Nov. 30, 2012

Inatt har de varit en bra natt. Lias har somnar direkt efter sina måltider. Såklart var det Hans natt, så han är SÅ stöddig för han klarade få honom att somna direkt.. Blablbabla. Hur länge ska jag få höra de nu då? ;) Känner att jag fått sova LITE för länge, är fortfarande trött liksom. Skulle gått upp halv 9 när Lias vakna, men istället gick jag upp nu. Hans & Lias har varit snälla & köpt frukost till oss :)

Ska käka lite frulle sen hoppa in i duschen, vet inte vad som händer idag förutom att Hans har fotbollsträning ikväll. Jag åker hem till mor & far så länge så dom får gosa med Lias. Längesedan nu. Ikväll hoppas jag Lias kan somna tidigt så jag & älskling kan få mysa med en film. Hade varit underbart. Vi har glömt bort vi varit förlovade i 2 år den 4e oktober, så vi har en gosig middag att ta igen! ;)

Nä, ha de bra mina vänner.


Tystnad.

Hemskt vad jag bloggar idag? Uttråkad kanske.. Japp. Har varit full rulle flera dagar nu. Igår bestämde vi oss för att bara vara hemma och ta det lugnt, antagligen därför jag är såhär uttråkad. Satte till och med igång datorn, så sitter här nu och njuter av tystnaden. Hans är iväg och spelar fotboll & Lias sover. Här sitter jag som en nöt och som vanligt vågar jag inte vila lite. Hatar att somna in och efter tjugo minuter vaknar Lias. Alltid samma sak och jag får så fruktansvärt ont i huvudet. Inget kul alls.. Nu börjar han gorma här, så nu vaknar han antagligen snart. Tur jag inte la mig!! ;) haha.
 
Nä, ska fixa lite med tvätten och städa undan här lite. Hans är inte hemma förrens tio ikväll. Suck.. Får mysa massa med mina fina hjärtan Niki & Lias. <3
 
 
Vilken söt liten mage. Den saknar jag.. Men att vara höggravid.. oh helvete.. SÅ glad det är över! :)

Soffan.

Soffan, min bästa vän för tillfället. Var tog energin vägen egentligen? Har dock varit duktig & tvättat, städat, damsugat, satt upp tavlor & fixat "vardagsrummet" på ovanvåningen. Blev faktisk väldigt mysigt. Nöjd tjej! Under hela tiden var lillen vaken & han låg så fint i sin kudde & titta rundor när vi höll på. Första gången han klarat ligga ensam så länge. Min fina gosse!

Ligger som sagt i soffan & tittar tv. Lilleman ligger bredvid mig och sover så gott. Funderar på att göra detsamma, men med min otur kommer han vakna precis när jag somnat in. Idag ska älskling iväg och spela fotboll. Inte hemma förrens halv 10 ikväll.. :( vad ska jag, Lias & Niki hitta på? Kanske ta den där rundan jag skrev om innan? Mja..

Hej! :)


Ullared

Hitta mig två par fina tavlor i ullared.

Fina, visst? :)


Slut i rutan.

Helt slut efter gårdagen på Ullared.
Lias somna vid 10 tiden & sov enda till 4 i morse. Harregud vad jag var glad när jag kolla klockan! Sen var han lite gnällig & sov fram & tillbaka till halv 8 i morse. Så natten klagar jag inte på.

Idag ska jag dock ligga och mysa i soffan hela dagen & bara ta de lugnt. Jag & Lias ska ta oss en promenix i eftermiddag också. Jag har stannat i vikten tyvärr, så nu ska gravid kilona bort. 12 kg kvar. Jössenamn. Äh, de klarar jag galant! Får gå på en runda & hitta den perfekta vägen att gå, kvidinge är ju inte precis JÄTTE stort ;)

Nä, ska invänta mannen min som körde till bauhaus sen blir de lite frulle på de. Ha en bra dag alla fina. :)


Jösses.

