Sol, härliga sol.

Vilken underbar dag det har varit.. Men varför ska det vara så fruktansvärt kallt? :/
Idag slutade jag en timme tidigare, blev att vi åkte hem en sväng & fixa oss & körde sedan vidare till maxi i råå och handla lite till kvällsmaten. Efter maxi körde vi till påarp och hämta Tommy.
Har haft en trevlig dag här hemma & nu har vi precis ätit. Tommy & Hans sitter och spelar, suck och jag sitter här nere och tittar på tv. Funderar på om jag också ska spela lite, fast kinect då. :) Dansa lite zumba hade varit kul.

Fick en kommentar om jag kunde säga vad appen heter, och den heter shapeup. :)

- Idag har det faktiskt gått mycket bättre. Har 609 kalorier kvar att äta idag. Alltså har jag bara ätit 389.
Det lär inte bli mer mat för min del idag, så jag är nöjd idag. :) Inget att klia sig i huvudet med idag inte!



Nä, får väl hitta på något. :) Hoppas ni haft en bra dag!

ha-ha

Fick en bra kommentar på facebook.
''Det är då man kliar sig i huvudet och tänker - Hur kunde detta hända?''

Ja, det må jag väl säga! Har laddat hem en app på mobilen där man räknar kalorier för att hålla kol och att gå ner i vikt. Mitt mål är att gå ner 6kg vilket innebär att jag ska äta 998 kalorier om dagen. Gör jag detta klarar jag gå ner dom kilona på 6 veckor. Frågan är om det funkar, det får vi väl se.. Jag börja idag, och jag klarade det INTE kan jag säga. Förbrukat 2017 kalorier och ligger där med -1019. Ska lägga upp en bild så ska ni få se.. :) Men det är ny dag i morgon, då ska det bli bättring! :)

Skulle köra till Jula innan idag med hjärtat för att köpa en sladd till Hans data. Vi kör igenom skogen och det mesta vi pratar om är ''Tänk om ett en rådjur springer fram''. Där kom inget rådjur så långt ögat kunde nå, men nog fan precis när skogen tar slut kommer där inte ETT rådjur, utan TRE rådjur! Jag var på spänd hela tiden och var beredd, men det var inte hjärtat mitt. Han skrek och drog i handbromsen, trodde nästan han la en klick i kalsongen så rädd han blev. Fick mig ett gott skratt och det tog inte mer än två sekunder så tog han upp mobilen och ringde till min pappa. Rädda lilla hansson, tror nästan han prata om detta hela vägen fram till Jula, skavsår i öronen? Nejdå, absolut inte. :)

Nu är det snart läggdax för mig, jag är trött som en apa. Men snart får vi besök, Tommy kommer hit och umgås med oss ett tag. Men dom får klara sig själva när jag bäddar ner mig ordentligt o sussar kudden! :)

Nä, nu ska jag rymma undan här. :) Hoppas ni haft en bra dag!



Underbart.

Jag sitter här jag sitter idag, i ett fint hus med sambo & med en underbar hund. Jag sitter här och har allt jag någon sin drömt om. Jag sitter här med ett stort leende på läpparna och tänker på hur bra jag egentligen har det. Jag sitter här och funderar på människor som har tuffa perioder i sitt liv, som har det svårt att ta sig igenom vardagen och så sitter jag här, och kan gnälla över att jag äter för mycket godis.
Man ska ta vara på det man har. Det kan bara ta några sekunder och hela sitt liv förändras och ingenting kommer bli som det var. Jag har fått upp ögonen på sista tiden. Jag tar vara på varenda sekund jag har med mina nära & kära. Vad hade jag tagit mig till om ni hade lämnat mig?

Hans.

Jag har hittat mannen jag vill dela mitt liv med.
En vacker dag kommer du bli min man & jag din fru. Jag ser fram imot den dagen.
Jag ser fram imot att bära ditt barn för jag vet om att du kommer bli världens bästa pappa.
Du kommer bli världens bästa pappa och du är och kommer bli världens bästa man.
Jag älskar dig, mer än ord kan beskriva. Tack för att du är den du är. Du är mitt allt, min ögonsten.



Då var det söndag igen..

Var uppe med tuppen kl sju i morse. Var liv rädd att jag hade försovit mig, satt och vänta på det där samtalet jag hatar när jag råkat försova mig.. Men där kom inget och långt om länge förstod jag att det var söndag. Tur var väl de. :) Hans vaknade också så vi gick upp och tog en cigg o flabba lite, men sen traska vi tillbaka till sängen och vaknade nu tjugo över elva. Men ångrar mig nu att jag gick och la mig igen, känns som tiden går skit fort nu.

