Idag är en bra dag.

Vaknade upp av ett underbart samtal av pappa där han berättar att han ringt en gammal bekant som putsar hus. Så i morgon kommer han hit och kollar på huset & ger oss ett prisförslag. Inte nog med det så ringde ett annat företag också, som vi mejlade till igår & dom kommer också hit nu i dagarna & tittar på huset. Är så himla glad. Morgonen kan inte börja bättre. :)

Det enda negativa är att Malin kom hem igår med maginfluensan. Hur lyckas hon? Stackaren.. Hoppas inte någon av oss andra blir smittade. Och så ska hon köra hela vägen till Småland idag. Usch.. Hoppas du blir bättre snart gumman. Igår satt jag & Malin på golvet brevid toa-stolen när hon kräkte som en galning. Kändes som vi varit ute en helkväll på stan & supit oss fulla.. Haha. :)

Idag ska jag hem till svärmor & färga hennes hår, mysigt. Ikväll när Lias somnat ska jag ha en film kväll för mig själv & bara slappna av, det behöver jag. Hans får sätta sig i andra rummet & spela data eller något. Skönt att ha en kväll för sig själv någon gång då & då.

Aja, våra bästa år nu då.. :)

Malin & fina Lias på bild. <3


Hejhopp!

Vi har fått lite gjort idag också minsann.. Lamporna på garaget har kommit på plats. Min man är flitig han! Vad tycker ni? Visst blev de bra? Bara lampor på själva huset kvar, men man får minsann ta en sak i taget plus att gavlarna ska målas först innan lamporna kommer på plats. Nu är det blått men de ska bli grått till sommaren.. :)

Allt känns betydligt bättre för varje dag som går. Vi får det bara finare & finare & vi trivs bara mer & mer.. Lycklig tjej!

Nu sitter jag & baby i soffan & myser. Malin är iväg en sväng för tillfället. Känns så tomt här när hon inte är här. I morgon åker hon hem.. Suck! Så tråkigt.

Nä, städa lite innan bubble vaknar!


Måndag? Tisdag?

Varit helt osäker hela dagen.. Måndag? Tisdag? Tisdag? Måndag? Aja.. Måndag it is, eller? ;)

I morse väckte Malin mig halv 8a, blev lite stress & panik eftersom vi skulle va hos mina föräldrar innan tjugo i 9e. Dit kom vi iallafall & stanna ett bra tag. Saga satt i mammas knä nästan hela tiden, så fina dom var. Så lugn & fin Saga är! Älskar den lilla tjejen.. :) Både min mamma & mormor & till slut även min farfar va & pela på henne. :) Var längesedan dom träffade Lias också, så blev en hel del mys där också.

Efter trippen hos mina föräldrar släppte jag av Malin och Saga hos mig sen körde jag & älsklingen till svärmor & käka spagetti & köttfärssås. Mums. Blev en tripp på familia & jula. Har köpt lampor till utsidan på garaget. Kommer bli super fint. Hans ska sätta dom på plats i morgon så då lägger jag upp en bild :)


Nä, nu ska jag fortsätta städa innan min lilla son vaknar till liv. <3


Pyjamasparty.

Jag & mallan sitter & myser med våra nya fina pyjamaser & tittar på Ullared. Eller, just nu står min kära man & Malin & fixar värma mackor, gottigt. :) Barnen sussar gott, Lias också! Saga får minsann komma hit oftare så Lias somnar tidigare på kvällarna, hehe. :)

Förresten så har vi bytat ut alla våra möbler i vardagsrummet igen. Vi hade ek men har nu bytat ut det till vitt. Super fint blev det, trivs jätte bra nu. :)

Nä, fortsätta mysa :)


Pigg o vaken!

Japp, det är jag! :) Jag & Lias tittar på tv & dom andra sover. Förutom Kim, han sitter kvar i datarummet. Hade aldrig pallat sitta uppe en hel natt.. Jösses! Idag ville inte bobble somna om efter han ätit, första gången på länge. Men de gör inget, sitter vi & myser istället.

Ska sätta på litta kaffe & sparka upp Malin ur sängen så jag kan få litta sällskap! ;)

Ha en trevlig måndag!


Godkväll. :)

Idag har vi haft en riktig chille idag. Slarvat med maten totalt också. Pizza, godis, cola & chips. Inte bra.. Tillbaka till verkligheten i morgon. Men äntligen är Malin & Saga här! Super mysigt. :) Bebisarna ligger och sussar i vårt sovrum nu, jag & Malin tittar på tv och så sitter Hasse & kim i datarummet & nördar sig.

Imorgon är de full rulle. Ska in till Hans mormor också & hälsa på, trevligt. :)

Nä, fortsätta mysa :)


Söndag morgon..

Känns som en sån där märklig julaftons morgon.. Ingen aning varför. Sån mysig känsla rusar igenom hela kroppen. :)

Pigga & vakna är vi idag. Och ja, jag är faktiskt pigg efter gårdagen. Fått sova mina 8 timmar & lite mer faktiskt. Underbart. Bobble har somnat om efter sin morgonssup, som vanligt. Just nu skulle jag vilja ha han här & gosa. Bobble är världens gosigaste & mysigaste bebis på morgonen. Ja, resten av dagen också, men då ska de mest vara en massa ståhej hela tiden. :)

Ska stax börja röja är lite innan det är dax för träff med prästen. Idag kommer Saga & Malin, Wihoo.. Vi ska ha en hel dag i morgon där vi ska åka till väla, Ikea, lager 157 och lite sånt smått & gott. Trevligt!

Nu ska jag visa er det vi hunnit med att göra denna helgen :)


Pjuhhh.

Idag har jag verkligen känt mig som världens sämsta mamma. Bobble har varit världens suraste, ledsnaste, skrikigaste, gnälligaste bebis idag. Inte spelat någon roll vad man har gjort för den lille, inget har passat. Nu har han äntligen somnat men det verkar som han antingen har magknip eller mardrömmar. Åh, lilla prinsen.. Aja.
 
Från det ena till det andra så har det blivit litta gjort idag. Vardagsrummet är äntligen färdigt och ytterdörren är på plats. Sitter för tillfället på datorn & har inte bilderna här så kan inte visa er hur fint det blev. Får bli en annan dag.. :)
 
Nä, nu ska jag ta mig en dusch sen mysa ner mig med min underbara man. Imorgon ska vi ha en träff med prästen inför dopet och sen kommer Bobbles flickvän Saga & Malin hit och stannar ett tag. Wihhh.. Mina fina prinsessor.

