Förhoppningsvis sista inlägg.

Jag hoppas detta blir sista inlägg innan bebis bestämmer sig för att komma till världen.

Idag är det 14 dagar över tiden & det blir bara jobbigare och jobbigare. Imorgon fick jag en tid, till förlossningen som alla säker redan vet men dom två senaste nätterna har varit sjukt jobbiga. Knappt fått sova & Hans har suttit och tittat på mig långt ut i natten hur jag har legat och gormat mig både i vaket tillstånd och när jag sovit. Ibland undrar jag vad fan jag gett mig in på, denna smärtan är bara början.. Äh, ut ska han ju iallafall & det kommer vara värt smärtan i slutändan.

Jag ringde förlossningen i morse, jag sa till dom precis hur det låg till att nu är energin slut. Jag måste få komma upp.. Mja, hon kunde inte hjälpa mig utan bad mig ringa mottagningen vilket jag gjorde, som skickade mig till ett annat nummer som jag där efter ringde & det slutade med att jag fick en tid kl 1. Och inte nog med tiden, så fick jag ett antal spydiga kommentarer. Det är samma barnmorska jag ska träffa idag, som jag pratade med i telefon. Så för hennes egen skull hoppas jag att hon ändrar attityd. Hon är minsann där för att hjälpa mig, inte för att stå och se rolig ut.

Vi får väl se vad som händer efter kl 1. Bud på att lägga mig på golvet & gråta och skrika "jag lämnar inte detta sjukhus förrens min son kommit till världen" kan man göra så, tro? ;) Kanske inte.

Nä, nu ska jag försöka röra på mig, hur ont det än gör. Ta mig en varm dusch & äta en rissifrutti. Tack för alla som håller tummarna för mig!! Ni är underbara!


Jaha..

Bara till att bita i det sura äpplet.
Dax att ta tag i en ordentlig städning här hemma. Men fan, jag ORKAR inte!

- Ett måste!

Kan bebis komma snart?


Absolut ingenting gjort.

Idag är de en sån där dag man inte gjort ett skit. Jo, mamma & pappa bjöd ut oss på middag idag. Till check point! Har ni inte ätit där innan tycker jag helt klart ni måste testa.

Blev en liten runda in till Helsingborg nu ikväll, blev ett stopp hos på dalhem där vi tog oss en runda på vårt gamla ställe. Kasta lite boll med Nikita. Saknar faktiskt tiderna på dalhem. Det är ju där man är uppväxt. Nu har jag ont i min rygg & ljumskar. Ska förbereda mig för sängen, sen godnatt!


Sjukt..

Sjukt segt går allt. Bättre förklaring har jag inte.. Vill inte han ska hålla på att luras och ge mig en himla massa falska förhoppningar, nu får han minsann se till att komma. Har ingen lust alls att vänta till på torsdag och antagligen bli igångsatt. Nä, vill du ska komma av dig själv min lilla prins.
 
En seg dag faktiskt.. Inte gjort mö. Vaknade vid åtta i morse, försökte väcka Hans men det gick inte. Till slut fick jag skrika ''HANS, JAG SKA FÖDA NU!'' Ja, han vaknade men han titta bara på mig precis som jag vore dum i huvudet. ;)
 
Nu ikväll kom Louise och Oskar på en kopp kaffe. Slutade med att vi hamnade på burger king i Ängelholm. Och ja, nä.. Burger king är minsann inget för oss. Inte gott för fem öre! Sista gången vi visar oss på burger king.
 
Precis kollat klippen från x-factor, Hans sitter och spelar fifa med bror min över internet. Ska snart trippa ner på ovanvåingen och förberedda mig inför natten. En trött dam här va..
 
Puss på er!

Bebis?!

Var tar du vägen min älskade lilla bebis!? KOM nu.

En bild på min andra stora bebis. Min bästa vän Nikita. <3


Snyft..

Vad allt går segt. Nu känns allt som vanligt igen. Huh.. Ja, vad ska man göra. Han behöver tydligen gotta sig där inne ett litet tag till. Tycker det är så roligt med alla telefon-samtal, sms och kommentarer på bloggen. Man blir så glad varenda gång att det är så pass många som längtar efter vårt lilla hjärtegryn :)

Nu när man sitter här och glor så ja, jag saknar faktiskt Facebook. Man har inget tidsfördriv längre. Trodde aldrig jag skulle säga detta faktiskt. Men mest av allt saknar jag Facebook pga att jag kunde skriva till farmor. Skriva hur mycket jag älskar henne, hur mycket jag saknar henne & hur mycket hon betyder för mig. Ja, jag får se.. Kanske skaffar tillbaka Facebook iallafall, eller vad säger ni?