Inte mycket som ska göras idag. Ut och veckorhandla, laga mat, städa och tvätta.. Inte alls mycket, nänä.
Mer än så händer det nog inte antar jag. Ska ta en runda i kvidinge idag också med Niki, en ordentlig runda med massa boll kastande, då får jag se en lycklig hund. ''Niki och hennes röda boll'' Skulle ju nästan ha skrivit en bok om det, för tro mig.. Där finns mycket att säga! =)

Nä, vad blir det för middag idag då? Själv är jag grymt sugen på lite firrepinnar & potatismos, så längesen man åt det. Men kan tänka mig Hansson inte är sugen på det. Men de skiter jag nog i, han brukar oftast få bestämma maten så då kan jag få bestämma idag. :)

Hoppas på lite finare väder i veckan, tänkte vi skulle ta oss ut en runda i skogen och ta nya foto på oss alla tre, som jag kan sätta upp här hemma.. Men nu när man vill ha sol och fint väder, så får man väl antagligen inte det som vanligt. :)

Nä, nu ska jag köra till citygross och handla frulle med roooostbifff, mumsfilibabaa! Ha en bra dag alla. :)

image description

Finaste låten.

Du och jag.
Jag vill dela mitt liv med dig.




Jaha..

Nu sitter man här en lördagskväll med flera tusen tankar som virvlar runt i skallen.
Har så mycket jag vill skriva, vill få ut mina tankar men jag hittar inte dom rätta orden.

Folk vill man ska säga vad man tycker och tänker men varenda gång man gör det så blir det bara fel. Varför? Varför har folk så svårt för att höra sanningen eller SÄGA sanningen?
Alla människor har inte samma åsikt och det är bara till att acceptera.

Jag har alltid haft svårt för att säga vad JAG tycker. Men inte längre. Jag är inte samma Sarah som jag en gång varit, och jag är inte den personen folk kan trampa på längre. Jag står upp för mig själv och är stolt över den jag är idag. Jag har all rätt att vara stolt, jag är ung & har kommit så långt som jag gjort.

- Varför ska folk ha så fort med att döma andra personer?
Jag ska inte säga något, jag har själv varit likadan.
Men inte längre! Jag vill och ger alla människor en chans. Man ska inte döma, alla har olika liv, olika personligheter, olika orsaker till att dom är den dom är idag.
Man ska ta hand om varandra.


Nja, vet inte om det är många som förstår. Men jag förstår och det är min blogg och jag mår bra av att skriva av mig. Men jag vill inte sitta och grubbla längre, det är lördag och det är en bra dag. Snart söndag och då är det ingen bra dag, för då ska man upp och jobba dagen där på. Det är då det, jag lever i nuet. :) Jag och älsklingen sitter här med varsin data och tittar lite. Funderar på om vi ska sticka och köpa oss en god pizza, godis och cola och mysa ner oss i soffan och stanna där resten av kvällen. Tycker det verkar vara en toppen idé.

Jag vill säga till alla våra nära och kära som ställer upp som dom gör för oss. - Tack tack och åter igen tack. Jag hoppas ni förstår hur tacksamma vi är. Jag älskar er! <3




Hans & Nikita - Jag är ingenting utan er.. Jag älskar er över hela mitt hjärta.




Lördag.

Ett bra slut på denna arbetsveckan tycker jag.
- Hans fick hoppa in och jobba torsdag - fredag vilket var hur skönt som helst. Jobb tackar man inte nej till. Hoppas han får börja redan nu, det hade varit toppen. Lite extra pengar skadar inte minsan.
Idag är det lördag. Söndag i morgon redan, tycker helgerna bara springer förbi. Idag får vi besök av Linda med barn vilket kommer bli mycket trevligt, svärföräldrarna kommer nog också på en kopp kaffe. Vad kvällen erbjuder vet jag inte ännu, vi får se vad som händer helt enkelt. Kanske blir en mysig hemma kväll med massa godis och god mat? Åh, massa godis.. Varför kan jag inte sluta kränga så mycket gotte för? Måste sluta! Sluta med allt onyttigt.. Jag som skulle bli så duktig nu till det nya året men nejdå..
Efter att ha städat hela huset är jag rätt slut i huvudet nu. Hade utan problem kunnat gå raka vägen in i sovrummet och lägga mig och ja, sova hela dagen.. Men, det kan man ju inte göra. :)

Nä, nu ska jag gå ner och förberedda kaffet så det är färdigt när dom kommer.. :) Ha en bra helg alla!


En bra dag.

Idag är det en bra dag, idag är jag glad.

Mitt lilla hjärta följde med mig in till jobb idag vilket han gör rätt ofta nu för tiden. Han sticker i väg ett tag utan att jag vet var han ska ta vägen & han berätta inte det heller vilket gör än mäktigt irriterad och nyfiken. Men när han kommer tillbaka så har han köpt ett eget xbox till mig! LYCKLIG TJEJ! Jag är så glad. Tack åter igen min älskade älskling, du anar inte hur glad jag blev. :) Så dagen har spenderats framför tv, dansat zumba, annat dans spel & fifa. Dansade två låtar i zumba med vikter på fötterna - TRO mig efter det dog jag. Klarade inte mer. Var så varm i huvudet att jag var tvungen att hoppa in i duschen. Otränad? Ja .. ILLA.

