Chock.

Jag sitter här och grubblar för mig själv. Än sitter jag i chock & i mellan åt skakar jag av rädsla. Jag känner hur tårarna sakta tränger sig igenom mitt yttre. Kan inte hålla dom inne, vill inte heller.

Vem vet vad som hade kunnat hända? Tänk om jag mist lilleman, niki, Hans, mina föräldrar, syskon, svärföräldrar, släkt, vänner? Tänk om dom hade mist mig, Hans, niki & Wille.
Vi råkade ut för en hemsk grej idag, som tur var hände det ingenting & vi lever än. Jag blev imponerad av mig själv som klarade av situationen så bra som jag gjorde.
Jag & Hans skulle köra till hyllinge & köpa lite gotte till ikväll & jag kände hur det tog imot att sätta mig i bilen.

Jag vill be alla som läser min blogg & har körkort att köra försiktigt. Ta det lugnt i trafiken & håll för guds skull avstånd!! Jag vill också be alla att ta bara på varenda sekund ni har med era nära & kära. Man vet fan tomme inte när sista dagen är kommen..


Nära & kära - JAG ÄLSKAR ER!



Trött, tröttare, tröttast.

Tisdag morgon & det är tråkigt väder ute. Men hur dumt det än låter så tycker jag det är rätt skönt. Så varmt det har varit dom senaste dagarna så behövs detta, tycker jag :)
Idag är de en spännande dag. Bara om någon timme händer de & jag är så nervös! Uhh... Jag håller tummar & tår! :)

Nu - frulle. Kärlek till er alla! :)


Bild

Tyvärr blir de för stort för oss i de nya huset. Så är de någon som vill ta över vårt fina möblemang så hör gärna av er :)


Ek bord

Någon som är intresserad av ett ek bord med sex skinn stolar? :)


Helt underbar.

Helgen har varit helt underbar.
Jag bara älskar mitt liv! Jag är så sjukt lycklig! :)
Men nu är helgen över & en ny jobbevecka väntar. Men å andra sidan, jag har världens bästa jobb så jag ska inte klaga. :)
Jag hoppas också på att det blir frulle i solen idag! Det ska jag se till att de blir iallafall.

Nycklen till huset fick vi igår utav en av byggarna. Känns bra att dom litar på oss, så som vi litar på dom. Dock ska vi inte börja flytta in grejer ännu, eftersom dom inte är färdiga riktigt ännu. Men förhoppningsvis snart =}

Igår hitta jag två fina blåa korgar man ska ja leksaker i på citygross. Dom tog jag direkt! Gud vad fina :) och så hitta Hans en fin liten boddiiiiss till lilleman. Vi längtar så efter dig <3


Husägare.

Då var de lördag & dagen va kommen att skriva kontrakt.
Kontraktet på att vårt hus är sålt är skrivit & kontraktet på vårt nya hus är också skrivit. Två flugor i en smäll. :)

Eftersom vi valt att göra ve tomten själva så va vi där idag och rotade lite. Vilken skillnad. Ska fota och lägga upp lite före & efter bilder så ni får se vad som händer :)

Inflyttning senast den 31 juli. Ska bli spännande! Hoppas dock på tidigare :)
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll vettja :)


Turen.

Som jag skrev igår så har turen kommit och turen har gått ifrån oss ett antal gånger dom senaste dagarna/veckorna. Men nu har turen kommit tillbaka och jag tror den är här för att stanna.
- på lördag ska vi ner och skriva kontrakt. Då är huset sålt! Hur bra känna nu inte det? Det som gör mig mest lycklig är att vårt drömhus blir vårt. Idag ska vi till vårt blivande hus & prata med byggarna & bestämma vad som ska göras & vad som ska köpas eftersom vi själva får bestämma vad vi vill ha för kakel i kök och porslin på toaletterna.

Jag vill bara skrika ut till hela världen hur lycklig jag är. Att allt går åt det hållet de ska gå åt & att vi får flytta innan lilleman kommer till världen känns också bra & en klump från magen har släppt. Vi ska få en liten son! Åh, älskade lilleman.

Det första jag ska köpa när vi har flyttat är en pool. Yey!!

Ha en bra dag i solen. <3


Babyboy.

Hur ska jag kunna förstå att det verkligen är på riktigt? Att allt som händer just nu, faktiskt händer? Jag kan inget annat än skratta mig lycklig.

