Semester!

Idag var sista dagen för Hans på hans jobb. I april nästa år är han tillbaka. Känns skönt att ha min älskling hemma, samtidigt som jag kommer vilja sparka han i röven ibland. :) Kommer ha massa tid tillsammans att hitta på roliga grejor och bara umgås!


Snart kommer svärmor och svärfar en runda. Alltid lika trevligt att ha dom på besök. Känner verkligen inte för att gå upp imorgon bitti. Speciellt inte att köra in till stan helt själv. När jag är van vid att både ha Hans & Nikita i bilen. Jag överlever nog. :)
På tal om annat, hade kunnat springa två rundor runt kvidinge så rastlös jag är. Vet inte vad jag ska göra för att få ut min energi. Har pratat så många gånger och hur mycket som helst att jag ska börja träna. Hittar verkligen inte viljan. Men jag behöver det. Vågen är inte min bästa vän för tillfället. Måste röra på fläsket. Måste börja ta hand om mig själv! Jag vill fräscha upp mig lite.

Nä, inte idag. I morgon kanske..

Vad ska jag skriva om? Hjärnan känns helt tom. Jag känns helt tom. Tänker jag efter, finns det så mycket jag skulle vilja skriva om. Men jag kan inte, inte ännu.. Jag är inte på den säkra sidan ännu. Jag vill va de, men jag kan inte. Att sitta dag för dag och inte veta något, är jobbigt. Ställer mig samma fråga om och om igen men jag vet inte svaret, ingen vet svaret. Förutom jag, i slutändan. Det tar bara lite tid, tid för en långsam liten hjärna jag ligger inne med. =)


Från det ena till det andra - våra grannar har satt upp tomtar på alla håll o kanter på taket, ljusslingor runt hela trädgården och massa julpynt. Inte är det väl dags redan. Här firas det jul på riktigt verkar det som.





Mina två bästa vänner. Jag älskar er. <3

Du är mitt allt.

Du kom, när jag minst ana det. Du kom med ett sånt intresse för mig, att jag blev chockad. Du kom & förändrade min vardag. Från att vara den förvirrade lilla tjejen till att bli den jag är idag. Med ditt underbara leende och dina fantastisk ögon tog du mig med storm. Efter en kort tid hade jag fastnat i din famn, och du i min. Där vill jag stanna, föralltid. Jag känner trygghet, kärlek & omtanke hos dig.. För första gången är jag säker på min kärlek, din kärlek, våran kärlek till varandra. Månad för månad gick, till slut stod du där med tårar i ögonen & ställde den stora frågan, du ville sätta en ring på mitt finger. Tankarna började plötsligt susa rundor. Var jag redo, du redo? Var vårt förhållande redo? En fråga man inte kunde få svar på just då, men nu ångrar jag inte de en sekund. Jag gjorde det enda rätta. Jag valde dig, du valde mig. Nu har vi varit förlovade i över ett år. Sen den dagen jag såg in i dina ögon hörde jag en röst inom mig som sa - han, han är något speciellt. Han ska jag ha. När jag väl fick dig trodde jag att jag drömde. Var de på riktigt? Ja, de var de. Han ligger så varmt om hjärtat. Han har en sån härlig personlighet. Han är min bästa vän. Långt om länge, satt jag där i hans lägenhet. Tittade mig omkring, tyckte något kändes märkligt. Plötsligt slog tanken mig. Jag hade flyttat hemifrån, utan att verken jag eller han hade märkt det. Vi hade börjar leva ett liv ihopa, på alla tänkbara sätt. Tog inte lång tid innan vi skaffade en lägenhet tillsammans, och inte hann jag blinka förens vi sitter här vi gör idag. I ditt & mitt hus! Vårt hus. Länge har vi pratat om detta, planerat vår framtid, längtat. Nu har vi allt vi någonsin drömt om. Vi har uppfyllt våra drömmar, du min & jag din. Vi har de bra. Vi älskar varandra & tar hand om varandra. Idag kan jag inte tänka mig ett liv utan han.