Hans håller på att göra maten nu .. Orkar inte, är helt slut i huvudet. Tur Hans är så snäll. :)
Hmm, undrar vad jag har gjort för förtjäna allt detta myspys? hehe. Älskar dig Hansson. <3

Nä, nu ska jag gå ner och hålla baby sällskap. Hoppas ni haft en bra dag. :)


25 januari..

Löning idag, inte för jag känner av de. Lönen går raka vägen in på sparkontot.

- igår kom Ida & hämta byrålådorna, så äntligen har vi blivit av med det. Det var meningen vi skulle köpa en ny byrå, men när dom andra kom väck ändra jag mig. Jag gick med på att dela gaderob med älsklingen, haha. Så vi stack ut till Ikea & köpte grejer till gaderoben så det blev lite mer plats där inne. Hans köpte också massa grejer till data rummet, så nu är de också ve gjort. Vi kunde inte vänta med att göra ve de, som vi sagt vi skulle göra. Blev också färdig med gardinerna vilket är super skönt! Nu är de bara städning kvar som jag sagt nu i två dagar. Men eftersom vi har haft full rulle nu i ngra dagar ska vi ta en mysdag idag, bara vara hemma & dona. Mysigt det också. :)

Fortsätta jobba. Ha en bra dag :)


Brrrrhhh..

Det är fanimig ingen sommar värme ute, de må ja ju sä. Frös så mycket när jag väl kom till jobb att jag fick trä över mina vantar på fötterna! Brrhh..

- blev inte så mycket handlande på familia igår. Blev tre tröjor, men nöjd är jag. :) och eftersom jag inte hitta mer på familia tänkte jag, nä, men då kör ja in på maxi o handlar mina gardiner jag så länge velat ha. Dock tyckte jag inte om priset, eftersom jag behövde till hela vardagsrummet vilket hade blivit 1200. Men tur som jag har fick jag alla gardiner + tre blommor för 700!! Ahhh.. Så de var bara till att åka hem & börja stryka. Det måste fan vara något utav de tradigaste sakerna att göra! Strök 6 gardiner igår, har 4 kvar! Harremingud! Städningen hann jag inte heller med igår. Efter strykningen gick ja raka vägen in i soffan & kolla på Sofias änglar. Både jag & Hans satt & böla! Usch, hemskt hur saker kan förändras på bara några sekunder.. Ta hand om er där ute!

Ska fortsätta jobba. Ha en bra tisdag!


23 januari..

Vill bara säga till alla som är inne & läser min blogg att jag är INTE gravid. Tycker jag har fått den här frågan allt för många gånger. Bara för jag är trött som en apa & mår illa då & då behöver det inte betyda man är gravid. Den dagen jag blir de, lovar jag er nyfikna människor att jag ska berätta så ni kan få lite att prata om. :) nog om det.

- vågar jag skriva att jag är trött? Ja, jag är trött idag. Men de skiter jag i, idag ska de göras en del. Tänkte ta en sväng till väla/familia också. :) behöver förnya gadroben lite tycker jag. Har även hittat en jacka jag så gärna vill ha. Men jag står i valet o kvalet om jag ska klicka hem den eller inte.. Får tänka lite till. Är så duktig på att klicka hem kläder som jag aldrig använder. Lite smått onödigt. Får ju inte glömma mina glutenfria cupcakes heller & städning måste det också göras som inte blev av igår. Oj nu blev de mer måsten än vad jag trodde.

Nu slutar jag skriva innan jag kommer på fler fina MÅSTEN. :) ha en bra måndag! Ska lägga in en bild på mitt fina blåmärke sen landskronabadet!


2012-01-22.

Ni är väl allt för roliga, inte en enda som kunde slänga in en kommentar.. Snälla ni är då! =)

- Då var det söndag igen.. Känner inte alls för att jobba i morgon. Har ju knappt fått vila ut mig. Igår var det full rulle på Landskrona badet. Tog ett dop med Louise & Oskar vilket jag aldrig kommer göra om igen. Gjorde en sån vurpa så ja, idag har jag ont i mitt ben kan jag säga. Det måste sett roligt ut för jag såg hur alla som gick förbi skratta åt mig. AJ.
Sen fick Hans mig till att åka ner från ruchibanan (hur fan stavas det?) vilket jag inte HELLER kommer göra om, ont i ryggen har jag så det slår härliga till. Men, vad gör det om hundra år? Hade en trevlig dag iallafall. Blev inte mycket mer gjort igår än det, man var rätt trött i bollen när man kom hem så det blev lite tacos, godis och mys. Inte helt fel det heller.. :) Idag har jag varit i full gång i köket med bakning. Dock blev det inte som jag ville..
Imorgon ger jag mig på glutenfria cupcakes. Undrar hur det smakar? Hmm.. Ja, vi får väl se får hoppas på att det smakar lika gott. :) Har alla haft en bra helg? Ni som är så snälla och kommenterar! :) Inte ens lönt att ställa frågor här inne ju, man får aldrig svar endå.

Nääää, nu ska jag göra lite nytta.. Ta de lugnt i trafiken, jädrans i de halt! :)



Gäääsp!