Jag är helt slut i huvudet. Inte nog med att vi försov oss i morse & blev 1 1/2 timme försenade, utan vi har fått stanna 15 gånger på vägen hem pga en liten pojke som varit ledsen. Nu är vi äntligen snart hemma & vi är 3200kr fattigare. Kan ju inte påstå Ullared har bra med pojk-kläder i hans storlek. Blev två bodys & strumpor till Lias. Kul.. En av anledningarna till att jag ville åka upp var ju för att handla till prinsen.

När vi väl kommer hem blir de att vända nästan lika snabbt igen. Linda & zlatko bjuder på middag idag. Det säger vi inte nej till. Hade aldrig orkat ställa mig & laga middag idag inte.

Aja, haft en super trevlig dag iallafall.
Hoppas på en tripp snart igen ;)


Gäsp..

Då var man äntligen hemma. Blev en runda hem till mor & far innan vi drog oss till familia där det blev ett par nya skor & tre tröjor. Det tackar man för. :) behövs lite nytt i garderoben eftersom jag inte gått ner alla mina kg efter graviditeten. Sen för den delen, kläder kan man inte få för mycket av. :)

Nu har vi precis kommit hem. Hans släppte av mig, Lias & Niki sen körde han iväg lika snabbt igen för att fixa lite ärenden. När han kommer hem igen blir det lite middag sen börjar vi fixa på ovanvåningen. Tvättar gör jag också. Herregud vad man samlar på sig tvätt, helt makalöst! Aja, skönt att få allt upptvättat iallafall. :)

I morgon är de Ullared, wihooo.. Längtar. Ska vara inne i Helsingborg hos Linda redan halv 7 i morgon bitti, inget jag ser fram imot. Suck.. Och bara för vi ska vara där inne så tidigt så kommer Lias säkert sova hur bra som helst & hur länge som helst inatt bara för att. Förvånar mig inte! :)

Nä, nu ska jag påbörja maten så den är färdig när mannen min kommer hem. Får passa på när lillen sover också! :)


Trött..

Lias har inte velat sova speciellt länge inatt. 2 timmar hit & två timmar dit. Hinner precis somna sen börjar han gorma & ha sig. Men äh, litta sömn har man iallafall fått så ska inte klaga. :)

Måndag idag. Ny orörd vecka..
Idag blir det lite fix här hemma. Ska göra ve "vardagsrummet" uppe på ovanvåningen, köra till bauhaus & köpa fönsterkarmar till vardagsrummet här nere & köket. (nä, det följde inte med i köpet) Och sen får vi se om vi köper en innerdörr till. Man får köpa lite då & lite då. Ska på jakt efter gardiner också. Men lika bra att vänta till på tisdag då jag ska till Ullared med Linda & Linda.

Dax att ändra inställning till allt. Dax att försöka se de ljusa i de mörka & göra allt för att försöka trivas igen. Försöka ändra det negativa till det positiva. Det är bara så jävla synd att allt som har hänt har hänt.. Men vi får göra det bästa av detta nu. Och jag är sjukt taggad. :)

Ha en bra dag alla. :)


En toppen helg.

Igår var det älsklings födelsedag. 26 hela år blev min lilla gubbe. Dagen började med middag på checkpoint med svärföräldrarna & Tobbe & slutade med en god middag på steakhouse med Louise & Oskar. Lämnade lilla Lias hos min syster Charlotte. Tog två timmar sen fick jag nästan dra hem dom andra för då ville jag minsann hem till mitt älskade lilla barn igen. Men det blev iallafall en liten runda & jag hoppas älskling fick en dag han velat ha. I present fick han en helt underbar parfym, en skjorta & en ballong av Lias där det stod "best dad". :)

Idag har vi spenderat dagen hos Hans farbror med fru & nu är vi hemma, precis fått i oss lite mat & städat undan. Nu vakna lilleman så nu ska de mysas med honom en stund innan det är dax för honom att somna igen.

Så mysigt att se alla julpyntat. Så himla fint. För min del väntar vi lite till.. :)

Nä, hoppas ni haft en trevlig helg mina vänner. :)


Japp..

