Fredag.

Äntligen fredag, denna dagen har jag verkligen sett fram i mot. Ska bli så jävla skönt att få ligga o dra sig hur länge man vill i morgon. Elle nej, de kan jag ju inte. Det är ju Ullared, aja, bra där Sarah! :)

Ska bli trevligt att åka upp där igen. Alla tkr vi är dumma i huvudet som åker dit dagen efter löning. Men ja, då får vi väl va de ;)

Idag händer inte allt för mycket, ska köra ner hans till stan kl ett. Han ska på möte med sin chef, sen blir de att vi kör till Bjuv till christer o Eva en sväng. Längesedan nu.. :)
Nä, ni får ha en bra helg alla så hörs vi :)


Mysigt.

En helt fantastisk dag, helt underbart. Älskar mina älsklingar, Hans & Nikita.. Ni är världens finaste. Jag är så glad, så lycklig.. <3


Ullared.

Vaknade upp i morse, pigg som en lärka och var så sugen på att åka till Ullared. Såklart var ju inte Hans sugen på det, som vanligt. Men mamma, pappa & mormor var! Så dom kom och hämta mig och sedan körde vi upp till Ullared. :) Blev inte allt för många timmar där uppe och fick med mig rätt mycket hem. Det första jag tänkte på när jag kom upp var ''ONE TREE HILL BOX''. Yeah, det är nu köpt! :)

Fanns faktiskt mycket annat fint också. Så det blir en runda upp på lördag med Ida och älsklingen. Ska handla lite mer då, då har lönen också kommit. :)

Nu har vi precis kommit hem från Ida. Stack dit och käka lite pizza och så fick vi med oss en liten vovvsing hem. Underbart.. Älskar ha Armani här, han är så mysig. <3
Snart börjar Big Brother. Något ni ska kolla på? Hoppas det är lite bättre denna gången än förra. :)

Nä, nu orkar jag inte skriva mer. :) Hoppas alla har haft en super bra helg för det har jag. :)


Lördag igen..

För en gångs skull sov jag ut i morse. Skönt var det & önskar det blir likadant imorgon.
Denna helgen har vi inte något planerat överhuvudtaget vilket är skönt. Tar dagarna lite som det kommer. Eftersom jag inte är på topp just för tillfället så är det rätt skönt att bara vara hemma. Men något som får mig att må SUPER bra är att jag är inne på min 4 dag utan rökning. Det känns helt underbart att vakna på morgonen utan att man känner tvånget att ta på sig för att gå ut och röka. Och det bästa av allt är att jag luktar gott. Jag luktar inte fimpe eller askfat, jag luktar gott!
Jaha, fyra dagar = 200kr. Hade Hans ockå slutat hade det varit 400kr.
Lika mycket pengar som vi handla godis för idag. Herregud, godissugna eller? Det kan man väl säga. :)

Jag ligger i soffan nu och bara fetar mig! Fan vad skönt det är. =)  Det är helt underbart att höra hur regnet piskar mot fönstret, lika underbart att känna Nikitas värma päls precis tätt in till mig. Inte lika underbart att älsklingen inte är brevid mig. Migränen kom och hälsa på, så älsklingen tar en pratstund med sovrummet..

Helt underbart att veta vad man har framför sig, vad som väntar och hur spännande det kommer bli. Helt jävla underbart hur lycklig jag är. Livet är bara helt fantastiskt! Helt underbart rent ut sagt! ;)
ALLT är underbart.


Underbara ni, ha en fortsatt tevlig helg. :)




Duktig..

Vilken dag. Vet inte om jag mår dåligt eller om jag mår bra. Går fram och tillbaka hela tiden.. Men just NU så mår jag bra. :) Speciellt när jag tänker på hur duktig jag har varit. Har inte rökat en ciggaret sen igår morse. Alltså halva dagen igår och hela dagen idag har jag inte rökat. Är faktiskt stolt över mig själv. Dock klarar jag knappt vara i närheten av Hans då han får gå in och tvätta händerna så gott som varenda gång han har rökat. Han får gärna borta tänderna och byta kläder också, haha!! :p Nä förhoppningsvis slutar hasseman också snart.