Nu fick jag en liten puff av lilleman. Tycker fortfarande de känns obehagligt, men endå fantastiskt såklart. Jag vill att vår lilla Messi ska komma till världen nu. Längtan är så jobbig.. Kom älskling, kom! :)

Snart helg & de ska bli så fruktansvärt skönt. Jag hoppas på att det är fint väder på lördag. Då ska jag & älskling åka över till Helsingör och äta middag, äta glass, titta i affärer, kolla på folk & gå över till stranden & mysa! En hel dag bara jag & hasseman. De kommer bli så mysigt så.

Jag vill så gärna dela med mig av vad vi kommit fram till för namn till lilleman. Men är de för tidigt eller vad är de? Vad tycker ni? Ska jag dela med mig eller va tyst en liten stund till? :)


Ha en bra dag i solen!


Tjockis.

Man börjar faktiskt känna sig lite tjock nu och äntligen börjar man fatta att jag faktiskt har ett litet liv där inne. Lilla älsklingen heter såklart inte "Olle" men jag tror vi fortsätter med de namnet tills jag känner mig redo att dela med mig av de riktiga namnet vår lilla älskling ska få! Hoppas alla har en bra dag i solen. <3


Åh.

Vi väntar en liten pojke! It's a Messi. Jag är så glad! Beräknad till den 17okt. Allt såg så bra ut!! Jag är så lycklig.


Gris.

Vilken dag. Den har verkligen gått upp & ner och jag har inte hunnit med för fem sekunder. Nu ikväll fick vi ett riktigt bra samtal av mäklaren. Så som de ser ut nu så är huset vårt om 2 månader. Vilket betyder att vårt hus snart är sålt ;) glad tjej eller vadå?

Meningen var att jag skulle städa nu, eftersom dom som vill ha huset kommer i morgon kl 19.00. Men jag är för varm, för klibbig & allt för trött för att ställa mig & böka med det nu.

En allt för sen middag håller på och göras nu & de blir lassange. Sen får man hoppas på att man kan sova gott utan att svimma av värmeslag! :)


Anonymt.

Hur orkar ni skriva anonyma kommentarer, varför inte stå för vem ni är & köra med öppna kort? Allt blir mycket lättare & roligare då. :) Då får vi chansen & reda upp saker & ting! Och om ni inte kan de, så snälla håll er borta. Kan man inte stå för vad man skriver, tycker, tänker så behöver man inte kommentera heller. :)


Natten!

Natten har varit mysig, jobbig, svettig & kall. Allt på en & samma gång. Inte hjälpte det att öppna fönstret, lika varmt inne som ute, inte hjälpte de att slänga iväg täcket, nädå. Sen äntligen kommer Hans på att vi har vår kära fläkt i förrådet. Var bara till att trippa ut där & äntligen kunde vi sova gott. Nästan för gott för när klockan ringde i morse ville jag inte öppna ögonen. Något som gjorde mig extremt lycklig var att vi hade glömt rulla ner rullgardinen så solen trängde sig in & gjorde mig pigg & glad :) så glad att jag faktiskt har linne på mig idag.

I morgon är de dagen vi längtat efter & så länge pratat om. Att vi ska vara där halv 8 gör mig så glad. Slippa gå hela dagen & vänta. Att vänta det orkar jag inte mer, jag har väntat allt för länge :) nu vill jag veta om de blir en liten Olle eller en liten greta! :)

Nu skriker magen efter frukost, så de är något jag ska göra nu. Hoppas vi får en fin dag idag också. :) puss på er alla söta vänner & SNOKARE! :)


Hmm..

Att träffa sin bror efter så många år trodde jag träffen skulle bli väldigt känslosam. Men att träffa Daniel i lördags kändes som en klump från magen har släppt & att ha pappa vid min sida kändes ännu bättre. Ingen pinsam tystnad, inga konstiga spänningar, allt känds så bra. Äntligen är tiden här då vi alla kan va tillsammans! Jag är super glad för bror min, och denna gången ska vi inte släppa taget. Inte nog med det så är jag faktiskt faster, faster till lilla Olivia som jag igår fick träffa för första gången. Jag är en stolt faster, det är en sak som är säker. Kärlek till familjen Nilsson-Olsson. <3

Jag har haft en super bra helg med min blivande man med många goa skratt. Jag är så glad för att jag har dig, min skatt. Finner inga ord för hur mycket du betyder för mig, älskling.

Människor kan göra en så besviken ibland. Det jobbiga är när dom inte förstår misstagen själva. Om man är riktiga vänner trodde jag man kunde berätta allt, tankar & känslor. Men i dagens samhälle går inte det. Det blir missförstånd, sura miner & tillslut är man "löjlig" för man yttrar sig om sin åsikt. Är det så de ska va?