Jag somnade om ett litet tag. Hans kom hem & väckte oss kvart över 2 & vi skulle vara hos Linda & Andreas mellan halv 2 & 2, så de blev snabba puckar att mata lillen, ta på oss & köra. Hade en trevlig stund dom. :)

Efter Linda & Andreas åkte vi hem till mor & far. Hans körde till familia och köpte ett Laban babygym som Lias fick i tidig julklapp. Får vi se om han tycker det är intressant. :)

Imorgon är det Hans födelsedag. 26 hela år blir min lilla gubbe. Dagen börjar med ett besök av svärföräldrarna & slutar med en god middag på cardinal. Vi brukar ju oftast gå på steak house, men man måste ju testa något nytt. Kan dock tänka mig det är mycket folk, speciellt nu när det är lönehelg. Suck. I morgon blir det även väla en sväng med min fina vän Angelica & lilla Lias. Myspys. Hoppas Lias sover bra inatt, så man är pigg & glad i morgon. Men han sover så gott nu, så jag är lite orolig. Aja, vi får väl se. :)


Ha en bra helg mina fina.


Pluttan.

En trött mamma. En väldigt trött mamma. En pigg Lias inatt. Åh Gud. Ett tag trodde jag att jag skulle gå under. Mina ögon sved så trött jag var. Men långt om länge somna han i min famn & sovit gott har vi gjort båda två. Han sover dock ännu, efter lite mat. Funderar på göra detsamma. Ett litet tag..

Skriver senare :)


Farmor dag.

Idag har Lias spenderat några timmar med farmor. Hon gick upp till familia med honom medans vi sprang in i deras säng & la oss i 2 timmar. Det va skönt kan ni tro. :) Nu är vi hemma, med ny energi & snart kommer Louise & Oskar på en kopp kaffe :)

Imorgon bär det av till Älmhult till mina prinsessor. Vi ska mysa hela dagen lång. :) Jag & Lias stannar även över natten. Känner inte för att köra hem när de är mörkt & ruggit. Får vi en hel dag tillsammans & vi har planerat en himla massa. Undra vad vi hinner med egentligen? Haha. :) Ser fram imot den mumsiga middagen vi ska laga! Så himla längesedan man åt hemma lagad mat! Nä, morgon dagen ser vi fram imot en massa! :)


I morse fick Therese & Johan en liten prinsessa. STORT grattis till er! Vår lilla Lias föddes 05.11 & de roliga är att deras lilla tjej föddes exakt 05.11 också! Hur stor är chansen?! All lycka till er. <3


Mormor & morfar dag.

Idag har vi spenderat dagen hos Lias mormor & morfar. Där var även min mormor, Lias moster & till slut kom min farfar också. Gud vad glad han blev över att träffa Lias. När vi kom hem blev det att jag slängde mig i sängen & vila en timme. Kändes som jag fick lite feber & känns så ännu. Hjärtklappningar har jag också. Bara jag inte börjar bli dålig. Det orkar jag minsann inte med.

Imorgon är det tisdag & då ville Lias farmor mysa med honom. Ut & promenera & lite så. Så de ska hon självklart få, så går jag & älskling in i gäst rummet & vilar lite. Inte helt fel. Skönt att alla ställer upp för oss. Ni är underbara hela högen. :)

Ser fram imot onsdag då vi antagligen kör upp till mamma Malin & Saga. Saknar lilla Saga! Och självklart Malin. :) Ska bli trevligt. Får vi äntligen den där promenaden med barnvagnarna vi velat göra så länge. :)

Nä, nu ska jag ligga på soffan & dra mig lite medans lillen sover. Man får minsann passa på. :)


Skulle vilja..

Nu går helgen mot sitt slut. Vi har haft det mysigt, som vanligt. Igår åkte vi in till Lias mormor & morfar. Första gången pappa vågade hålla i Lias & det slutade med att han inte la ifrån sig honom en sekund. Han hoppa & skutta med honom, sjöng & jag vet inte allt. Så himla kul att se då pappa oftast är en torrboll. :) Såg på mamma att hon också hade velat, men hon kan inte pga sin sjukdom..