Jösses..

Vi börja tapetsera i morse igen när Lias hade somnat om efter sin morgonsmiddag. 2 längder kom upp & åkte ner lika fort. Tydligen var det fel lim, så Hans fick köra upp till bauhaus och köpa 2 nya rullar tapeter & nytt lim. Nu är 2 nya längder uppe & det ser jätte bra ut. Nu vakna Lias igen så nu får de bli en paus ett litet tag så jag kan gosa med min bebis.

Visst ser de bra ut än så länge?
Ursäkta röran!! ;)


Äntligen..

Nu är fönsterkarmen på plats, äntligen! Ser mycket trevligare ut att komma in i vardagsrummet nu. Vi påbörja att tapetsera i vardagarummet också, men jag har en man som inte har något tålamod för fem öre så han rev ner skiten igen för de inte blev som han skulle. Så ja, antagligen ett nytt försök i morgon skulle jag tro.

Lias är pigg som en lärka och jag är trött som en, en, ja, jag vet inte vad. Blir bingen så fort han somnat.. Tråkig man blivit men jag orkar inte! När man har en bebis som inte vill vila på dagen så är man gaaaanska trött. :)

Aja, tillbaka till min sura blivande man..


Fönsterkarm

När vi köpte detta hus så ingick inte ens fönsterkarmar (skrattretande) så idag tar vi äntligen tag i att köpa iallafall till vardagsrummet först och främst. Vill så gärna ha lite blommor i fönstret. Det piffar upp litta & gör det hemtrevligt. Ska se om jag hittar några nya fina gardiner också. Har en himla massa, men inget jag tycker passar in här.
Imorgon åker jag & Lias hem till Linda & zlatko kommer hem till oss och hjälper Hans sätta in vår nya ytterdörr, wiho! Längtar!! Kommer bli så fint :) Skönt att här äntligen händer något. Även breven är utskickade från advokaten till säljarna & besiktningsföretaget, så nu väntar vi bara på svar från dom, hatar den här ständiga väntan. Men samtidigt som vi väntar så händer de endå en del, skönt!

Nä nu ska jag städa undan här lite medans lilleman sover så vi är redo för sticka när han vaknat till liv lilla skrutten. :)


Lias Lionel Norring. ❤


Suck..

Haft en mysig dag med vår lilla familj. Blev en tripp till babyproffsen & väla. Handla lite smått till min älskade son. Alltid lika kul. Mycket roligare att handla till dom små än till sig själv, tycker jag.

Kim är här i kväll. Dom sitter inne i data rummet & Lias & jag sitter och tittar tv. Jag skulle gärna vilja bobble somna nu, för jag har så ont i mitt huvud & vill lägga mig.. Suck!

Lias sov bra inatt. Somna vid halv 10 & sov enda till kl 7, det kan man inte klaga på. Jag ger snart upp att försöka natta honom nu vid 8 tiden. Han är super trött men så himla envis! Undra vem han fått det ifrån..

Aja, ska lägga mig & slappna av i skallen så länge Lias sitter fint & tittar tv. :)


Tv.

Precis bäddat ner mig i vår sköna säng. Bobble ligger brevid mig & flåsar & Hans glor på tv. Inatt är det Hans natt ifall bobble skulle vakna.. Skönt att få sova lite. Men han somna rätt sent idag så förhoppningsvis sover han hela natten.

Det är nu när man ligger här man önskar man hade tv framför sig. Buhh. Hade varit skönt..

Nä, nu ska jag bädda ner mig med Niki. ❤ godnatt :)


Älskar dig så mycket. ❤


Slut i rutan.

Uhh, bestämde mig för att promenixa 5km idag, jag & Lias men jag klarade bara 3 km. Min runda igår med Niki gjorde så jag fått träningsvärk, så det var inte speciellt skönt att gå idag & inte nog med det så har träningsvärken blivit ännu värre nu. Har så ont i mina ben, buhu stackars mig.. Inte gått såhär mycket på över 9 månader! Haha. Aja, jag har varit ute & gått iallafall. Det är väl huvudsaken! :)

Snart är de söndag & då kommer mallen & Saga! Wihooo.. Ska bli så mysigt!! Stannar hos oss enda till torsdag också! Ska bli kuligt! :) Får Lias äntligen träffa sin flickvän!

Nä, nu ska jag fjäska för Hans som är ute i garaget (som vanligt) om jag kan få vila en timme eller två! ;)


Onsdag.

Vill att min fina syster ska komma hem från sjukhuset nu.. Vill hälsa på henne men jag kan inte. Jag är inte redo. Min farmor gick bort en månad innan Lias kom till världen, på det sjukhuset, rätt nära där Charlotte ligger & jag kan verkligen inte ta mig dit. Hugger i bröstet bara av tanken. Känner mig så dum mot Charlotte, men jag vet hon förstår mig & så fort hon kommer hem ska jag köra rally till henne! Älskar dig syster, de vet du.. <3 hoppas allt blir bra snart!

Från det ena till det andra så är det onsdag idag. Vet inte alls vad vi ska göra. Blir väl att fortsätta röja. I morgon ska vi iväg & köpa antingen lampa eller spotar att sätta utanför dörren nu till den nya kommer på plats. :) Tycker det är så kul att fixa.. Har längtar efter detta!

Nä, nu ska bobble få lite mat..


Gäääääässsppp..

Idag chocka bobble mig när han somna vid 7 tiden, dock sov han bara till 8 men somna fint om igen vid 9 tiden. Sover som en stock nu & snart går jag in & lägger mig hos honom. Trött mamma.. Har fortsatt röjt här idag, så gott jag kunnat. Idag blev det grovköket medans Hans fixa garaget. Kommer bli bra detta, känner jag på mig. Blir nog också att ytterdörren kommer på plats till helgen! Yey! Kommer bli så fint.. Hoppas jag! :)

Nä, nu har jag inget mer att skriva.. :) Natti på er.


En bild till er som påpekat mina sockar ;) haha..

Idag fick det bli samma strumpor! Dock känns inte detta som mig själv! De här med 2 par olika har liksom blivit en del av mig ;) haha.


Godmorgon.