Inte nog med att jag fått min livs kärlek jag har även fått världens finaste & underbaraste hund. Jag kan inget annat än älska mitt liv, vårat liv. Finns inget du eller jag. Det finns bara ett vi!

Hans, jag hoppas du förstår hur mycket jag älskar dig & hur tacksam jag är för allt du gjort för mig.

Du är mitt allt.


jaha..

Då var det söndag. Sista dagen för hjärtat i morron sen har han semester i fem månader, inte illa. Men nog ska han få jobba här hemma endå ;) igår hade vi en riktigt mysig dag. Gick en runda på väla, Ikea, rusta & ÖB. Handla hem lite fin fina grejor =} så snabbt vi har kommit i ordning endå, och i morgon har vi bara bott här en månad. Känna som vi bott här hur länge som helst. Trivs så bra, hade inte kunnat flytta in i stan igen inte!

Idag blir de bara en pyssel dag här hemma.. Gå o fixa lite, umgås, laga god mat o bara njuta av söndagen! Tvätt & städ står de också på schemat tyvärr.

Hoppas ni har haft en bra helg!


mys..

Mys fredag på hög nivå! Idol på tv, till middag blev de fransyska med potatis o peppar sås! Underbart gott. Efter rätten är inte planerad ännu, får vi se. Snart ska vi köra in & hämta Annica som slutar halv elva. Lite drygt att köra ända in i stan sen hem igen, men vad gör man inte för sin älskade svärmor? Imorgon blir de nog väla, Ikea & ekebymöbelaffär. Härligt! Ska försöka hålla i plånboken. =}

Ha en trevlig helg! Puss


jag bara...

..älskar mitt liv!


kanske, kanske inte.

Nervös, förväntansfull, rädd - men på ett bra sätt, kan man säga så? Jag är rädd för att bli besviken, på att min glädjepelare ska brytas på mitten. Kanske, kanske inte.. Inte? Kanske? Hoppas, skrattar & gråter.. Glädje + sorg, sorg + glädje.

Aja, torsdag.. Hem direkt o mysa hela dagen lång. Saknar mitt hjärta, min underbara älskling. Jag älskar dig Hans. <3


På bra humör. :)

Verkligen på bra humör idag! Idag ska jag träffa underbara Mathilda. Blir en sväng på väla & en fika på det =} ska få med henne till Ikea också =}

Igår tillbringa vi två timmar på ikea endast för att hitta en tv-bänk som passa oss, hitta ingenting! Men till slut hitta vi en någerlunda fin, som Hans piffa upp själv. Körde till biltema & köpte led-lampor och så borra han ner dom i tv-bänken! Blev skit snyggt! Har en bild på de, dock blev de inte lika bra på bild som i verklighet, eftersom man inte får med helheten. Men jag är super nöjd! Där kommer vi tillbringa många kvällar! =}

Nä, ni får ha en bra dag va :) puss!


Vilken morgon..

Herregud, vilket stim! Vi sa vi skulle köra hemifrån kl sex för vi skulle hinna tanka och slänga massa skit. När vi kommer en bit & ska tanka, ja, då har Hans glömt sin kortkod, mindre roligt. Blev att vi fick köra hem igen, titta vad koden var och sen tillbaka. När vi kommer tillbaka, ja, då fungerar inte skiten. Tur vi kom in i stan iallafall. Sista gången ja ska tanka i kvidinge skit! =} idag blir de antagligen Ikea med svärmor och där efter hem till syster & fixa naglarna. Ett tag sen nu! Sen blir de nog in i stan igen när Hans slutat o handla lite till rummet :) kommer bli skit bra när där är färdigt! Nä, ha de bra så länge. :)


Jag fattar inte varför vissa är så jävla fega, är de något problem så kom till oss själva & berätta. Finns ingen mening med att gå & snacka massa skit bakom ryggen på folk. Vad är nöjet med det?

Vissa växer väl aldrig upp helt enkelt!