Idag är det den efterlängtade söndagen. Snart ska jag hoppa in i duschen & sen förberedda oss inför lite kalas hos Morgan & Ida. Ikväll blir det bio med Mathilda, WIHO! Äntligen. Gud vad jag längtat. Måste se denna jävla film! :) kommer sakna mina fina hjärtan här hemma. Kommer kännas konstigt att bara åka iväg, utan min lilla gosse.


Jag önskar jag kunde skriva precis allt vad som har hänt. Men jag kan inte. Jag får inte rättar sagt förrens allt är över. Jag vet inte heller hur långt tid det kommer ta, det återstår att se.

Tufft, tufft, tufft.

Hoppas ni alla haft en bra helg..


Det är inte okej.

Det är inte okej att ha det såhär. Det är inte okej att må såhär. Det är inte okej hur vissa människor tänker. Det är inte okej att allt handlar om pengar. Det är absolut inte okej att lura människor, så som dom har gjort.

Vi sitter i skiten rent ut sagt. Hur ska vi ta oss loss? Det var inte meningen det skulle bli såhär. Allting var planerat & allting skulle bli perfekt till Lias kom till världen. Men vad hände? Raka motsatsen. Jag har hållt mig från att skriva på min blogg om detta såå länge. Men jag orkar inte längre. Jag behöver få skriva av mig om mina känslor, tankar & funderingar. Just nu virrar det runt ett hundratals tankar i skallen & jag vet inte var jag ska göra av dom. Det är vid tillfällen man sitter i sin ensamhet tankarna kommer till liv, man får sig några tårar i ögonen och ställer sig frågan "vad fan har vi gjort egentligen?" hur kunde vi göra detta misstaget? Hur kunde dessa människor lura oss?

Att gå varenda dag med en ständig oro är inte kul. Tanken att man inte kan göra något är ännu värre. Visst, vi har dragit vidare med detta & jag hoppas det går långt. Men just i dags läget kan vi inget göra. Sitta här och se glada ut. Glada ut när vi egentligen mår skit.

Jag tackar Gud att Lias är så pass liten att han inte förstår ett skvatt. Är också så himla glad att Lias kom till världen och gav oss en massa ljus i mörkret. Vad hade vi gjort utan vår lilla skatt? Lias, mamma & pappas fina älskling. <3


Min fina familj. <3

Haft en super mysig dag med mina älskade fast vi egentligen inte gjort ett skit. Träffat en underbar vän har vi gjort iallafall & lika trevlig varje gång. Önskar det kunde bli oftare dock, men de blir de nog i framtiden. :)

Nu har jag städat köket, damsugat & ska strax tvätta golvet. Ja jävlar vad dammig det har varit här.. Skäms faktiskt! Men hur ska man hitta tiden & orken? Det kommer, det kommer.. :)

Ikväll kanske vi får besök av Tommy en liten sväng. Vi får se om tossen dyker upp. :) Det är ju även x-factor & det går ju inte att missa. Önskar jag kunde ha en liten gotte skål att mysa med men njäe, får köra upp & köpa mig lite kvidinge äpple! Smakar underbart kan jag säga. :)

På söndag ska jag på bio med min fina vän Mathilda. Jisses vad jag saknar henne! Ska bli himla kul. :) men kommer sakna mina fina älsklingar här hemma. <3

- nä, nu får jag minsann fortsätta! :)


Jag älskar dig något så fruktansvärt, min fina Lias.


Glad tjej!

Idag har det faktiskt hänt en del. Första gången vi varit ute på äventyr om man säger så. Först blev det BVC besök & där vägde vi vår "lilla" gosse som vägde exakt 5kg! Två veckor gammal.. Ja, de är en bebis med hull på kroppen iallafall. :) där efter blev det ett litet besök på maxi hos svärmor som även fyller år idag. Vi visste hon så gärna ville visa Lias för sina arbetskamrater & jag behövde köpa hårfärg så de passa ju bra :) sen blev det en liten runda till zlatko uppe på ryds & kan tänka mig Linda inte är glad nu, haha! Förlåt Linda, vi kommer snart och visar Lias.

