Tralalalala! =)

Tisdag, härliga tisdag! Finns det något bättre än att vakna upp till detta underbara väder? Sitter hemma hos mor min & dricker lite kaffe. Väntar på att klockan ska gå.. Körskolan klockan tio! Efter körskolan ska vi ner till Malmö, till vår chef som bjuder på middag! Trevligt. Idag lär jag inte heller träffa min älskling.. Usch vad tradigt det är nu för tiden. Tur att han är ledig torsdag & fredag så han är hemma när jag slutat jobb! På fredag ska vi hitta på något mysigt, bara han & jag.. Ut & äta kanske? Värt att tänka på. ;)

Som jag skrev i förra inlägget så har jag bokat uppkörning & teoriprov. Är så fruktansvärt nervös.. Men det hör väl till. :) Det kommer bli bra, jag tror på mig själv. :) Tänk vad skönt det kommer bli att kunna ta sig precis över allt & slippa den här jävla bussen! Slippa sitta instängd i lägenheten! =) Nästa vecka fyller jag år, och jag längtar! =) Åh vad jag & älskling ska ha en mysig dag! :) Hoppas jag iallafall! :)

Är så tacksam för alla jag har runt om kring mig. Ni är underbara. Speciellt du Charlotte, som alltid ställer upp vad det än gäller. Man kan alltid ringa till dig & lätta på hjärtat & du förstår mig, som ingen annan gör.  Bara vi har varandra, så klarar vi allt! Du är den finaste systern som finns. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva! Mår så dåligt att veta att du inte mår bra ibland.. Finns så mycket jag skulle vilja göra för dig, men jag kan inte.. Du vet mitt nummer, du vet var jag bor, vi jobbar tillsammans - RING mig om du behöver mig. Jag ställer upp för dig precis som du gör för mig! Du & din familj är värd det bästa!

Förlåt om jag inte är bra på att visa min tacksamhet.. Men ni alla ska veta att jag är förevigt tacksam för allt!




 Ni är så fina! <3 Mina favoriter! <3




Haft en jätte bra helg! Jamie har varit jä...

img_1212 (MMS)

Haft en jätte bra helg! Jamie har varit jätte duktig plus att vi fick sova hela natten :) underbart va de att ta honom på morgonen o lägga honom hos oss så man fick mysa lite! :) idag är de måndag. Var kärskolan som vanligt. Bokat uppkörning & teori prov nu! Pirrigt men detta klarar jag, hoppas jag! :) blev en runda med mormor mamma & pappa. Fick köpt mig nya blommor i vardagsrummet :) älsklig är inte hemma som vanligt. Är ute i Annica & Leifs hus. Han kommrr hem med mc mat! Mums !! :) nu ska ja ut med niki. Ha en fortsatt trevlig måndag. :)


Åh, så nöjd med mina skor! Skit snygga båd...

img_2984 (MMS)

Åh, så nöjd med mina skor! Skit snygga både två! :) eller vad tycker ni? :) Jamie har kommit också. Jätte mysigt. Tur att man kan få vara barnvakt lite då & då, älskar dom små liven. Saknas bara lilla Liam. Men de får vi ta en annan helg. :) nä nu ska vi mysa med massa gotte :)


Blev en tripp på familia med angelica :) k...

img_2183 (MMS)

Blev en tripp på familia med angelica :) köpt mig ett par skor & en tröja. Men som vanligt när man har pengar så hittar man inte något man vill ha, sen när man inte har pengar hittar man en jävla massa! Buhu.. Nä, nu ska vi snart in & äta.  Fick ju ta en cigg i mellan :) ikväll ska vi vara barn vakt, sååååååå mysigt! Nä, ha en bra lördag :)


Har världens bästa pojkvän som kom hem med...

img_7382 (MMS)

Har världens bästa pojkvän som kom hem med roser till mig! Är så glad att jag har honom. Idag är det en rätt märklig dag. Har fått reda på jätte bra nyheter men endå är jag inte glad.. Känner mig så, ja, jag vet inte. Innerst inne är jag glad iallafall. :) älsklingen är inte hemma. Han är i Annica & Leifs hus o hjälper Tobbe att måla, tapetsera osv. Är så glad för  deras skull som  äntligen blivit husägare :) ska bli underbart på sommrarna bara sticka ut till dom o njuta! :) nä, tänkte jag skulle ta mig en sväng till maxi o handla lite. :) ha en bra onsdags kväll ! :)


tisdag!

