är julskyltning Istan idag? Men inte känner man suget att köra in i detta vädret..
Igår var det fest hos Charlotte. Va trevligt att alla systrar var på plats, inte ofta de händer. Blev en tidig kväll för oss eftersom vi hade niki här hemma. Hon har inte riktigt vant sig vid att vara hemma själv här. När vi kom hem somna jag direkt! Ovanligt :)
Nu ska jag ta & fixa till mig sen köra in till väla/Ikea med Mathilda. Behöver nya ljus! Fan vad de går ljus här! :) sen blir de jobb en sväng.

Hoppas ni haft en bra helg alla! :)


Jaha..

Dagen blev inte som den skulle, IGEN! Men haft en super bra dag för det! :) haft full rulle hela dagen & jag älskar det. :) nu börjar här bli lite juligt här inne. Lite smått har kommit upp. :)

Istället för att gå ut & äta håller vi på med en lyx middag här hemma. :) Hans håller på med den nu medans jag städar undan men just nu tar jag en underbar rökpaus! Känner mej stressad men endå inte, suck..

Nä, men hoppas ni andra har en bra fredag kväll för de har jag. Pigga & glada :)

ANNICA & LEIF JAG SAKNAR ER. <3


Äntligen fredag.

Gårdagen blev inte riktigt som vi planerade, men den blev bra endå! Ett tag låg vi döda i sägen både två men värsta huvudvärken. Trodde jag skulle explodera. När kvällen närmade sig tog vi på oss & körde in till mor & far där ännu en present vänta Hans. Glad blev han.. Därefter körde jag ner honom till kärnan & kolla på den fina utsikten. Satt & prata, skratta & myste! Och innan hemfärd körde vi ner om piren & tog en cigg. Skönt var det med frisk luft! Sov rätt bra inatt, men hade ett helvete innan jag väl somna! Jävla huvud!

Idag hoppas jag på att min kropp vill som jag. Idag har jag lite ärende att fixa & ikväll blir det middag med hjärtat på steakhouse, ska bli helt underbart. Älskar deras mat! Imorgon blir det fest hos Charlotte & på söndag blir det julpynt på högsta nivå! :)

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra helg.


Grattis!

Sitter just nu i Klippan & glor. Hans är inne på möte. Sen blir det att vi kör till citygross o köper frukost! Ska göra en helt underbart god frukost till hjärtat! Det är han värd. Här händer det inte så mycket idag. Vi tar de i morgon när man känner man slipper gå till jobb. :) är ledig idag också! Underbart. Kan all min tid enbart gå till hans :)

Nä nu ska jag spela på mobilen lite o hoppas på att han snart är klar! :) ha en bra dag!


Min älskling.

I morgon är det Hans födelsedag. 25 år gammal! Halvvägs till 50. :)
Tiden går fort när man har roligt.

Vid denna tiden satt vi hemma i Hans lägenhet, den lilla tvåan. Kommer ihåg det som det vore igår. Ringde pappa och frågade om han kunde hämta mig så jag kunde köpa ett spel Hans så gärna ville ha. Kommer ihåg hur glad han blev, man såg glädjen i hans ögon fast det bara var ett sketet spel. Det är en sån liten grej som kan få en att må så bra. När man ser hur en person uppskattar allting om det så bara är ett spel eller om han hade fått en miljon kroner.
Han fick också ett armband och halsband av mig. Och det har han på sig än idag. Inte sett honom ta av sig det en enda gång. Då blir man glad. :)

Imorgon ska jag laga en god middag till honom och skämma bort han för en stund.
På fredag får han sin riktiga dag. Eftersom det är en fredag och vi slipper tänka på att det är jobb dagen efter.
Tack vare lite hjälp av min syster tror jag det kommer bli en riktigt bra dag för honom. Det hoppas jag iallafall.

Jag har så många saker på gång så jag är snart helt snurrig i huvudet. Hans vet inte om en enda, och det vet inte ni heller. Endast syster min. Jag säger bara en sak
-
Varför vänta?

Har precis varit och handlat till middagen. Idag blir det kotletter, potatis och brunsås. Kommer bli gott. :)
Fick besök av mamma, pappa och syster innan idag. Dom kom och lämna en present till Hans. Han fick en pelarborr (tror jag det stavas) och gud vad glad han blev. :) Snart har han alla verktyg han behöver.