Vägde mig innan idag & tro de eller ej så har jag tappat 2 kg till. Sammanlagt 16 kg jag tappat nu. Är så jävla glad! Hoppas jag tappar ngra kg till iallafall. :)

Nu ska vi försöka få Lias och sova och då ska jag göra detsamma kan ni tro! :)


Jisses..

Känns som detta kommer bli en lång natt. Tur det är lite one tree hill på tv.


Ingen bra dag.

Idag har jag ingen bra dag. Hur många piller jag än trycker i mig verkar det inte som huvudvärken vill släppa. Kallsvettas gör jag också. Men jag har ingen feber & känner mig inte dålig för fem öre, förutom huvudvärken då. Lias är busig på sitt sätt, vill inte sova alls! Alltså ingen vila idag för fem öre. Förhoppningsvis sover han gott i natt då? Verkar inte som han kommer till ro, stackarn. Imorgon ska vi till BVC, ska bli spännande att se vad han väger nu. När vi åkte hem från bb vägde han 4400 något och när BVC tanten var på hembesök vägde rackarn 4780. Stor min gosse.

Nä, Hans har nyss varit uppe i affären och handlar lite godis. Kanske behöver lite socker? Den här matlusten håller på att böka ännu. Får knappt i mig någon mat. Förstår inte hur jag ska göra då jag faktiskt väldig gärna vill äta men inte får i mig med än 3-4 tuggor. Aja.. Jag vet inte. Hoppas de komme tillbaka snart. Jag som älskar mat.

Knäpp pappa på bild :)


Vafan..

Jag trodde inte ens det var möjligt att en liten varelse på knappt 2 veckor skulle kunna bli förkyld? Varför denna otur? Mitt lilla hjärta.. Jag som har varit så himla noga med att inte gå utanför denna dörr på minst 2 veckor & dom få gångerna vi varit ute har jag packat på han en himla massa kläder. Suck.. En förstörd mamma! Så länge han äter som han ska så är jag lugn iallafall. Får hoppas det försvinner snart.

Beställde kläderna igår & dom har redan kommit idag. Herregud.. Det gick snabbt. Frågan är hur jag ska orka ta mig till affären? Får väl skicka upp Hans.

Nä, ska mysa vidare med min snutt som ligger så gosiiigt bredvid mig. <3


Haha

Klockren bild. Lite så man känner sig. :p


Ojdå.

Många inlägg det blev helt plötsligt.. Kanske för jag inte har ett skit att göra just nu? Eller, vem försöker jag lura? Men jag orkar inte helt enkelt. Vi somna om ett tag på soffan hela familjen. Satt skönt kan jag säga. Nu väntar min efterlängtade dusch efter mig. Jag luktar både de ena & de andra. Blir man inte nerkräkt så blir man ner kissad. Men lika glad är jag för de. :)

Beställde precis hem ett par leggings, två tröjor & en glitter grej till ögonen. Super fint nu till julen. Hade det mycket när jag var smal, fin & älskade sminka mig. Hoppas de där suget kommer tillbaka igen. Jag har ju tappat 2 kg till, så nu är det sammanlagt 14kg jag gått ner. "bara" 15 kvar.. Men går de i den här takten & den här viljan sitter i så kommer det gå hur bra som helst. Jag tror på mig själv & det är det viktigaste :)

Hoppas ni får en fin dag i mörkret :)


Godmorgon :)

Hoppas ingen tog illa vid sig med inlägget nedan. Är som sagt super glad så många vill komma & hälsa på.

Nu sitter man här och glor tv & myser med lillen. Försöker få han att somna men verkar inte som han är på min sida. Har endå fått sova mellan 12-5, så ska inte klaga. Faktiskt rätt mysigt att sitta här även om jag hade kunnat somna sittandes vilken sekund som helst! Idag måste det städas, tvättas & damsuga. Har minsann inte damsugat sen vi kom hem från bb & säkert inte en vecka innan det så ni kan tro här är dammigt, ingen hitt. Men var ska man hitta tiden & orken och inte minst lusten? Ska ta mig en varm & skön dusch snart, skaffa mig lite ny energi. Låter vettigt tycker jag. :)

Nä, försöka få han att sova var det ja!