Då var det tisdag. En tradig tisdag. Har inte gjort ett dugg idag. Bara jobbat, pluggat & varit på körskolan. Kört motorväg idag. Körde till Åstorp & tillbaka. Gick förjävla bra! Tummen upp! Allt bara glider på som det ska & jag är överlycklig! Snart har jag kortet i handen får man hoppas. =) Idag ska älsklingen spela fotboll. Så ska antagligen dit & titta. Annica ska också dit, mycket trevligare med sällskap. :) Får se hur vädret är också. Orkar absolut inte sitta där i regn precis.
Kollade på vågen idag, har gått upp 1kg i köpenhamn.. :o Men det cyklar jag bort snart! =) Ska ta mig i kragen och börja träna också som jag har sagt nu tusen gånger, varför kommer jag ingen vart? Hum..

Anna kunde inte fixa min blogg så finns det någon annan som skulle vilja hjälpa mig så säg till.

Förstår absolut inte hur man gör!



Hans, mitt lilla hjärta. Hur ska jag kunna förklara för dig hur mycket jag tycker om dig & hur mycket jag bryr mig om dig? Det finns ingen finare person än du. Du har ett hjärta av guld. Du är mitt allt, älskling. Mitt allt.. Jag älskar dig!

har världens bästa svärmor som hitta en ed...

img_0960 (MMS)

har världens bästa svärmor som hitta en ed hardy tändare till mig i köpenhamn! hur läcker är den nu inte? ;) nu är det körskolan 7;30. lagom trött & sådär... :( aja, bara till att ta sig i kragen. :) tänkte ja skulle ta mig en cykel tur också. har nog gått upp mina kg igen efter köpenhamm. :( huh!! sola ska ja också göra hade ja tänkt mig. :) två veckor kvar tills min födelsedag!! läängtar, wie. :) aja, ha en bra måndag. :)


nu är vi tillbaka i helsingborg! har haft ...

img_1718 (MMS)

nu är vi tillbaka i helsingborg! har haft en sjukt trevlig & underbar helg! god mat, dricka, fint väder & en runda på tivoli. :) glömde såklart min kamera. men fotade lite med mobilen som jag kan lägga upp senare. idag var vi hemma redan vid halv tolv tiden. skönt!! borta bra men hemma bäst! men ett stort tack till annica & leif som tog med oss! ni är fantastiska, vi älskar er. <3 när vi kom hem satt vi som två nötter och bara längta tills Niki skulle komma. haf bog aldrig blivit så glad eller haft en sån underbar känsla när jag såg henne springa mot oss!! :) nu står älsklingen & lagat söndagsmys-middag. :) så ska hjälpa till & samtidigt röja litta!! :) hoppas alla haft en trevlig heelg! :)


lekstund med angelica! :) färgen sitter i ...

img_0850 (MMS)

lekstund med angelica! :) färgen sitter i håret, snart redo för en cykel tur ner i stan för lite solning! :)


så fort vi kom till jobb blev niki trötter...

img_2839 (MMS)

så fort vi kom till jobb blev niki trötter, så hon kurra ner sig i mammas säng för att fortsätta sova! underbarare hund får man fan leta efter! :) färgade mitt hår går.. kände suget efter mitt röda hår. dock blev de inte riktkgt som jag ville, så ska lägga i en röd färg til så de blir LITE mörkare :) jag & älsklingen stack till familia igår. hittade inte ett skit. slutade med en god bakad potatis & en sväng på maxi för att handla lite gotte till kvällen. :) idag ska jag träffa Angelica. ska cykla ner & sola o bara umgås. :) måste ju bli lite brun till de röda håret. :) i morgon sticker vi till köpenhamn med annica,  leif, tobias & lotta! ska bli jääääätte mysigt. kommer hem på söndag! dock kommer jag sakna min underbara hund! <3 nää nu ska jag fortsätta jobba! ha en bra torsdag. :)


sitter hemma hos syrran & passar hennes sm...

img_9909 (MMS)

sitter hemma hos syrran & passar hennes små liv medans hon är på körskolan! finns inget bättre än att umgås med   dom .. världens underbaraste barn! <3


sitter på jobb & myser med niki. fick sov ...