Ska man behöva känna sig som ett tidsfördriv? Ska man finnas för sina vänner hela tiden, stötta, prata, göra allt man kan, men så fort de finns någon annan i närheten, så passar man inte längre? Det är inte en riktig vän. Och en sån människa klarar jag mig utan.

Sen finns de vissa människor som bara vill förstöra & jag skulle bara vilja skriva namnet rakt ut. Men jag ska inte hänga ut någon. Personen vet att den/det/hon/han är en gris som inte vågar stå för vem den/det/hon/han är. Och vad gör den där personen inne & snokar på mitt liv, min blogg där den inte har ett skit o göra? Det luktar avundsjuka.


Men på tal om annat så älskar jag mitt liv :)


Fredag, härliga fredag.

Vaknade imorse med ett stort leende på läpparna, sidan om min solstråle. Gav han en stor puss & en klapp
på kinden innan jag skutta upp för att fixa till mig! Visningen började halv tolv. Den gick perfekt.. Vill inte säga
för mycket här inne på bloggen, men ni skulle bara veta & det får ni snart göra också.

Har också blivit en liten tripp på väla/familia med Malin. Fann det jag skulle. Lite nytt smink & jag blev 800kr
fattigare. Men vad gör det om hundra år? Fick även pratat ut lite med Malin, vilket var skönt.

Till middag skulle det bli lite grillat gott, men ikke.. Det orkade vi inte helt enkelt. Det blev lite goda snitzlar,
potatis & brunsås. Kanske ingen fredagsmidda, men vafan, gott var det iallafall. :)

Nu ska vi fortsätta njuta av fredagskvällen.. Imorgon lär jag inte få leka med min älskling.


Jag sitter här och småskrattar för mig själv. Har gjort det hela dagen faktiskt. Vilka märkliga människor det finns.
Pinsama människor, pinsama!
Aja, det dom inte vet är att vi vet sanningen. Det är väl lite det som gör det hela så roligt..





En bra dag. :)

Oj vad lycklig jag var i morse när jag vakna upp brevid mitt hjärta, utan väckarklocka.
Dock var jag pigg o vaken klockan sju i morse, så jag gick ner och satte igång kaffet, duka fram frukost
och tände lite ljus vilket var uppskattat av min fina man. Efter en god stund med hjärtat tog vi på oss och
fortsatte in till Helsingborg där Hans skulle hjälpa pappa med hans pool. Sagt och gjort. Sen blev det väla
en sväng där jag blev bortskämd. Ett par mamma byxor, mamma linne & mina fina björnborg skor jag så
länge velat ha. Tack pappa & Hans! Ni är underbara.

Nu har vi varit hemma ett bra tag, regnet har ösat ner & solen har kommit upp. Blåsten ä dock kvar men vad
gör det, solen är uppe iallafall. Ida ringde precis, så vi ska vilken sekund som helst ta på oss och köra in till
henne en sväng. Allt för längesedan vi träffade henne!

Fick ett ryck för inte så länge sen, tog Hans i handen och skrek kom, kom, koooom! Han följde efter, förvirrad
som han var. Och det slutade med att vi tog fram alla bebis kläder och drömde oss bort för en sekund.
Niki blev också lite till sig, så hon ville lägga sig i bebis sängen vilket hon fick göra också. :)
Ja, bebis sängen är redan bäddad, men det är för att min systerson har sovit där. :)
Tänkte väl de är många som reagerar på det. :)


Och sen innan jag avslutar detta måste jag bara säga att jag blir så glad av kommentarerna ni ger mig!
Tack fina människor.


Helena, miss! <3





Lycklig.

Fick en kommentar innan, dock var den anonym vilket jag tyckte var lite tråkigt. Om du vill får du gärna skriva vem du är. :) I kommentaren stod det såhär ''Kan du inte berätta hur du berättade för Hans att du var gravid? hans reaktion, och din egen? :D''
Tänkte det kanske hade varit rätt roligt att skriva om. :) Så jag gör det faktiskt!
Ska försöka att inte göra historian så jätte lång, vilket jag är rätt bra på ibland när jag väl börjat skriva. :)



