Sol.

Gud vilket underbar väder. Nu önskar man att man bodde i huset så man hade kunnat gå ut o sätta sig på träddäcket med en is kall öl! Men man får väl hoppas på att det blir lika fint väder på lördag. :) nu väntar vi på Charlotte & andre, dom ska hämta vår som blir Charlottes tv-bänk :) sen har vi inga möbler kvar :( hehe, jodå :) men allt är nytt & nerpackat i kartong. Skönt att komma till nytt hem med så gott som allting nytt :) nä, nu ska jag mysa med mina älsklingar. Har saknat Hans sååå mycket idag. <3


Dalhem.

Nu är det full rulle. I morgon får vi nycklarna, imorgon börjar vi köra lite grejor och på lördag flyttar vi på riktigt. Kan inte förstå det, att det äntligen är dax.. Att lämna Dalhem känns både helt underbart men samtidigt lite tråkigt. Har endå vuxit upp här, bott här i hela mitt liv. Dock var Dalhem tusen gånger bättre när jag var liten, nu har det blivit skit. Men eftersom jag jobbar på Dalhem så lär jag ju vara här varenda dag endå. :)

Volvon har fått nya däck, så nu äntligen kan vi köra den. Börjar komma in i det nu, blir bara bättre och bättre. :) Inte nog med att volvon fick nya däck, för det fick forden också. För igår när jag var i stan med min syster, så såg vi att jag knappt hade någon luft i däcken.. Och när Hans kommer hem och vi ska köra till maxi så upptäcker vi att jag har två spik i vänster fram däck och höger bakdäck.. Först trodde jag att det var jag som var dum i huvudet, hur man kan lyckas med en sån grej. Men, det är inte jag. Magkänslan säger att det är någon idiot som jävlas, och magkänslan brukar oftast ha rätt. Tur man har så underbara föräldrar som nu har köpt åtta nya däck till mina bilar! Vi behåller forden också, den kostar så lite endå. Det är bra att ha helt enkelt. :) Man vet ju aldrig, Hans kanske får körkort i framtiden?

Igår var jag på ungdomsmottagningen också. Skulle ta ut min spiral vilket jag gjorde också. Men fy för i helvete, det var det värsta jag har varit med om. Snörena från spiralen hade åkt upp i livmodern. Inte så konstigt dom inte har hittat trådarna innan. Dom ville skicka mig till ultraljud,  men nu när jag var där, så lyckades hon få ut den endå. Men jag trodde jag skulle svimma.. Vilken smärta. Oftast skickar dom upp en till sjukhuset för bli sövd för att ta ut den när det händer en sån här grej, men jag stod ut, tack och lov. :) Första och sista gången!

Nu är det såhär att jag har smärtor i underlivet, precis som ''stikningar''.. Någon som har haft liknande eller vet vad det kan vara? Snälla berätta för mig. Vad jag har läst mig till så står det att det är livmodern som växer? Men nä, nja, kan de verkligen vara så?

Nu ska jag faktiskt ta och fortsätta jobba.. Sen blir det full rulle hela dagen. Blir även jobb ikväll. Hoppas ni alla får en bra dag! =)




Måndag.

Då var det måndag igen. Samtidigt som tiden går så otroligt fort, så är det endå så långt kvar tills på fredag!

Sitter här och suckar, suckar och åter igen suckar. Tror det är det enda jag har gjort den senaste tiden. Jag är så orolig, stressad, lycklig, ledsen, glad .. ja, det finns så många känslor som bara vill komma ut.
Ibland förstår jag inte vad vissa människor tänker på. Varför dom säger & gör så otroligt dumma grejor innan dom tänker efter. Tänker efter hur vi andra mår, och hur vi andra tar det.
Skulle kunna skriva ner en hel bok om hur irriterad jag är på vissa människor, hur ledsen jag är. Men, ställer mig frågan - Varför lägger jag ner energi? Varför ska jag bry mig? Jag förlorar inget. Jag har allt jag någonsin drömt om.
Men hur mycket man än vill, så kan man inte sluta tänka. Tänka, tänka, tänka. Gud vad skönt det skulle vara om man bara hade kunnat få stänga av hjärnkontoret för en dag och bara njuta av livet.