Nu får vi bara hålla tummarna att det håller i sig! :) Men måste säga att jag känner inget sug överhuvudtaget, blir mest illamående av tanken. :/
Har inte fått i mig mycket mat dom senaste dagarna. Mest youghurt. Försökte få i mig en macka i morse men fick inte ner mer än tre bitar... Ska snart köra till hyllinge i mitt ruffsiga hår & joggingbyxor & köpa hem lite mat att laga, måste få i mig något! Uhh..

Nä, nu ska jag kolla klart O.C sen ska vi köra. :) Ha en fortsatt trevlig dag..

image description

Helvete..

Jag är helt jävla slut i huvudet så det finns inte. Både jag & älsklingen har åkt på den här jävla maginfluensan. Jag höll på att spy från tolv i går förmiddes till 8-9 tiden i går kväll, sen tog Hans över och spydde som ett djur fram till 4-5 inatt. Alltså har vi inte fått mö sömn kan jag säga. Vi kunde inte ens behålla ett glas vatten.

Idag har det gått fram och tillbaka. Känner mig någerlunda bra men har en sån fruktansvärd huvudvärk. Har fått i mig både ris och vatten & precis plinga det på dörren då stod svärmor utanför med en påse dricka & mat dom hade handlat till oss. Tack underbara ni.. Så nu sitter jag med en god drick yoghurt i handen, mums säger jag bara!!

Äh, man måste få kvida lite tycker jag.

Nu ska jag kolla lite på internet & samtidigt kolla lite fotboll med älsklingen och bara slappa så vi blir friska och glada igen! :)

Tack annica och leif, ni är underbara.. <3

Nu andas jag ut..

Nu är det söndag igen, eftersom jag alltid skriver det så kan jag lika bra skriva det igen - tiden springer iväg.
Måndag = jobb i morgon. Ska bli skönt faktiskt. Men kommer väl vara jätte trött i morron bitti, bara för att jag vet jag ska upp. Hela helgen har jag varit uppe med tuppen, konstigt. Men har endå varit rätt skönt, har man fått mycket gjort. :) Igår blev vi som sagt bjödna på middag hemma hos ida, var jätte gott. Tack! Sen efter det åkte vi hem till svärföräldrarna en sväng & flabba lite. Lika så idag, men denna gången käka vi lite kebab hos dom. :) Alltid trevligt!

Nu är vi hemma och det blir väl bara slappe i soffan antar jag. Snart dax att sova! Ska bli så skönt så. :)
Vet inte vad jag ska skriva mer? Har inte så mycket att säga.

Nä, hoppas ni alla har haft en riktigt bra helg för det har iallafall vi haft. :)


11.53

Då var det lördag och som vanligt när man vill & kan sova ut, så går det inte. Blev förbanand på Hans som går upp kl sju på morgonen & blir röksugen och nog fan ska han tända lampan i sovrummet. Tack! :) Där kunde jag inte somna om igen.. Har röjt lite smått här hemma & nu väntar jag bara på att Ida ska höra av sig så jag kan sticka ut till henne och fixa naglarna. Vet faktiskt inte vad som händer en grå dag som denna.. Vi får väl se vad vi ska hitta på. :)

Igår blev det också en lugn kväll. Skulle egentligen ut till ekeby till familjen Nilsson, men det blev aldrig. Så körde Annica och Leif ner i stan och sedan vidare till Ida där hon satt med en kompis och drack lite sedan skulle dom vidare ut. Man blev allt lite sugen, men inte när man tänker på hur mycket pengar vi smällde förra gången vi var ute. Så när vi hade varit där åkte vi raka vägen hem och poppa lite popcorn och gotta ner oss i soffan med film. Dröjde inte länge förens vi blev trötta och gick in och la oss istället. :) Mys!

Nä, nu ska jag börja fixa till mig ifall ifall idisen ringer! Ha en bra lördag! :) image description

Usch..

Man får skrika, man får gråta, man får vara sur & hänging, man får och man måste få ut sina känslor.
Alla människor gör på olika vis.