SKRIVER SÅÅÅ FORT DET HÄNDER NÅGOT :)


Envis.

Envisa lilla bebis..

Får mysa med min stora bebis så länge! <3


Lika bra att skriva..

..så ni slipper vara nyfikna :)

Blev ingen bebis inatt heller. Vaknade ett antal gånger med kraftiga mensvärkar, men inget jag inte klarade av & som försvann av att vila. Lite tråkigt faktiskt.. Fortsätter dock att rinna i omgångar, så får bli ett samtal till upp där.

Ska försöka sova vidare ett tag nu, ögonen rullar.. Puss på er, mina nyfikna fina vänner. Och tack för ert peppande! Det behöver jag! :) <3


Suck..

Blir så arg.. Hela dagen har denna kropp gett mig förhoppningar på att det äntligen har gått igång. Jag vet inte, det kanske har börjat lite smått. Men just nu - INGENTING. Uppe på förlossningen kunde de både va vattnet som gått & slemmis. Jaha, okej.. Men, vi väntar lite till. Tydligen var han inte HELT redo för att köra igång fullt ut. Kanske inatt, kanske imorgon?

Ska vila nu.. Det behövs efter denna dag. Natti..


Nä..

Ingenting har hänt.. Känns som dd kanske är på gång, men vågar inte säga för mycket! :)


:)

Lika bra att skriva -

Nej, jag har inte fött ännu! Fortfarande hemma & ser fet och rolig ut. :) dock tror vi en del av slemproppen gick nyss. Man blir så förvirrad & tveksam när man aldrig upplevt något sånt innan, men det känns som så iallafall, jag får lita på magkänslan. Kanske kör de igång nu då? Kanske inte..

Skriver mer senare! :)


IKEA

Ja, det blev ikea endå.. Tack min fina älskling. Behövde inte ens tjata. ;)
Men som vanligt när man vill hitta något roligt, så hittar man ingenting alls. Blev två handdukar till badrummet och en stor blomma som nu står så fint i hallen. Blommor är något vi har för lite av i detta hus. Men jag är ju så satans dålig på att hålla dom levande, får bli bättre på det..
 
Hans fick ett samtal precis av hans syster Linda, hon undrade varför jag hade blockat henne på facebook. Hon var helt besviken på mig.. Haha, så söt.. Fick förklara hur det låg till, och sedan fick vi henne till att skaffa instagram. Känns som min fina Linda vill ha koll på mig? ;) Nä, det är bara kul. Hoppas bara inte vi får fler telefonsamtal om den saken.
 
Har städat lite här hemma nu sen vi kom hem, fixat i grovköket mesta dels av tiden. Där börjar bli fint nu.. Önskar bara det var färdig isolerat så man slipper frysa röven av sig varenda gång man ska gå ut och hämta något eller slänga in en maskin tvätt. Aja, en sak i taget var det va.. :)
 
Nä, nu ska jag försöka få min man att byta kanal så vi kan gosa ner oss i soffan och kolla på något vi båda vill och inte bara den satans fotbollen. ;)
 
Titta vilken söt liten bebis-mage.. :)

SÅ skönt.

Ja, nu var Facebook borta. 2 timmar av lugnet själv.. Ingen mobil som blinkar eller låter stup i kvarten. Mitt batteri på mobilen kommer ju nu vara mycket längre, det är en sak som är säker. :)
 
Har varit hemma en stund, har städat ovanvåningen och ställt i ordning där uppe. I morgon ska dom besiktiga huset igen. Den här gången kommer anticimex (stavning?). Redan klockan 8 imorgon bitti, så det är bara till att ställa klockan ikväll. Det var ett tag sedan. Hans är ute och roar sig på tomten, ställer i ordning och fixar. Längtar så tills nästa år, så vi kan köra igång här ordentligt och inte bara sitta och fantisera.
 
Har också hunnit med en sväng till minneslunden och hälsat på farmor. Bad henne att ge mig all styrka nu inför förlossningen, att hon skulle hjälpa mig igenom detta och möjligtvis kanske sätta igång det hela så snart som möjligt. Hoppas hon lyssna på mig, och att lilla bebisen snart kommer till världen. :) Alla hennes blommor låg kvar, det gjorde mig lite chockad faktiskt. Och alla var nästan lika fina fortfarande.. Usch vad jag saknar min fina farmor. Men det glädjer mig så att hon har det bra nu, och att hon inte lider längre.
 
