Fredag, äntligen fredag..

Då var det fredag igen och jag mår fortfarande lite si sådär..

Gårdagen var lite omtumlande, faktiskt.. Många tankar och många diskutioner med min underbara sambo.
Vi kom fram till många bra beslut. Känner mig som en ny person som äntligen har fått dela med mig utav mina funderingar, som jag inte riktigt har vågat göra innan. Ja, men detta känns super bra! :) Jag vet ingen av er förstår vad jag pratar om.. Det behöver ni inte heller, ni lär få se tids nog. :)

Vad händer i helgen?
Jo, vi ska vara barnvakter. Hoppas bara jag mår bättre, vill ju inte smitta ner lilla Jamie.
Ska bli kul. Får vi hitta på något riktigt roligt i helgen!


Idag hoppades vi på sol. Ingen sol så långt ögat kan nå, men vem vet, vi kanske blir överaskade. Vi planerade ju en romantisk promenad på stranden med en gosig glass och massa mys med varandra & vår lilla snygging Nikita. Vi får väl se om solen vill vara på vår sida idag helt enkelt. :)

Nu ska jag fortsätta jobba.. Ha en trevlig helg alla söta människor där ute.



Varför?

Efter den sjätte gången uppe på toa för att kissa inatt, upptäckte jag plötsligt hur ont jag hade i halsen och hur krasslig jag kände mig. Varför? Varför just jag? Varför just nu? Jag känner verkligen inte för att bli sjuk, inte nu när jag äntligen mår bra. Det är INTE ok! Puss på det!

Igår ringde barnmorskan mig & bad mig köpa niferex (järnbrist) jaha, inga problem tänkte jag.. Men så tänkte jag inte i morse när jag skulle ta min första tablett. Fy i hela helvetet vad stor tablett! Jag som hatar tabletter, tar ju inte ens huvudvärkarstablett! Stackars mig.. Jag klökte upp den lika snabbt som jag försökte svälja den, efter många om och men fick jag ner den, med två liter vatten!
Puss på det med! =}

- bara en massa gnäll hit och dit tycker jag. Suck.. Finns faktiskt dom som har det tusen gånger värre just nu...

Igår mös jag & Hans ner i stan en runda. Hasse skulle egentligen klippa sig, men vi hann inte. Så blev en runda till media market och sedan vidare till familia där efter köpte vi oss varsin glass. Jag tog en strut, med två kulor!! SOMMARKÄNSLA! medans Hans tog en hassehassel. Undra varför? Så körde vi bakom citygross till den skogen o myste framför solnedgången och njöt av våra glassar! Underbart!

Nu ska jag ta mig igenom denna jobbedagen och sen ta hand om mig själv. Det borde ni andra också, TA HAND OM ER SJÄLVA =} puss!


Bakfylla.

Jaha, då sitter man på jobb och tycker synd om mig själv. Imorse när jag öppna ögonen kändes det som jag var bakfull. Illamående, äcklig smak i munnen och allmänt hängig och trött. Känns så ännu, men hoppas på att det går över under dagen. I och för sig ska jag inte göra allt för mycket idag. Tänkte köra hem och fixa lite där hemma, tvätta och städa lte grann. Det behövs..

Har suttit och funderat hela morgonen på vad man kan hitta på om dagarna. Känner att jag behöver ha något att göra, utöver jobbet. Jag är så rastlös.. Men då är ju frågan, vad finns det att göra egentligen?
Åh, jag vet inte.. Så jobbigt. Får fundera och titta rundor lite till tills jag kommer fram till något bra helt enkelt.

Jag längtar till helgen, jag hoppas det blir fint väder så vi kan grilla & mysa i trädgården. Kanske till och med kan ta oss en runda och fiska? Ta med ''picknik-korgen'' och bara njuta? Ja, jag vågar inte planera något. Då slutar det väl med att det spöregnar eller att det är kast väder i sig.

Nä, nu ska jag fortsätta jobba tänkte jag. Ha en bra dag.


Det är så lång väg kvar.. Längtan är otrolig. Vi vill du ska komma till oss nu, nu fina du.

Niki kommer bli världens bästa storasyster. =)


Chockad!

Det blev en bra söndag trots allt! =} blev en runda till väla & jag hitta min jacka! Vi körde vidare till svärföräldrarna där det lukta kålpudding så de slog härliga till. Så gott så, tack Annica! Det blev en tur till väla åter igen då Hans ville ha skor, så de hitta han, efter många om och men. så blev en jacka & ett par skor rikare.