Nu ska jag mysa med min hund. Hoppas ni har haft en bra dag.



jul jul, kära jul.

Man känner julen närmar sig, sakta men säkert..
Funderar på om man kanske ska börja ta fram julalåderna och börja packa upp? Se vad man har och vad som behövs köpas? Känns som en bra idé. :)
Igår var jag hos tandläkaren, inga hål! wiihoo. Efter tandläkarna svänge vi in om Hans mormor och hälsade på.
Var jätte längesedan vi var där. Trevligt. :)
Idag blir det nog inte mycket som händer. Vi ska snickra lite ute i vår lilla verkstad. Vi ska påbörja en grej, som jag inte säger som ni får se när det är färdigt. :) Ska bli spännande att se resultatet.
Sitter på jobb just nu, slutar snart.
Sitter och funderar och planerar en hel kväll för Hans på fredag eftersom det är hans födelsedag på torsdag.
Tror det kommer bli riktigt bra faktiskt, hoppas bara han blir överaskad.
Han gjorde en perfekt födelsedag till mig förra året, så han ska få det dubbla. :)
Presenten har jag också funderat ut. Känns bra att jag för en gångs skull inte är ute i sista sekund.

Får ju faktiskt ta tummarna ur röven och köra ut och köpa lite julklappar också. Vill inte vara i sista sekund med det heller..

Jag känner suget av lussebullar.. Kanske ta och göra det i veckan? Med lite julmusik och god dricka? MUMS!


Nu ska jag fortsätta här. Ha det bra mina vänner. :)


Fotboll.

Då var det lördag igen. Idag fick jag sova ut! Vaknade klockan elva. Men det satte tyvärr sina spår. Huvudet värker så in i helvete. Får nog fortsätta gå upp i tid helt enkelt. Huset är städat, tvätten är snart klar. Vad ska man nu göra? Funderar på om vi ska köra in o hälsa på mor & far en stund. Ikväll blir det mat & mys med Tommy & Josefin. Tag sedan nu vi träffades. Så blir de väl lätt när Tommy försvinner två veckor i månaden. Snart sett klart en box av one tree hill. Bara en kvar vilket betyder att det blir Ullared snart igen! Haha.

Nä, nu ska jag faktiskt ta & hoppa in i duschen medans älskling kollar fotboll som han antagligen lär göra hela dagen! Suck.. Men men. Ha en bra lördag mina vänner :)


Turkiet.

ingen bra start på denna dagen. Ställde klockan på fem vakna fem i sju. Panik tänkte jag. Ska vara på jobb om FEM minuter & bor i kvidinge. Nä, det fungerar ju inte. Men kom bara tjugo min försent. Låg knappast i 110 kan jag ju säga! Inte bra att försova sig inte. :)
Har haft en bra och mysig dag än så länge. Vi har varit ute i förådet och fixat lite. Har gjort min egen lilla hylla. Ska lägga in en bild så ni får se. :) Super nöjd!
Har inte blivit att jag påbörjat min gaderob, men funderar starkt på om jag ska ta det i helgen. OM det kanske inte kommer något annat roligt i vägen. :) För det vet man ju aldrig.
Nu står älsklingen och gör mat. Idag blir det tacos. Skulle egentligen äta till Idol, men är faktiskt rätt hungrig redan nu, så vi får väl äta något annat gott till idol senare. :)

Jag är så sugen på att bara sticka här ifrån en stund. Ta en skön resa någonstans. Eller ja, turkiet blir det väl. Hans går väl inte med på någon annansans. :) Lika bra att passa på nu när man kan, man vet aldrig när det blir dax att påbörja en familj. =) Men sen har vi ju precis unnat oss ett hus. Får ta en sak i taget. Finns ju massa vi vill göra här.
Ja, vi får väl se helt enkelt hur det blir. :)

Har mina 58 ljus tända just nu. JA, 58 ljus. Älskar man ljus eller gör man? Igår hade vi 19 grader i huset. Tände ljusen och efter en halv timme var vi redan uppe i 21 grader. Inte illa. :)


Nu ska jag duka fram till oss. ha en bra helg. :)




Ullared.