Vilket många inte vet men kanske misstänkte är att jag & Hans försökte rätt länge innan jag blev gravid. Månad för månad tog vi test men det visade sig vara negativt varenda gång. Den sista månaden tänkte vi att nej, nu struntar vi i det. Nu låter vi allt rulla på som det ska, helt enkelt. Vilket var väldigt svårt, att bara släppa alla tankar. Men vi slutade prata om det här hemma och ja, det var väl allt. Samma dag som jag skulle ha min mens skulle vi köra hem till mina föräldrar. Jag har regelbunden mens och mensen brukar ALLTID komma vid 12 tiden. Ingen mens hade kommit, ville inte tänka tanken & ville inte heller berätta det för Hans. Jag kände att det var något som hade hänt. Efter halva bilfärden vågade jag äntligen berätta för Hans att NU, Nu trodde jag verkligen att det hade hänt något. Hans sa inte så mycket då jag har sagt det varenda månad, såklart! Vi körde in på apoteket, köpte test sen vidare hem till mina föräldrar. Tanken var att jag skulle ta testet när vi kom hem & va ensama.. Men det kunde jag inte. Jag smög in på toaletten och tog testet med mig.. Hann bara kissa på stickan sen visade det sig att jag var gravid. Jag tror jag stod på toaletten i iallafall, 10 minuter utan att överdriva och titta på den här stickan. Mina tankar var, jag vet inte var dom var! Tårarna bara sprutade. Jag tänkte, hur ska jag göra nu? Ska jag gå och hämta Hans och berätta det för honom, ska jag vänta, ska jag gå ut och berätta för alla på en gång, hur ska jag göra? Det slutade med att jag tog med mig Hans in i mammas sovrum där jag berättade det för honom. Han bara kolla på mig, han förstod inte vad jag pratade om. Och det var hans reaktion, faktiskt.. Han sa inte ett ljud, han bara gick och satte sig i soffan igen. Mamma och pappa började undra vad vi syssla med. Varför Hans var helt tyst och varför jag gick och skratta/grät och gud vet vad jag gjorde. Så, jag släppte bomben till dom direkt. Samma där, pappa sa inte ett knyst, han fatta inte det heller. Mamma log med hela huvudet. Blev så lycklig att hon skulle bli mormor för 4 gången.

När vi kom hem från våra föräldrar, då började vi prata, grät lite, skratta, grät lite till, kramades, pussades och fick inte nog av varandra helt enkelt. Äntligen fick vi vår önskad uppfylld.


Nästa steg var att hålla det hemligt..........


Det blev väl lite längre än vad jag hade tänkt. Men nu har jag skrivit så gott jag kan i detalj. Än idag har vi inte riktigt förstått att vi ska bli föräldrar men det är något vi längtar så otroligt mycket till. Nästa onsdag, den 23 maj får vi äntligen se om det är en pojke eller flicka & såklart att vår lilla skatt mår som h*n ska!

:)




Vilken fantastisk känsla.

Just nu är jag i paradiset.
Jag har inte riktigt fattat det ännu & kommer säkert inte göra det på ett tag.
Kommer det hända igen? Idag, imorgon, i helgen?


Att äntligen få känna ett litet puffande i magen, ja det går inte att förklara i ord hur det känns. Tårarna sprutade innan jag ens hade förstått att det var bebis. För jag kan knappast ha inbillat mig. Jag är helt säker på att det var min lilla gosebose som ville att jag skulle känna h*n. Jag har längtat efter denna dagen så länge och äntligen kom den. Nu längtar jag efter nästa ''puff''.. Hoppas innerligt det kommer snart! Oj vad jag är lycklig!

Jag och Hans har precis varit ute på en liten kvällspromenad. Härligt väder ute, dock synd att det ska blåsa så förjävligt. Vi tog en sväng nere vid det huset vi ska kolla på, på fredag. Ja, det ser förfärligt ut för tillfället. Men det är ju ett bygge som renoverar det, så det kommer alledes säkert bli tipptopp när det är dax för oss att ta över det (om vi nu tycker om det). Så som man ser det, utanför så är vi iallafall tradigt intresserade. Kan se en framtid för oss där. :)

Nä, nu ska jag gå och plocka undan lite och fortsätta tänka på mitt lilla puffande i magen. <3




<3

Har en helt underbar vän. Tack <3


Vilken känsla..

Allt känns verkligen så bra & så pirrigt för tillfället. Varför? Jo, det finns massor av anledningar! Jag hoppas jag kan få dela med mig av dom så snart som möjligt.. Åh, jag skulle bara vilja hoppa & skrika så glad jag är. Skrika ut till hela världen hur mycket jag älskar min framtida man HANS! Du, niki & bebis är mitt allt!