img_8170 (MMS)

sitter på jobb & myser med niki. fick sov morgon idag & det behövdes! är helt slut, men förstår egentligen inte varför? aja.. va med älsklingen & kolla när han spela fotboll igår. dom vann, wie! :) duktigt. idag ska vi nog cykla till väla eller stan & handla lite. :) behöver cykla, har inte gjort de på länge! har ju ett kg till att gå ner! :) nu är det snart köpenhamn, sticker på fredag! längtar!! men ska bli jobbigt att lämna Niki.. men men! är ju inte borta så länge! & anna är ju inte världens snabbaste på att fixa min blogg! men ja, va ska man göra ;) haha. nä nu ska jag fortsätta här! hej.. :)


såja! nu har jag fått hem mina glasögon, n...

img_0980 (MMS)

såja! nu har jag fått hem mina glasögon, nu kanske man kan se lite. :) hur underbart är de inte att kunna sitta normalt i soffan & se texten utan problem? :) sitter på jobb just nu. var en sväng på körskolan innan & körde. gick bra idag också. :) näää snart ska jag ut i detta fina väder med min älskade hund! sen hem & röja, tvätta & plugga! :) ha en bra tisdag!


på tv'n! svärföräldrarna på besök. krängt ...

img_6259 (MMS)

på tv'n! svärföräldrarna på besök. krängt pizza har vi gjort & gott va de. :) dagen har gått satan i de fort. redan tisdag i morron! kan hoppas på att mina glasögon kommer i morgon :) nä, en cigg på detta! ha en bra kväll! :)


precis kommit hem från körskolan! gick rik...

img_3518 (MMS)

precis kommit hem från körskolan! gick riktigt bra idag. fick höra en massa roliga grejor som ska hända! nu är de på gåååång! :) jobb slut snart, blir bara plugg plugg & åter igen plugg! & längta tills min älskling kommer hem.  Anna håller på att fixa min blogg, så vi får se hur de blir! spännande. grattis till dig på din dag föresten! :)


en go kopp kaffe i ena näven & en god cigg...

img_3117 (MMS)

en go kopp kaffe i ena näven & en god cigg i andra. finns de något bättre sådär 06;49 en regning morron? helst skulle jag vilja gå in & lägga mig, men ikke! skulle vara snäll mot Hans o gå upp me honom kl sex o fixa frukost till han, hann bara bli färdig sen stack han! huh!! aja, måndag = jobb! hörs senare! :)


testar blogga från mobilen!

img_6062 (MMS)

testar blogga från mobilen!


Shuleluh! :)

Har fixat ny blogg, IGEN! :) Började iofs här från början när jag tänkte skaffa blogg. Men hade ingen aning om hur man gör. Har jag fortfarande inte. Så om någon vill hjälpa mig så säg till! :) Det var väl mest tanken att kunna ''mobilblogga'' som gjorde att jag ville ha min blogg här istället. Går inte att göra det på bloggplatsen. Så får väl se om detta funkar.. :)

Helgen är snart slut. Har haft en bra helg tycker jag. I fredags var det bara myspys för vår del. Gjorde god mat och gottade oss framför tv'en. I lördags blev det fest hemma hos Tobias. Festen skulle egentligen vara hemma hos oss, men helt plötsligt fick älsklingen sin jävla migrän. Så jag fick ringa runder till alla och meddela att det fick bli hos Tobias istället. Men när jag skulle ta bussen ner till Tobias så blev älskligen helt plötsligt pigg, så han följde med endå. :) Hade en mysig kväll som inte blev allt för sen.

Idag är det söndag. Sov ut ordentligt & vakna upp i Hans famn. Hur jag har lyckats krypa upp där utan att vakna förstår jag inte. Men mysigt var det iallafall. :) Har varit på maxi och handlat lite till ikväll. Skulle egentligen bli en god hemma lagad middag med bingolotto på tv'en.. Men tror vi skippar det och sätter oss på inglasningen & har vår kväll som vi brukar ha en gång i veckan då vi bara sitter och pratar om allt från himmel & jord.
Är ju big brother idag också. Vem hoppas ni åker ut? Själv hoppas jag på Peter eller Sara. Helst madde då jag inte förstår vad hon gör där överhuvudtaget! Men hon kan stanna en vecka till! =)

Nä, nu ska jag fixa till här hemma innan Angelica kommer hit på en kopp kaffe. Om någon är intresserad att hjälpa mig med bloggen så säg till, som sagt!

RSS 2.0