Bobble har sovit hela natten. Från 10 till 7, underbart! Jag somna som en liten bebis direkt också, medans Hans & Kim satt uppe & fixade med Kims data. Har inte ens märkt när verken han gick eller när Hans kom in och la sig. Sovit gott med andra ord. :)

Såg ni jag gått ner? Yey! 68kg.. Från 75! Jag är så stolt över mig själv. Igår satt jag här & allt kändes piss så jag bad Hans köra upp & köpa en chips påse & en burk cola. Efter det gick jag in och vägde mig, när jag såg resultatet blev jag genast arg & besviken på mig själv! Nä, aldrig med sånt skit. Det var inte ens gott heller om jag ska vara ärlig. Bara burk colan ;) Har fått någon kommentar om hur jag gjort & om jag äter normal mat. Jag ska ju börja med att berätta att innan jag börja ta detta på allvar så åt jag hela tiden & en massa skit. Nu har jag slutat med allt godis, onyttig mat & colan, börjat röra på mig & äter för mesta dels bara sallad & kött. Det är vad jag har gjort för att gå ner dom här kg. Jag lär klara mitt mål till den 2/3. Mitt mål är fortfarande 65, men fortsätter de såhär blir jag överlycklig om jag klarar det till 60 som jag ska vara på egentligen. 1 steg i taget, aj can do it!!

Tisdag idag, härligt. Ska försöka ta mig ut & gå en runda. Denna gången tar ja nog inte med mig bobble. Vi får se. :)

God morgon på er, hoppas ni får en bra tisdag! :)


Jipppiuuuueeee!!!! :D

Jag tror jag lär nå mitt mål till den 2/3!!! Glad tjej!!!


Gosiga bobble. ❤


Morgonen började inte bra minsann. Fick ett samtal av Charlotte, min syster. Hon mådde inte alls bra så vi bestämde oss för att köra in till henne & köra upp henne till akuten. När vi väl kom fram såg hon så förstörd ut, skaka i hela kroppen & var allmänt dålig så Hans ringde en ambulans istället. Vi vågade inte chansa på att köra upp henne om de skulle hända något på vägen. Då hade jag aldrig kunnat förlåta mig själv. Har suttit uppe med henne några timmar & nu har hon äntligen blivit inlagd. Varför jag skriver "äntligen" är för att det är dax för dom att ta reda på, på allvar vad det är för fel på henne. Hatar se dig lida såhär Charlotte!

När Hans körde ner mig på akuten såg vi en man som sprang & hämta en rullstoll och sen tillbaka till bilen. I den här bilen satt en tjej som kan ha vart 20-25 år gammal som bara skrek och skrek! Frågade dom om dom behövde hjälp, och det ville dom, så jag tog den här tjejen & sprang in på akuten. På vägen in tog den här tjejen sin kalla hand & höll mig i handen.. Får till och med tårar i ögonen nu.. Fan vad jag tyckte synd om henne! Jag tänker på henne hela tiden. Vill bara veta så allt är bra med henne. uh, får gåshud. Ser den här mannen som jag tror var hennes pappa framför mig, hur rädd & förstörd han var.. Stackare!! :(


Aja, nu är vi hemma.. Kanske blir Ikea senare om jag orkar. Ska fortsätta rensa & ha mig..

Tänker på dig charlotte. <3


Upp & hoppa.

Sovit svin gott i natt. Lias somna halv 10 & vakna 5, sen somna han gott till halv 8a igen. Sitter fint & tittar på Disney nu. Ska ta mig en god kopp kaffe sen köra till Ikea & titta lite. Vill ha en kryddhylla man sätter på kaklet. Så får se om jag hittar något fint. :) Der är ju som sagt dax att göra det lite hemtrevligt här. Ovanvåningen ser förfärlig ut också. Ena rummet är som ett förråd, just för vi inte visste om vi skulle bo kvar här eller ej. Så rensning håller vi på med & sedan ska det bli ett gäst rum där uppe. Men man får ju ta lite då & lite då nu när man har en liten som vill ha mycket uppmärksamhet. :)

Nä, kaffe. Ha en bra måndag. :)


En ny badad bebis.

Bubble har precis badat. Hur mysigt som helst! Funderar starkt på att köpa oss ett badkar till nedanvåningen. Hade varit så mysigt att få bada tillsammans. ❤ Ska strax ge honom lite nattamaud & se om han vill sova liiiiite tidigare än vanligt. Han har iallafall blivit lite duktigare. Nu somnar han vid 10-11 och inte vid 12-1. DET är super skönt! Igår var första gången sen Lias kom till världen jag faktiskt satt i soffan & titta på film, hela filmen, helt själv! Herregud, det har jag saknat. Och så klart var det min älskade favorit film dirty dancing. Älskar den filmen.. När mamma var frisk var de ofta låtarna från den filmen som spelades i vårt hem. Mamma var så duktig på dansa & hon tyckte det var så kul. Jag & mina syskon dansade ofta tillsammans också, stod med våra skin västar från USA & tyckte vi var så duktiga.. Haha, nu kom jag in på något helt annat.. Äh, roligt att se tillbaka i tiden.

Pratat med min underbara vän Malin. Hon & Saga kommer förhoppningsvis hit på söndag och stannar några dagar. Hoppas hoppas! Saknar dom sååå mycket. Helgen innan Lias dop är det Sagas dop också. Ska bli så kul. :) Ska bli så trevligt att träffa Malins sida också. Dom flesta har jag redan träffat en gång, så ska bli kul att träffa dom igen. :)

Nä, nu ska jag mysa med mitt badmonster.. ❤ Ha en trevlig kväll alla. :)


Min lilla bobble. ❤


Tummen upp.

Idag var vi ute och köpte ny ytterdörr. Super fin enligt mig. Älskar att det är fönster i. Får nog vänta ett tag med att sätta dit den, jösses vad kallt det lär bli i huset annars. Aja, mkt nöjd! :)

Nu - köttsoppa!


Morgon mys.

Uppe med tuppen. Lias ville inte sova mer.. Gud vad jag längtar till sommaren så solen är uppe vid denna tiden. Kommer kännas så mycket bättre att gå upp. Nu vill man knappt resa sig från sängen när chefen Lias ringer på klockan & vill upp ;) haha..