Du betyder så in i helvetes mycket för mig. Du gör mig så lycklig som ingen annan kan göra. Jag finns här för dig, natt som dag. Att få dela mitt liv med dig, ja, det finns inga ord. Vi har kommit så satans långt tillsammans. Jag kan berätta allt för dig, och du kan berätta allt för mig. Du är min bästa vän och min älskade sambo på en och samma gång. Känns helt underbart att veta att du finns där när man behöver prata ut, när man behöver gråta, när man behöver skratta, ja, precis vad som.. Vi tar ett enormt steg tillsammans och jag ångrar det inte en sekund. Detta kommer bli bra, hjärtat.. Det vet jag. För som jag alltid sagt och alltid kommer säga så klarar vi allt tillsammans, vad det än handlar om. Vår kärlek är inte som alla andras och den går absolut inte att förklara med ord. Mina känslor för dig Hans, blir bara starkare och starkare för var dag som går. Glöm aldrig att jag älskar dig.


Pappa, mamma, Annica & Leif! Jag älskar er. Ni är underbara. <3




Stort grattis HIF!! Fan vad härligt! :) vi...

img_7404 (MMS)

Stort grattis HIF!! Fan vad härligt! :) vilket tryck igår!


Tänk..

vad bra om det inte hade funnits räkningar. Tradiga räkningar, räkningar som är helt jävla onödiga.
Ja, tänk!

Snart en vecka kvar.. Gud vad spännande. Att bo såhär som vi bor nu, ja det är inte lätt kan jag säga. Det kryper i kroppen på mig så jobbigt det är att se all röra.

Vad ska man skriva om? Min vardag? Min vardag ser ut som såhär - Jobba, sova, städa, hämta Hans, laga mat, sova. Endå klagar jag alltid på att jag är trött....
Nä, inte speciellt roligt att skriva om det inte.
Snart försvinner vårt internett och då kommer jag inte kunna skriva överhuvudtaget. Dock har jag min mobil, men där kan man ju inte skriva stora inlägg precis. Vi tänker inte ta något nytt internett där ute heller, det är inte lönt nu i början. Kan vi vänta med  tills vi har kommit till rätta. Varför ha internett, när man inte kommer ha tid till att sitta där endå? :)

Jag är så otroligt rastlös, vill ut och köra min fina volvo! Men går inte, fortfarande inte fått dom jävla papperna.. Lissen.. Hoppas dom kommer i veckan så jag kan ut och glida lite! =) Måste lära mig köra den. Är ju så van vid att köra forden, har ju aldrig kört någon annan. Det var väldigt stor skillnad att sätta sig i volvon och köra hem den från hyllinge.. Fick motorstopp typ, fem gånger innan jag kom iväg! Duktiga Sarah!


Jag tycker inte om mitt utseende på bloggen, kan någon hjälpa mig? Jag kan verkligen inte sånt! Skulle varit snällt! =)

Nu ska jag spela musik för hela dalhem, tvätta, packa och städa lite!

Ha en bra dag!

Hejhopp!

Idag är ennu en dag jag bara känner för att sova bort, känns som man inte får sova ordentligt. Speciellt inte när vi har flyttat in säng och mög i stora rummet. Känns inte bra längre! Vill bara flytta.. Nu är det inte långt tid kvar. Nästa fredag får vi nyklarna och på lördag flyr vi! :) Yey! Ingenting speciellt har hänt på den sista tiden faktiskt. Vi har tagit dagen som den kommer och försökt göra det bästa av det. Snart är det dax för en stor förändring i livet, och jag är redo! Tur jag har min älskling som alltid finns vid min sida, du är det bästa jag har! <3


I förrigår fick vi ett litet ryck & köpte ny bil. En Volvo s80, äe lägg av vad skön bil! Ångrar det inte en sekund. Men, nu har vi ju forden också som står och ser ledsen ut. Någon som är sugen på att köpa henne? Jag kollar runt lite överallt innan jag lägger in den på blocket, för många idioter som ringer därifrån vilket jag inte orkar. Men bara hör av er isåfall. :)




Någon som är intresserad av en tv-bänk? 10...

img_0271 (MMS)

Någon som är intresserad av en tv-bänk? 1000kr. :)


Torsdag idag.. Hade önskat att de var fred...

img_4851 (MMS)

Torsdag idag.. Hade önskat att de var fredag!  Idag är de en dag då jag bara vill sova! Allt händer fan tomme mig. Blir så trött på allt. Tur jag har min älskade sambo! Något kul kanske händer snart, men mer än de sär jag inte.. Hihi, nyfikna nu? Avisst :) fortsätta jobb nu! Hej hej :)


wordfeud, varför?