YEY!

Nu börjar vi göra ve data/spel/mys - rummet. Två fåtöljer är köpta! Skit snygga! =) Kommer bli super bra när det är färdigt! =) Börjar ta sig nu, bara ett rum kvar att göra ve! hähä =)

Nä, nu ska jag fortsätta pyssla runt lite! :)


Måndag.

Haft en super trevlig helg. Samtidigt som vi inte har gjort ett skit har de varit full rulle hela tiden. Har varit mys, film, svärföräldrarna, Josefin & Tommy, jobb. Nu är helgen slut & idag är de jobb igen. Snart har Hans semester, slutar nästa måndag. Ska bli mysigt att ha han hemma ett tag. :)

Önskar vi hade åkt ner Istan igår p firar HIF, tyvärr jobbade jag. Men, tur Facebook finns så man kan se massa bilder & videoklipp :)

Nu ska ja dricka en kopp kaffe o snacka lite med hjärtat innan jobbdax. Skriver senare. Ha en bra dag :)


fredag.

Äntligen är den här, den efterlängtade fredagen! Den tröttaste dagen på helgen, enligt mig. Men, vilade i några timmar efter jobb innan idag så är faktiskt ganska pigg vilket min kära man inte är. Han gick raka vägen in i sängen, får väl väcka honom snart. :) Idag ska vi bara vara hemma & ta det lungt tror jag. Ljusen är tända, musiken är på sin plats gotte är handlat, ja .. Det får bli en myskväll helt enkelt. :)

Igår råka jag ut för en hemsk grej. Hans gick in och duscha, efter honom skulle jag springa in och duscha av mig, vilket jag ångra efter några minuter. Så fort jag hade smetat in hårinpackning i håret nog fan tar varm vattnet slut. Ajdå tänkte jag, hur ska jag nu göra? Jag stod i duschen i minst tjugo minuter. Blå om läppar, händer och fötter. Frös som en gris!
Hade tyvärr inget annat val än att duscha av mig i IS KALLT vatten! Aldrig att jag duschar efter Hans igen!



Jag kan inte få nog av dig. Dina ivriga händer över min kropp, dina kyssar, din lekfulla blick..
Jag vill bara ha mer av dig, jag behöver dig.

Hans Norring! <3

image description


Fan!

att ord kan såra så fruktansvärt mycket & göra så satans ont..


Äntligen!

Hem ljuva hem! Fyfan vad jag trivs i vårt fin fina hus! Vi har fått det så fint.. Jag bara njuter varenda gång jag kliver in igenom ytterdörren. Jag är lycklig!

Äntligen har vi fått vårt internet. Nu är jag ännu lyckligare! =) Kommer ihåg att jag skrev för ett tag sedan innan vi flyttade hit att vi inte tänker ha något internet, iallafall inte i början. Skitsnack, det går ju inte utan internet! Vi hade våra speciella ställen i huset där vi hade 3G på mobilerna, men vi tröttnade.. Så nu har vi äntligen internet.
Sitter här uppe i 'datarummet' nu, och älsklingen sitter nere och spelar fifa. Kände bara att jag ville sitta vid en ordentlig data för en gångs skull.. Men nu när jag sitter här, och vill skriva så har jag ingenting att skriva om. Typiskt!

Man känner verkligen hur kylan börjar närma sig nu. Jag har redan börjat med min vinterjacka.. Jag fryser fan tomme!
Speciellt på morronen, när man ska köra in till stan. Oherregud vad kallt! Men samtidigt som det är tradigt att vintern börjar komma, så ser jag fram imot det. Speciellt julen. Kom julen, kom! =)

När vi körde in till stan för en timme sen ungefär hade det hänt en olycka på 21an, brandbilar och poliser och hela köret.
Inte kul när olyckor inträffar.
Men så som folk kör på dom här vägarna kan jag nästan förstå att det händer. Ingen har koll överhuvudtaget och skiter fullständigt i andra. Undrar verkligen hur vissa folk har fått körkort. Hmm..