Till middag skulle det egentligen bli ytterfilé med potatis och brunsås, dock vet jag inte om ryggen min orkar ställa sig och göra denna egentligen lätta middag? Men min rygg är långt ifrån lätt. Inte denna kropp överhuvudtaget. Stackars mina fötter och ben.. Stackars mig!!! :) Jag har iallafall ställt in mig på att jag får en liten november unge, sen får vi väl se om vi blir överaskade innan dess. :) Man kan ju hålla tummarna.
 
 
Klockan är 6 & och jag är SÅ sugen på en liten runda till ikea? Vill köpa en ny stor blomma att ha i hallen.. Vågar man fjäska för sin man?! ;) Hmm..
 

Skrattretande.

Ja, jag blev väldigt irriterad och det märktes kanske på inlägget nedan. Men jag blir bara så besviken på hur människor ibland beter sig. Jag påstår inte att jag är guds bästa barn, absolut inte. Men någon måtta får där ju va.
 
Jag har suttit eller nä, vem försöker jag lura? Jag har legat i soffan nu hela morgonen och bara funderat på det här med Facebook och jag känner minsann att det är dax att ta en paus från det stället då det inte finns någon anledning egentligen till att ha kvar sidan. I framtiden kanske man skaffar sig en facebook igen, men enbart med familj och dom vänner som alltid stått en nära. Jag menar, jag har säkert över 500 vänner på facebook och hur många av dom 500 vännerna kan man verkligen kalla för sina riktiga vänner? Sen ska det bli himla kul att se om man fortfarande håller kontakten, utan facebook.
 
Jag kommer absolut ha kvar min blogg & möjligtvis min instagram. Min blogg är iallafall ett måste då jag tycker det är hur underbart som helst att kunna sätta sig ner och skriva av sig, och sedan veta att om några år kan jag gå tillbaka dit och dit för att se hur jag hade de då, hur jag mådde då osv.

Sen måste jag även skriva att bloggen kommer ju till den största del handla om mitt liv tillsammans med Hans, vår son som snart kommer till världen, om vårt hus, vardagen, drömmar osv.. Tycker man då det är jobbigt att läsa om, eller att det är tråkigt, så slutar man att läsa. Kommer alltså fortsätta i samma spår som jag alltid gjort.
 
 
Ja, det var väl allt jag ville ha sagt tror jag? Nu ska jag ta på mina nya fina skor jag fick av Hans igår och gå en lång promenad med min fina hund, Niki. :)
 
Kram på er!
 
 
 

Skratta eller gråta?

Ja, säg det. Jag sa till mig själv när jag fick en kommentar som denna "svara inte ens på kommentaren, för den är så dum och korkad, samtidigt som de va på ett snällt sätt". Men när man idag, vaknar upp & går in på Facebook & ser kommentarer som dessa, mot min sambo? Lägg av! Vad fan håller VUXNA människor på med egentligen? En löjlig och onödig kommentar av min sambo, enligt mig. Men att köra på, på de där viset & skriva saker som dessa, nä fy.. Vilka människor.

Kanske dax att ta bort facebook?


Usch! Inget bra sätt att starta dagen på! Sorgligt..


Våra bästa år.

En ny dag idag & jag kommer fortsätta "tjata" på om min son, för han är mitt liv, min vardag & alla mina tankar går åt honom. Tänker alltså inte sluta skriva om honom!!

Då har vi idag gått över 6 dagar. Lika jobbigt idag som det var när man gått över 1 dag. Han har de varmt och skönt där inne, men han får faktisk snart se till att komma ut..

Nä, fortsätta våra bästa år som slutar snart sen blir det en mumsig frukost! :)


Jag förstår inte?

Det här är min blogg. Här skriver jag vad jag vill, vad jag känner & vad jag tänker. När jag blev gravid så har hela min vardag enbart handlat om min bebis i magen. Det är en stor förändring som sker i ens liv & många tankar går åt det. Därför är det så skönt, att ha den här sidan att, så man kan skriva av sig, klaga lite, visa sin lycka & sen klaga lite till. De måtte va många som gillar de iallafall, eftersom det är så pass många som läser min blogg. Men om man inte gillar de, och tycker jag tjatar om att jag går över tiden, tycker slutet på min graviditet är jobbig osv, då behöver man inte läsa heller. Det är inget tvång.



Jag fick nya skor av min fina sambo idag. Super glad är jag för det! :) barnmorskan blev det idag också, som jag skrev om innan. Fick tid till förlossningen, ifall att han inte vill komma till världen vilket jag hoppas. Men hon menade på att magen var "värk-redo" och att jag skulle hålla mig hemma omkring, ifall ifall. Alltså inget Ullared för mig i morgon.


Hoppas ni har en trevlig kväll :)


En ledsen tjej.