Oj vad mysigt det kommer bli till sommaren. Då är det en hel del som ska göras i trädgården. Bland annat ett träddäck, lägga ny gräsmatta, förhoppningsvis hinner vi sätta en del av staketet och mycket mycket mer.. På framsidan har vi en grop vi fyllt igen, där
har en pool bott. Synd den va så skruttig & äcklig. Hade inte tackat nej till en nergrävd pool inte. Speciellt inte med den utsikten vi har heller. :) Fasaden ska också fixas, hoppas jag. Iallafall träd delen. Den är blå i dagens läge, men den ska bli grå & lampor ska sättas upp runt huset. Jadå, detta kommer bli bra. Längtar tills snön försvinner så vi först och främst kan börja med att rensa hela tomten på skit.
Vilket säljarna skulle göra, men inte de nej. ;)

Nä, fortsätta mysa med min lilla familj sen blir det att fortsätta rensa insidan. Bort med de gamla, in med nytt. Börja om helt & hålllet!

Ha en bra söndag. :)


Jaaaaa..

Dirty dancing ikväll.. Love it! ❤


Advokat..

Många har undrat vad det är jag menar när jag skriver advokat, när jag skriver vi har blivit lurade osv. Tänkte faktiskt ta och skriva av mig lite om det nu. Inte in i minsta detalj, för det får jag inte, men en del..
 
Vi flyttade till vårt ''drömhus'' i sommras, som ni alla vet jag pratade mycket om.. Vi kom jätte bra överens med säljarna som höll på att renovera huset. Vi fick själva välja vissa grejer till huset som dom satte på plats och så vidare. En hel del som skulle göras, som står i kontraktet är än idag inte gjorda. Och det som är gjort är under all kritik. Den stora delen av allt är vår uppvärmning i huset. Säljarna lovade oss den skulle fungera, inget var fel på den & dom har eldat med den under hela vintern. - Bullshit.. Där rök 100 tusen på ett nytt värmesystem.
 
Innan vi köpte huset gjorde vi en besiktning, jag & Hans hade kommit överens om att är det några större fel på huset, så köper vi inte det. Besiktningsmannen och papperna sa klart och tydligt att det inte var några större allvarliga fel på huset, utan lite små fix som alltid behövs göras. Vi köpte huset, allt var frid och fröjd. Efter ett tag när vi hade bott här kände vi på oss att något var fel, så vi bestämde oss för att göra ännu en besiktning. Vi fick reda på en heeeel del kan jag säga, men en av dom största problemen var mögel i grunden. Det är långt ifrån okej att den första besiktnings mannen skulle ha missat det.
 
Det jag har skrivit nu är dom två största delarna, där är en massa annat som ligger bakom men som jag inte vill gå in på detalj. Efter många om och men orkade vi inte mer och gick till en advokat som lovade oss både det ena och det andra. Han sa i princip rakt ut att köpet kan bli hävt. Så det var det vi stävade efter. Vi ville göra oss av med vårt ''drömhus''.. Vi kom vi till en ny advokat då den andra inte hade tid att ta vårt ärende. Där var det andra bullar. Han trodde vi kunde få allt återställt, men att få köpet hävt, det är en lång väg och näst intill omöjligt.
 
Vi ska försöka göra allt som går för att få saker återställt. Den mögliga grunden har vi ringt besiktningsföretaget om & där är de 99% säkert att dom gör ve grunden till oss. Det tackar vi för. I första hand är det grunden man går och oroar sig över. Jag vill inte min son ska bo i ett sådant hus. Det är bara en tidsfråga innan det börjar lukta och då går det inte att bo här längre. Måste ge en stor stjärna till besiktningsföretaget som föstod vad vi menade direkt, utan något tjabb och en massa diskutioner.
 
Nu har jag & Hans haft två jobbiga dagar där vi har försökt komma på en bra lösning med allt. Ska vi bo kvar? Ska vi fortsätta renovera huset, som var hela poängen när vi köpte det? Ska vi flytta in till stan? Ska vi bo i lägenhet? Hur ska vi göra?
 
Vi har kommit fram till..
Så länge allt blir fixat som vi vill ha fixat, så lär vi bo kvar här. Vi ska fortsätta renovera vårt ''drömhus'' och göra huset precis som vi vill ha det. Så som de var meningen från början. Vi börjar om på ny kula, försöker glömma bort allt som hänt och tänka framåt, att detta fixar vi. För det gör vi.. Så länge dom allvarliga grejerna blir fixat.
 
Skönt att få skriva av sig.. Skönt att det händer något. Nu har vi gått här i över tre månader och inte vetat ett skvatt. Inte vetat vad som lär hända, vad som ska göras, vad som inte görs, var vi ska bo, ska vi bo här eller där, osv.. Nu går allt på rätt håll och jag bara håller tummarna på att det fortsätter såhär..
 
 
Tillbaka till städningen.. Hej!

Glömde berätta..

..För en vecka sedan bestämde jag & Malin oss för att ta tag med de här med vikten, tänker inte gå in på några detaljer. Men en gång i veckan ska vi väga oss & skicka bild till varandra, och varje dag är vi ute & går ungefär samtidigt och lika långt. Allt detta för att peppa varandra & ja, finnas för varandra. Nu precis vägde jag mig & skicka iväg en bild. Och ja, 3,2 kg har jag gått ner på 1 vecka. Känner mig ganska stolt faktiskt.. :) hoppas verkligen detta håller i sig.. Hoppas hoppas!


Söndag

Tänkte precis skriva "jaha, då var det söndag igen" men, lördag är de ju allt! Var hos syster igår & gjorde ve mina naglar & sedan bjöd dom på potatisgratäng & kotletter. Jösses så gott. :)

Lias somna halv 10 igår & sov till kl 6. Lite chockad blev jag allt. Ännu mer chockad när han åt lite och sedan somna om och vakna nu. Underbart! Funderar på att köra in till Ikea en sväng idag. Behöver lådor till bestiken. Kastade våra gamla när vi flytta hit, så kanske så dax att köpa nu? Haha :)

Nä, lite Disney nu.. :) ha en bra lördag.


Gammal bild.

Många år sen denna bilden, men fan vad glad jag är över att ha dig som min syster! Älskar dig. <3


Nytt besök.

Idag har varit en rätt jobbig dag faktiskt. Känns som allt går imot oss. I morgon är det ett nytt besök hos advokaten & även en ny advokat. Hoppas det går vägen denna gången då.. Blir så trött i huvudet på människor. Aja..