Måste ju också säga grattis till min kära far som fyller år idag! Jag älskar dig pappa! <3


Funderar på ändra min design igen, redan tröttnat.. Ja, antligen gör jag det nu eller så gör jag det imorgon. :) Funderbar på att gå ner och ta en dusch och få älsklingen att sluta spela så vi kan umgås lite! =)

Ha det bra! =)



Suck.

Torsdag, varför kunde de inte ha varit fredag idag? Aja! Snart :)
Igår blev det att vi stack till Josefin & Tommy, käka Kina mat & spela lite spel. Mysigt! Vid tio tiden blev det raka vägen hem & sova. Är man uppe fem varenda morron så blir man faktiskt lite slö i huvudet. :)


Jag lägger ner de, du lägger ner de. De var ett missförstånd. Jag skulle inte tagit åt mig, men ibland händer de också. Du säger de inte är något mot mig, nä, då är de väl inte det. :) Så nu är de nog med det. :)




Läste en persons blogg här om dagen, hon skrev en bra sak. Varför vi tjejer har så svårt för att ge andra tjejer bra kommentarer. Varför vi oftast ser ner på andra tjejer? Varför är de så egentligen? Varför inte bara vara glad & trevlig mot allt & alla, som visar samma sida tillbaka.

Det jag skriver på min blogg, om både det ena & de andra, det är mina tankar & mina känslor och skriver ner mina dagar, för jag ska kunna gå tillbaka om ett tag, och titta tillbaka på vad som hände här & där. Vad jag än skriver, menar jag inget illa, inte mot någon. Vissa saker kanske man inte borde ta på sin blogg? Men varför inte. Det är ju min blogg.. Vill man inte läsa den, så gör man inte det. :)

Jag trava iväg helt & hållet nu märkte jag.. Har så mycket i huvudet just nu, inget ovanligt i och för sig :) men men..

Ni får ha en bra dag alla! :)


Så mycket bättre..

Lugn & skön dag igår, men samtidigt inte. Blev att jag lulla runt där hemma, färga håret, blev skrämd av en spindel vilket slutade med att jag sprang runt naken i hela huset och visste inte var jag skulle ta vägen. Spindlen var alltså INTE liten. (stod alltså i duschen när den hälsa på ovanför mitt huvud) nu har den försvunnit, stängde dörren o hoppades på den skulle vara kvar när Hans kom hem, så han kunde döda den. Men ikke! Pust! Undrar var den är nu...

Körde & hämta Hans, upp till Apoteket, vidare till väla. Gick en sväng där & väntade på att Josefin & Tommy skulle komma så vi kunde äta.. Åkte med till hennes lägenhet, sedan vidare hemåt. Blev en tidig kväll, sängen redan halv nio. Skönt!


Varför tar jag åt mig? Det är inte så svårt att förstå varför. Jag vet ju att ni pratar om de och knappast är de väl något bra. Känner på mig att det stör er, men varför? Ja, lägger ner det nu. Jag skiter i vilket. Är ju trots allt ingen jag känner, men endå sitter våra namn på deras läppar. Är väl det jag irriterar mig på.



Jag älskar dig Hans.. Du gör mig så fruktansvärt lycklig! Du&jag. <3

image description


Varför?

Jag ställer samma fråga igen - varför? Varför bryr man sig så mycket? Jag förstår inte vad de är frågan om? Är det mig de är fel på? Är de jag som är "pinsam"? Jag känner inte ens personerna, endå gör de ont av att höra/läsa. Om de är mig de är fel på, är de väl dumt att dömma mig, när ni inte känner mig?

Jag orkar egentligen inte lägga energi på det, men de är så svårt att låta bli & tänka..


Nä, snart hämta Hans. Han får mig alltid på bra humör vad det än gäller. Jag älskar dig hjärtat. <3


Mitt lilla hjärta...

