i'm happy! =)

Led som ett djur igår.. Bajsa 30 gånger och röka 2 packet cigg. Men jag klara det! =) Äntligen är uppkörningen avklarad. Bara den satans teorin kvar. Fan att jag kugga! Tre fel för mycket! Tyvärr hade dom inte tid i Helsingoborg för uppskrivningen förens om tre-fyra veckor.. Så jag fick en tid i Halmstad. Bättre det än sitta här och vänta..

Igår gick visningen skit bra.. Blev riktigt intresserade här på Kjellstorp, vilket jag inte trodde. Som jag skrev lutade det ju åt Ekeby.. Men men. Vi ska på visning idag i Ekeby, så vi får väl se hur det känns efter det. :)

När jag kom hem från vägvärket igår kom Emelie och hämta oss. Raka vägen ut till dom och där påbörja vi maten. Åhherregud vad gott! Åt ju inte på hela dagen igår.. Satt och drog några öl och flabba. Hundarna fick leka av sig också. Blev lite bråk hit och dit. Men dom fixa det själva. Ena stundne hata dom varandra, andra stunden älska dm varandra och låg och kela.. Äh, hundar är underbara. =)

Uh, är på jobb nu.. Är så satans hungrig. Ska ta och äta något. När jag slutar vill man ju bara lägga sig i trädgården och förbättra brännan litta! Får se vad dagen erbjuder. Vill ut, ut ut ut ut ut ut! =) RÖRA MIG!

Nä, ha en trevlig tisdag! =)



bubbla!

 Familjen flax! SNYGGINGAR!

Har inget att skriva om midsommar, för vi gjorde inte ett skit. Vi stannade hemma. Dock mådde vi lite bättre när kvällen närmade sig så vi stack hem till Linda & Zlatko. Satt där och drock några öl. Blev en tidig kväll. Upp med tuppen på lördan då syster Emelie kom & hämtade oss. Åkte ut till deras hus och umgicks. Käkade pizza, mums!
När kvällen närmade sig tog vi vårt pick o pack och stack hem till oss en sväng. Blev en sen kväll hos oss & tusen glassar fattigare! Har aldrig träffat en unge som älskar glass så mycket som Kevin! haha. Och Hans blev en back öl fattigare. Han va alltså lite seg på söndag morgon, men han kom upp medans Fredde & Emelie försover sig. Till slut körde vi på motorvägen på väg till Malmö.. XXXlutz, here we come! =) Köpte ett soffbord och fyfan, DET VA VÄRT VARENDA KRONA! Skit snyggt. Nu ska vi bara köpa soffan också. Och så klart flytta! Som ni kanske vet letar vi parhus/villa/lägenhet, vad som.. Ska på visning idag här på kjellstorp och i morgon ska vi på visning i ekeby, ett parhus. Det lutar åt det i ekeby.. Vilket kommer bli riktigt skönt, komma ut till storstan lite ;) haha. Nä, men de ska bli spännande. Vi buda så in i helvete på ett radhus i Ödåkra, det gick från 450 till 600 och där la vi oss!

Nä, idag blir det en sväng till Ekeby, hem till familjen flax. Blir att måla deras hus litta & äta god mat! =) Idag hänger den grej till, men de talar jag inte om för er nu.. :) Ha en bra måndag, för de ska jag! =)


En bild på soffbordet!


Hejhopp!

Vet inte alls vad jag ska skriva om. Idag är det bara en sån där dag där allt snurrar i huvudet, tankarna går åt rätt väg, men endå inte. Måste fokusera på en grej, men istället tänker jag på tusen andra grejor.. Det jobbigaste är nog nätterna.. Jag har alltid kunnat sova var jag vill, när jag vill, hur jag vill - ALLTID! Men nu på den senaste tiden går det inte, ligger vaken och bara tänker.. Tankarna tar aldrig slut? Samtidigt som det är bra tankar, blir dom dåliga. Eftersom jag får dom här problemen jag får. Fan, jag är depp! Måste bli PEPP!

Men innerst inne mår jag så jävla bra! Allt bara flyter på precis som det ska, hoppas jag. Ska inte säga för mycket, men snart så kommer det hända en väldigt bra sak! =) Och jag ser fram imot det, jag bara längtar.

Trodde aldrig jag skulle komma såhär långt som jag har gjort och jag är jävligt stolt över mig själv. Allt är tack vare Hans.. Vad hade jag gjort utan honom egentligen? Jag är 18 år gammal och har redan kommit så långt fram. Jag ska ta tag i dom sista bitarna, jag ska. Det har jag bestämt mig för, men inte just nu. Det får komma när det kommer. Inget jag vill stressa fram, vilket bara blir fel då.

Jag har världens underbaraste familj, er kommer jag hålla fast vid. Mamma & pappa, finns inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är för allt ni har gjort för mig. För mig & Hans! Och mina älskade svärföräldrar, finns inga ord för er heller.. Ni alla är helt underbara som har hjälpt mig/oss att ta oss fram. Och vi lovar att vi ska göra allt för er tillbaka, det hoppas jag ni vet.

Till slut min älskade Hans. FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN vad jag älskar dig! Skulle kunna ställa mig var som helst och bara skrika så högt jag kan och berätta för hela världen hur mycket jag älskar dig & vilken tur jag har att få ha dig vid min sida. Förstår du hur bra vi kommer få det? Jag gör inte! Jag kan fortfarande inte fatta det! Jag är så glad, älskling. Jag är så glad! Glad för vår skull! Vad som än händer, vilka hinder vi än får - vi kommer klara det! För, vi klarar allt. Eller hur? Jag älskar dig, du är världen bästa vän, bästa pojkvän & bästa sambo! Du och jag älskling.