Imorgon blir de middag & nageldax hos syster också. Ska lägga upp en bild i morgon på mitt armband jag har fått av henne & ett kort Charlotte har skrivit. Hon har gett mig en fantastisk gåva. Så genomtänkt. Älskar min fina syster. <3 Har sån tur att jag har dig.

Nä, ännu en gnällig Lias så ska försöka göra han nöjd nu då.. Hoppas ni haft & har en bra dag/kväll.


Gnällig bebis.

Haft en underbar natt. Somna gott & vakna upp & kände mig pigg. Men den där piggheten försvann snabbt när Lias vakna & har bara gnällt sen dess. Har inte spelat någon roll vad man gjort för lilla gossen, han har bara tyckt allt var jobbigt. Så jag satte honom i bilbarnstolen och vagga fram & tillbaka & då dröjde de inte många sekunder innan lillkillen somna.

Inte nog med att Niki fick upp dörrar i huset igår så här bara var 13 grader & knappt gick att gå på golvet, nog fan skulle vattnet i rören frysa också. Jovisst, vi med vår underbara otur. Himla tur jag hade vattenflaskor, annars hade de varit lite illa med Lias mat!! Hans fick gå in till grannen & låna en fläkt, så nu är det normalt igen. Men jävla byggare som inte kan isolera rören!

Nä, nu ska vi äta lite frulle. Ha en bra dag. :)


Rubrik?

Blev inga naglar gjorda idag. Får bli på fredag istället.. :) Blev iallafall en kopp kaffe hos Emelie & Stefan. Alltid lika trevligt. En sak som är mindre trevligt när man bor utanför Helsingborg är när man glömmer saker. Fick köra heeeela vägen tillbaka till Dalhem & hem igen, uh fy.. Måste bli bättre på att packa ner ALLT! Lias sover gott, jag ligger i sängen och mannen min sitter vid datan. Ska snart kurra in mig ordentligt. När vi kom hem var här 13 grader i huset & Niki satt i ytterdörren & vänta på oss. På något vänster så har Niki lyckats öppna 2 dörrar (?) som stod helt öppna & har antagligen gjort ett bra tag. Mja, att låta Niki vara hemma själv nu känns sådär.. Vi ska vara jävligt glada över att Niki inte har sprungit iväg. Jag vet inte vad jag hade tagit mig till.. Min lilla doggi. <3

Nä, Natti :)


..

Lite skillnad är där väl allt? 23kg lättare idag. Snart 3 månader sedan. Bilden är tagna samma dag som Lias kom till världen. Trodde aldrig jag skulle våga lägga upp bilden.. Men jag ser ju inte ut sådär idag, tack & lov. :) 7kg kvar sen är jag där jag vill vara! Kämpa kämpa.. :)


gamla bilder. <3


Jan. 16, 2013

Fick sova 1 1/2 timme till av min fina son, tack. :) Dock gjorde det mig 100 gånger tröttare, men de börja ordna upp sig nu. :) Lias är helt okej. Pratat på som vanligt, skrattar & har skoj. :) lite gnällig då & då bara. :)

Jisses vad kallt det är! Inte klokt ju.. Usch.. Aja, ha en bra dag. :)


Tidig morgon.

Natten gick bra faktiskt. Han somnade efter många om och men vid 11 tiden & vakna klockan 5. Mat har han fått, men han var ej sugen på att somna om så vi sätter oss framför tv och myser istället. Än så länge är han rätt lugn, hoppas de fortsätter så? Vet inte hur länge dom sprutorna kan kännas av? Kanske bara över natten? Ja, jag vet inte. Tänkte snart gå upp & ta mig en dusch faktiskt. Idag ska vi hem & dricka lite kaffe & flabba med Emelie & Stefan, sen ikväll ska jag fixa mina naglar. Såå längesedan nu!

Aja, får väl fortsätta mysa nu.. :)


Jaha..

Planen var ju som sagt att skriva förlossningsberättelsen idag efter efterkontrollen. Men jag fick tydligen inte papperna med mig hem utan jag var tvungen att ringa så dom skicka hem det. Så jag får vänta ett litet tag till. Men kul att intresset fanns att läsa den :)

Idag fick Lias som sagt sina 2 sprutor. Visst gick det bra & han skrek inte så mycket som jag trodde. Men oj, dröjde inte länge förrens han förvandlades till en gråtig Lias.. Suck! Efter att ha gått med honom i famnen i nästan 2 timmar med max fem minuters uppehåll med gråtandet gav jag honom lite Alvedon, fast han inte hade feber, han kan ju ha ont lilla stackaren & javisst, antagligen var de det som var felet. Slutat gråta har han gjort. Lite smått gnällig, men det kan jag stå ut med. Undra hur natten kommer se ut. Hoppas såklart på det bästa & att han inte har ont. Har Lias ont har jag.. :( Man hör riktigt på hans skrik att det inte är som de ska vara liksom.. Usch! Hoppas de går över snart. Fick vägt & mätt honom iallafall. 7790 väger min "lilla" pojke nu. Inte växt mer på längden, har stannat kvar på 65. Tror nästan han kommer växa lite på bredden nu & inte så mö på längden.

Nä, nu ska jag mysa med min gnällefis. Sitter här brevid mig i sin babysitter & somnar vilken sekund som helst. Mammas hjärta. ❤


Jan. 15, 2013

Lias väckte mig precis.. Tror han frös lite. La på honom täcket sen somna han om gott igen, men jag kan inte somna om. Så jag har satt rövva i soffan, sitter & tittar ut genom fönstret. Snö, igen? Häftigt.. Jag som precis tagit tag i mina PW ordentligt & så kommer detta möget. Kvidinge är ju inte världsbäst på att skotta sina vägar, så lär ju inte bli lätt att gå med barnvagnen nu. Men tur jag har ett löpband hemma också då ju.. ;)

Snart ska jag göra mig i ordning, nu när Lias sover endå. Sen när han vaknat tänkte jag bada honom & så, sen blir det till BVC så han kan få sina 2 sprutor.. Usch, ser jag inte fram imot. Hört att dom blir mycket gnälliga efter det och i värsta fall kan få feber osv? Hoppas inte. :( Undra om dom väger & mäter idag? Helt hundra på att han väger närmare 8 kg nu.. Herregud vad lillkillen är tung att gå & bära på. Stå och vagga bjässebebis är ingen hit nu länge, Aja, lite svag är jag väl allt! ;)

Nä, får väl sparka igång dagen med litta kaffe. :)

Finns det förresten något intresse för er att läsa förlossningsberättelsen eller jag ska strunta i det? :)


Denna dag snart slut..