Idag har jag haft en dag där jag har skrikit och gråtit, varit arg - varit glad. Så mycket som händer runt om kring för tillfället & så mycket som gör mig orolig inom mig. Som jag går och tänker på varenda dag. Så mycket som behövs göras, men ibland står man fast.
Jag vill inte gnälla, men ibland måste man. Ibland måste man få skriva av sig, även om det inte är någon som förstår. Jag har fått prata ut idag iallafall och jag mår tusen gånger bättre.

Idag har Hans jobbat, så har haft lite egentid med Nikita. Vi har inte gjort allt för mycket. Gått och lullat runder här hemma bara. Tog även en runda till väla med Louise innan Hans sluta, så jag kunde plocka upp honom samtidigt. :) Nu ligger älsklingen & vilar och jag sitter med kaffet i högsta hugg och funderar och funderar och funderar! :)
Ska köra ut till ekeby en sväng idag också och träffa Emelie & lille Kevin.

Redan torsdag, tiden bara springer ifrån oss. Det ska bli skönt med helg. Får se vad som händer. Hela lördag förmiddag är inte Hans hemma, han ska iväg och spela fotboll & så sticker jag ut till Ida och fixar naglarna hade jag tänkt. :) Annars inget planerat faktiskt. Rätt skönt det också. Längesedan man hade en hemma kväll där vi lagade god mat med massa varme ljus, godis, cola och bara en massa mys. Kanske få ta och göra det snart!


Ska ta mitt kaffe o trippa ut i trädgården och ta en god cigg hörreni! :) Ha en bra dag alla.


Poff..

Poff sa de, o så var det tisdag! Jag klagar inte, snart helg igen! Huhu :)

Igår blev de en super bra dag! Umgicks med syster hela dagen, blev bara massa snack & mys! På kvällen blev det middag & efterrätt! Helvete vad gott det var! Åt så mycket att jag höll på o spy när ja var färdig.. De gjorde du bra Louise :) idag har jag planerat en hemma kväll där det ska röjas ordentligt hos oss. Inte varit hemma så mycket på flera dagar så det behövs! Och inte nog med det så har Hans tömt hela spel rummet när jag varit på jobb. Där ska spaklas & där ska målas. Alltså en hel del som ska göras.. Det gillas! :)

Har inte tid o skriva mer, ska fortsätta jobba. Skriver mer sen :)


23.10

Jaha, då vandrar denna söndagen också mot sitt slut. Inte blev det någon vinst på bingolotto heller. Eller ja, Louise vann 100kr. Och Hans trodde sig hade vunnit 10.000 på sport & fritid, men det visade sig att han hade pluppat i fel siffra! Smart kille. Stod jag och dansa i deras vardagsrum och var överlycklig! Men det försvann lika fort igen. :)
Nu är vi hemma och jag ska vilken sekund som helst gå in och sussa kudde. Ska bli så fruktansvärt skönt. Dock inte när jag tänker på att det är jobb i morgon. Jobbet i sig själv kan jag inte klaga på, men tiderna får jag klaga på litta! ;) Ser redan fram imot morgon dagen då jag ska få lite ensam tid med Louise och när Oskar har slutat jobba blir det att dom bjuder på middag! :) Ska bli gottit.

På tal om något helt annat.

Vissa människor är bara allt för roliga. Jag förstår inte riktigt vad problemet är och varför vissa beter sig som dom gör. Jag förstår inte vad det är JAG gör fel, eller varför jag ska få mördar blickar och till och med fryser ute mig av personer som inte känner mig eller inte vet ett skvatt om mig. Jag försöker ge allt en chans, men det går inte när man bara får negativt tillbaka.
Nä, människor som beter sig på det viset kan hålla sig så långt borta från oss som det bara går.

Nu ska jag sova! Hoppas alla har haft en super bra helg. Godnatt på er! :)


Jag älskar dig min lilla hasseman! :) Du är världens finaste.. Tack för du finns! <3

image description
Älskar dig fina syster. <3

Jaha..