Igår följde hjärtat med mig till jobb. När de nästan var dax att sluta kom han med världens bästa ide, Ullared! Javisst. Inte kunde man säga nej till det :) så vi körde ut till bårslöv & lämnade niki hos andreas och körde sedan vidare till Ullared. Fyfan vad drygt det är. I sånna fall önskar man verkligen Hans hade körkort. Vi kom dit & inte allt för mycket folk tyckte vi. Men när klockan slog tre då jävlar i de börja det krylla med folk och har inte sett Hans så irriterad på länge! Haha. Så, fem påsar rikare 3000 kr fattigare. Fick hem en massa fint :) fick även med mig två nya boxar av one tree hill!!!! Blev en god pizza när vi kom hem sen blev de sängen tidigt. Snart ska vi till lägenheten & öppna för dom som ska komma & städa till oss, sen ska vi hem o påbörja där hemma. Tror jag ska börja med min gaderob idag! :) nä, nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra dag! :)


älskade svärmor.

Idag var det jobb som vanligt. Jävla dimma det var i morse, jag gillar inte det! Men nu är man ju snart van.
Konstigt nog längtar jag tills snön kommer, eller ja, bara jag slipper köra bil vilket jag inte kommer slippa. Men, endå.. Så härligt att springa ut & leka med niki i snön, se hur lycklig hon är. :) Nu ligger hon här breve mig och snarkar, ovanligt.
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det svärmors födelsedag! Grattis till dig åter igen. Körde ut innan idag & lämna en blomma från mamma & pappa och sen fick hon en fin liten pressent av oss. :) Hoppas du blev glad min pärla. Nu kommer vi inte ses på ett tag och det känns så tråkigt! Men, ni kommer snart tillbaka. Får hoppas på tiden går fort. :) Kommer sakna er jätte mycket!

Idag är det desperata hemmafruar! Det får man ju bara inte missa, eller? :)
På tal om något helt annat.. Sa till Hans innan att han skulle överaska mig den 25, så vi åker till malmö och kollar
idol. Han kolla på mig som om jag vore dum i huvudet, men någonstans där inne tror jag faktiskt han lär överaska mig. Så tänkte jag överaska honom med något fiffigt i malmö, eftersom det är dagen efter hans födelsedag. =)
Rätt bra att komma på överaskningar till sig själv, ellerhur? Haha..

Ljusen är tända, doggi ligger brevid mig & mannen sitter brevid mig så får ta och lägga ner detta nu. Sängen tidigt idag. Upp med tuppen i morgon, börjar redan halv sju. Betyder alltså att jag får köra en halv timme tidigare.
Hoppas ni andra har haft en bra dag .. =)

Måndag.

Har haft en bra helg. Inte gjort möd, men haft det bra! Jag har blivit beroende av min one tree hill box. Har en cd kvar att titta, sen får jag hitta något annat. :) samtidigt som jag har mått jätte bra, har jag varit deppig. Jag blev så besviken.. bara till att fortsätta kämpa. :)

Fars dag igår. Hoppas alla pappor hade det bra. Min pappa hade vi redan firat. Blev en middag med Hans familj igår. Sen åkte vi hem & bara mös hela kvällen lång. Blev sängen sent igår. Idag är jag hemma från jobb, så fruktansvärt ont i magen.. Tradigt de ska vara såhär varenda gång. Får kolla upp något som kanske kan hjälpa. Snart ska vi köra in till stan & hämta lite fler lådor. Har alla jula grejor kvar i förådet på dalhem. Får ju ta hem det nu, snart dax att pynta! Jag bara längtar. Jaha, annars? De här med rökning går sakta men säkert. Har börjat äcklas mer & mer.. Så, snart ska jag väl ha fixat detta! :) målet är 4 cigg idag. Får vi se ikväll om jag fixat det :) med Hans rökning går de väl sådär, han köpte tuggomi igår, han tugga ett och två minuter senare tände han en cigg, hmm.. Önskar han kunde ta de på allvar, men men. Hans förlust till nästa år när jag sparat ihop mina cigg pengar till en resa, kan han stanna hemma & pussa på sina cigg :) hehe. Aja, nu ska jag fixa till mig. Ha en bra dag :)


Oh!