Far & son. <3


Super dålig.

Super dålig på att uppdatera, jag vet. Men man har inte alls samma lust längre. Det kommer väl längre fram. :)

Allt går fortfarande bra här hemma. Lilleman är super go. Men han har börjat bli lite busig på nätterna. Men det får vi ta igen på dagarna helt enkelt. Det är en stor förändring i ens liv detta. Och jag skrev innan på Facebook att vi är så himla glada att så många vill komma & hälsa på vårt lilla mirakel. Men där finns en gräns med allt & vår gräns har gått nu då vi inte haft en enda lugn stund sen vi kom hem från BB. Vi känner att vi behöver vara ensam med Lias, lära känna honom & få vardagen att fungera. Vi måste hinna med varandra också, jag & Hans. Även måste vi hinna ge så mycket uppmärksamhet som möjligt till Nikita. Ja, det är mycket som händer och nu vill vi ha en liten paus. Och som jag även skrev är att jag hoppas ingen tar illa upp, för vi vill jätte gärna träffa er alla. Vill inte heller folk ska ta illa upp om man inte svarar på ett sms eller ett samtal. Vi försöker så gott vi kan & ringer upp så fort vi kan eller orkar. Jag måste också säga att vi gick igenom en tuff tid uppe på förlossningen som har tagit hårt på både mig & Hans. Vi behöver smälta allt som hänt. Jag har även inte läkt helt & hållet & har där med inte orken att ha folk här hela tiden då jag försöker hitta bästa sätt för mig själv att ta hand om min son.


Just nu ligger lilla Lias och sover i mitt knä. Har råkat göra han lite mammig tror jag.. Ops! Men hur lätt är de att låta lilla charmtrollet va? Man vill ju bara pussas & gosas hela tiden. :) ska mysa ner oss under täcket i soffan & sniffa lite bebis. Vilken lycka detta är :)

Hoppas alla har de bra där ute :)


Åh..

Jag har så mycket att skriva om egentligen. Men när jag väl trycker upp appen & ska skriva, så blir jag helt tom!

Jag är så himla glad! Allt fungerar super bra här hemma! Har världens finaste & snällaste son. Mamma & pappa älskar dig så, Lias. <3


Vilken kärlek. <3


Lycka.

Har hunit med rätt mycket än sålänge. Tvättat, städat undan, haft Ida på besök. Snart kommer svärföräldrarna med Hans mormor. Trevligt.. Skulle egentligen hunnit in om familia och köpt en overall till Lias. Han är ju för stor för den vi har.. Men jag har inte kommit så långt och lär antagligen inte hinna det idag heller. Ett måste är iallafall till maxi och handla hem, det börjar bli tomt i kylen nu..
 
Lias sover som en stock för tillfället.. Jag sitter och tänker på hur underbar son vi har. Han är så snäll och fin. Han badade idag också och han verkligen älskade det! Åh han är för söt.. Han är så lik sin fina pappa. :)

Idag ska jag ge mig på att få ut alla knuter ur håret också. Ida sa jag skulle gå med hårinpackning i några timmar sen borsta ut det. Ja, jag får testa de.. Ju längre jag går såhär desso sämre blir de.
 
Nä, nu ska jag ta det lite lugnt innan nästa besök dyker in. :)
 

Ja!!

Jag har sovit helt underbart inatt! Första natten jag har kunnat somna in & verkligen kunnat, sova! Jag känner hur lugnet drar sig över min kropp! Lycklig!

Fick ett samtal av en söt liten dam nästan precis som ringde och väckte mig. Hon kommer på hembesök i morgon. Trevligt.. Fick även reda på att lilla kvidinge hade BVC? Super bra ju. Det kom ju fram att dom inte hade de först, men tydligen. :) ska bli intressant att se vad bjässebebisen väger nu! Vår lilla tjockis <3

Nä, väcka Hans & mysa med en kopp kaffe! :)


Yey!!