Har varit full rulle hela dagen känns det som. Så fort jag hade tagit en skön dusch körde vi till Mathilda på hennes jobb. Pratade om vad vi skulle ha för tårta & mat på dopet.. Känns som detta kommer bli super bra. :) Jag längtar lite nu faktiskt.

Full rulle i morgon också. Lias ska få 2 sprutor, sen blir det efterkontroll hos barnmorskan. Så tänkte faktiskt ta & skriva min förlossningsberättelse efter jag varit där, om jag orkar & om de finns intresse för de ni som läser? :)

Nu ska jag ge Lias nattamaaaud, sen blir de bingen! :) Natti..


Sparka igång dagen..

Jag & Lias sparka igång dagen med en skön promenix. Eller, skön & skön kan jag väl inte påstå, det var rätt så kallt & nu när jag kom in svider både ben & kinder. Gick en rätt rolig runda.. Gick ner & kolla vårt gamla hus. Saknar det faktiskt lite grann måste jag säga, nu när man ser vad man blivit lurad på i detta hus så hade man de så mö bättre i det gamla.. Aja, så är det.. :)

Nu ska jag springa upp och ta mig en varm dusch. Skönt ska det bli! Sen blir de middag på checkpoint med Ida. Ha en bra dag.. :)


Vad hände där? ;)

YEY! Älskar när jag ser att det händer något.. Hoppas det fortsätter såhär. ;)


Var har denna dag tagit vägen?

Det undrar jag! Känns som vi varit igång hela dagen, men endå inte. Varit överallt & ingenstans. Nu är vi iallafall hemma & Lias har somnat gott. Var dock ett tag sedan han käka lite fouuud, så känns som han måste vakna snart! :) Har hunnit plocka undan lite & vikt undan all tvätt. Att vika tvätt är man ju inte så duktig på nu för tiden.. Man orkar inte helt enkelt! :)

Ska ta de lugnt ett tag i soffeloffan sen blir de fan tomme bingen för denna dagen! :)


Mina finaste älsklingar.


Åh..

Nu känner jag mig ännu mer stressad. Checkpoint ringde oss idag & gav oss ett pris. Jag var sten säker på att det max skulle gå på 5 kanske 6 tusen att hyra stället med mat. Men nä, deras BILLIGA pris blev på 10.000.. Amen lägg av! 10 tusen.. Nänä, då fixar jag hellre allt själv i lokalen breve kyrkan.. 10 tusen är fan inte värt att lägga på checkpoint!! Jaha, nu blev inget enligt planerna. Tur jag har min fina syster som kommer hjälpa mig..

Haft en super mysig kväll hos mamma & pappa. Har precis kommit hem. Lias har somnat gott. Blir antingen en film nu, eller så tar jag och bäddar ner mig jag också.. Man har blivit så tråkig nu för tiden. Man orkar inte sitta uppe så fort Lias har somnat. Lär väl vara så ett tag till. :) Måste ta vara på varje tillfälle man får gotta ner sig i bingen.. :)

Hoppas ni haft & har en trevlig kväll!


Love it

Precis kommit hem från en underbar promenix med min underbara son. Idag ville han följa med iallafall, sov inte mycket under rundan men låg så fint & sutta på nappen & långt om länge så somna min lilla gosse.. Underbart väder också. Kallt som satans, men man kan inget annat än vara glad så länge solen är framme. Nu blir det slapp i soffan en stund innan det är dax att påbörja maten.. :)


Godmorgon.

Jaha, kylan är tillbaka. Men det gör mig inget.. Snön kan dock hålla sig borta. Fredag idag då.. Jaha, var tar tiden vägen egentligen? Snart är ju januari månad också slut. Denna månaden är rätt tråkig faktiskt. Nästa måndag händer det lite mer, som Sagas dop tillexempel. Ska bli fint & se lilla prinsessan döpas. Har hittat en perfekt dop present också. Kommer hon nog bli glad över när hon blir äldre. :) Min lilla Saga. Vilken kärlek jag har för den lilla tjejen. Sarahs fina sessa. :) Kommer bli så roligt när Saga & Lias blir så pass gamla att dom kan börja leka med varandra. Nu håller dom bara handen, skriker ikapp, och kysser varandra genom deras nappar. Haha, underbara små liv.. :)

Nästa vecka ska Lias få sina sprutor. Åh, det ser jag inte fram imot men de måste ju göras. Undrar hur han kommer reagera. Aja, tur Hassefrasse är med mig.

Nä, Lias kollar barnprogram & pratar för fulla livet.. Ska snart göra oss i ordning & se om vi hittar på något idag eller vad vi gör.. :)


Mörkt..

Sitter här i min ensamhet i vardagsrummet, Lias väckte mig vid 7 tiden.. Trodde det var mat dax men han ville bara sutta lite på nappen. Märkligt att han fortfarande sover, han somna kl 10 igår liksom.. Hmm, inte likt min gossetosse. :) Fick iallafall lite egen tid framför tv'en igår & det var super skönt. Tack lilla Lias, det behövdes. :)

Inget planerat idag förutom besiktning av bilen, lite samtal som ska göras & sist men inte minst, röra på fläsket ;)


Dop.

Det här med träning har ju gått fram & tillbaka, har inte riktigt hittat orken. Sorligt..
 
Dock vaknade jag upp i morse med en stressande känsla som rusa igenom hela kroppen.
''Shit, det är snart dop..'' Ja, om ungefär 2 månader är det dop för lilla Lias och mitt mål var ju att jag skulle gå ner mina gravid kg. Mja, 2 månader.. Klarar jag verkligen de? Jag vet inte. Men jag måste tro på mig själv. Jag måste ha ett mål. Och mitt mål är fortfarande till Lias dop. Så med ett leende på läpparna är det dax att bita i det sura äpplet. Om jag så går ner 10 kg eller om jag går ner 2 kg, det gör inget. Bara jag känner att jag har försökt och gjort mitt bästa.
 