Jag är trött men endå inte, det är fredag.. Äntligen! Idag får jag lite samtal som jag måste reda ut. Men de lär nog gå fort. :) sen har vi inget planerat & de känns så jävla skönt! Igår efter middagen körde vi in till Helsingborg, gick en snabb runda på familia sen vidare hem till syster & oskar där det blev kaffe o kaga! Gotte. När vi skulle köra hem snöa det så in i helvete. Första gången jag kört i snö, men de va inte så halt så de va ingen fara. :) är på jobb nu, så ska fortsätta jobba! Skriver kanske senare. :)

Har sätt att det är rätt många som läser min blogg, så ni som läser, skulle ni inte kunna slänga in en kommentar så jag vet vilka ni är? :)


Jag är så lycklig!

Äntligen är det fredag i morgon. Ska bli så skönt att veta man slipper ta på sig och köra in till Helsingborg på lördag. Det är dom där MÅSTEN som är SÅ jobbiga! Men jag älskar mitt arbete, så jag ska inte klaga! =)

Idag har vi inte gjort mycket mer än att säda & fixat här hemma.. Mer lär det nog inte bli heller. Möjligtvis kör vi in till väla efter maten, Hans vill så gärna ha något där och jag vet inte vad, fattar mig inte på sånt. Och ja, vad gör man inte för sin man? Ta sig i kragen och köra in han helt enkelt! hehe.  Hans är där nere och gör ''mys middag'' till mig. Hur glad blir man inte liksom? Bortskämd är jag. :) Älskar dig min lilla hallonfis! <3
Vad händer i helgen då? Vi har pratat om rätt mycket, men vi får väl se hur det blir med dom grejerna..
Jag hoppar det blir av iallafall! :)

Jag kan inte riktigt förstå att januari månad snart är slut. Varför går tiden så jädrans fort?
Jag hinner inte med!
Det är väl så när man mår bra, är glad & lycklig. - När allt flyter på som det ska!

Nu ropar Hans här.. Får jag gå ner! Hoppas alla har haft en bra dag! :)



image description

Suck, suck, suck....

Varför är jag så satans trött hela tiden? Vet inte vad jag ska göra, har försökt allt och ingenting hjälper.. Längtar tills vädret vänder & det börjar gå mot ljusare & varmare tider!
Igår sov vi bort så gott som hela dagen & när kvällen närmade sig kom Louise & Oskar med fika! Satt & flabbade en stund sedan tog vi en sväng för att kolla upp en grej. Hade jävligt roligt iallafall. :)
Idag har det varit jobb som vanligt, men har varit segt. Har bara velat åka hem & lägga mig.. Vilket jag gjorde när jag kom hem också, men nog fan när man precis har somnat så är de någon jävel som ska ringa på telefonen. Får stänga av nästa gång helt enkelt. :)
Ringde mor och far o fråga om dom ville följa med till Ikea idag, och det gjorde dom. Så vi stack dit en runda, blev ett skåp till inbygnadsugn, tassar & en ny tavla! :) det gjorde nog min dag må ja säga! :) och inte nog med det så åt vi lite middag där också, vilket jag inte tycker om egentligen. Tycker Ikea har världens torraste mat, men de gick ner iallafall. :)
Har ju glömt berätta att min lilla pärla gick igenom besiktningen utan problem! Så jävla bra!
Nu ska jag fortsätta mysa med mina hjärtan med massa tända ljus & massa goda godisaaar! :)
Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll! :) 

Full rulle

Då är de full rulle idag. Mycket som ska göras, besiktning, banken, svärmor, jobb. Men de gör mig inget, bara skönt att ha något att göra. :)

Igår efter jag skrev här inne så stack jag in & tog en underbar dusch, sen körde vi till hyllinge & mötte upp Louise & oskar, tvätta bilarna sen vidare in på maxi & handla godis. Skulle kollat film alla, men de blev massa flabb som vanligt och bus med niki & kimbo. Dom leker så bra tillsammans. Man blir så glad av att se niki så lycklig var gång kimbo kommer hit. :)

Sitter & tänker på att det snart är helg. Eller? Hahaha.. Bara tisdag & jag behöver redan helg. Lata jag! :) nu ska jag snart köra in till jobb. Så ska dricka upp mitt kaffe & fixa de sista. Ha en bra tisdag alla :)


brrrhhh..

Är jag ensam om att jag vill ha sommar & sol? - Tror inte det va! =)


Hilvete vad jag längtar.. Fryser så jädrans mycket! Vill egentlingen inte klaga, så länge det inte är snö på vägarna är det faktiskt helt okej. EN dag kunde det ju dock varit lite snöväder, hade varit mysigt. Men bara EN dag.
Grejerna till bilen är fixad nu, 500kr fattigare! Förstår inte hur registrerings ljuset kan kosta 400 för två lampor, helt sinnes! Men nu är det fixat iallafall, hoppas det dröjer tills dom pajar nästa gång. Skulle egentligen kört in och tvättat den idag också, men jag råka somna när vi kom hem & har precis vaknat. Orkar jag, eller ej? Det är frågan! ;) Får se hur jag gör, ska köra in till maxi också & handla lite godis hade jag tänkt mig. Var faktiskt jätte längesen jag åt, så tycker jag förtjänar några bitar nu. tihi..