Den fina kvällen avslutades med lite grillning hos ekebyarna. Trevligt! Längesedan vi träffades. Blev inte allt för sen kväll, då jag satt i deras uterum o nästan halvsov. Inte kul att va såhär trött, uhh..

Då var det måndag igen & jag blev rätt så chockad när jag fick skrapa rutorna i morse. MINUSGRADER? nä, sluta! Hoppas det blir sol & värme i eftermiddag. :)

Nu ska jag dricka upp min värma chocklad sen ska jag fortsätta jobba.
Puss på er!


Lever i en bubbla.

Uppe med tuppen, pigg som en lärka.. Eller? Ja, faktiskt. Rätt skönt att kunna va uppe tidigt på morgonen, och endå vara pigg. Men så är det väl när man inte kan hålla ögonen öppna kl sju på kvällen. Stackars älskling. Tur han sysselsätter sig själv.
Torktummlaren är i full fart, har hunnit plockat undan här lite & hårfärgen sitter i håret. Tänkte bli lite chockladig av mig. Nu när jag börjar må bättre vill jag frächa till mig lite.. Så jag slipper gå runt och se ut som ett levande lik. När man inte mår bra orkar man helt enkelt inte fixa till såg något speciellt. Men, det får bli lite ändringar på det. För just nu känner jag mig bara som en ful fet degklump. Men, det får man göra det också ibland.
Jag vet ju att något bra kommer ur det här. =)

Jaha, hur är vädret i övrigt? Solen skiner ju inte precis. Men är dimman kvar? Nu när det har varit dimma har det känts som man lever i en bubbla.. Hoppas det går väck snart, vill ju att värme & sol ska komma. Tommy berätta dom hade 15 grader värmt i stockholm, hur avis blir man inte då? Kom hit, sol, sol, kom hit. :)

Igår efter jag hade jobbat några timmar körde jag och älsklingen in till media market.. Och gissa vad jag får med mig hem? EN KAFFEMASKIN. Amen tack fina älskling.. Som jag skrev på facebook. ''Du kan allt va en bajshög ibland, men nog vet du hur du kan få mig glad'' Och ja, det vet du verkligen. Det är ju super när dom har såna priser. Dock gick vi bara och tog den, sen ut igen. Inte ens lönt att gå runder och kolla där, var ju så mycket folk så jag blev helt snurrig i huvudet.  Men, fick med mig hem min efterlängtade kaffemaskin iallafall. :) Tack Hans! <3

Nä, nu ska jag se om färgen är redo att tvättas av sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Kanske har en söt liten svärmor som snart ringer och säger hon har gjort kålpudding idag? VI FÅR VÄL SE! :)

Puss på er!


Livet är bra knas ibalnd!

då var det fredag och det känns underbart.. Dock känns de inte underbart att vi har fått problem med vår nya familjemedlem, alltså bilen. Motorlampan har börjat lysa. Har ingen aning om varför. Så nu sitter vi & väntar på att klockan ska bli 9 tills bilprisma, där vi köpte den, öppnar så dom kan ta in bilen & kolla vad som är fel. Har även märkt lite andra grejer på bilen, vilket irriterar oss något så fruktansvärt när man köper en bil för så mycket pengar. Gör man de, då ska fan tomme bilen fungera som en klocka. Nog om det..

Igår blev det en mys middag med Annica & Hans hos oss efter att alla hade slutat jobb. Blev mina goda biffar med potatis & brunsås, finns det något godare? Näpp! :) efter maten blev det en runda till Ikea där vi köpte LITE till bebisgrejer! :) sängen blev det tidigt, och skönt var det.

Idag är det fredag & vi har inget planerat, verken idag eller resten av helgen. I morgon jobbar jag några timmar också, men de gör mig inget. :)
Idag blir det gottemat också, fiskpinnar & potatismos!! Ähhh, så gott så de finns inte! Mummaaaa. Bara längtar :)



Nä, nu ska jag fortsätta jobba! :) ha en trevlig helg!


Jaha?

Redan torsdag? Det var det värsta.. Som vanligt så bara springer tiden iväg.
En positiv grej är att jag börjar må mycket bättre. Jag har mina stunder, men hellre det än att jag ska gå dag in och dag ut och må skit. Riktigt härligt känns det.