Känns som de går åt rätt håll nu! Jag är så lycklig! Oooohhh!!!! :)


86 år. :)

Onsdag, tradiga onsdag. Haft en underbar dag på jobb. Älsklingen följde med mig in, det gjorde mig glad.. Och såklart fick han ju också jobba lite. :) Igår körde jag en storstädning i vardagsrummet, idag körde jag en storstädning i köket. Alltid lika kul att göra andra glada! Sov två timmar idag! Ångest.. Hans väckte mig precis innan one tree hill började, underbara han. Har städat huset också. Man märker att man inte bor i lägenhet längre. Tar iallafall 3 timmar att städa här, om inte mer och då är det ingen storstädning, lägenheten tog kanske, max en timme.. Lite skillnad. Nu luktar här gott och jag njuter. Precis som jag njöt av min underbara räkmakka innan! Mums. Många reagerade på mitt inlägg jag skrev igår om min fina mamma. Tack alla fina! Snart är det helg igen. Jag undrar vad vi ska göra. Jag funderar starkt på om vi kanske ska åka över till Helsingör och köpa hem lite god dricka? Skadar ju aldrig att fylla på förådet lite. Sugen på min goda 43'a. Mmmmmmmmmmm. Snart åker Annica & Leif. Jag kommer sakna er så mycket. Kommer kännas tomt utan Annica på maxi, kommer kännas märkligt att inte se "svärmor" på telefonen när det ringer. Jag hoppas verkligen ni får de bra. Ni förtjänar en skön resa! Om ni vill, får ni gärna packa ner mig.. Håller er mer än gärna sällskap. :) Snart fyller ju hjärtat 86 också :) min lilla gamling. Undra vad vi ska hitta på till dig. Vad kan man ge en kille som redan har allt? ;) hehe. Nä, nog ska jag komma på något bra till honom. Han förtjänar det bästa! Nu funderar jag på om vi ska ta på oss myskläder och ta oss en skön promenad. Hade ju faktiskt inte suttit fel! Känns dock lite sådär, när man precis varmt upp hela huset med mamma varmeljus! Hoppas ni alla har haft en bra dag! Puss. :)

Nytt inlägg..

Efter att ha kollat på ett väldigt sorligt avsnitt av One Tree Hill blev jag känslig. Så känslig att jag gick in till min sovandes björn och kurra in mig i hans famn, hörde hans hjärta slog och hans djupa andetag.. jag är lycklig.

Det tog dock ett tag innan jag blev lycklig. Vi är inne på det elfte året nu, detta året är snart slut och då går vi in på det tolfte året. Tänk att du har stått ut såhär länge. Du är stark & du är modig. Jag är stolt över dig. Jag kommer ihåg alla dina ''trappsteg''. Du föll en efter en. Nu står du still, äntligen. Kan det bli sämre? Ja. Kan det bli bättre? Nej.
Varför är världen så orättvis? Jag saknar alla våra kvällar tillsammans. När vi stod på vardagsrums golvet och dansade till dirty dancing, vi hade ett leende på läpparna och vi alla var glada. Du älskade att dansa. Jag såg glädjen i dina ögon. Jag ser glädjen i dina ögon än idag, när det dyker upp en låt du tycker om. Du önskade du kunde stå där igen och dansa med oss. Om man bara hade kunnat spola tillbaka tiden. Du är inte värd detta. Det är ingen som råkar ut för en hemsk sjukdom.
Jag önskar jag fick sjukdomen istället för du.
Jag vill du ska ha det bra.
''Du har en kronisk sjukdom som drabbar människor olika hårt och på olika sätt.''
Varför skulle du få den värsta av allt?
Jag har nog aldrig erkännt verken för mig själv eller för andra hur mycket detta har påverkat mig och min uppväxt. Hur ledsen jag är och hur ofta jag tänker på dig. Jag försöker se det posetiva. Jag tror jag har lyckats. Jag tror och hoppas att jag gör dig lycklig. Jag försöker att inte se dig som en sjuk person. Jag försöker se dig som den underbara personen du en gång varit. Vilket du fortfarande är, men på olika sätt.
Visst, du är tjatig, ibland jobbig och rent ut sagt irriterande.
Varje gång får jag säga till mig själv - Sluta nu Sarah! Ibland förstår hon inte vad hon säger. Hon menar bara väl.
Jag vet du menar väl.. Jag kan bli arg på dig. Jag ber om ursäkt för det. Jag hoppas du förlåter mig.
Kanske inte förens nu jag insett vad det är för fel? Jag ska bättra mig. Ska försöka bli mer förstående. Det har varit svårt för dig att gå igenom allt det här, men det har varit lika svårt för oss runt om kring dig. Ingen ville det här. Vi älskar dig.