5 dagar över tiden, wiho.. Vilken lycka. Jag är så trött på detta nu att jag snart inte vet var jag ska ta vägen. Denna kropp orkar inte mer. Denna kropp ska verkligen få vila upp sig.
Idag ska jag till BM, hon ska upp och kittla mig (som Tess så fint säger) mellan benen, haha! Får väl hålla timmar & tår för att det sätter igång det hela?!

På tal om detta med att gå över tiden.

- Jag är fullt medveten om att det är NORMALT att de är + - 2 veckor. Jag vet det, jag lovar. Ni behöver inte påminna mig var 5e minut. Även om de är NORMALT att gå över tiden 2 veckor så är det väl ingenting man vill?! Så snälla söta fara underbara människor, de räcker nu. Jag vill ha ut min son & jag vill bara höra peppande saker, inte kommentarer som "ta de lugnt, de är normalt detta" nä, jag tänker inte ta de lugnt och tycka detta är helt okej när man mår skit rent ut sagt. Då vill man bara ha ut sin fantastiska son & låta sin kropp läka.


Nämen titta, en smal Sarah!


Oj!

Oj vad jag älskar min fina man.. Han kommer in till sängen med frukost & ljus till mig. Åh, tack min fina älskling.

Jag är världens lyckligaste tjej och jag har världens underbaraste & finaste sambo. <3


Golvmopp.

Ja, min vän moppen står framför mig & vänta så snällt. Jag skulle bara ta en LITEN paus. Musiken är på full patte. Hitcity, LOVE IT! Skulle bara haft en is kall öl framför mig också. Det kommer det också. :)

Vad gör ni idag? Dricker ett glas vin, en öl eller kanske en liten stark jävul? Förresten, jag vill INTE veta. Haha :)


Blivande morfars födelsedag..

HURRA HURRA HURRA! :)

Sov så underbart inatt, ni anar inte. Första gången vi sovit i sovrummet på iallafall, tre veckor pga mina sömnproblem. Tummen upp!

Idag är de en sån där varm vårdag känns det som. Jag sitter och fantiserar om vårt hus till nästa år. Vad vi ska göra & vad vi ska vänta med. Vad som står högst på min önskelista är att få putsat huset. Jag håller tummarna & hoppas min önskan slår in till nästa sommar. Putsat huset & att vi hinner lägga värt träddäck på hela baksidan. Japp, de ska vi väl hinna med? Detta året fick vi ju sätta in ett helt nytt värme system pga vissa.. Nä, fan.. Ska inte skriva om det ännu, man vet aldrig vem som läser denna damens blogg ;)

Nu - smörgåstårtedax hos pappa/morfar!


Flitig.

Har varit ganska flitig. Hans också. Jag har städat hela nedanvåningen, förutom toaletten & hasseman har städat bilen & ställt bilbarnstolen på plats. Undrar om jag är flitig nog att jag orkar skrubba toa också, eller om jag väntar tills i morgon? Har jag ju något att göra om lilleman känner för att stanna inne i morgon också. Vilket jag hoppas han gör då det är pappa (snart morfars) födelsedag. Vill ju pappa & lillen ska ha varsin dag, samtidigt som jag vet pappa hade blivit överlycklig över sitt lilla barnbarn i 47 års present. :)

Sen kommer ju den svåraste frågan - vad blir det till middag idag? Mest av allt vill jag bjuda ner min fantastiska sambo till steakhouse & äta en helt underbar oxfilé planka. Vi får väl se. Fredag idag, helg.. Wiho! Hoppas ni alla får en fin helg & så kan ni väl hålla tummarna på att min fina son kommer snart? Jag studsar för fulla muggar fortfarande, tro mig :)


Underbart.

Precis varit och tittar på farmors blommor igen. Gud vad vackra..

Jag älskar dig farmor.


Japp..

.. Nu tycker jag att jag kan sluta vara gravid så jag kan få köpa mig dessa byxor jag blivit sååå förtjust i.

Godmorgon :)


Min plan.

Min plan är då att studsa & studsa & studsa. Nu ska jag få ut min lilla gossebosse. <3


Ingen bra dag.

Idag får vi ett sista förväl. Det kommer bli tungt & väldigt jobbigt. Jag är glad över att jag har min fantastiska sambo & mina fina vänner som stöttat mig igenom detta. Finner inga ord för er.

Farmor, jag älskar dig. Förevigt du & jag.


Love it!

Nu har jag beställt hem lite julgardiner, julhanddukar, julkuddar & lite annat smått & gott. Älskar att julen snart är här! Längtar tills jul cd'n åker in i spelaren och jag och min lilla gosse son bakar lussebullar. Tur vi fick en sån fin gunga av mamma & pappa till den lille så han kan sitta med oss överallt. :)

Fortsätta mysa innan det är dax för sängen.