Jag är världens lyckligaste tjej!


Ämhult.

Efter att jag skrivit inlägget här kommer Hasseman med världens idé - Att vi skulle köra upp och överaska malin.
Skrev ett sms om adress, eftersom jag ska köra upp där på lördag också så skulle jag skriva ut vägbeskrivning lurade jag då till det till Malin. :) Så fort vi jag fick svar på sms tog vi på oss, körde o tanka sen var vi iväg.
Tog inte riktigt så långt tid som jag trodde på väg dit. Men på vägen hem.. Herregud! INGA glasögon hade jag, fullt med vatten på skogsvägen - KÅLSVART. Helljuset hjälpte ju inte allt för mycket utan mina glasögon.. Men, vi kom hem iallafall och vi lever! :)

Jag körde fram till hennes hus, fota huset och backa sedan ner en bit igen. Skicka fotot på sms.. Och fick till svars ''haha wtf?'' Herregud vad jag skratta! Det var iallafall jätte kul att träffa din familj & inte bara var det dina föräldrar, utan hela släkten kändes det som. Men som tur var blev vi varmt välkommna och ser redan fram imot att komma igen! Vilket blir redan på lördag, om inte du din fis kommer hit o busar med mig medans Hasse är med sina vänner. :)

Jag var uppe med tuppen i morse igen. Halv elva gick jag in och väckte Hans, då fick han inte sova längre. :)
Orkar inte att varenda morgon jag öppnar ögonen så är det första jag tänker på ''Mat, ge mig mat''.
Lite tradigt då Hans inte är så hungrig direkt på morgonen.. Men, han äter med mig iallafall och snällt är väl de. :)

Idag ska Hasseman spela fotboll och jag ska jobba ikväll. Och när vi kommer hem blir det lite middag & sen ska vi ut och gå en lång runda! Ska bli skönt.. Hoppas bara det inte blåser så förjävligt!



Vad hände?

Vad hände med klockan egentligen? Sist jag kolla slog klockan tolv och nu helt plötsligt slog hon sju.

Aja, jag har iallafall fått en jädrans massa gjort idag. Hela köket har jag rensat ur, tvättat upp allt i tvättekorgen, rensat hela grovköket och en jävla massa annat. Känns skönt faktiskt.
Än så länge är jag inte trött heller, märkligt. Kanske kan vara uppe ett tag denna lördagskväll då? hmm.. :)
Till middag blev det pepparbiff med potatisklyfter och brunsås. Fy i hela helvetet vad gott det var. Tyvärr ingen efterrätt idag inte, men det får bli lite chips och gotte ikväll. :)

Denna veckan får vi antagligen reda på om vårt hus blir sålt eller inte. Jag vill bara veta hur det blir, så man slipper gå här och tänka varenda dag. Men vi får hålla tummarna helt enkelt.

Som jag skrev på facebook innan idag - ''Bara'' 159 dagar kvar tills vårt lilla hjärtegryn är beräknat att komma till världen. - Gud vad jag längtar. Finns verkligen inga ord. :)

Sitter och tänker på en viss person. Jag undrar varför vissa saker den här personen skriver känns som pikar mot mig. Det kanske är meningen. Men varför i sånna fall, det kan man ju undra.
Ibland önskar jag alla kunde vara vänner, att alla ska kunna umgås och prata utan massa sura miner och prat bakom ryggen. Nej, jag önskar inte det ''ibland'' - Jag önskar alltid det! Det är så det borde vara, eller?



Nä, jag har inte tid att sitta och fundera längre. :)

''have ju rätt in.''

Lördag morgon och jag är pigg som en lärka. Tvätten är igång, dammat har jag gjort, bara lite plock kvar som ska göras sen är jag ledig för denna dagen.

Vilket härligt väder ute, jag blir så glad. Eller inte.. Blåste ju nästan iväg när jag skulle köra till affären. Och när vi endå var vid affären så körde vi ner om och kolla på huset vi ska kolla på, på fredag. Efter gårdagens diskutioner så känns det faktiskt ganska ljust ut för oss. Vi ska bara ändra på lite saker här nu idagarna, sen är det fritt fram. :) Är så glad för vi har den mäklaren vi har. Han gör verkligen allt känns de som. :)

Åh, äntligen har Malin skaffat blogg.se. :) Gå in och läs hennes blogg vettja. - maalinlind.blogg.se :)

ha en bra dag alla .. :)

Finns det något bättre?