Jag är ledsen för den personen jag har varit. Jag är bättre nu, det vet ni. Jag ska fortsätta vara den här Sarah.
Jag älskar er, mamma och pappa. Ni har gett och lärt mig så mycket.
I alla åren har jag faktiskt lyssnat på er, bara inte varit mogen nog att följa era råd.

Trots detta, så är du den perfekta mamman i hela världen.
jag älskar dig så mycket...




Suck..

Gud vad jag är trött & rastlös..
Vet inte vad jag ska ta mig till. Finns absolut inget roligt att göra om dagarna. Hade man haft ett 8 timmars jobb kanske det hade sett annorlunda ut.. Men nu har jag faktiskt inte det & dagarna känns så otroligt långa. Speciellt denna tiden på året. Inte kan jag sova hela dagarna. Hans är trött på mig. Jag ser sova som ett tidsfördriv. Så fort jag inte har något att göra, då blir de sängen eller somna till framför tv. Kul liv, kul. idag är det Hans som sover, han har migrän. Jag kämpar med att hålla ögonen öppna, tittar på min One Tree Hill box jag gick av Hans idag & dricker en massa cola. Nä, ska jag sova? Nä, lika bra att hålla sig vaken nu. Kanske ska ta tag i städningen? Jag orkar inte.. Jag vill ut, kanske ta o köra med Nikita någonstans och leka? Hon behöver springa av sig hon också.

Ha en bra dag ni andra. Nu har jag fått gnälla av mig lite. :)


Måndag

Måndag igen! Aja, får vi se vad som hände denna veckan! :) något roligt får vi hitta på tycker jag! Hans ät hemma & pysslar i förådet och jag är på jobb & längtar hem till mina älsklingar. Hade sovmorgon till nio dag, endå gick jag upp med tuppen klockan fem o var livrädd att jag hade försovit mig! Men, fick jag lite ensamtid. :)

Nä, fortsätta jobba. Ha en bra dag! :)


Kan inte få nog.

Kan inte få nog av min fina älskling, mitt underbara hjärta & min vackraste diamant. Vill bara åter igen säga att jag älskar dig Hans. Vi har fått det så bra. Du betyder så mycket. Tack. <3


Pust.

Morgonen började redan kl sju i morse. Vid åtta tiden åkte vi in till hyllinge och hämta upp Annica sen körde vi vidare till city gross och handla frukost. Käka frukost hos Annica och Leif, satt och snacka ett tag och sedan körde vi hem igen. La mig i sängen, men kom på lika fort att jag inte orka ligga här. Så vi tog på oss och stack till centersyd. Ett bra tag sedan man var där. Fick inte med oss mer hem än ett par skor till mig :) tack älskling <3 sen blev de raka vägen till mamma och pappa och åt lite smörgåstårta sen igår, mums.. Har också varit och köpt ett fördral till ipaden :)

Ikväll vet jag inte om de blir Bingolotto hos Tommy och Josefin :) får se.
Imorgon är de sovmorgon, de gillas!
Hoppas alla har haft en trevlig helg :)
Puss på er!


Ojoj..

Haft en super bra dag inne hos mor min med trevligt sällskap, mina två systrar var där också med sina barn. Helt underbara små pojkar :) önskar man kunde sno med sig alla tre hem :) blir en helg man får låna hem någon av dom iallafall. Mamma var super lycklig, fick jätte fina grejor. Annica och Leif kom också som en överaskning och gudja vad glad hon blev :) nu är vi hemma och jag är helt slut i huvudet. Ska sätta oss i spelrummet i våra sköna fåtöljer och kolla lite tv. Sängen blir de nog tidigt idag igen.

Nä, tack för idag mamma. Och grattis åter igen på din 45års dag! Hoppas resten av kvällen blir underbar för dig. <3


Märkligt..