17 oktober.

Jaha, då kom det efterlängtade datumet. Idag skulle ju min lilla prins komma. Men ikke, han har det bra inne i mammas mage & känner inte för att komma riktigt ännu.

Idag har vi lilla kimbo på besök. Han ska stanna hos oss till i morgon & ni kan tro Niki är glad över det :) dom ligger just nu i skrivande stund i nikis säng & busar.

Jag längtar inte efter morgon dagen. Men jag är stark..


Mommaaaaa.

Det blidde lite potatisgratäng & revben till det. Smarrigt värre. Nu ligger denna tjocka dam på soffan och klappar på magen. Jag undrar när denna fantastiska varelse i magen känner sig redo för att möta sina föräldrar. Vi har en spännande tid framför oss & jag bara längtar tills vi börjar leva det liv vi så länge pratat om.

Nä, lite choklad på detta.


Eller?

Steakhouse middag - oxfilé, fläskfilé, klyftpotatis, grönsaker & besås. Inte helt fel eller? Pjuhh... Kurr i magen.

Seriöst, vad blir de till middag? Ruttna fiskpinnar & potatismos? Yeah, momma!


Saknar min pärla Saga. <3


Bebis.

Jaha. Nu har vi gått in på den "sista veckan" på onsdag är det den 17 oktober, datumen han är beräknas komma på. Men, vi får väl se. Just nu står det still och magkänslan säger vi lär gå över tiden. Han har ju det bra där inne. Varmt och skönt.. Men tycker endå han får börja lyssna på sin mamma som har det rätt tufft här ute. Inte är det lätt att släpa rundor på den här kroppen.

Annars är detta en rätt tuff vecka för oss alla. Riktigt tufft för mig att begravningen blev samma vecka & dagen efter de beräknade datumet gossen ska komma. Men vi får ta varandra i handen, hålla hårt, va starka, tänka framåt. Jag saknar farmor, varje dag. Tänker på dig min duva!

Nä, pizzan har precis åkt ner i magen på oss. Tvättar för tillfället också. Ska röja undan här lite & möblera om i vardagsrummet. Hoppas veckan börjat bra för er & att den fortsätter så! :)


Har tappat läsare också! Så himla tråkigt.. Förstår det är pga att jag uppdaterad så sällan. Men kan ni inte komma med tips på vad jag ska skriva om då?



Ja.

Jag har kommit ifrån det här med bloggandet.. Jag vet inte vad jag ska skriva om? Det enda som händer i mitt liv just nu är väntan på min fantastiska som som är beräknad att komma om 3 dagar. 3 dagar? Var fan har tiden tagit vägen egentligen? Igår körde vi till Älmhult & träffa Malin & Saga. Lilla underbara Saga. Jag har inga ord för denna fantastiska varelse. När hon låg i min famn & sussa så gott, man kände sån ro rusa igenom hela kroppen & en helt underbar glädje! Världens vackraste prinsessa. Och Malin, du är stark! Jobba på, du kommer klara detta galant! :)

Nu, städa!! Ha en bra dag!!


GRATTIS TILL SYSTER LOUISE IDAG! <3


Underbaraste Saga.

Kan inte få nog av dig.. Du är fantastisk!


Haha

Tror inte jag är den enda som vill lilleman ska titta ut i helgen! :)


Suck.

Jag älskar att bo i hus. Det är det bästa jag köpt. Det finns inget mer underbart än att veta detta är ens eget.

Men en dag som denna vill jag bara logga in på helsingborgshem '& sätta upp mig på en lägenhet. Vi har sån jävla otur ibland att jag inte vet var jag ska ta vägen. Tur jag har en sån underbar sambo som är så kunnig av sig.


!

Kom igen killen!!! Nu kör vi!! Vi orkar inte vänta längre. <3


Nikita.

Helt underbar, fantastisk, unik & speciell. Allt på en & samma gång. Fan vad jag älskar dig. Du är min bästa vän.


Stort frågetecken.

Har ingenting att blogga om..

.. väntar bara på att min son ska komma till världen.


Yes,

Med mitt inlägg nedan behöver jag inte berätta hur jag mår idag, för det är samma skit.

Jag vill ha ut min bebis, samtidigt som jag vill vänta ut tiden tills jag blir frisk. Såhär kan jag inte ligga & pressa? Jag längtar tills jag ska till min barnmorska i morgon.. Hon är så underbar. Vill bara lägga huvudet mot hennes axel & gråta en skvätt, så underbar är hon! Hoppas hon kan komma med några bra förslag till mig. Fortsätter det såhär, går jag under..