Den frågan kan man ställa sig. Jävla mög.. Beroende så det bara stänker om det. Först tyckte jag det var så otroligt tråkigt, Hans bara vann över mig. Sen förstod jag att man kunde spela med andra, och ja, nu går det inte o sluta! Som jag skrev i det förra inlägget, är det någon som spelar så lägg till mig dirr. :)

Tiden går så fort, men endå så sakta, det är så kort tid kvar, men endå så långt. Pust, suck, buh..
Igår var dom här på visning, han tog lägenheten direkt. Dock kunde han inte flytta in förens den 1a december. Men strunt samma.. Då har vi ju lägenheten två månader extra, dock blir det ju dubbelhyra, men det får vi leva med. Hellre det än stanna här i denna lägenheten. Fyfan vad man inte trivs just nu. Här ser ut som fan.. Men de är värt det, får stå ut ett litet tag till. Tre veckor går fort, eller? haha.

Idag ska armani hem, kommer sakna han så mycket! En underbar vovve! Dock inte roligt när Armani & Niki springer rundor här som några jävla galningar och man får springa efter och säga till, men tror ni dom lyssnar? NÄ!

Idag har jag bara tagit det lungt och det kommer jag fortsätta med. Ska dock ner till banken med Hans vid tre. Sen blir det bara umgås med Armani den sista stunden innan han åker. :) Igår var vi ute och kolla tapeter och så, har hittat en fin tapet och tror det blir den. :) Kul det ska bli. Jag och älsklingen har även varit ute och köpt arbetskläder! Nu ska det jobbas och slitas, hehe. :)

Nu sitter Armani nedan för och tittar på mig så får ta och dra mig från datan nu ett tag. :)

GLÖM INTE LÄGG TILL MIG PÅ WORDFEUD!


jag har blivit beroende av wordfeud, någon...

img_2285 (MMS)

jag har blivit beroende av wordfeud, någon mer som spelar så lägg till mig - sarahnielsen93. Tack :)


Då var det tisdag idag. Lite smått som hän...

img_7428 (MMS)

Då var det tisdag idag. Lite smått som händer idag faktiskt. Ska snart ner till stan & fixa lite ärende med svärmor. I eftermiddag blir det besiktning & visning på denna sketna lägenheten & ikväll blir det massa massa hund mys. För nu är vi barnvakter igen & kan inget annat än älska det. Dock bara till i morgon. Men man får njuta så länge de varar :) att en sån liten mini hund kan ta sååååååå stor plats i sängen trodde jag inte. Och varför ska alla hundar dras till MIN sida? Bättre ligga på långe Hans sida ;) hehe. Sitter här o tar en ordentlig morgon cigg, hundarna ligger här o tittar på mig. Kanske borde ta på mig VINTERKLÄDERNA o promenera en långis innan de är dax för mig att köra?? Hmmmmm. Aja, hoppas ni andra får en bra dag idag. :)


O så va helgen över! Haft en super mysig h...

img_9229 (MMS)

O så va helgen över! Haft en super mysig helg med massa mys! Nu är de ny vecka, nu kommer längtan o spänningen bara närmare. Tre veckor kvar.. Gud vad kul det ska bli! Tänk, vi ska bli husägare. Oj, vad jag längtar tills nästa sommar (om det blir någon) massa goda mysiga kvällar ute på vårt stora träddäck! Åh, vad jag är lycklig.. Har hittar min drömprins! Han kommer jag spendera mitt liv med! Inte en sekund vill jag vara utan honom, mitt hjärta, min stjärna - mitt allt. <3 äe, nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra dag alla! :)


Sitter ute hos svärmor & myser! Blir att j...

img_8019 (MMS)

Sitter ute hos svärmor & myser! Blir att jag stannar här på middag. Ungsbakad falukorv med potatismos! Muuuums! Längtar tills min älskling slutar jobb! <3 mysa hela kvällen lång & bara njuta av varandras sällskap utan massa stim o stoj! Hoppas ni får en bra helg! :)