Då var det söndag igen. Gud vad tiden går fort, men de gör inte mig något. :)

- Igår var det full rulle hos Louise & Oskar. Medans Oskar & Hans lasta in grejer städa jag & Louise så det ryker om det. Blev en helt annan lägenhet när det blev städat och fixat där. Blev lite kaffe & fika och senare på kvällen blev det pizza! Var hemma rätt tidigt endå tyckte jag, så det blev bingen i tid.
Dock känner jag mig inte ett dugg utvilad men strunt i det. Idag blir det nog hem till Louise & Oskar och fortsätta. Blir även lite bingo där ikväll. Trevligt. :)

Jag är uppe med tuppen. Fick ett dåligt besked imorse och där efter kunde jag inte somna om.. Suck säger jag bara!
Lika bra att vara uppe nu. Tänkte försöka hinna med en städning här innan vi fortsätter dagen.

Har inget speciellt att skriva så avslutar inlägget med mosters lillkille kimbo och min fina prinsessa niki. <3


212-02-02.

Då var det febuari nu då.. Går bara mot ljusare tider. Snart kommer våren, längtar, längtar!

Tog en runda in till stan igår och träffa Louise, Oskar & Kimbo.. Alltid lika trevligt. :) Blev bingen så fort vi kom hem igår kväll. Skulle ju upp med tuppen idag. Körde hemifrån kvart över fem, snacka om att jag var trött.. Fick ha musiken på högsta volym för mina ögon skulle hålla sig öppna! :) Men som plåster på såren fick jag sluta en timma tidigare. :) Efter jobb tog jag faktiskt mig en vilostund, det var jag tvungen till. Var så fruktansvärt trött.

Nu har vi precis gjort lite mat. Hans gjorde hemmalagad pizza till han och Tommy medans jag gjorde krabeluror till mig själv. Var så sugen på det idag! :) Skulle egentligen följt med syster och tränat idag. Men jag strunta i de! Får följa med henne till nästa vecka istället. :)

Har inte mycket att skriva idag faktiskt.. Tänkte bädda ner mig i soffan hos Hans & Tommy o titta när dom spelar lite. :) Blir bingen tidigt för mig idag, är så trött så trött så.. Ovanligt! :)

Hoppas alla haft en bra dag. :)



Så rätt, så rätt.

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar. Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma. Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar. Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma.


Vilken underbar dag.

Solen skiner och jag känner mig allmänt glad.
Mindre glad när man ser allt dam igenom fönsterna när solen skiner in..
Och ännu mindre glad när jag är tvungen till att säda. Satt och fundera på om jag kanske skulle ändra om i 'spelrummet'. Har kommit på en bättre ide, eller ja.. Hans kom på en bättre ide. :p Får väl se hur det blir.
Jag vill dock inte ha ett spelrum här uppe, finns bättre saker man kan priotera. Tillexempel lite gadrober? Hade inte varit helt fel. Vi har ett hus på 122 kvm men vi har fan tomme inga förvaringsutrymmen. Ni ska se vårt grovkök, kors i jösses namn. Där snackar vi röra!

När det är sånna här dagar önskar man att det hade varit lite varmare ute, så man hade kunnat börja på utsidan av huset. Så mycket buskar och mög som ska rivas upp och kastas, massa nya fina blommor som ska planteras, nya hängränner, målning osv osv .. Jag bara längtar tills vi kan börja. Mest av allt längtar jag tills man kan maxa musiken på högsta volym, gå ut och sätta sig i trädgården, känna hur solen steker mot ens hud, ha en is kall öl i handen och känna doften av grillad mat! Se niki skutta runder i trädgården av lycka! Åh, jag bara längtar.
Vårt mål är ju också att kunna riva ute rummet och bygga upp det på nytt, just nu ser det förjävligt ut. Vi får väl se om vi hinner eller ej. Hans börjar snart jobba och jobbar tills nästa vinter. Inte ska han jobba ihjäl sig. Först jobba på sitt jobb sen komma raka vägen hem och fortsätta jobba. Vi får väl se vad som händer helt enkelt.

Nu till den stora frågan - Vad kan man hitta på en sån här fin dag som denna då?
Vi får väl se vad vi hittar på, först och främst ska här stadas iallafall..


Ska lägga upp en låt som gjort mitt humör på topp idag! Har väl sprängt högtalarna i bilen, men vad gör de? haha. Hoppas alla får en bra dag i solen. :)


RSS 2.0