Åh, lilla älsklings niki! Fick en tid upp till djursjukhuset, och där sa dom inte mer än "kan ni hämta henne klockan sju?" ja, då förstod vi ju att hon var tvungen att ta ut sin lilla tand. :/ vi lämna henne, körde hem tog 50 minuter & sedan ringer dom - "ni får gärna komma & hämta henne nu, hon skäller o biter i buren" ah, jaja var de bara till att köra in i stan igen. Så glad hon blev när hon såg oss, lilla hjärtat! Så, niki är en tand fattigare & vi är två tusen fattigare. Huvudsaken är att min lilla prinsessa mår bra och inte har ont! :)

Kvällen avslutades med sällskap av Tommy & Josefin & lite Max mat på det. Tino stannade hemma eftersom Niki behövde vila & de känns det var något som fattades. Niki vill ju ha med sin lilla pojke :)

Idag ska jag antagligen bara ta de lungt. Hans stannar nog i stan & träffar Tommy. Lite ensamtid är väl aldrig fel? Dock tradigt! :) får se om man hittar på något endå :)


Sjukt vad människor är nyfikna, människor som inte har med ens liv att göra. Varför?


Ha en bra dag! :)


Måndag

Då var denna helgen över! Har haft en super bra helg. :) mestadels av tiden har vi spenderat med Tommy & Josefin, varit bingolotto, fifa, lek med hundarna, mat & bara umgåts. Mycket trevligt :) kul för mig att träffa lite nytt folk. :) nu är de måndag & vi är tillbaka till verkligheten - jobb! Snart har älsklingen semester. Ska bli skönt, får vi lite mer tid tillsammans. :)

Idag blir de samtal upp till vet, niki har skadat sin tand på något vänster.. Hoppas inte det är något allvarligt, men ont gör de nog på henne. Hon är så slö och sover så gott som hela tiden. Min lilla tjej.. :/ aja, får hoppas på det bästa.

Nu ska jag fortsätta jobba. Hoppas ni alla har haft en bra helg! :)


Yey!

Äntligen fredag! Igår var de mysdag på jobb. Vi åkte en runda till mellbystrand, tror jag det hette? Körde ner på stranden & niki fick springa av sig ordentligt & hon bara älskar det :) stannade på jobb tills älsklingen slutade & under tiden passade jag på att klicka hem lite kläder =} behöver lite nytt i gaderoben, bara blivit hemhandlat en massa till huset, vilket jag är super glad över. Men nu är de dax o skämma bort mig själv & älsklingen =}

Vad händer idag då? Faktiskt ingen aning. Ska köra Leif in till stan, han ska ut med jobbet idag tror jag. :) annars har jag faktiskt ingen aning.. Någon som känner för att hitta på något så hör av er :)

Nu ska jag fortsätta jobba, storstäd idag hade jag tänkt mig :) ha en trevlig helg, blir antagligen inte så mycket bloggande eftersom jag knappt har något 3G i huset!


Älskar min lilla familj. <3


Bästa vän!

Finns ingen som lyssnar som du, som värmer som du, som pussar en som du, som myser som du, som håller om en som du.. Du är min bästa vän, du är mitt allt. NIKITA <3


Ullared.

Redan onsdag? Herregud, tiden bara springer i väg. Snart är det jul & nyår, hur underbart är inte det? I år ska vi vara hemma till jul, i år blir det julgran, en riktig julgran, i år blir det pynt så de slår härliga till, i år ska de firas jul på riktigt! Är mina planer iallafall, hehe :) tänk vad mysigt o vakna upp på morgonen när snön ligger fint på marken, jul musik på radion & dags för lusse bakning, aj vad jag längtar :)

Igår kom Mathilda & jag njöt av varenda sekund! Så längesedan vi träffade varandra sist, hoppas verkligen det blir oftare nu, nu när allt lugnat sig. :)

Fick även besök av Annica, Leif, Christer & Eva. Alltid lika trevligt! Bara massa snack o mys hela kvällen lång.. Blev fotboll igår också, sedan blev de sängen & de va skönt kan ja sä. :)