Min vikt innan graviditet - 60kg.
Min vikt precis innan förlossningen - 95kg.
Min nuvarande vikt - 75kg.
Mitt mål - Är egentligen 60kg igen, men jag satsar på 65 först och främst, sen ser vi därifrån..
 

Jag trodde ärligt talat det skulle vara så mycket lättare att gå ner i vikt än vad det egentligen är. Det är lika tråkigt varje morgon man går upp och ställer sig vid gaderoben och ska ta fram något att ha på sig. Man känner heller ingen glädje att gå och köpa nya kläder, för ens önskan är ju att gå ner dom där kilona igen. Jag saknar den gamla smala Sarah.. Jag längtar tills jag kan gå i dom kläderna jag en gång gjort. Jag längtar tills jag kan ställa mig i speglen och känna mig fin för en gångs skull.
 
Tänker inte skriva fler inlägg där jag beklagar mig över min vikt & att jag MÅSTE börja träna osv, osv.. Det är slut med det nu. Det måste slutas prata en himla massa och faktiskt ta tag i det för en gångs skull.
 
Men från det ena till det andra så ångrar jag inte en sekund dom 35 kilona jag gick upp under graviditeten. Jag hade kunnat gå upp 35 kilo till, för se vilken underbar son jag har fått. Hur dåligt jag än har mått under den tiden innan Lias kom, ja, jag hade kunnat må lika dåligt igen, tusen gånger om. Jag är så himla lycklig över vad jag & Hans har skapat.. Den kärlek man har för sitt barn, ja, den går inte att beskriva. Lias är min son, min & Hans son. Det är fortfarande svårt att förstå det.
 
 
Har varit en toppen dag som har spenderats med mina föräldrar & min syster. Vi åkte en runda till väla & sedan vidare till checkpoint där vi åt gotte middag & prata lite med dom som äger stället eftersom vi gärna skulle vilja hyra checkpoint till dopet. Jag orkar inte stå med allt jobb själv. Så, blir ett samtal till dom i morgon igen, där vi får planera lite mer i detalj. Jag måste också ta tag i dom här jädrans inbjudningskorten. Jösses, en massas som ska göras. Men det kommer bli en super bra dag för lilla Lias och jag bara längtar..
 
Nä, nu ska jag mysa med min underbara familj.

Goa människor.

Jaha, då börjar denna dagen även rulla mot sitt slut. Full rulle har det varit. Började som sagt hos BVC i morse. Hans gissa närmast, han väger 7420g & är 65cm lång. Han bara växer & växer.. Hinner inte med! Skulle ju till advokaten idag också, men han var sjuk så det sket sig.. Blev en fika hos Hans syster istället där även svärmor var med. Trevligt! :)

Kvällen har spenderats hos Emelie & Stefan. Dom bjöd på spagetti & köttfärssås. Mums! Kvinnan kan laga mat! :) blev en rätt sen kväll idag. Har varit hemma & precis hunnit sätta mig i soffan. Träffade även Angelica på en cigg innan vi körde hem. Guda mig vad jag saknat henne. Hoppas hon & hennes mamma kan komma ut till oss i veckan, hade varit så kul! :)

Nä, lilleman är fortfarande vaken så ska försöka natta honom men känns som han inte kommer somna på ett bra tag iallafall.. Jag som är så trött. :(

Nä, Natti på er.. :)


Jahap.

Då börjar denna dagen gå mot sitt slut.. :)

I eftermiddags fixade jag Lias, gav han mat & packa in honom i vagnen. Han grät när jag la ner honom, men jag tänkte han somnar säkert så fort jag börjat gå. Jag gick & jag gick, skaka vagnen lite smått, inget hjälpte. När jag kommit en bit på vägen fick jag fan tomme ringa efter Hans, så han fick lämna nappen som jag självklart glömde, men nä, det passade inte med nappen heller. Så jag fick hoppa in i bilen & Hans fick jogga hem med lilleman i vagnen. Såklart somnar han då, han tyckte väl mamma gick för sakta som pappa Hans sa. :) Såklart orkade jag inte ta mig ut igen, så jag fortsatte på gåbandet där jag redan hade gått ett bra tag.

Jag & Hans har varit där uppe & tränat lite till nu ikväll. Nu ligger vi på soffan & Lias somnar när som helst. Kanske sover han hela denna natten då? Haha, återstår o se.. :)

Imorgon är de full rulle. Dagen börjar hos BVC halv tio, vidare till advokaten, till bauhaus, till Linda & till slut hem till syster Charlotte för att fixa naglarna. Kommer vara helt slut i morgon kväll.
Jaha, undra vad Lias väger i morgon då. Hoppas hon mäter honom också. Men de vill hon bara göra en gång i månaden. Iofs har vi inte varit hos henne sen han fyllde 2 månader, så förhoppningsvis mäter hon i morgon också. :) Jag gissar på att han väger 7200 & Hans gissar på 7500.. Vi får väl se ;)

Nä, nu ska jag förberedda nattamålet till Lilla killen innan han somnar. Hoppas ni haft en bra dag. :)


Måndag

Helt förvirrad var jag igår. Var helt säker på att det var idag vi skulle till BVC, men tydligen inte, det var i morgon. Morgonen började kl sju i detta hem, helt okej.. Dock vaknade Lias kl 3 inatt. Äh, lite maud på de sen somna han gott igen. Tror han har vaknat av att han var varm för jösses så svettig han var när jag tog upp honom. Vid 8 tiden stack vi hem till mamma & pappa, dom bjöd på litta frulle & pappa hade köpt ett stort paket blöjor till oss. Billigt på maxi denna veckan. :) Har hunnit med maxi också & handlat hem litta.. Lias sitter i sin stol & leker med sin leksak & jag tittar på Ellen. Får alltid ett leende på läpparna när man tittar på henne. :) Skulle egentligen plockat fram dammsugaren, men suck vad jobbigt! Aja, snart packa ner Lias i vagnen & promenixa ut.. :)


Ha en bra dag mina vänner. :)


Mums.