Dansk citron, chocklad glass och hallon sorbet. - Tack för att ni finns i min vardag! Utan er hade livet varit ganska tuft! ;) Ja, gud vilka ideor man får för sig..


Jaha, känns som denna fredagen rullar mot sitt slut. Jag är trött som aldrig förr och det är Hans med.
Vardagarna är inte alls roliga när Hans slutar klockan fyra. Innan vi har kommit hem och fått mat i
oss så är klockan redan över 6. Känns sådär. Förhoppningsvis blir det bättre nu när Hans får sitt körkort.
Då kan maten stå på bordet när mannen kommer hem iallafall, slipper det bli så sena dagar. :)

Sitter här och har verkligen jätte tråkigt! Har absolut ingen aning om vad jag ska skriva heller fast jag är
extremt skriv sugen. På tal om något annat så har min kära vän Malin åkt hem.. Suck säger jag bara.
Det positiva är att jag får träffa henne redan nästa vecka igen. Plus att jag kör upp till ämhult på lördag
då Hans ska ha grabbkväll här hemma med grill och öl. Det ser jag verkligen fram imot.
SAKNAR DIG REDAN TOFFSEN!

Jaha, vad händer i helgen då? Man kan ju hoppas på att det blir fint väder.. Tveksamt. Men jaha, nu ser jag att
Niki ligger och tittar på mig. En kissig hund kanske? Vi får ta och gå en runda i kära lilla kvidinge. :)
Hoppas alla får en underbar fredag. :)

image description

Stor besvikelse.

Nä, ni vill inte ens veta hur besvikna vi är.
Jag ska ta och berätta!

Hus nr 1 - Vilken katastrof måste jag säga. Råttbajs i källaren, stora feta spindlar överallt och jag vet inte hur många spindelnät jag gick in i. INTE okej. Köket var mindre än vår toalett på ovanvåningen. Stor motortrafikled gick utanför, inte skönt ljud! Det enda positiva var - Utsidan var perfekt. Men, det är inte utsidan vi ska bo på. :)

Hus nr 2 - Helt okej på utsidan, även på insidan. Tomten var helt perfekt. Jag menar, tackar man nej till 1500 kvm tomt? Tror inte det va! Dock lite smågrejer som jag inte gilla & känslan jag fick, var inte den känslan man ska få!
TVEKSAMT!

Sen kom vår kära mäklare, räddaren i nöden och säger väldigt lovande ord och vi har även kört utanför det här huset och vi blev tradigt intresserade. Nu är det bara till att vänta ett litet tag, tills dom blir färdiga med det här huset sen får vi en privat visning, hur bra låter inte det? SNÄLLA HARRE, VA PÅ VÅR SIDA!

Hans spelar fifa, Niki äter på sitt ben, jag har huvudvärk och känner bara för att sova. Hoppas ni andra haft en bra dag iallafall. :) Puss på er!



Mysdag.

Det blev bara en massa mys igår, och inget av de jag planerade blev av. Så, får väl ta det idag istället. Känner inte mig lika trött & hängig idag.
Då är det redan torsdag, Gud vad tiden springer iväg. Mest av allt önskar jag det vore den 23 maj nu. Jag är så nyfiken på vad det är för en liten sparv som ligger där inne. Vad jag själv tror så är det en pojke som ligger där, men man vet aldrig. Det ska bli kul att se :)

Den 7 & 8 juni längtar jag också till. Har lovat frissan att INTE röra mitt hår (färga de, klippa de) förens den 7. Då ska hon fixa till de ordentligt & färga de i någon fin färg :) och den 8 är de min födelsedag, dock inget jag ska fira för samma dag tar Angelica studenten, så de blir henne vi firar istället! :D

Två visningar idag för oss idag. Håller vi tummar & tår att de är något vi tkr om. :) Har vi blivit kräsna? Hmm..


Tänk..

.. att jag har ett liv inom mig! <3

Röja!

Idag blir det en dag då jag ska spendera varenda timme i vårt hem och bara röja. Jag förstår inte varför vi stökar ner så snabbt? Visning imorgon igen, det måste ju vara fint. :)  Idag står hemmalagad biff, potatis & brunsås på menyn och det ska mysas till med tända ljus. Det lär min älskling uppskatta.

Snart slutar jag. Ska köra raka vägen till åstorp och handla frulle och åka hem till mitt hjärta som ligger där hemma och är sjuker. Förstår inte varför han har sån otur att åka på allt. Men det är på bättringsvägar iallafall. På tal om något helt annat. Jag olja staketet igår.. Stort misstag. Det regna ju inatt/morse. Tack, kära herre, tack.