Idag ska vi ut i skogen är iallafall vår tanke, niki måste bli av med lite energi! Hoppas vädret håller i sig, kallt får de gärna lov o vara, så ja kan ta på min varma jacka! :)

Jag är så sugen på Ullared så de inte är sant, smacka med Mathilda o ser ut som vi åker upp snart, då ska de handlas! Hoppas dom har en massa fina roliga grejor! Inte alltid man har den turen när man kommer upp, men hoppas hoppas. :)

Ni alla får ha en bra dag, för de ska jag ha :) älskar min lilla familj. <3


Långhelg.

Haft en helt underbar långhelg med min lilla familj. <3

I fredags planerade jag en mys dag med god mat, dryck & efterätt dock somnade jag innan idol ens hann börja, så en lång kväll blev det inte. I lördags gav jag mig på att måla sovrummet utan Hans, vilket jag ångrar när jag kom en bra bit på vägen. Men långt om länge kom Hans upp och hjälpte mig och nu är det äntligen färdigt. Nu är det bara en sänggavel och nya byrår, sen är sovrummet perfekt. :) Söndags kom svärmor och svärfar med super god mat, tackar man för! =) Sen kom Tommy & Josefine och skulle hämta maskinerna, men det regna för mycket, så dom kom och hämta det igår istället. Hundarna busa lite också. :) Igår var vi lediga och vi var bara hemma och mös hela dagen. En kille kom och fixa vårt larm till oss, så nu är huset larmat vilket känns skönt. Nu är det jobb, och tro det eller ej så har jag faktiskt saknat det. :) Idag kommer Mathilda och hälsar på, mycket trevligt. Vi har mycket att ta igen. :)

Jag är så lycklig! Man kan inget annat än bara älska sitt liv. Har en fantastisk sabo och en helt underbar hund. <3

Nu ska jag fortsätta jobba, hoppas ni har haft en bra helg. :)

image descriptionimage descriptionimage description

Fredag!

Då har man kommit till jobb, det är fredag, jag är på bra humör, de regna inte när jag körde till stan, och idag ska jag träffa linda. Än så länge är dagen som den ska :) igår fick vi besök. Ida, morgan, barnen, Annica & Leif kom ut en runda. Trevligt trevligt.. Har skämt bort min älskling mycket denna veckan. På vår förlovningadag fick han blommor & chocklad & igår kände jag att jag ville göra något för honom, något han vill ha. Ja, så jag åkte & köpte jätte fina stora blommor till honom, skrev ett brev om hur mycket jag tycker om & bryr mig om honom, och sist men inte minst så fick han sitt jävla FIFA 12.... Snällt va? Fast jag hatar när han spelar :) men mår så bra av att se han glad :) & de blev han!! Ibland måste man visa sin uppskattning lite. Har inte blivit på ett tag eftersom det är så mycket som har hänt. Men nu har vi kommit till ro, nu vill jag de ska bli som förr om inte bättre :) Sovit dåligt som fan inatt, inte nog med att niki skällde som fan när de åska, utan nog fan skulle de spöka lite i huset också haha äh, niki skydda oss :) bara någon som hälsa på antagligen. Nä, idag ska vi mysa mysa och åter igen mysa. Ska göra egna hamburgar tallrik med pommes :) mahh vad gott :) sen blir de fotboll & idol :) hoppas ni får en trevlig fredag, för de ska jag ha :)



Grodan ser så ensam ut där ute :( var tvungen o fota honom, fick mig ett gott litet skratt för mig själv igår. :) tur man är så lätt road :)


Regn!