Blev goda frukostbullar hos Emelie & Stefan i morse. Lite kaffe & flabb sedan körde vi hem igen. Jag vila någon timme, hade så satans ont i huvudet eftersom man fått springa fram & tillbaka inatt. Hoppas Lias sover gott denna natten iallafall. :) Efter min lilla vila tog jag på Lias, så gick vi ut & gick en lång promenix. Super skönt var det.. Gick & tänkte på hur lyckligt lottad man är & hur underbar liten son man har. :)

Som jag skrev på Facebook så trodde jag barnprogram var populärt fram till igår då vi satte på "wild animal" & "Explorer". Lias tycker det är roligare att lära sig om stora lejon & "snöbollsjorden". :)

Ska försöka natta Lias snart, sen ta mig en skön dusch & slänga mig i sängen. Juhh, underbart.. :)


Trött mamma.

Idag är jag minsann en trött mamma. Lias har vaknat 2 ggr inatt & velat ha mat. Har inte hänt på länge nu.. Hoppas han sover gott hela natten inatt. :)

Förkylningen börjar lätta, skönt! Hade en super trevlig kväll igår med Emelie & Stefan. Blev inte helgrillad kyckling utan vi körde på baconinlindad fläskfilé & hasselbackspotatis.. Jösses vad gott. :) Blev att vi spelade lite spel & flabba sen körde jag dom hem vid 12 tiden.

Nu är vi pigga & glada.. Ja, glada iallafall. Har precis gjort i ordning Lias och ska snart fixa till oss själva sen ska vi köra in till maxi & handla frukostbullar sedan vidare till Emelie & Stefan & äta frulle. :) Sen blir det raka vägen hem, idag blir det minsann städ & tvätt IGEN.. Tycker det är det enda man gör. Städar, tvättar.

Fick en kommentar nedan när jag skulle skriva min förlossningsberättelse, och ja, jag får väl ta & göra det snart! :) hade faktiskt varit skönt att få skriva av mig från början till slutet liksom.. Ja, vi får se när jag pallar, men de kommer. :)

Fina bilden Malin skicka till mig igår. Du är för fin, Malin. <3


Kan fortfarande inte förstå det..


Fredag

Min nya fina morgonrock är på & mina mysiga sockar likaså. Nässpray & Ipren har varit min bästa vän idag. Fattar inte varför jag har sån otur. Flög på maginfluensan förra helgen & nu detta. Än så länge har jag inte märkt något på Lias & Hans har inte heller märkt av något. Skönt. Hoppas inte det kommer heller. Ikväll var vi bjudna på mat hos Emelie & Stefan. Gott var det & en trevlig kväll blev det. I morgon kommer dom hit på helgrillad kyckling med gräsdsås & pantofflor, mums vad gott.. Längtar! ;) Möjligt vi tar en liten bowlingrunda innan, vi får se.. :)

Nä, Lias håller på att somna här så snart får jag förhoppningsvis slänga mig i soffan med min underbara man & mysa till tv som man inte fått göra på 2 månader. ;)

Hoppas ni har en trevlig kväll. :)


Vänskap.


Jan. 04, 2013

Hade en super mysig kväll hos syster med familj. Ät en riktigt god kycklingtallrik, herregud, den ska ätas igen! Satt & flabba lite, alltid lika trevligt.

Runt 9 tiden försökte jag natta Lias, men de går verkligen inte. Runt 11-12 somnar han, absolut inte tidigare vad man än gör. Känns så tråkigt att man inte kan få lite egen tid på kvällarna. Så fort Lias har somnat, då får man själv gå in & lägga sig. Han är så dålig på att vila på dagen också, så oftast är han övertrött & då blir de minsann inte lätt att få den lilla gnällisen att somna. Aja, får fortsätta försöka helt enkelt. :)


God morgon.

Lias somnade halv 11 igår. Super skönt.. 2 kvällar nu har han lyckats somna i sin säng av sig själv, Skönt.. Det som var lite mindre skönt var att han vaknade kl 3 inatt, men jag förstår honom för han sov väldigt mycket igår. Inte kan man ju sova hela tiden. :) Men efter lite mat & mys med nappen somnade han om & vakna precis.

Idag ska mina prinsessor hem.. Gud vad tråkigt. Men har haft underbara dagar med dom & vi lär ses igen. Det är ju faktiskt inte så långt att köra & jag kör gärna den biten för att träffa dom. :) Det blir lite städ & tvätt idag, det behövs & ikväll ska vi hem till min syster och hennes familj & käka pizza. Mysigt!

Ha en bra torsdag.. :)


Seg..

Riktigt seg har man varit idag. Jag, Malin & barnen skulle egentligen gått ut och gått idag, men vi kom inte så långt. Blev att vi körde in till stan, käka på McDonalds & mös på stranden & snacka en massa tjej snack. Är super glad över att jag har Malin & Saga. Finaste tjejerna. Vi har haft vårt lilla tjafs en gång i tiden, men tjafs måste man ha ibland & man måste få rensa luften. Det viktigaste är att man förlåter varandra & lägger det bakom sig. Visst Malin? ;) Alla kan bli ovänner ibland, det är mänskligt. Mänskligt att slänga ur sig några dumma ord om varandra också. Inte alla som förstår de bara. ;)

Nu är vi hemma & myser med bebisarna. Blir väl antagligen maxi & handla hem till middagen ikväll. Jag & Malin vill äta lax, men verkar inte som min kära man vill det.. Så vi får väl se vad det blir. :)


Uppe med tuppen.

Jaha, då var det onsdag redan.. 2 januari. Puhh. Igår var det Lias 2 månaders dag. Kan inte förstå han bara är 2 månader. Han beter sig som han är 3-4 månader.. Han har utvecklats så himla fort. Igår stöd vi upp honom i sin gåstol så nacken var stil, satte på han halkatrumpor & jovisst mina vänner, tro de eller ej, sakta men säkert kom han fram. Är det ens möjligt? Lilla gossen.. Han har också blivit super duktig med nappen. Så skönt. Den där nappen kan sin grej. :)

Malin & Saga har varit här sedan i söndags. Har haft super mysigt med våra små bebisar. Saga är en helt underbar liten tjej.. Kommer vara så fina tillsammans när dom blir äldre, hehe. :)

Igår kom Patric hit, Hans lagade mat till oss och sedan slutade det med lite spel & flabb. Super mysigt! Så mycket som jag skratta igår har inte hänt på länge. :)

Nä, nu ska jag se om lillkillen vill ha mat. Saga & Lias lyckades vakna samtidigt men verkar som lilla Lias bara ville sutta på nappen. :)
Skriver kanske senare. :)


RSS 2.0