Ikväll har jag, älskling, Lias & vår finaste Nikita varit ute & promenerat för första gången med barnvagnen & vi gick med raka ryggar, stolta som bara den. Synd de blåser & regnar bara.. Och min vinterjacka, ja.. Den är ju LITE för liten ännu.. Kanske får köpa mig en ny? Eller stå ut en stund till och hoppas på att den snart passar? Mmmmhh..


Imorgon är de full rulle. Lite ärenden på morgon kvisten sen senare mot kvällen kommer först svärföräldrarna med Hans mormor & sen kommer Sebbe & Sara ut en sväng. :) Mycket trevligt. Så himla kul alla är så nyfikna på vår lilla sparv. Fina söta snälla sparv.


Nu ska Hans käka negerbollar & kolla fotboll medans jag KANSKE kollar ny jacka och lite smått på internet ;)


Jaha, tisdag då..

Fasen händer med klockan egentligen? Tycker den går så fruktansvärt segt! Suck..

Har haft en någorlunda lugn natt. Skönt.. Idag kräkte Lias en stor fontän när han fått mat & jag fällde ett x-antal tårar. Åh, gjorde så ont i mamma hjärtat. Känslig man är då.. :) Han har varit uppe & myst med mig ett bra tag & nu somnade han gott. Så, precis slängt in en maskin tvätt & ska snart plocka undan här lite. Försöker så gott jag kan.. Men tycker endå det går bättre än vad jag trodde. Hoppas det håller i sig såhär.

Kollade vågen igår & blev lite besviken faktiskt. Bara gått ner 8 kg.. :( kommer på mig själv stup i kvarten att jag skiter i att äta. Titt om tätt mår jag illa & blir svimfärdig just för jag sitter med tom mage. Pratade med Hans om det igår & han ska försöka hjälpa mig. Jag har ju kommit på nu och erkänt för mig själv att jag gör det med mening & det är verkligen inte så jag vill ha det. Långt ifrån. Vill ha god nyttig mat! Inte svälta mig själv..

Solen skiner också. Synd vi har en hel del att göra idag annars hade det blivit en liten promenix sakta men säkert i mina fina nya skor & underbara barnvagn, min fina hund & så klart min underbara son :) Ja, Vafan.. Hans får också va med på en hörna! Haha :)


Min kärlek för Hans bara växer mer och mer för varje dag som går. När Lias kom till världen, eller rättar sagt när Lias var på väg UT till oss hände en del grejer som fick mig att inse åter igen att det jag & Hans har, är äkta kärlek. Jag vill inte leva ett liv utan honom. Det finns inget som betyder mer för mig än min egna lilla familj. Jag gör allt för er, allt.

Ja, nä.. Hoppas ni får en fin dag alla. :)


Måndag.

Måndag den 5 november.. Mammas, (eller som nu mera lär bli kallad mormor) födelsedag idag. Och idag är det 5 dagar sedan Lias kom till världen. En dag man aldrig lär glömma. En speciell dag, Lias födelsedag. :)

Idag har det varit en lugn dag. Körde in till Helsingborg & grattade mamma. Annars bara varit vi 4a, skönt.. I morgon börjar besöken igen. Linda, Andreas & lila Liam kommer hit en liten runda. Vid 4-5 tiden har vi en sak att fixa med också, lite pirrigt i magen faktiskt. Inget jag kan dra upp här, men det kommer.

Nä, nu ska jag mysa med min man. Lias sover som en stock, lika så Nikita. <3


Jag är så lycklig <3


Klockan går segt..

Sitter här & sitter? Är någorlunda pigg. Tänkt oss ta en runda till maxi och handla hem lite. Tycker allt vi har hemma bara är skit. Och idag ska Hans göra god middag. Som vi ätit mycket på senaste, men lika gott varje gång - potatisgratäng & revben. Åhja!

Allting går super bra här hemma. Ibland undrar man hur man kunde leva de liv man levde innant, utan detta lilla mirakel? Det finns inte ens på kartan. Kärleken växer mer & mer för varje sekund som går. Både till min underbara son & fantastiska man, Hans. :)

Nä. Maxi nu då.. :)


Godmorgon.