Andra gången jag skriver idag, vad händer? Fortfarande inte lämnat lilla hjärtat ifrån mig. jo, under tiden vi kolla på idol. Har också hunnit med att kolla på step up 3 & ätit en god kebab rulle till det :) dock är jag hungrig igen, börjat äta som en häst, suck..
Tycker de är väldigt märkligt jag inte kan skriva i bloggen från internet? Borde ju gå. Går bara att skriva i rubriken, men kan inte sedan gå ner och påbörja inlägget. Märkligt..

Jaha, vad tyckte ni om idol idag då? Amanda F är helt klart min favorit! Hon är sig själv & hon sjunger så jävla bra. Molly var också min favorit ett tag, men vad hände med henne idag då? Hoppas inte hon åker ut.
Klockan är bara 21;41. Vad ska man nu göra? Jag är så sugen på att hoppa ner i sängen & sova lite. Har inte vilat idag ju. Jag måste fan prata med någon, kan inte fortsätta ha de såhär. Till och med Hans tycker de börjar bli för mycket nu.. Nä, får väl se vad som händer.
Imorgon ska vi in till mamma & pappa. Mamma fyller 45 :) blir lite god smörgåstårta & sånt mys :) presenterna har hon redan fått idag. Svårt att hålla mig, hehe :)

Nä, nu ska ja inte skriva här mer eller trötta ut er :) hoppas ni får en bra fredagskväll :)


Svårt!

Mycket svårt att lägga ifrån sig denna härliga leksak :) nu när man tar upp sin iphone känns den alledes för liten! Hehe. Spela wordfeud på denna apparaten var också roligt. Någon som har tid över och vill spela med mig? :)


Sarahnielsen93 :)


Äntligen!

Ibland känner man sig som ett litet barn. Hittar man något man vill ha så vill man ha de direkt, annat får man "magsår" :) hehe. Nä, men.. Kan omöjligt bara vara jag som är sån? Idag följde älsklingen med in på jobb. Dom stack o handlade frukost och kom sedan tillbaka med en iPad till mig. Åh, äntligen säger jag bara. Är super nöjd. Den här lilla apparaten, eller lilla & lilla - kommer vara vid min sida hela kvällen lång känns det som :) nä, är super glad, verkligen. Dock vet jag inte om de finns en app till iPad från blogg.se? Fick ladda ner blogg.se till iphone istället och de va väldans vad litet de blev. Någon mer som har iPad som vill ge mig lite bra tips på roliga grejor? :)


du är den finaste jag vet...


..du är den vackraste i väärlden! <3

Kliar i fingrarna.

Usch vad trött jag var i morse. Var inte alls roligt att gå upp. Hans gick med upp och tog en kopp kaffe, tog inte ens en halvtimme innan jag hitta han i sängen igen. Han gick upp iallafall, det som räknas. Snällt. :) Och eftersom han var så snäll mot mig, så ringde jag och väckte honom klockan åtta. Får ju vara lika snäll tillbaka? :) Men, han hann inte ens blinka sen var jag hemma igen. Åkte till klippan en sväng sen vidare till svärföräldrarna med lite fika.
Kom hem vid två tiden och undra vad Sarah & Hans gjorde? Jo, gick och vila en sväng såklart.  SKÖNT var det! Endå är jag lika trött igen och funderar på om jag ska ta mig en skön varm dusch sen krypa ner i sängen. Tror inte mitt hjärta kommer lägga sig med mig ikväll, men det gör ingenting. Han får ju njuta lite av sin ledighet. :) Dock ska han med mig in till stan i morgon. Men börjar inte förens klockan tolv så jag får ju själv lite sovmorgon. :)


Det kliar så fruktansvärt mycket i fingrarna på mig. Vill bara åka ut till elgiganten och köpa en ipad. ÅH! Varför blir man såhär ivrig? Jobbigt! Får se vad som händer.. Det är ju faktiskt jul snart. Och rea. Dom kanske rear ner dom då? Hoppas hoppas hoppas!

Fick ett sms innan idag från mathilda. Hon hade läst min blogg och såg det här med träningen. Hon ville så gärna att jag skulle börja träna med henne. Men vafan, kommer jag ta det på allvar?
Jaja, det är värt att tänka på iallafall. :) Om inget annat hade man iallafall fått en underbar vän att träna med!

Ha det så bra! =)


RSS 2.0