Malin har fått en liten dotter, Saga. Så himla vacker liten tjej. Helg otroligt. Önskar er all lycka tjejer. Detta kommer ni fixa galant! Jag satt för 10 minuter sen & läste igenom smsen från Malin sen igår natt "Sarah, jag tror det är bebis på gång" - "JÄVLAR vilka värkar" - "HELVETE HELVETE VATTNET HAR GÅTT" och så lite missade samtal på det. Dum som jag är, hade jag telefonen på laddning i sovrummet & jag låg ute i vardagrarummet. Men ett samtal på väg upp till lasarettet hann jag med. :)

Nä, nu ska jag väcka min man snart. Funderar på om jag ska följa med in till stan till mina kära föräldrar.. Vill inte sitta här själv, inte idag, inte nu.. Aja, vi ser. :) ha en bra dag.


Jag blir idiot.

Förkylningen lär aldrig släppa, jag har accepterat det. Jag har min bästa vän - nässpray. Halsont försvann igår, hallelulia & jag mår helt okej. Sliten som fan, men det är pga den lilla sömnen man får. Sen idag, hemma hos syster så helt plötsligt börjar ögat rinna, vara, blev rött & svullet. Men okej, ge mig ögoninflammation också! Ge mig allt! Komsi komsi, jag är en kvinna av stål!!


Godmorgon! :)

Idag är jag en glad tjej. Jag har faktiskt sovit lite.. Hade svårt fram till 4a men sen gick jag in och la mig i stora rummet & somnade som en liten bebis direkt. Soffan är så skön nu med magen, inte alls som med sängen. Men nu börjar man fundera - ska man inte kunna sova i soffan hos sin sambo förrens man ploppat ut lilla bebisen?

Igår körde vi in till Helsingborg. Träffade Linda, Zlatko & barnen. Fy i hela helvetet vad stora dom har blivit. Kommer ju ihåg de som igår när vi va på dop för lilla angelina & nu sprang hon rundor och retades med hennes stora syster. Hade en super mysig kväll & hoppas dd blir av snart igen.

När vi kom hem hann vi bara lägga oss i sängen sen blev de in till Helsingborg igen & hämta svärföräldrarna. Så blev en liten nattarunda där också.

Idag står se röjning på schemat. Skulle gärna vilja min köra hosta försvann också. Men verkar inte så.. Suck. Måndag imorgon igen, hoppas ni alla haft en super bra helg :)


Världens bästa mamma.

Uppe är jag som vanligt & nu börjar väl resten av världen också vakna till liv märker jag.

Har röjt undan hela köket & samlat på mig en väldans massa skit som ska kastas så de får nog bli en runda in till Helsingborg & slänga. Jag har suttit inne i 3 dagar nu, sitter fan tomme inte en dag till här, nu är det nog. Fick en kommentar av Michelle att jag skulle ut och gå en lång runda, så kanske värkarna går igång. Jag ska minsann sätta mig på cykeljävlen och cykla en sväng runt kvidinge, Michelle, så får vi hålla tummarna :D

Igår skrev vi ner vad som ska köpas till Hans och till mig själv & ha med på bb. Vilka gottegrisar. Hade ju kunnat skriva ner tex äpple & liknande, nä, de blev energidricka, cola, fanta, kexchoklad & jag vet inte allt. Äh, vi ska ha de bra! :)

Nu ska jag fortsätta gnälla av mig till min man. Vill visa er en tidig present från bebis jag fick av pappa Hans. Tack. <3 min favorit!


Jag får panik!

Vad fan händer? Hur länge ska det hålla på såhär? Förlåt att det enda jag skriver om är mina sömnproblem. Men det är ju det enda jag har i huvudet. Jag kommer inte ihåg när jag fick sova en hel natt sist. Jag är trött! Jag har legat vaken idag sen 1. Det är något med klockan 1 alltså, varenda natt ska jag vakna samma tid. Och nu är det helg, så om en kvart ringer inte Hans klocka. Ska jag sitta här enda till kl 10-11 eller när de nu behagar min man att resa på rumpan och hålla mig sällskap? Jag ger snart upp!

Går ut & rostar mig några mackor sen börjar jag fan röja lite. Vad ska jag annars göra liksom.. Pjuhh.. En arg Sarah! Ingen bra början på helgen för fem öre.


Ellen.

Ellen på tv, dock repris sen igår, men skit i det. Första rundan uppe vid 1, nästa 2 sen lyckades jag faktiskt sova till halv 4 sen har jag varit uppe sen dess. Så himla ensamt.. Hans klocka ringer om en halv timme iallafall. Pjuhh..