Igår hade vi en jätte mysig dag. Hans stanna hemma med mig eftersom vi skulle till barnmorskan på besök. Där efter körde vi till Ikea och köpte lite fina bebis grejer. Ni som vill kan tycka vi är tidiga med att handla, men varför vänta? Vi kan INTE vänta. Det är så kul!! Längtar så fruktansvärt mycket. Sen blev det hem och börja skruva och hamra och jag vet inte allt. Sen kom Robin och Johan, dom skulle hämta soffan Robin har köpt. Så blev av med soffan, tv-bänken och soffbordet. Ah, allt är borta! Härligt.. Så nu kan vi göra precis vad vi vill till lilla bebbis. När vi blev färdiga där, tog jag hela huset på en ordentlig röjning. När jag var färdig, kunde jag inte röra mig.. Så det var bara till att lägga sig ner och sova. Hade så ont, så ont och har det än idag. Men, varför klaga? Jag ska vara glad jag mår bra iallafall. :D

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. Imorse när jag körde in till jobb var det strålande sol och såg ut som det skulle bli jätte mysigt värder, vilket det inte ser ut som nu.. Märkligt. Men man kan ju hoppas på att det ändrar sig, och blir lika fint väder som det blev igår. :)

Nu ska jag fortsätta jobba, sen ska jag hem och baka lite krabbelurer jag & min älskade Nikita ska mysa med tills det är dags att hämta älsklingen som jag saknar jätte mycket! <3

Hoppas alla får en bra dag! :)




Nuså...

Hans dag 2 på sitt jobb. Igår när jag hämta honom på jobb såg jag hur glad han var! Det förstår jag :) lika skönt som de är att han har semester 5 månader om året, lika skönt är de när han börjar jobba igen! Känns som man får tillbaka alla rutiner & allt känns som vanligt igen. :)

Igår efter jobb körde jag inte hem. Stack till Bjuv & hälsa på syster Louise och blev där tills hasseman slutat. Där efter blev de middag hos mor o far! Och tro de eller ej, när vi kom hem vid sex tiden blev det duschen och sen blev de bingen direkt. Och tro mig, det var så in i helvetes skönt! :)
- idag mår jag bra. Än så länge.. Hoppas det håller sig så. Dock mår jag dåligt när jag tänker på hur mycket som ska göras när jag kommer hem. Massa städ & tvätt.

Tydligen kan man kolla upp vad man får tillbaka på skatten idag? Åh, de måste ju kollas! :) ha alla en super bra dag!


Söndag.

Jag trodde jag mådde bra, trodde jag mådde så bra så jag påbörjade tvätt & städ. Plötsligt slog illamåendet mig rakt i huvudet och sa ''lägg dig ner och det är nu, annars krääääker du'' Sagt & gjort. Ligger nu i sängen och tycker synd om mig själv. Är det här jag ska ligga hela dagen? När det är Hans sista ''semesterdag''? Han börjar ju jobba i morgon, då måste vi ju hitta på något kul idag.. Men vad? Det vet jag inte. Vädret ser taskigt ut..

Fick sova rätt länge idag, rätt chockad faktiskt. Men skönt var det. :) Vi har precis ätit frukost, uh gott! Prickikorv är något jag äter väldigt ofta nu för tiden, så fruktansvärt gott. Varför har jag aldrig ätit det innan?

På tal om något helt annat. Vi har blivit av med soffan, soffbordet och tv-bänken i spelrummet. Så skönt! Nu står rummet tomt till vårt lilla mirakel.. Snart kan vi göra ve till dig lilla pluttis! <3 Så spännande allt är.. Går inte en sekund utan att jag tänker på dig! Vi längtar efter dig, sååå mycket!

Nä, men nä.. Nu ska jag tvinga mig själv att må bra och göra denna söndagen till en bra dag för min älskling, det förtjänar han. <3 Älskar min lilla fiskbulle! <3



Bomben är släppt.

Jag har aldrig vaknat upp & mått såhär bra. Stort leende på läpparna har jag! Som en riktig solstråle känner jag mig. Bara genom att berätta för alla fick mig att må mycket bättre. Det är inte kul att leva i en hemlighet! Vi har mått dåligt över att inte kunna skrika ut vår glädje. Våra nära & kära visste redan, och jag tror många av er andra visste det då jag inte har varit så speciellt diskret verken här eller på facebook..

- men nu är bomben släppt!

Jag är världens lyckligaste tjej.


Äntligen..