Idag är det onsdag. Snart helg o jag bara ...

img_5138 (MMS)

Idag är det onsdag. Snart helg o jag bara längtar! Behöver sova ut känner jag. Idag slutat jag tidigare, ska ta tag i lite packning & städning.  Vill att vädret ska bli bättre så jag kan putsa lite fönster också. BEHÖVS! När Hans slutat jobb ska vi vidare o hämta vårt matrumsbord, stolar & tv bänk! Äntligen.. Tre veckor sen nu vi beställde det. Nu är de bara soffbordet vi väntar på från chili. Men de kommer nog snart hoppas jag :) aja, jobba vidare nu. Ha det så bra :)


Sitter nere på stranden just nu & bara fun...

img_0146 (MMS)

Sitter nere på stranden just nu & bara funderar.. Skönt att åka ut själv någon gång o släppa ut alla tankar. Är rädd för denna värld vi lever i, det skrämmer mig.. Borde kanske inte ta vissa grejor på blodigt allvar, men de är sån jag är. Är det något som sårar mig, släpper jag inte saker och ting hur lätt som helst.. Får fortsätta grubbla lite, se om jag kommer på något vettigt & sedan hämta Hans på jobb. Tack svärmor & svärfar för den goa middagen jag fick idag! Ni är guldvärda!


Min älskling..



Min solstråle. <3

Alla bitar har verkligen fallit till plats. Min kärlek är så stark för dig. Mitt hjärta slår för dig. Du är det enda som finns i mina tankar. Du är det enda jag bryr mig om. Så länge vi har varandra har vi allt, älskling. Vi har kommit så långt tillsammans. Vi har uppfyllt en del av våra drömmar, och fler kommer vi uppfylla - tillsammans. Hur ska jag kunna förklara för dig hur speciell du är? Hur mycket jag ser upp till dig? Jag känner mig trygg med dig. Du är min stora nallebjörn som alltid finns där när man behöver dig. Jag har hittat rätt, jag har fått det jag alltid önskat mig. Jag har fått dig i mitt liv och det är jag evigt tacksam för.

Aldrig utan varandra älskling, vår kärlek är som ingen annan! <3 Jag älskar dig pluttan..

Hej hopp! Fredag idag! Hur underbart är in...

img_7694 (MMS)

Hej hopp! Fredag idag! Hur underbart är inte det. :) vi va ute på bauhaus igår & kolla tapeter, har hittat två super fina! Så de blir nog dom :) idag ska vi till tobias & Lotta o äta middag. Längesedan vi träffa dom, så ska bli trevligt :) imorgon blir det upp tidigt, Hans ska på handledar kurs på Körskolan med pappa. Nu när vi ska flytta ut till kvidinge behövs ett körkort! Hehe.. Nä, nu ska jag fortsätta jobba. Puss på er :)


Bord.


Någon som är intresserad av ett matrumsbord? Hojta till antingen till mig eller Hans. :)

Sitter på jobb för tilfället. Slutat nu el...

img_9119 (MMS)

Sitter på jobb för tilfället. Slutat nu elva! Skönt :) har varit igång hela morgonen, känns i ryggen. Inte kan man gå hem o vila inte, nä då blir det bara till att fortsätta där hemma. Idag ska jag & älsklingen ha myskväll. Det var ett tag sen. Laga god middag ska vi göra, ta ett glas cider till maten hade jag tänkt mig :) mumma! Nä, fredag i morgon. Ska bli sköt :) ha de så bra idag allehopa! Puss på er. :)


Sitter på jobb för tilfället. Slutat nu el...

img_9119 (MMS)

Sitter på jobb för tilfället. Slutat nu elva! Skönt :) har varit igång hela morgonen, känns i ryggen. Inte kan man gå hem o vila inte, nä då blir det bara till att fortsätta där hemma. Idag ska jag & älsklingen ha myskväll. Det var ett tag sen. Laga god middag ska vi göra, ta ett glas cider till maten hade jag tänkt mig :) mumma! Nä, fredag i morgon. Ska bli sköt :) ha de så bra idag allehopa! Puss på er. :)


RSS 2.0