Idag ska jag ringa min barnmorska och fråga om hon kan klämma in mig någonstans i dag & bara lyssna på Lillens hjärta snabbt så vi vet att hjärtat har gått ner. Känner att jag behöver höra det!! Hoppas hoppas..

Nä, vi hörs väl sen era sovare :)


Dax nu då..

Mannen min är väldigt trött. Jag också såklart, med den lilla sömnen jag fått. Undrar bara hur detta kommer gå. Ligger just nu & pelar på mobilerna båda två och jag vill knappt lämna ifrån mig min. Snart börjar väl Hans med sina jävla hörproppar. Måste va jobbigt att behöva sova med dom alltid. Men vad ska jag göra? Kan inte hjälpa jag har börjat snarka som en idiot. Det fula är art jag hör mig själv snarka, innan jag somnar in. Ofta vaknar jag av dom också. Pjuhh.. Häftig kvinna! Nä, försöka sova nu då. Se vad klockan blir första gången man måste upp på kiss-nässpray runda.

Godnatt mina fina!


Äpple, mumma.

Sitter vid datorn för en gångs skull. Inte ofta det händer. Inte heller ofta jag skriver i bloggen 3 gånger på en dag & klockan är inte ens 3. Tänkte jag skulle sätta mig och titta efter lite byxor till lilleman. Hade inte så mycket av den sorten som jag trodde jag hade. Väntar snällt på att min fina man ska komma hem, saknar honom så. Han känner också sig dålig, så idag ska vi ta hand om varandra.

Tycker det är märkligt hur jag har förändrats på bara sådär, någon vecka. Jag älskade att sova, det enda jag såg fram imot när jag vaknade var när jag skulle gå och lägga mig igen. Nu är det raka motsatsen. Jag hatar kvällarna, jag hatar höra Hans säga ''Ska vi gå in och lägga oss nu, hjärtat?'' Det skär i mina öron. Jag vill inte sova, vill aldrig sova! Och det är ju faktiskt nu jag behöver sova & vila upp mig.. Är det fler som har/hadde det såhär i slutet på graviditeten?

Idag får vi se om det blir hemmalagade köttbullar och potatis eller potatismos. Är också förjävla sugen på lassange. Har ni provat den färdiglagade lassangen som ligger i kylboxarna? Inte fryst. Ni bör testa dom. Halleda säger jag bara så fruktansvärt god och jag är inte glad för lassange i vanliga fall, men den lassangen har satt sig i huvudet.

Nä, nu ska jag fortsätta tittandet efter byxor sen börja röja undan lite här. Får passa på med det nu när man börjar må LITE bättre iallafall..

Ipren & nässpray.

Känns som det är de jag lever på - Ipren & nässpray. Suck.. Vill få i mig lite mat, jag som alltid brukar äta direkt när jag öppnat ögonen. Men inte idag. Märks jag inte är mig själv.

Kanelbullens dag idag, vad jag förstått det som? Hade varit gott att baka lite. Men orkar man? Orkar man ens ta sig till affären? Nja, osäkert.. Har också en massa att göra. Känner jag vill få allting klart nu, för man vet aldrig vad som kan hända minsann..

Vi får väl se..


Javisst.

Gårdagen planerade jag att den skulle bli trevlig & mysig med min fina vän Angelica. Men det blev raka motsatsen.

För de första var det i tisdags jag skulle vara hos barnmorskan, inte igår. Så jag hade bara en väldans tur Yvonne kunde ta in mig endå, då det visade sig att Lillens hjärta slog allt för fort. Var uppe i 170. Så därför ville barnmorskan inte skicka hem mig utan hon ringde upp till förlossningen & skickade ner mig där.

Vilken underbar personal måste jag säga! Allt gick fort även om jag satt där från 1 till närmare 5. Som tur var hade jag min fina vän Angelica med mig hela tiden. Medans vi låg där blev det massa undersökningar och prover. Hjärtat på den lille gick då till & med upp till 190.
Till slut kom dom fram till att jag hade feber & det var pga det. Blev faktiskt lite ledsen, var nästan hundra på dom skulle sätta igång mig.. Men såklart var de tur att det inte var fel på lillen.

Igår kväll & natten till idag har varit hemsk rent ut sagt. Varit öm i magen & febern har inte riktigt velat släppa. Har legat i soffan i mörkret med en filt sen klockan 1 inatt & bara tittat rakt upp i taket. Nu vaknade Hans & skrek efter mig, haha Sötnos. :)

Får väl se om jag klarar somna om eller vad som händer. Älskling får bädda ner mig innan han kör.

Idag välkomnar vi en ny vecka också.
v.39.. 13 dagar kvar till BF & lilla hjärtat där inne ska veta att han mer än gärna får komma ut till mamma tidigare. <3


Yes!