Om 30 dagar tar min fina vän Angelica studenten. Oj vad jag är stolt över den tjejen och gud vad du ska firas! Jag bara längtar. Du är en sån fin människa och du har klarat dig så bra här i livet trots alla motvindar du haft. Många av mina egna motvindar har jag haft med dig, och du har hjälpt mig & stöttat mig igenom allt. Det är jag dig evigt tacksam för.. Min alledes egna fina vän. Tack för allt du har gjort och jag hoppas du får en super duper kul student, för det förtjänar du. Och du kommer lyckas bra här i livet, det vet jag! Tack för du är du.



 en gammal bild på oss gumman. <3


Tisdag.

Jag vill så gärna känna dig, min skatt. Jag vill veta att du finns där inne och att du mår bra.
Det går inte en sekund utan att vi tänker på dig, mamma & pappas lilla mirakel.


Allt flyter på som det ska. Visningarna på huset också. Igår var det ett par och kollade och var väldigt
intresserade. Och även ett annat par skulle komma tillbaka på torsdag och titta igen. :) På torsdag ska
även jag & Hans på visning.. Ska bli spännande och se hur det går. Allt ser bra ut, är bara rädd för att
huset är lite för litet, men vi får hoppas på det bästa när vi kommer dit. :)

Vädret har varit lite sisådär idag. Men jag har endå varit ute och oljat vårt staket. Får köra ut i morgon
efter jobb och köpa mer olja. Har en del kvar på staketet, plus utsidan och sedan träddäcket.. herregud
säger jag bara. Det tar tid detta.. :) Men har man så bra arbetstider som jag har, kan man gott göra lite
nytta.. :)

Nu ska jag mysa ner mig med min älskling som inte mår bra idag.. Mina fina lilla älskling. Gud vad jag älskar dig.


Vem är du?

"tack för att jag får vara din mamma. Jag lovar att jag ska göra allt jag kan för att du ska vara lycklig och må bra. Ditt jobb är att vara du. Mitt jobb är att låta dig vara det"

Vi längtar efter dig, så mycket..


Oj oj

Vilken underbar helg det har varit. Trots lite vindputsaaar har solen varit uppe & gjort mig på super bra humör. Vi har varit och pelat i trädgården hela helgen, grillat och myst med svärföräldrarna, Malin & även Louise & Oskar kom på besök. Fått en massa fina bebis saker har vi också. En gåstol, en bärsele, babysitter & lite till. Super nöjd och bara längtar ännu mer till vårt lilla hjärtegryn kommer till världen. Igår halv åtta på kvällen ringde mäklaren och sa det var visning idag klockan tio. Tack för den tänkte jag, jag som inte städat på hela helgen. Det var bara till att sätta igång. Tradigt trött är jag idag kan jag säga.. Idag ska jag städa bilen, olja träddäcket, tvätta, laga god mat och även hinna med att baka mina goda vanilj bullar OCH kolla när älskling spelar fotboll ikväll med min underbart fina vän Malin & antagligen min fina svärmor. Nu ska jag fortsätta jobba.. Hoppas ni får en bra dag alla. Kramosar!

Lördag.

Då välkomnar vi v.17. Så härligt att tiden går lite fortare nu för tiden. :) Igår fick jag hem mitt brev till ultraljud.
Gud vad glad jag blev. Så den 23 maj ska vi äntligen (förhoppningsvis) få se vad det är för kön som ligger och
gottar sig där inne. Men mest av allt hoppas jag att vårt lilla liv mår bra! Oj oj vad jag längtar. :) SPÄNNANDE!

Äntligen bytat sommardäck. Inte en dag för sent, eller vad säger ni? Nu är det iallafall gjort! :)
Snart är det ju dax och köpa en bil till! Och jag vet nog nästan vilken vi ska ha, ska bara försöka få hasseman
att också vilja ha den. Det är ju trots allt han som ska ha bilen, tills jag slipper ha combin!! :)

Inte långt kvar nu och jag tror på min älskling. Denna gången har han kämpat och kämpat.. Den här gången
MÅSTE han kämpa. Jag tror på dig älskling, du klarar det utan problem. :) - TACK för det du gjort för mig. <3


Nu ska jag gå ut och titta till söta lilla lassangen i ungen, mums. Sen kör jag till maxi och handlar lite smått
och gott till ikväll. Känns som det blir en mysig hemma kväll idag! :) Hoppas ni andra får en underbar dag.