..Slipper vi leva i en hemlighet! Jag & min älskade Hans ska bli föräldrar! Vår lille bebis beräknas komma i okt! Vi är så lyckliga! Jag älskar min lilla familj. <3




Snälla ni är! =)

Vilken underbar dag! Herregud vad jag har mått bra hela dagen. Vilken känsla! Längesedag jag hade det såhär bra. Dock börjar jag känna det kommer smygandes nu.. Dax att hoppa in i duchen sen lägga sig så man slipper det!
Jag och älsklingen har haft en super mysig dag. Har varit ute och fixat i trädgården, tvättat, städat, lagat mat, ätit på inglasningen, fixat lite till, kört hit och kört dit. Nu har vi landat både två, nu är det bara duschen kvar för min del. :) Får väl hoppas på att Hans inte har tagit slut på allt varmvatten nu när han duscha...

Ja, hemskt vad ni människor är snälla. Hur många som helst som läste min blogg, men endå kunde ingen jävel slänga in en kommentar. Läser ni min blogg i smyg eller vad är det frågan om? haha. :)

Nä, nu ska jag duscha.. Hoppas ni haft en bra dag och att den fortsätter så. :) Kramisar!


Grått..

Jag mår bra idag, jag känner mig pigg & glad.. Hur länge varar detta tro? Tills jag slutat jobb, kanske? Vi får väl se.

Idag blir det köttfärssås&spagetti. Gott, längesedan man åt det. Blir även städ & tvätt och förhoppningsvis klarar jag av att baka lite krabbe också! Det skulle Hans bli glad över, min fina älskling. :) igår åt vi grillad kyckling med potatis sallad i trädgården, så skönt! Efter maten blev det att vi tvätta träddäcket. Snart färdigt, sen är de bara olja in de sen lär de bli skit snyggt!

Det är så jävla underbart att det är så ljust om morgonen nu. Jag kör hemifrån kvart över sex och var gång njuter jag! Sån härlig känsla! Längtar tills solen dyker upp. :) Kommer solen dyka upp idag också? Så vi kan fortsätta med träddäcket? Håll tummarna!

Nu ska jag dricka upp min varma o'boy och sedan fortsätta jobba. Ha en bra dag alla mina vänneer. :)

En liten sak, jag är så nyfiken! Det är så många som läser min blogg men jag vet inte vem hälften av er är. Kan ni inte slänga in en kommentar? :)


På ett ögonblick.

Tror jag har skrivit ''Då var det måndag igen'' fyra gånger och suddat ut det igen.

Känner ett sug av att skriva, men jag vet inte vad jag ska skriva om? Det är inte speciellt roligt att skriva om hur min dag har varit.. För det har inte hänt allt för mycket. Sovit som vanligt och mått skit.
Det är så jobbigt att inte kunna skriva fritt om det, eller kunna öppna sig på alla sätt och vis.

Nä, nu tappa jag suget på att skriva igen. Jag lägger mig i sängen och myser med min underbara hund istället. Kan ju hoppas på att morron dagen ger mig sol och förhoppningsvis mår jag som en pärla.

Jag älskar min lilla familj. Hans och Nikita är det finaste jag har.. Ni är mina små diamanter. Vad hade jag gjort utan er egentligen? Finaste Hans. Min stora kärlek.. Tack för att jag har dig. Tillsammans klarar vi allt. <3


Äggamackor.

Då var det lördag igen & jag har sovit 13 timmar inatt. Alltså kan ni själv räkna ut när jag gick o la mig. När ska detta ta slut egentligen?? Låt mig må bra!

Just nu är jag inne i helsingborg hos mamma & pappa. Väntar på att Hans ska bli färdig, så vi kan hitta på något idag. Vet inte vad, men de kommer vi på. Ska försöka få Hans att åka till Malmö idag, vi får väl se hur de går.

Igår kom syster & hennes lille Jamie på besök. Jätte trevligt! Fick en massa fina grejor! Tack! Charlie hjälpte även Hans med hans cv, så nu är de färdigt! Skönt! :)

Nä, nu ska jag göra lite goda äggamackor till mig & mamma! Ha en bra lördag! :)


Fredag

Då var det fredag, äntligen. Välkommen! :)

Sitter på jobb & njuter av min varma o'boy och drömmer mig bort till närmare tider med strålande sol. Hur underbart hade inte det varit? Trodde jag skulle vara trött idag, men ikke. Fastna framför BB fram till halv ett inatt. Vilka jävla människor alltså. Men men :)

Idag har jag massa att göra. Måste röja hela huset från topp till tå då det var minst en vecka sedan jag städa. Tvätta likaså. Men, ibland orkar man bara inte. Så är de! Idag blir det ungsbakad falukorv också tänkte jag. Ett bra tag sen, mums! ;)


Nä, nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra dag alla! Eller, ha en super bra helg :)


2012-03-08.