Denna dam är nu vaken. Varför? Det undrar jag också. Snäll mot min man.. :) tänker inte somna om heller. Ska gå upp & sätta på lite kaffe till mig själv & äta frulle sen blir det dusch & vidare in till stan för ett BM-besök med Angelica. Hoppas alla får en bra onsdag. :)


Upp med humöret.

Egentligen vill jag bara skriva hur jävla ont jag har i mitt hjärta. Hur hårt detta tagit på oss alla & sedan ställa frågan ''Hur fan ska jag kunna gå vidare härifrån?''
Det är fortfarande en chock för mig. Men jag har sagt till mig själv att ta mig i kragen och rycka upp mig. Farmor hade inte velat jag skulle vara så jag är idag.. Det vet jag. Farmor vet att jag älskar henne & kommer göra allt för fortsätta göra henne stolt över mig. <3



FY FAN vad jag vill min lilla pluppedulle ska komma till världen. Jag behöver lite ljus i mörkret. Det behöver vi alla. Sen behöver jag faktiskt färga håret, dricka en redbull & gå ner lite i vikt. 

Nu den sista månaden är det faktiskt jobbigt att vara gravid, jobbigare än vad jag trodde. Nu vill man bara ha ut lilla bebisen och återgå till sitt vanliga jag liksom. Bli Sarah igen..
Nu är det bara 15 dagar kvar till BF. Men, var i hela helvetet har tiden tagit vägen egentligen? Sjukt.. Ännu ett BM-besök imorgon. Då ska även Angelica följa med, stolt & glad är hon för det. :) Sen blir det en liten fika på väla. Det är allt jag orkar nu för tiden. Inte kan man hitta på något när det enda man har i skallen är att åka hem & slänga sig på soffan.
 
 
När tror ni nu lilla sparven kommer till världen? Fan vad jobbigt det är att hela tiden skriva olika ''namn'' när jag egentligen bara vill skrika ut hans riktiga namn! KOM SNART BEBIS!
 

Jajamän..

Jaha, att försöka sova vidare när Hans åkt till jobb var inte ett alternativ idag. Är inte redo för att vara ensam. Jag följde med Hans in till stan & han lämnade av mig hos mamma & pappa. Sitter med en god kopp kaffe & burrat in mig i soffan med Nikita... Ska ta mig en promenad så fort jag piggnat till. Tankarna är jobbiga. Det gör ont..


Man ser verkligen vilka som finns för en nu & det är helt sjukt hur många det är som bryr sig! Jag är så himla tacksam!! Jag älskar er alla! Tack <3


Lycklig.

Farmors sista önskan till mig var "Ta hand om din farfar, gör allt för honom"
- det är väl klart jag ska ta hand om farfar. Han är ju min, farfar!

När farmor blev sjuk skulle hon få hem en sjukhus-säng. Och när den kom, så slängde farfar ut den gamla sängen då han tyckte han kunde ligga i deras bäddsoffa. Fy farfar! Men envis som han är, ville han inte ha kvar deras säng. Nu ska sjukhus-sängen hämtas & farfar ska börja ett liv utan farmor och då tyckte jag & Hans att han behöver en ny säng. Sagt & gjort.. Rally till Ikea, hem till farfar & överraska honom. Och det jag ville komma fram till var att, det är sjukt vad en sådan liten grej kan ge en sån glädje. Att se farfars stora leende på läpparna & för en gångs skull se glädje tårar från hans kind. Jag älskar göra andra människor glada. Vilken glädje man får tillbaka, vilken kärlek. Jag är varm i hela kroppen. Detta gjorde min dag. <3

Natten var som sagt förjävlig. Kollade på klockan sista gången 10 över 7. Klockan ringde 8 då jag skulle på jobb kl 9. Fick hoppa in idag.. Nu sitter jag i soffan med farmors favorit joggningset hon ofta hade på sig när hon satt hemma & tittade på tv. Jag känner mig så trygg men jag är rädd för vad natten väntar. Jag vill inte heller väcka Hans inatt. Han ska ju faktiskt till jobb i morgon.. Uhh. Ja nä, nu är vi starka!

Nu behöver jag min lilla son, vill han ska komma & lysa upp allt det mörka i familjen. Längtan är stor.. 16 dagar till beräknad förlossning. <3


Klockan.

Klockan bara tickar iväg. Jag har somnar i omgångar. Vaknar med ett galopperande hjärta varenda gång. Var är farmor? Vad har hänt med farmor? Är det sant? Har det verkligen hänt?

Jag kan inte riktigt förstå. Kanske inte heller vill förstå. Hoppas du är här hos mig. Hjälp mig klara natten, farmor. <3


RSS 2.0