Fredag, äntligen fredag.

Denna veckan har varit jobbig. Det har varit långa dagar med full rulle från morgon till kväll.. Idag är vår första dag denna veckan vi kan köra hem efter jobb & bara vara. Jag är trött.. Så trött. men vad gör man?

Har fått hem mitt gravidsmycke! Är så glad för det, de var så fint!

Jag längtar efter mitt lilla mirakel.. Jag vill ha dig här nu. Väntan är så otroligt jobbig. Tänker på dig, hela tiden!
Fina lilla älskling! <3


Åh!

Jag har fått färg, underbart ju! :D

Idag blir det hundbadet med Nikita! Så mysigt! Förhoppningsvis en glass på det också sen raka vägen hem & pula i trädgården! Älskar detta vädret! Yey!


sol, härliga sol.



Fy i hela helvetet vad det är underbart när solen skiner.. Man blir så glad i hela kroppen.
Sånna här dagar saknar jag faktiskt Dalhem. Låter det inte sjukt? Saknar tiden då jag träffade Hans,
då vi lärde känna varandra, då vi hitta på massa saker, då vi satt på hans lilla täppa dag in och dag
ut, bara prata, prata och prata för att lära känna varandra. Jag saknar det så mycket.. Jag blir så
nykär när jag tänker tanken. :) Vi hade så mysigt.

MEN ..

.. Vårt förhållande är så jävla bra än idag. Tänk att du ska bli pappa till vårt lilla mirakel? Än idag kan jag inte förstå det. Det finns inga ord som kan förklara hur lycklig det gör mig eller hur lycklig DU gör mig! Vi har kommit så långt med varandra, trots vi inte varit tillsammans allt för länge. Vi har haft våra stunder, men det är våra stunder som har gjort oss starka. Starka tillsammans!

Idag är det visning i huset vilket betyder att vi inte får vara hemma. Så det blir lite grillning hemma hos mamma och pappa och sedan blir det jobb ikväll.

Jag träffa Helena idag. Hon följde med mig hem och hjälpte mig med det sista. Hur underbar är man inte då? Gud vad jag är glad att jag har träffat dig söta rara fina Helenis..





Tisdag.

Måste ju säga att det var SUPER skönt med en ledig dag idag och dagen har varit helt underbar! :)

- Majbål, grill, musik, öl och för mig och Malin blev det hallonsoda/fanta, lövely afton. Tackar vi för. :)
Kvällen blev inte allt för lång, vid tolv tiden kom vi hem och slänge oss direkt i säng. Ja, det fanns inte
mycket mer och göra då jag har en sambo som ÄLSKAR ta en öl för mycket. ;)


Vaknade upp i morse av att solen strålade in i sovrummet. Trots våra rullgardiner lyckas den tränga
sig in varje gång och jag ska inte klaga, för hur underbart är det nu inte? :) Blev på super bra humör
medans älsklingen låg och drog sig och ja, tyckte väl synd om sig själv?
Långt om länge gick vi upp & körde in till min far, där har han redan monterat upp sitt spa. Det betyder
våren är här.. Vilken varme det har varit både igår och idag? Finner inga ord! jag njuter som aldrig förr.
Körde till sofiero gjorde vi också, men vi vände lika snabbt. Fortsätte ner till gröningen och där vänder
vi lika snabbt igen. Det slutade med en glass på macdondlas.. Ingen höjdare, men det gick ner.

Kvällen avslutades med grillat för mig och älsklingen. Dock inte det bästa köttet vi grillat. Smaka inte alls
som jag ville det skulle smaka.. Maxi blev det också, med Malin för att köpa ett jävla parasoll, dock funka
det inte som vi ville där heller.. Men, trots detta har det varit en super bra dag och nu är jag trött!

Imorgon är det visning på huset och jag har städat som en jävla galning. Enligt mäklaren är det väldigt
positivt och kan till och med bli kontrakt skrivning på torsdag.. AMEN, hör ni eller? Helt fantastiskt. Men,
ska inte ropa hej i förtid. Man vet aldrig vad som händer och sker.. Vi får helt enkelt hålla alla tummar
och tår. Eller vad säger ni ? :)

Hoppas alla har haft en super trevlig valborg.

- Malin, läser du detta så ska du veta att jag finns vid din sida vad som än händer.. Me like u. <3

Lillbebis säger trevlig kväll på er alla och sov gott. :)

RSS 2.0