Nu ska jag ta mig en cigg, lugna ner mig lite. Tänka framåt och sedan ta tag i städningen. För idag kommer svärmor till oss. Vi ska laga god mat och bara mysa! Ha en trevlig helg!


Sitter & flabbar med Hans & väntat på tide...

img_7530 (MMS)

Sitter & flabbar med Hans & väntat på tiden ska få tills vi ska iväg. Hans ska spela fotboll idag så lovade att följa med & kolla :) har ju annica som sällskap, tur är väl de. Känns tomt på jobb idag, Charlotte stanna hemma pga sjukdom. Tradigt! Hoppas hon smart är tillbaka. :) nä, nu ska jag fortsätta vara social. :) hajsvajs!


En bild på mina naglar jag gjort hos min s...

img_3079 (MMS)

En bild på mina naglar jag gjort hos min syster. :) super nöjd! Idag var det körskolan som vanligt. Gick ovanligt bra idag tyckte jag, börjar få in de nu. :) är Lite smått nervös, har "lilla uppkörningen" antingen på torsdag eller fredag.. Men de ska nog bli bra! :) idag blir de bara en hemma dag med tvätt & plugg! Allt flyter på som de ska. :) hoppas på fint väder på onsdag, så ska jag och älsklingen ner med niki på stranden. :) ska bli möjsigt! :) nä, nu ska jag fortsätta plugga. :) puss & kram!


Hejhopp!

Var ett tag sedan jag skrev nu. Har fullt upp om dagarna, men endå inte. Var tar all tid vägen? Dagarna bara springer förbi. Blev ju 18 i onsdags. Älskling gjorde min dag underbar! Planerat att jag & älskling skulle ner på steakhoue & äta. (favo resturangen) Vi satt där nog en halv timme för Hans inte kunde bestämma sig vad han skulle äta, men sedan förstår jag ju varför det tog sån tid. Rätt som det var hör jag 'vi gratulerar' låten i högtalaren.. Vem kommer in farandes? Jo, Charlotte, Tobias, Annica, Leif & Angelica.. Tradigt chockad blev jag. Blommer till höger & vänster & fina pressenter. Stort tack till Lotta, Morgan, Ida, Kevin & Thea för pressenterna. Tradigt att ni inte kunde komma! Vi beställer mat & myser.. Medans vi satt & åt kom bartendern in med en drink från Morgan & Ida, samtidigt sa han att jag skulle komma in i barnen innan jag gick hem. Annica och dom andra tvingade in mig. Skulle ta en shot i munnen, utan att röra glaset med händerna. Visst, fick den i munnen.. Men glömde svälja? Ha-ha. Fick då till slut efter lite tjat ta den med fingrarna men var tvungen att 'straffas', så han spruta en jävla massa grädde i truten på mig och en annan god blandning! =)
Kvällen avslutades hos Hans kusin Emma. :) Tack allehopa, ni är underbaraa.

Gjorde halkan i torsdags vilket jag tyckte var skit kul.. Va jävligt nervös på vägen ner, men det gick hur bra som helst! Nu känner man verkligen att allt är på G. Känns så jobbigt att hålla datumet hemligt, speciellt för Hans. Men men.. :) Han lär ju få reda på det snart, hoppas bara jag klarar det på första försöket! :)

Annars har de väl inte hänt så mycket, varit & solat med Emma och lite sånt.. Umgåts med älsklingen.  Igår satt vi och drack lite i vår ensamhet jag och älsklingen, ville hitta på något men vi orkade inte. Så vi tänkte att vi kunde ringa Ida och Marco och fråga om dom ville komma och umgås lite, vilket dom ville :) Blev sängen vid 1 tiden, somna så fort man la sig på kudden :)

Nu sitter jag & väntar på att Angelica ska komma sedan kommer Leif och Annica och hämtar oss, så kör dom oss till familia eftersom dom endå ska ut till huset där Hans och Tobias är. :) Efter familia blir det en liten tripp ner till huset oh kolla hur långt dom har kommit :)

Hoppas ni alla har haft en bra helg och att alla studenter har haft det underbart. :)

långhelg!



Åh, vilken bra helg jag har haft! =) Älsklingen har varit hemma enda sen i torsdags och det har varit underbart. Fint väder också, hur skönt är nu inte det? :) Vi har faktiskt hittat på en massa skojsigt! Varit & grillat med Tobias & Lotta, varit ute i Annica & Leifs hus och myst, varit hemma hos Linda & Zlatko och druckit. Även träffat Hans kusin Minni, vilket var mycket trevligt, en bra tjej jag vill fortsätta hålla kontakten med! Blev även att hon stanna hos oss över natten, eftersom ingen av oss var sådär nyktra! =) Haft underbara kvällar med min älskling med långpromenader i det fina vädret! Sovit ut ordentligt. Det som jag varit mest slärvig med är att plugga! VAFAN, måste sätta fart, det är ju för fan snart dags! PÖH! ;) Ahh, vad jag och älskling ska göra mycket i sommar nu när vi kan ta oss överallt.. fyfan! =) Har varit ledig idag, men sitter endå hos mor och far.. Har solat halva dagen & legat och gosat mig i poolen med Liam & älsklingen. Snart ska vi hem & röja där hemma, ordentligt. Har kommit fram till lite nu som ska diskuteras mer ikväll. Känns bra som fan just nu, men vi får väl se hur det blir när vi pratat om det ordentligt. :)

Nu ska jag hålla mamma lite sällskap, kan ju inte sitta här inne & ruttna när solen skiner som den gör =)


Hans, mitt hjärta.. Jag älskar dig så mycket. Det finns verkligen ingen som dig. Vill leva mitt liv med dig, vill föralltid vara din! Vi har haft många hinder i vårt förhållande, men vi har klarat oss! för, tillsammas klarar vi allt!


RSS 2.0