Snart börjar älskling jobba igen. ''Bara'' 3 månader kvar! Ska bli så jävla skönt att få tillbaka sina rutiner igen. Tänk om jag hade kunnat få honom att ta sitt körkort nu dom här sista tre månaderna, det hade varit toppen. Tror inte jag har den turen, men kanske skulle gjort ett försök? Slipper jag köra in och ut som en jädrans vante alltid. ;) Nä, ska gå och göra lite nytta här.. Ha en fortsatt trevlig måndag kväll. :)







Måndag..

Måndag, måndag, måndag.. Jag mår bra idag, konstigt nog.. Sovit dåligt dock, men de är inte ofta jag gör det, så strunt samma. :) idag blir det en lugn dag. Ska fixa lite med min bil, besiktning imorgon. De lär säkert gå bra. Efter besiktningen ska vi tydligen till banken också, prata om pensinspara, dock ska de bli kul att träffa vår banktjänsteman. Hur underbar som helst! :) fick ett roligt samtal idag också, att farmor & farfar kommer på onsdag. Första gången dom kommer sen vi flytta dit, så ska bli kul. Någon som är intresserad av inlägget jag skrivit nedan? Hör av er isånnafall. :) nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra måndag alla :)


Intresserad?

600kr st, eller 1100 för båda. Nypris - 2500 inkl glasskiva & handtag. Intresserad? Skriv här eller kontakta oss på telepånen! :)


Oj..

Redan söndag? Oj vad helgen har gått fort tycker jag. Tillbaka till verkligheten imorgon, med jobb. Egentligen inget jag ser fram imot, inte nu, när jag mår som jag mår. Hatar att ha de såhär varenda gång man får "hallonveckan" ingenting hjälper, uhh.. Just nu vill jag någon skjuter mig, så kan jag vakna till liv när jag mår bra igen! :) äh, nu får ja sluta gnälla! Hade en sovgäst hos oss inatt, helt underbart! Kanske ska skaffa en kompis till niki? Hmm! Haha ;) har varit dop i helgen också, till lilla Liam Maximillian. :) söta lilla påg!

Denna helgen har vi tjänat ihopa 1800 på ingenting, på saker som fanns i huset när vi flytta in. Helt otroligt, lätt förtjänta pengar minsan :)

Nu vill ja till maxi, handla massa goda godisar jag kan lindra min smärta med, sen ska jag sova sova sova! :) hoppas ni haft en bra helg! :)


Kallt om öronen..

Oj vad jag har ont i mina öron. Har varit ute ett bra tag med Hans & Niki.
Först rymde vi hela föådet så de ser någorlunda ut nu, sen tog jag på mig & fixa i trädgården & plocka lite niki bajs!
Tog en repa utanför trädgården på gräsmattan vi har gemensamt med dom andra grannarna, och lekte med niki. Gud vad vi sprang både jag & niki.. Jag sprang så mycket att jag fick kalla på Hans så han fick ta dricka till mig, blev helt spy färdig.. Räligt!
Snart kommer min kusins kompis & kopplar in hällen.. Vi kunde inte vänta tills på söndag, så vi fixa det på annat håll. Tur man har så snälla kusiner :) så när han har varit här ska jag fan tomme göra några goda biffar, eller möjligtvis köttfärssås & spagetti, får se vad vi har hemma.. Orkar inte köra & handla idag inte, även om det behövs. Tar vi i morgon istället när man endå är i stan
Jag & Hans satt & diskuterade innan, vi tyckte pengarna har rört sig ganska snabbt här & vi har inte fattat ett skit. Sen började jag räkna på allt vi handlar & en grej chockade mig något så otroligt.. På en månad rökar vi upp 2700kr. Hur sjukt är inte det? Vi MÅSTE sluta röka! Tänk vad kul vi hade kunnat ha för dom pengarna istället.. Och inte nog med bensin, minst 3000 i månaden. Harreeeemingud! Ändriiiingar! Inga onödiga resor in till stan & absolut inte röka för så mycket pengar. 2 packet cigg om dagen är inte acceptabelt.
Nä, enligt mig så har personer som säger "pengar är inte allt" FEL! Utan pengar klarar man inte sig! Det till & med kostar pengar för att spola efter man har bajsat/kissat!!
Sen finns där ett problem, som jag tror många har & det är att man inte prioterar rätt.
Man hatar pengar, men man älskar dom lika mycket!
NU ska jag mysa med mina hjärtan & börja tända lite ljus här, vi har 21.3 grader i huset & endå klagar jag på att här är kallt. Här är fan tomme värmare än lägenheten på dalhem! :)
Ha de så bra :)

Tröttor..