Hoppas ni alla sovit gott :)
Det har iallafall vi. Vilken känsla att få vakna upp och se vår lilla Lias. Man tror det är en dröm varje gång. Tänk att han äntligen är här :)

Jag mår helt okej faktiskt.. Ganska frustrerande jag inte kan ta hand om min son på det sätt jag skulle vilja. Men så fort jag läkt lite mer, så kommer allt förändras och jag kommer kunna göra precis allt jag någonsin velat göra.

Nu ligger lilla pluttan och sover så gott. Jag ska försöka städa undan de lilla jag kan, och göra det lite hem trevligt.

Solen tittar fram idag. Får se om Hans lyckas få ut mig på en liten promenad idag då :) hur ska jag kunna säga nej egentligen? Har ju längtar så efter att få gå med barnvagnen, hihi. :)


Halv-långt blogg inlägg.

Tänkte göra en lång historia kort, så ni vet lite grann vad som hände.

I onsdags åkte vi in på undersökningar, eftersom jag var trött på att vara gravid, vilket ni redan visste. Första läkaren började smått "oj, vad stor bebis, måste kalla på en läkare till" den här läkaren sa detsamma. Dock gissade dom på 4900, det blev ju 4620 så dom var ju iallafall inte helt ute & reste. Dom bestämde sig för att lägga in mig, lägga en gelé där uppe, ge mig sömntabletter så jag kunde sova natten ut, så jag var ordentligt utvilad. Vi åkte hem & hämtade grejer, STÖRRE kläder till bebis & lämnade Nikita. Tog även en bakad potatis på vägen ;) Mhhhh.. Ungefär halv 8a blev vi inlagda på BB, och lilla barnmorskan som var så söt satte in gelén. Tog 5 minuter och jag fick en sån galet obeskrivlig sammandragning.. Den här sammandragningen pågick i tjugo min innan jag tryckte på signal, där efter fortsatte den tjugo minuter till, 8-9 barnmorskor runt om mig, kräkte till höger & vänster, ingen visste vad dom skulle göra med mig. Tog inte många minuter innan alla kläder var av & jag låg inne på förlossningen. Vilken underbar personal jag fick, helt otrolig & Gud vad tacksam jag är. Vad som hände där, det går inte att förklara med ord, men på 8 timmar fick jag ingen vila mellan värkarna. En värk kom, den gick halvt bort, sen kom den igen. Känslan var obeskrivlig. Efter att fått epidural 2 gången & ingen av gångerna hjälpte & det var dax för 3 dosen blev jag så förbannad & skrek och hade mig. Jag orkade inte mer, min kropp orkade inte mer. Det måste bli ett stopp sa jag till dom. Tog inte mer än 5 minuter sen var jag på väg ner till operation. Vilket var halvt planerat då dom dragit av mig pircingar & jag fick inget att dricka. Där kan jag inte heller säga mycket mer än att jag är så jävla stolt över min fantastiska sambo, som var så rädd & var tvungen att lämna rummet ett x-antal gånger för att gråta ut, han klarade inte se mig i det tillståndet jag var i. Men nere på operation fick jag höra lugnet i hans röst, nu skulle det bli bra. När bebis väl är ute hör jag gråten i halsen på Hans samtidigt som han lät lite rädd & det har han berättat nu i efterhand att han blev så chockad att Lias var så otroligt stor! Hahaha :) Awh, lilla älskling.


Det blev alltså en liten gosse med namnet Lias Lionel Norring. Han vägde 4620g & är 53cm lång. En snäll & frisk bebis som inte gör många ljud ifrån sig. Vi är världens stoltaste föräldrar.

Imorgon kommer vi äntligen hem och det är jag så tacksam för. Är fortfarande inte i det tillstånd jag kanske vill vara i, men jag läker inte snabbare här, nästan tvärtom. Vill hem till min älskade hund, som jag släppt många tårar för idag. Vilken saknad.

Blev rätt långt endå.. Men vad gör man halv 3 på natten & inte kan somna? :)


Kram!!


Lias Lionel Norring. <3


Min bebis..

Välkommen vår prins. Vi älskar dig, Lias.


RSS 2.0