Gud vad det är tradigt när de regnar, Gud vad de är jobbiigt att köra i regn utan glasögon! Gud vad man blir deppi & trött i detta vädret, Gud vad mycket Gud... Gud! Nä, igår blev de trädgårdsarbete, blev rensning på framsidan. Tanten som bodde där innan hade en jävla massa skit som jag bara vill ha bort :) kom halvvägs, sen blev det mörkt. Idag ska vi rensa lite till i lägenheten, och förådet vilket vi totalt har glömt bort.. Suck! Kommer inte ihåg vad vi har där nere, kanske finns något roligt? :) i morgon är de fredag & de är fotboll på tv, vilket betyder att Hans kommer sitta fast spikad i soffan, och de får han. Ska skämma bort honom med lite god mat & en liten överaskning :) de är han värd, ibland, hehe. :) nä, ni får ha en bra dag. :)


Pigg!

Ovanligt pigg är jag för att gå upp kl fem varenda morgon! Hoppas man klarar hålla sig till det också bara. Igår var de meningen jag skulle stanna Istan, men jag åkte hem istället. Kom o hämtade Hans med en blomma & ett chockad "me to you", för visa min kärlek på vår förlovningadag. Glad blev han. :) när vi kom hem lagade vi god middag & satt o myste med tända ljus! Vi gick en runda runt kvidinge också, kom lite vilse & så, hur lyckas man? Men här är rätt mysigt. Lugnt & skönt, precis vad vi letade efter :) Idag ska jag dock stanna & vänta på Hans. Ska till lägenheten o kasta lite skit & se om där är något som ska hem till huset & försöka städa lite också. :) nä, ni får ha en bra dag. Bilder kommer upp snart på huset, många som har frågat & är nyfikna. Men, ni är välkomna också, så ni vet :) hehe. Hej hej :)


Förlovning.

Då var de tisdag.. Snart helg, eller? Buhuuuuhhh, vill de ska vara fredag idag! Igår hände inte så mycket mer än att ralf kom till oss, kollade på ute rummet Hans & Ralf ska bygga om. Kommer säkert bli jätte bra :) efter de åkte vi till rusta & biltema. Nu sitter alla sladdar o mög på plats & jag har fått köpa mina gardinstångar & gardiner. Strök två gardiner igår o har tre kvar, åh! Vill inte ens tänka tanken. Att stryka är INTE roligt :) idag har jag & älsklingen varit förlovade ett år! Får väl firas med en god middag, något gott & dricka o bara mysa hela kvällen lång. Idag ska vi också ut & promenera i lilla kvidinge & se vad som finns :) nä, nu är kaffet snart slut & klockan är så pass att vi alledes strax ska köra in till stan. Ha en bra dag, idag. :)


Godmorgon.

Uppe med tuppen idag. Klockan fem var de upp sätta på kaffe, ta en cigg, ta på sig & sedan köra in till stan. Jag har också en sån jävla otur, jag hatar verkligen köra när det regnar & är mörkt på samma gång. Självklart glömmer jag mina glasögon varenda gång det är sånt här väder. Körde sex, va framme ca tjugo i sju. Kul. :) blev iallafall inte försenad :) nu är vi snart klara med vardagsrummet. Bara lite målning & tapetsering kvar, men de görs i framtiden, sen lite smått & gott ska inhandlas :) nä, detta känns super. Efter jobb stannar jag antagligen i stan och väntar på Hans.. Kanske kör på familia en runda, eller Ikea? Ja, vi får se :) nu ska jag ta en kopp kaffe till sen jobba röven av mig.. :) ha de så bra.


Hejhopp! :)

Livet leker, från topp till tå. Blev att vi flytta in idag istället för i morgon.. Vi kunde ju bara inte hålla oss. :) vi har kommit långt faktiskt. Halva köket är redan uppe, vardagsrummet är också snart klar. Bara Matrumsbordet & stolarna som ska monteras :) jag är trött som en, jag vet inte vad.. Tyvärr är inte min kära sambo det, så vi får väl se när det blir sängdax för oss helt enkelt. :) i morgon hoppas vi på fint väder, så vi kan stå ute och olja in våra möbler. Hoppas även att vädret tillåter lite grillning i morgon? Hade inte suttit fel. Tack till alla er som grattat oss idag, känns i hjärtat. Massa pussar & kramar till er. <3


RSS 2.0