Ojdå, gud vad trött jag är idag.. Det var längesedan jag var såhär slö i kroppen.
Igår blev det en ordentlig runda i pålsjö skog efter den goda middagen hos Louise & Oskar. 
Det blev biffar med potats & brunsås, min favorit middag! Smaklökarna dansade satan i det. :) Efter pålsjö rundan blev det en runda lite överallt. Körde upp till stenbrottet & ja, överallt. Hade riktigt roligt faktiskt.
Idag kommer syster Charlotte med mina små troll. Saknar Liam & Jamie så mycket! Ska mysa satan i det med dom. Mor och far kommer också en runda.
Denna veckan har varit fullproppad hela tiden. Imorgon blir det skogen med Josefin och hundarna & på lördag blir det dop, söndag blir det bada med Louise & Oskar.
Det är skönt att det är något hela tiden, för att sitta och glo är det värsta jag vet. Men ibland blir man så trött i huvudet att man hade kunnat lägga sig och sova bort hela dagen.

Vi kan fortfarande inte laga mat, Bosse kunde inte lösa det igår. Och tidigast på söndag kommer en annan kille & tittar på det. Så ledsen jag är, trodde inte det var såhär svårt att bara sätta in en häll. När man vet om att man inte kan laga mat hemma så är man hungrig hela tiden tycker jag..

Nä, kaffet är slut & jag ska fortsätta jobba. Hoppas alla får en riktigt bra dag. :)

image description

Kebab.

Ja, de blev kebab till middag igår! Vi kom inte på något annat! Längtar tills jag kan stå i mitt fina kök & laga mat igen! Men, idag kommer Bosse till oss & ska kolla på det, så får vi se vad som behövs för att de ska bli bra. Fick besök igår också, av louise & oskar. Jädrans vilket liv vi hade, diskutera så in åtta helvete, men underhållande var det :) blev lite kaffe & mouse, muuums! Idag har dom bjudit hem oss på middag nu för vi inte kan äta hemma, gott gott! Första gången man ska få smaka på Louise mat :) märkligt det är första gången, jag menar, vi är ju systrar. Haha! Men men..

Ska ta en kopp kaffe till innan de är dax att fortsätta jobba :) hejhå! Ha en bra dag :)


Förbannad!

Åh vad irriterande när man suttit & skrivit ett helt inlägg & ipaaden bara stängs ner! Skulle kunna drämma den i vägen, men ikke :)
De jag skrev kommer jag inte ihåg heller, bra. Men, en av grejerna var iallafall att vi är äntligen klara med köket & vi är super nöjda. Det är så kul att hålla på med små "renoveringar" som förändrar så mycket & som blir så fint. :) vad ska man nu hitta på då? Snart kommer ju vår/sommaren så de blir väl man sparar ihop lite så man kan göra ve utsidan också :)
Vi kan fortfarande inte laga mat, så vad det blir för middag idag vet jag faktiskt inte. Jag ska iallafall göra lite chockladpudding att mysa med ikväll med min älskade sambo med massa tända ljus & varma filtar.
Jag är så lyckligt lottad. Fått det här livet jag alltid drömt om, den perfekta sambon, en underbar hund & ett fint hus!
Jag älskar dig Hans. <3
Nu ska ja lägga mig på soffan o vila ögonen i två minuter ;) ha en fortsatt bra dag :) 

Andas ut ..

Puh, efter 14 timmars slitande med köket igår är jag idag väääldigt sliten och ännu är vi inte färdiga. Dock är det bara massa städning & fogning kvar, sen är det klart.
Fan vad nöjd jag är. Detta gjorde vi riktigt bra. Nu ska vi bara fixa någon som kan hjälpa oss med hällen, för som det ser ut nu kan vi inte laga mat så igår fick vi köpa hem en massa mickromat. Inte gott, men det får duga så länge. Nu ser det iallafall riktigt grant ut. :)

Idag ska vi ut på väla en sväng med svärmor, sen blir det bara hem och fixa. :)

Lägger upp en bild hur det såg ut innan och hur det ser ut nu, dock tog jag aldrig en helhetsbild men de gör jag sen. :)
 Före

 Efter.

Måndag.

Då var helgen över. Blev verken en "mysdag" i lördags, eller centersyd igår. I lördags åkte vi in till Louise & oskar, satt & flabba & hade trevligt. Plötsligt kommer vi på hur kul det skulle varit om vi hade stuckit o bowlat, sluta med att vi körde rally till kvidinge, hämta öl & sovgrejor sen tillbaka in i stan. Blev bowling en timme & sen vidare ner i stan! Helvete vad dyrt det är att gå ut. Nu är vi fattiga, haha. Men vi hade en kul kväll! Dock tänker jag inte sova borta fler gånger, borta bra men hemma bäst!! Panik att inte vakna upp hos sig själv där man har allt man vill o behöver.. Uhh.
Igår stack vi ut och köpte en häll & diskho (heter det så?) och idag ska vi ut och köpa bänkskiva sen ska vi börja med köket! Ska bli spännande att se resultatet! :)

Nu ska jag fortsätta jobba! Hoppas alla haft en bra helg! :)


Mysdag.