Jaha, då var det torsdag. Vad har jag gjort denna veckan egentligen? Den har bara sprungit iväg.
Som jag skrev i förra inlägget hämta vi vår nya familjemedlem igår på Bilprisma i Munka.
Jag är super duper nöjd & det är Hans också. Jätte fin bil med stort utrymme, det behövs nu. =)

När vi kom hem igår var klockan runt sex tiden. Gick och la mig i sängen och där låg jag tills klockan ringde klockan sex i morse. Vaknat en gång och kissat, det är allt. Då är man nog trött, eller? Det är jag idag också. Hade utan problem kunnat slänga mig i sängen och sovit resten av kvällen/natten.
Får gåshud när jag tänker på att det är fredag imorgon. Äntligen ska jag få sova lite på morgonen!
Jaha, så vad händer i helgen då? Jag har ingen aning. Vet att Hans ska iväg på lördag morgon, men sen ingenting. Rätt tradigt faktiskt. Funderar på att köra till Malmö och gå på xxxlutz en sväng. Det var längesedan nu, dom kanske har fått in något tjusigt. =)

Nä, nu börja huvudet snurra IGEN. Får skriva en annan dag och mysa med Niki nu istället :) hoppas alla haft en bra dag. :)
'
image description

Vår nya familjemedlem.


Berg-och-dal-bana.

Ja, precis så är mitt liv som just nu - rena rama berg-och-dal-bana.
Samtidigt som jag får panik över det, så är jag så glad & lycklig att jag inte vet var jag ska ta vägen.
Vad som gör mig mest ledsen och irriterad för tillfället är att jag inte har någon att prata med om det, inte just nu. Kanske senare, men inte nu. Så, vad ska man göra åt saken? Jo, skriva av sig på sin blogg och försöka skriva så mycket som möjligt i mina egna gåter, vilket är svårt men måste göras.

På tal om något helt annat.


- Jag är stolt, så jävla stolt! Och måste ju säga att det är så sjukt skönt att kunna säga en sån grej om sig själv.
''Jag är stolt över mig själv''. Japp, det är jag. Snart en hel månad rökfri & inte nog med det, TVÅ dagar fri från cola. Som ni flesta kanske redan vet så har jag varit tradigt beroende av coca cola & cigaretter, inte en höjdare kan jag ju säga. Men så duktig som jag är, har jag lyckats sluta med iallafall det ena, rökningen. Och så får vi hoppas att det här med coca colan håller i sig. Känns för jävla bra! ''Har man bara viljan, klarar man allt''

På tal om något helt annat.

- Hela helgen har jag och älsklingen varit ute i trädgården. Fixat & donat. Hur mysigt som helst. Till och med grillade lite korv. Det var pricken över i;et kan jag säga, underbart. :) När jag sluta jobb idag gick vi raka vägen ut i trädgården igen. Plantera årets första blommer vi fick av Annica igår. Äntligen kan jag få sätta fram mina fina krukor. =) Längtar tills det blir lite varmare, iallafall inte minus grader på nätterna så vi kan börja lite mer i trädgården. Men det kommer, det kommer. Nu ska jag faktiskt slänga mig i sängen i några minuter, känner att det behövs. Sen blir det att göra lite middag, men vad det vettetusan. =)

Hoppas ni alla har haft en bra helg och att ni lär få en underbar vecka. =)




Jaha.

Snart slut på denna jobbe veckan också. :) var längesedan jag skrev här. Kan vara för jag aldrig sitter vid datan längre och det är allt för mycket som händer. Önskar jag kunde dela med mig till er alla, men de kommer en dag. :)

Nu har jag precis städat o haft mig här. Tvätten är på för fulla muggar och nu la jag och niki mig i soffan för en skön paus. O.C på tv nu ju :)

Vad som händer mer idag vet jag inte. Tror min kära mor & far kommer senare. Behöver lite hjälp med min bil då den väsnas som fan men har ingen aning vad som är fel. :/ hoppas inte de blir något dyrt.. Sen har ju hasseman gjort en liten pressent till dom. kanske lägger upp en bild på de senare.
Har ju glömt berätta vad jag o min älskling gjorde i tisdags. Lägger in en bild så får ni läsa vad han skrivit till mig :)

Nä, ni får ha de så bra :)


RSS 2.0