Såg att jag skrev lite fel i förra inlägget, skulle ju stå "fredag idag" men, det förstod ni ju säkert! :)
Blev att vi körde in till stan igår en sväng till Charlotte & snacka lite. Sen blev det hem & hoppa i sängen direkt. Helt slut båda två. Idag skulle vi egentligen kört en sväng till center syd, men ja, vet faktiskt inte varför det inte har blivit av, så tar nog den rundan i morgon istället. Se om man hittar något nytt fint :) ikväll tror jag det blir en lugn mysig hemma kväll med middag, ljus & lite god dricka :)
Hoppas ni andra har haft en bra helg än så länge :)

Fredag

Jaha, då var de fredag i morgon. Tanken på att vi äntligen får sova ut går inte att få stopp på! Så skönt! :)

Precis ätit, blev hemmalagade biffar med potatis & brunsås! Muuuumma. Nu är jag rastlös & kan inte sitta stil! Vad kan man hitta på en fredag som denna? Ja, vi får väl se :)
Är rätt slut i huvudet efter gårdagen, hände rätt mö, som jag inte kan dra upp här men hoppas allting löser sig till slut.

Ska fixa med tvätten & rymma upp här sen får vi väl se om vi tar en runda till helsingborg. Ha en bra fredag :)


Trött, trött, trött.

Man blir så fruktansvärt trött av detta jädrans väder, när ska det ta slut egentligen? Visst, de kan vara mörkt & kallt, men snälla sluta regna!

Har sovit två timmar nu, fattar inte hur jag lyckas somna, sova ngra timmar, sen lägga mig på kvällen lika trött igen! Men skönt är det iallafall. :)

Igår kväll efter middagen kom Josefin på en kopp kaffe & lite flabb. Alltid lika trevligt! Finns här vad de än gäller gumman, du är en stjärna. <3 Hans gick och la sig rätt tidigt, så gick o lulla ett bra tag & tog en skön dusch innan sängen för min del. Blir antagligen vi kör in till Louise o Oskar en sväng snart.

Nä, ha de bra :)


Mummaa...

Hemskt vad jag bloggar mycket nu för tiden & var gång jag sätter mig framför skärmen så glömmer jag bort allt jag har velat skriva. Samma sak varenda gång..

Tacogratängen blev jätte god. Men jag blev så satans mätt så fort så det blev inte mycket mat för min del men älsklingen därimot han krängde på precis som han aldrig fått mat förr. Men det är roligt att se man lagar god mat. :) Har aldrig haft intresse för laga mat innan, men det börjar komma nu sakta men säkert. Då blir Hans glad iallafall, hehe.

Efter maten tog jag ett ryck och skrev ut bilder & satte på väggen i trappan, blev massa olika bilder på mig, Hans, Nikita & Rocky. Ja, Rocky fick också vara med på en hörna och Hans blev så glad när han såg det. Så nu ser det lite mysigare ut i trappan. :) Märkligt att så små förändringar kan göra en så glad, egentligen. Bra genom att sätta upp en eller flera tavlor gör så mycket i hemmet. Vi har ett rum kvar att göra ve, det är datarummet. Men här tänker vi inte göra något förens det är dax för tillökning. Får sätta upp lite tavlor här också så blir det lite hem trevligt här med. :)

Låg och vila en stund innan, drömde en så sjuk dröm så de inte är sant. Drömde om personer som inte har med våran liv att göra. Men, i drömmen var dom trevliga iallafall.
Hmm, undrar vem det är som tar till sig denna gången, hehe.
Tycker inte det spelar någon roll vad man skriver så är det alltid någon som tar åt sig.
Blogg/facebook är inte så bra som man tror ibland.


Nu blev jag rastlös, får hitta något annat att pyssla med nu. Ha en fortsatt trevlig kväll alla. :)
Lägger upp bilderna som jag skrev ut innan. :)




Tacogratäng.

Nu står gratängen i ugnen & Hans sitter så snällt & väntar. Oh vad gott det ska bli. :)


Va försiktiga så ni inte flyger iväg!! :)

Ja jädrans vilket väder det är. Man får ju se till att man håller ordentligt i ratten när man kör. Hans följde med mig till jobb idag, han är så snäll mitt lilla hjärta. Så nu sitter vi o dricker en kopp kaffe & jag ska strax fortsätta här. Känner mig som en softpotatis idag, vill bara ligga o dra mig i soffan. Men nä, idag måste jag ut trots vädret.. Ge mig själv en utmaning att gå till Åstorp i storm, så man får kämpa lite extra? Ehm, värt att tänka på! :) hade ju kunnat önska Hans hade velat följa med, men osäkert. Igår satt vi den mesta tiden i köket & njöt. Nu är det inte mycket kvar att göra där inne. Ny bänk skiva & häll, sen är vi fan tomme färdiga! Längtar till sommaren då vi kan lägga lite tid & pengar på utsidan av huset också, och så klart kunna ligga på träddäcket med en iskall öl i handen & solen stekandes mot ansiktet.. Nä, kära sommaren kom nu!


Happy!

Idag har jag inte varit duktig, idag har jag inte velat vara duktig. Inte i detta vädret. Istället tog jag & Hans ett ryck o fixa köket, vilket vi har tänkt på länge men aldrig fått tummarna ur röven att fixa det. Men nu är det gjort. Lägger upp en före & efter bild. Nu blir de en film o lite slappe innan resten av huset ska städas! :)


Imponerad.

Får man lov att tycka man själv är duktig ibland? Så fall har jag varit väldigt duktig idag :)
På jobb kom älsklingen & överaska mig med en magtränare! Gud vad glad jag blev. Så direkt när jag kom hem blev det att jag träna satan i de, chockad över hur bra det gick! Dock kommer jag ha en sån fruktansvärd träningsvärk i magen i morgon, känner det redan. Men vad gör de? Som sagt, vill man vara fin får man lida pin. Efter lite magträning blev det att vi körde till Åstorp & sola & sedan vidare hem på en lång promenad i skogen. Längesedan jag såg niki så glad & längesedan jag riktigt njöt av att gå. Och ni som känner mig väl vet om att det är inte lätt att få i mig en frukt, men tro det eller ej så åt jag ett äpple & jag tyckte faktiskt om det. Inte nog med det så drack jag mjölk till middagen, kors i taket. Bye bye cola cola. Ska inte säga för mycket, bara för jag lyckats en dag betyder det inte att jag lär fortsätta i detta spåret. Men för att fortsätta behöver jag ge mig själv beröm, och det tycker jag man ska få. Därför tycker jag bloggen är ett bra sätt, där jag kan läsa dag för dag vad jag har gjort för framsteg, eller om jag har misslyckats.
Nu ska jag städa undan här & mysa lite med Hans i soffan, sen ska jag ta en lång kvälls runda med niki. Längtar redan till i morgon då jag kan göra samma sak igen. Tack Hans för att du peppar mig, utan dig tror jag inte att jag hade klarat det. Älskar dig min stjärna.
Nä, hoppas alla har haft en bra början på detta året! Det har iallafall jag haft. :) 

Du, bara du.

Måndag igen..
Idag börjar allvaret. Jag har gett mig fan på att klara detta. Efter jobb blir det raka vägen hem & byta om, ut och gå & förhoppningsvis orkar jag jogga en del av promenaden också. Är det någon som har bra tips på ''hemma träning''? Jag har absolut ingen lust att gå och betala för att gå ner på ett gym och träna, känns inte som jag kommer ta det på allvar. Ja, vi får väl se.

Mitt nyårslöfte bröt jag direkt igår. Det blev en saftig kebab i bröd, men kunde inte motstå. Det var en slabbig söndag då man bara ville ligga o glo i soffan. Den saftiga kebaben kommer jag sakna, men vill man vara fin får man lida pin.


Jag är så glad för min älskling. Jag bryr mig om honom så mycket, det finns inga ord. Du gör mig glad, bara genom att titta på mig. Du kan få mig ledsen, men du kan få mig glad lika fort. Jag visste inte vad kärlek var förens jag träffade dig. Jag är så tacksam för vårt fina hus vi har, för vår fina hund och för våra underbara personer i vår omgivning. Vi har kommit så långt tillsammans. Trodde aldrig jag skulle sitta här jag gör, vid denna åldern - med dig. Jag är världens lyckligaste tjej som har dig vid min sida. Jag älskar dig Hans. Tack för allt och tack för du finns här för mig vad det än gäller.


Finaste jag vet!

Jag älskar dig så mycket.. Finns ingen annan än du. Vad som än händer, finns jag här vid din sida - hand i hand. Vill leva resten av mitt liv tillsammans med dig.



Välkommen 2012!

Har haft en super bra helg på alla sätt och vis men nu är jag trött och känner bara för att sova!

Vilken härlig nyår! Hur lugnt och hur mysigt som helst.. Niki var jätte duktig, trodde aldrig att det skulle gå så bra som det gjorde. Nu hade hon sin lilla kompis Kimbo, så hon var inte ensam. Tack för igår! Eller ja, tack för hela helgen! :)

Då säger man hejdå till 2011 och välkomnar 2012!
Haft ett super bra år men jag hoppas detta blir ännu bättre. Vi har så mycket att se fram imot, jag bara längtar. Jag är så tacksam för allt jag har. Är så glad för jag har dom personerna runt om mig som jag har. Är överlycklig att jag har min underbara sambo och min fantastiska hund Nikita. Vad hade jag gjort utan er? Mina föräldrar och mina svärföräldrar - Jag är så tacksam för allting! Jag vet inte hur jag ska kunna visa för er hur mycket ni betyder för mig. Ni är fantastiska personer som förtjänar allt bra här i livet!

Nya äventyr väntar, nya motgångar & medgångar. - Låt oss göra 2012 till det bästa året!




RSS 2.0